Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 203 
A Diaform+
  2024-02-09 10:52:25, péntek
 
  4 Február 09:04

"Sokak számára a következő 3 hónap lesz az utolsó az életükben..."
Bartha figyelmezteti a cukorbetegeket a halálveszélyre.
Az egyik fő tévhit a magyar cukorbetegek körében, amelyek az emberek életét megrövidíti.
Bartha Péter Európa kitüntetett doktora. Az ország legjobb szakembere a cukorbetegség kezelése területén. Minden cukorbetegségben szenvedő híresség hozzá vár időpontra. Páciensei között vannak betegek Franciaországból, Németországból, Nagy-Britanniából és más országokból is. Bartha Péter Európa egyik legbefolyásosabb endokrinológusa. 32 ismeretterjesztő könyvet írt, illetve majdnem száz tudományos folyóiratokban megjelent cikk szerzője.





Bartha Péter ritkán ad interjút, de most beleegyezett, hogy megválaszolja tudósítónk kérdéseit. Az alábbiakban néhány fontos tanácsot talál, amelyek segítenek a cukorbetegség leküzdésében.

DR. BARTHA PÉTER BIZTOSÍT MINKET ARRÓL, HOGY A LEGTÖBB 2-ES TÍPUSÚ CUKORBETEGSÉG GYÓGYÍTHATÓ A JELENLEGI ISMERETEKKEL!

Az anyagban érintett témák:

Mi a legfontosabb a cukorbetegség kezelése során?
Miért nem tud a cukorbetegek 95%-a megbirkózni a betegségével?
Milyen esetekben van esélye a betegeknek teljesen kigyógyulni a cukorbetegségből?
MILYEN MODERN MÓDSZEREK LÉTEZNEK A BETEGSÉG KEZELÉSÉRE?
Bartha Péter:

Jelenleg a metformin tartalmú készítmények képezik a legtöbb kezelésének alapját a cukorbetegek számára. Ez egy tévút a betegek és a tapasztalatlan orvosok körében A metformin számos betegség provokátora lehet és korai halálhoz is vezethet. Ez az anyag nem gyógyít. Ha 2-es típusú cukorbetegség miatt fordult orvoshoz, és az orvos metformin tartalmú készítményt ír fel vagy ilyen készítmény képezi a kezelés alapját, akkor jobban teszi, ha azonnal búcsút is vesz az orvostól.

Összeszedtük egy csokorba a metformin hatóanyagú készítményeket: Bagomet, Vero-Metformin, Glicomet, Glikon, Gliminfor, Gliformin, Glucophage, Glucophage Long, Dianormet, Diaformin, Langerin, Metadien, Metospanin, Metfogamma, Metformin, NovaMet, NovoFormin, Orabet, Siofor, Sophamet, Formetine.

Ezek a készítmények csupán kritikus értékre emelik a vér inzulinszintjét. A nagy mennyiségű inzulin sűrűbbé teszi a vért, olyan állaga lesz mint a sűrített tejé. A nagy mennyiségű inzulin súlyos károkat okozhat a szervezetben. Szó szerint felemészti a májat, a vesét és egyéb kiválasztó szervekre is káros hatással van. Az inzulin szerkezete és hatása hasonló a gyomorsavhoz. Képzeljék csak el, mi történne, ha gyomornedv töltené meg a belső szerveit. A sav egyszerűen tönkretenné azokat!

A magasabb inzulinszint a sejteket felemésztve rendellenes sejtosztódást okoz, ami tulajdonképpen már rákhoz vezet. A statisztikai adatok szerint épp ez az, ami A CUKORBETEGEK 38%-ÁNÁL RÁKOS MEGBETEGEDÉSEKET OKOZ.

Ezenkívül pedig a magas inzulinszint tehet arról is, hogy az ereket gyors léptékben benövi a koleszterin, ugyanis az inzulin miatt a sűrű vér nagyon lassan folyik az erekben, ami kedvez a koleszterin lerakódásának, ez pedig akár eltömődéshez is vezethet. Ennek eredményeként az erek eltömődnek koleszterinnel, ami viszont a vérnyomás növekedéséhez vezet. Ez a tünet a cukorbetegek 98% -ánál jelentkezik. Előfordulnak más szív- és érrendszeri problémák is.

A metformin alapú terápia fenyegető következményeinek listája:

Gyomor- és bélrendszeri betegségek (leggyakrabban hasmenés, gyomorégés, böfögés, gyomorfekély)
Magas vérnyomás (különösen az esti órákban), fejfájás, füldugulás, pánikrohamok
Májzsugorodás: a májban kötőszövet alakul ki, és leáll a vér tisztítása, aminek következtében az egész test méreganyagokkal telik meg.
​Vesekő jelentkezik a sók és a cukor intenzív kiválasztása miatt.
Rákos megbetegedések
Korai halál a megrepedt erek következtében
Vakság
A különféle betegségek kialakulása természetesen a készítmények szedésének időtartamától és mennyiségétől is függ, valamint mindig vannak egyéni faktorok is. Azonban ezektől TELJESEN NEM LEHET MEGSZABADULNI





Riporter: "Ha a metformin ennyire veszélyes, miért írják fel az orvosok?“

Bartha Péter: Sajnos, távolról sem minden orvos gondoskodik a páciensei egészségéről. Mi több, senkit sem érdekel! Csak végzik a munkájukat, és felveszik a fizetést. Nem érdekli őket, hogy jól vagy-e vagy sem. Habozás nélkül felírják azt, amit a hatóságok vagy a WHO javasol. Azonban ezen készítmények fő hatóanyaga a metformin, mivel ennek az eladása nagyon jó nyereséget hoz. Igen, hatnak, de csak rövid ideig.

És hát a közöny nem gyógyít! A betegek általában nem tudják, milyen következmények várják őket a készítmények folyamatos szedése mellett, és az orvosok nem tartják szükségesnek, hogy ezt megosszák velük.

A cukorbetegség kémiailag agresszív szerekkel történő kezelése igazi bűncselekmény! A 2-es típusú cukorbetegség gyógyítható! Fontos, hogy a megfelelő terápiát válasszuk ki!

Gyakran jönnek hozzám olyan betegek, akiket több évig metforminnal kezeltek. Ezek a beteg rendszerint koraidős emberek.

Leggyakrabban véletlenül fedezik fel a betegeknél a 2-es típusú cukorbetegséget a vizsgálat során. Mindemellett meg kell jegyezni, hogy általában eddig a pontig a betegek általában jól érzik magukat, nincs különösebb panaszuk, így nem is igen gondolják, hogy magas a vércukorszintjük. És ekkor felírják nekik a metformint, aminek az adagját egyre csak növelik.

Ennek eredményeképpen bár a cukor leesik, de az ember állapota idővel csak fokozatosan romlik. A beteg krónikus fáradtságra kezd panaszkodni,ezt az elhízás követi, és a vérnyomással is problémák jelentkeznek, nem beszélve az állandó fejfájásról. Este megdagad a láb, reggel az arc. Zúg az ember füle. Az ujjak és a végtagok zsibbadása jelentkezik, bizsergést érez az ember. A látás és a memória romlik.

Az orvosok azt mondják erre, hogy ez a cukorbetegség! De ezt tulajdonképpen az inzulin okozza! Pontosabban a metformin, ami serkenti a hormonok termelését, mondhatni abnormális értékekig emeli azt!

AZONBAN NEM SZABAD AZT GONDOLNI, HOGY A CUKORBETEGSÉGET EGYÁLTALÁN NEM KELL KEZELNI. Ha a közül kell választani, hogy metforminnal kezelje a cukorbetegségét, vagy egyáltalán nem kezelje azt, egyértelműen az első lehetőséget kell választania. Ugyanis a 2-es típusú cukorbetegség kezelés hiányában még gyorsabban öl.





Ugyanúgy fognak kinézni a belső szervek, mint a kandírozott cseresznye.

Az erek és a belső szervek összefonódnak!

Képzeljen el egy kandírozott cseresznyét vagy egy málnát. Ugyanez történik a cukorbetegség során is az erekkel. Az erek falait cukor borítja be és törékennyé válnak. Ennek eredményeképpen az erek se nem szűkülnek, se nem tágulnak, egyszerűen elvesztik ezt a képességüket. Először a kis erek halnak el, majd a közepesek, végül pedig a nagyok. A vérellátás romlásával krónikus betegségek alakulnak ki.

A cukorbetegség belülről falja fel az embert:

Látásvesztés

A cukorbetegség vaksághoz is vezethet. A cukorbetegségben a látás helyreállítása még lézeres korrekcióval sem lehetséges, mivel a retina leválása többszörös vérzés következtében következik be.

Vesekárosodás

A cukor egyszerűen eltömíti a húgycsövet. Ennek eredményeképpen a vesék környezete nagyon édes lesz. A cukor olyan, mint egy tartósítószer, konzerválja a veséket, és azok így fokozatosan elpusztulnak. A krónikus veseelégtelenség csak a jéghegy csúcsa. Akár el is veszítheti a veséit.

Az ízületek merevvé válnak.

Az ízületek mozgását a szinoviális folyadékot biztosítja. Amikor az erek felhagynak az ízületek táplálásával, nem szabadul fel több szinoviális folyadék. Ennek eredményeként az ízületek kiszáradnak és összeomlanak. A beteg elviselhetetlen fájdalmat tapasztal. Még a fájdalomcsillapítók sem segítenek. Az ízület teljesen bezár. A beteg teljesen elveszíti a mobilitását.

Az idegrendszer felmondja a szolgálatot.

Az idegek, mint sok más szerv is, szenved a felesleges cukortól. Idővel a cukorbetegeknél pszichózis alakul ki, és érzelmileg instabillá válnak. A depresszió az ember állandó társa lesz, semmihez nincs kedve az embernek. Csak feküdni és aludni akar az ember.

A bőr állapota romlani kezd!

Először kiszárad, karcolások jelennek meg rajta, majd ekcéma és fekélyek is jelentkezhetnek. A bőr után az izmok és a csontok indulnak pusztulásnak. Kellemetlen szag jelentkezik. Ez pedig üszkösödéssel végződik.

A cukorbetegség egy alattomos betegség. Talán még azt is ki merem jelenteni, hogy az egyik legveszélyesebb. Sajnálom a cukorbetegséggel diagnosztizált betegeket. Próbálok segíteni nekik, de minden csak rajtuk múlik.

Riporter: "Hogyan kezelhetjük a cukorbetegséget, ha nem használunk metformint? Vegyük például az átlagos nyugdíjast, akinél az életkor előrehaladtával cukorbetegség alakul ki. A vércukor szintje megemelkedik. Tegyük fel, hogy metformint szed, és nem érzi jól magát. Mit lehet tenni, hogy kezeljük a cukorbetegséget? Meggyógyulhat-e orvosi segítség nélkül?"

Bartha Péter: Szeretném emlékeztetni Önöket, hogy a 2-es típusú cukorbetegség rendkívül összetett jelenség, egy veszélyes szisztémás betegség. Ez nem egy megfázás vagy egy hasmenés. A helyzet sokkal rosszabb. A betegség az egész szervezet szintjén jelentkezik, ezért szisztémás kezelést követel meg. Az inzulinszint megemelése NEM ELEGENDŐ, mi több, KÁROS.

Nem azért hoztuk létre ezt a terméket, hogy gazdaggá tegyük a külföldieket!

A cukorbetegség kezelésének összetettnek kell lennie, és csak olyan gyógyszerekkel történhet, amelyek amellett, hogy csökkentik a vércukorszintet, biztonságosak is az egész szervezet számára.

Ha a cukorbetegség önkezelésére szolgáló készítményekről beszélünk, akkor a Diaform+ ajánlom. 2022 -ben a Queen Mary Kórház Diabetológiai és Endokrinológiai Központja fejlesztette ki. Ez nem egy olyan vegyi anyag, mint a metformin, ez EGY DIABÉTESZ ELLENES KOMPLEX, AMELY TÖBB MINT 60 (!) különböző aktív összetevőt tartalmaz.

A Diaform+ fontos vitaminokat, makro- és mikrotápanyagokat tartalmaz, 28 növényi kivonatot tartalmaz, amelyeket a világ különböző részein gyűjtöttek össze.

A Diaform+ előnye, hogy nem károsítja a szervezetet. Mi több, a cukorbeteg szervezetét meg is erősíti. De ami a legfontosabb, hogy minden tekintetben pozitív hatással van a betegségre.





60 különböző hatóanyagot tartalmaz: ez nagyon sok. Nincs még egy ilyen készítmény a világon, amely ilyen gazdag összetétellel büszkélkedhet.

A Diaform+ hatékonysága példátlan! Miután elkezdtük ajánlani ezt a komplexet a betegeinknek, a teljes gyógyulás aránya 96%-kal megnőtt. Ez azt jelenti, hogy 100-ból 96 ember teljesen meggyógyult. Többé már nem magas a cukruk és jól érzik magukat.

Vannak jól ismert történetek azokról az emberekről, akik a Diaform+ segítségével megszabadultak a cukorbetegségtől, és elmondták a médiában is a gyógyulásukat.





Prágai András: "Most már remekül érzem magam! A Diaform+ segített a teljes felépülésben, és most már visszatértem a teljes élethez és a munkához, amit annyira szerettem."






Tamási Péter: "Sajnos senki sincs bebiztosítva. Vigyázzanak magukra és az egészségükre! Kezdjék el időben a kezelést! Örülök, hogy Isten meghallgatta az imáimat és rátaláltam a Diaform+ra."

Egy őszinte levél a cukorbetegség kezeléséről

Szeretném megosztani Önökkel Rátkai Szabina történetét, aki egy ugyanolyan nyugdíjas, mint a szomszéd néni vagy a nagymamája. Őt nem kezeltük a klinikánkon (nem tudott eljönni hozzánk, mert rosszul érezte magát). A Diaform+ot én tanácsoltam neki telefonon. Mert mostanra ez már lehetségessé vált.

Íme a levele.
TÉMA NÉLKÜL
RÁTKAI SZABINA <szabina.ratkai56@gmail.com>

nekem

Miért tartanak más orvosok titokban egy ilyen csodálatos készítményt, mint a Diaform+? Borzalmasan szenvedtem. 28 éves korom óta vagyok beteg. 49 éves korom óta már a betegség szövődményeitől is szenvedek. Ráadásul a lábaimon és az ujjhegyeimen lévő sebek be is feketedtek. Már a halálos ágyamban feküdtem. Az orvosok azt mondták, hogy nem sok időm maradt hátra.

Jó életem volt, de nem akartam meghalni. Még akkor sem, amikor hisztérikusan azt kiabáltam, hogy meg akarok halni. A klinikájuk volt az én utolsó reményem. Tudtam, hogy sikeresen kezelik a cukorbetegséget, de még mindig valahogy nem tudtam elhinni, hogy lehetséges a javulás, hiszen mindenki azt mondta, hogy ez nem gyógyítható, és hogy minden hiába. Ezért nem mentem el a klinikára. De aztán valahogy megláttam Önt a tévében, és úgy döntöttem, felhívom.

Köszönöm a tanácsokat és az Ön által felírt Diaform+át. Azonnal elkezdtem használni. Azóta egy év telt el, és én még mindig élek. És most már mondhatom, hogy sokáig fogok élni! Az orvosok szerint a vércukorszintem normalizálódott. De én is érzem, hogy jobban vagyok. 10 év után először érzem magam ilyen egészségesnek és már nem érzem magam cukorbetegnek! Jól alszom, már nem vagyok folyton szomjas, és a fáradtság és a gyengeség jelei is megszűntek. A vérnyomásom már nem magas. Most már mindent rendesen látok! Nagyon köszönöm Önöknek ez a terméket!

Rátkai Szabina, 67 éves Egy cukorbetegségben szenvedő magyar nyugdíjas. Egerben él.

Riporter: "Mondja csak, hogyan lehet megszabadulni a cukorbetegségtől a Diaform+ segítségével?"
Bartha Péter: Lehetővé teszi, hogy otthoni körülmények között megszabaduljon a cukorbetegségtől! A Diaform+ 2-3 hónap alatt teljesen helyreállítja a hasnyálmirigy működését.

A készítmény mindenkinek segít, beleértve a legyengült immunitással rendelkező embereket is.

A Diaform+ kezelés időtartama 1 hónap, és szükség esetén megismételhető.

Az erek regenerációja

A Diaform+ fő hatása nemcsak a magas vércukorszint megszüntetése, hanem a glükózszint helyreállítása is. Feloldja azt a cukrot is, amely már behatolt az érfalakba. Olyan, mintha az erek falai megszabadulnának a jégtől, és újra képesek lennének összehúzódni és tágulni. A vérrögök feloldódnak, az erek kitisztulnak. Ezért a vérnyomás nem emelkedik meg, a gyengeség és az aluszékonyság megszűnik, a sebek és vágások gyógyulni kezdenek. Az ember energikusabbnak érzi magát.

A vércukorszint stabilizálódása

A Diaform+ nem növeli az inzulinszintet, ezért ártalmatlan. A készítmény rendkívül jótékony hatással bír, csökkenti az inzulinrezisztenciát. Ez egy kiváló szer. A készítmény biológiailag aktív összetevői közvetlenül behatolnak az izmokba, a zsír és a máj sejtjeibe, és így stimulálják őket, hogy jobban reagáljanak a hormon jelenlétére a vérben. Az orvostudományban ezt a folyamatot "másodlagos sejttanulásnak" nevezik. Ennek következtében idővel a sejtek aktívabban kezdik fogyasztani a glükózt, ami a vér glükózkoncentrációjának csökkenéséhez vezet. A szervezet számára ez a legbiztonságosabb módja a glükóz ártalmatlanításának.

A betegek a nap minden szakában jól érzik magukat, beleértve az étkezés utáni időt is. Már nem éreznek szomjúságot, megszűnik az ekcéme és a kiütés, és a nemi szervek viszketése is megszűnik. Ezt követően a betegek ritkábban járnak WC-re.&#8232;Ami a fizikai mutatókat illeti, a glikohemoglobin szintje csökken, ahogy a cukor és az aceton koncentrációja is csökken a vizeletben.

Eltűnik a fölösleges zsír!

A túlsúly 4-5-szörösére súlyosbítja a cukorbetegek állapotát. Pont ezért is a Diaform+ egyik fontos hatása a fogyás. Ennek több oka is van: Először is, a sejtek aktívabban dolgozzák fel a cukrot és alakítják át azt energiává. Másodszor pedig a komplex erősen koncentrált királydinnye kivonatot tartalmaz, amely a legerősebb természetes zsírégető.

10 kg-os súlyvesztés esetén a cukorbetegség veszélyes következményeinek kockázata közel 50% -kal csökken.

A potencia stabilizálódása

Sok cukorbeteg impotens. A Diaform+ egyik csodálatos hatása, hogy normalizálja a tesztoszteron szintjét, amely segít visszaadni az egészséges potenciát. A férfiak akár 50-60 éves korukban is szexelhetnek.

Javítja a bőr, a csontok és az izmok állapotát

Még a súlyosan sérült bőr is helyreáll. Begyógyulnak a fekélyek, abbamarad a gennyesedés. Ugyanez történik a csontokkal, az összetételük helyreáll és a csontok megerősödnek. Helyreállítja a szöveteket és az izmokat rugalmassá teszi.






Pillangóhatás minden cukorbeteg számára!

A Diaform+ hatása olyan, mint egy pillangó szárnyának csapása, ami a belső szervek regenerálódásának láncreakcióját indítja el és így javítja az egészséget. Kezdve az erek helyreállításával és a látás, valamint az ízületek rengenerálódásával.

Könnyed ébredés

Reggel könnyen felébred, és könnyen kikel az ágyból, nem kell megerőszakolnia magát, hogy fel tudjon kelni, a láb bemelegítése és nyújtózkodás nélkül is kipattan az ágyból. Reggel a test teli van energiával és erővel.

Finom reggeli

Különböző termékekkel egészítheti ki az étrendjét, nem kell többé szigorú diétákat követnie. Újra érezni fogja az ételek ízét, amiket most még alig tud felidézni. Nincs több alacsony szénhidráttartalmú diéta. Élvezheti kedvenc ételeinek ízeit!

Hősies erő

A házat elhagyva többé nem kell aggódnia a lábai miatt, a gyaloglás többé nem lesz megterhelő, elmehet akár egész nap is, a lábai akkor sem fáradnak el, és nem dagadnak meg. Szandálok, cipők és zoknik: semmi sem hagy nyomott a dagadt lábakon.

Abszolút nyugalom

Nyugodt és ellazult az ember. Nincs több fájdalom, ami nem engedi az embert koncentrálni. Amikor semmi sem fáj, az ismerős dolgok, hangok, szagok új színben tűnnek fel előttünk.

LÁTÁS

Még a súlyosan sérült látás is fokozatosan helyreáll. Amit korábban ködnek látott, tisztává válik. Láthatja a busz számát messziről is, képes lesz újra megcsodálni a természet szépségét.

De ami a legfontosabb, meghosszabbítja az ember életét! Még idős korban is egészségesnek és energikusnak érezheti magát. Nem kell többé a rokonaira és a családjára utalnia magát, saját maga is tud gondoskodni magáról.




A Diaform+ hiánya a magyar gyógyszertárakban!

Riporter: Amennyire én tudom, rendkívül nehéz fellelni a Diaform+ot a gyógyszertárakban. Ugyanis ritkán van készleten. Ez valóban így van? És mit javasolna a magyar cukorbetegeknek?"

Bartha Péter: Igen, így van. A Diaform+ot csak kis és korlátozott mennyiségben állítják elő, ezért nem kapható a gyógyszertárakban. A legyártott adagok nagyobb része, sajnos, külföldre kerül, a másik részét pedig magánklinikák vásárolják fel.

De jó hírem is van az olvasók számára. Konzultáltam a kollégáimmal, és úgy döntöttünk, hogy az általunk vásárolt Diaform+ egy részét felajánljuk a készítmény kedvezményes terjesztésére. Bármely magyar megrendelheti ezt a szert, még azok is, akik külföldön élnek. A kiszállítás az Európai Unió egész területén lehetséges. Ahhoz, hogy a terméket kedvezményes áron kapja meg, részt kell vennie az alábbi sorsoláson.

A Diaform+ megvásárlásának feltételei kedvezményes áron:
18 év feletti magyar állampolgárok vehetnek benne részt.
A promóciós termék csak Magyarországon és az EU országaiban regisztrált felnőtt állampolgárok számára érhető el.

Csak személyes használatra vásárolható meg.
Ez azért szükséges, mert sokan kereskedői szándékkal vásárolnak.

A készítmény csak a hivatalos nyereményjáték keretében kapható.
A promóciós csomagok korlátozott száma miatt a terméket az oldalon található hivatalos nyereményjátékon keresztül értékesítik.

Fontos! Tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy február a legkedvezőbb idő arra, hogy az ember elkezdje a diabétesz kezelését. Az átlagos hőmérséklet stabilizálódásának köszönhetően az anyagcsere felgyorsul, javul a szervezet vérkeringése, jobb a szervek vérellátása, és javul a szervek oxigénellátottsága is, így termék hatékonysága is nő. 67% -kal gyorsabb a gyógyulás, mint a többi évszakban.

FIGYELEM: A forgalmazó promóciójának részeként, amely csak 09.02.2024 -ig tart, a Diaform+ 15%-50% kedvezménnyel vásárolható meg. A sorsoláson való részvételhez nyissa ki az alábbi ajtók egyikét, nyerjen személyes kedvezményt, és töltse ki adatait a megjelenő űrlapon. Az akciós termékek csak korlátozott mennyiségben kaphatók!

A sorsolás kizárólag magyarországi olvasóink számára kerül megrendezésre. A többi kedvezményt 09.02.2024 -ig biztosítjuk minden résztvevőnek!
Vegyen részt a sorsoláson, és akár 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Diaform+ terméket.

TALÁLJA EL, MELYIK AJTÓ MÖGÖTT LAPUL AZ 50%-OS KEDVEZMÉNY!

3 db Zőld- Sárga- Szürke.
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Krisztinámnak
  2024-01-31 11:04:54, szerda
 
  Nálam jobban csak az Isten szeret.
Őt kérem most, hogy fogja meg a kezed.
Vigyázzon rád, óvjon meg és védjen,
Vezessen utadon, míg enged hazaérnem!
Szeresd te is nagyon ŐT, és édesapádat,
meg a nagymamát is, akik hazavárnak!
Tanulj, pihenj, szolgálj! Isten áldjon téged!
Szerető, jó anyád imádkozik érted!
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Megbocsátani valakinek
  2024-01-22 15:48:54, hétfő
 
  "Megbocsátani valakinek nem jelenti azt, hogy megbocsátunk a viselkedésének. Az sem, hogy elfelejted, hogyan bántott meg, és nem is hagyod, hogy bántson. A megbocsátás azt jelenti, hogy megbékélünk azzal, ami történt. Azt jelenti, hogy elismered a sérelmeidet, engedélyt adsz magadnak, hogy érezd, és megérted, hogy a fájdalom már nem szolgál téged. Azt jelenti, hogy elengeded a fájdalmat és a neheztelést, hogy meggyógyulhass és tovább léphess. A megbocsátás ajándék magadnak . Ez egy döntés, a TE döntésed. ... Megszabadít a múlttól, és lehetővé teszi, hogy a jelenben élj. Amikor megbocsátasz magadnak és megbocsátasz másoknak, akkor válsz igazán szabaddá.
A megbocsátás annyi, mint szabadon engedni egy foglyot, és felfedezni, hogy a rab te voltál."
Padre Pio
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Árpádházi Szent Erzsébe
  2023-11-18 17:19:31, szombat
 
  Árpádházi Szent Erzsébet, Magyarország virága,
segíts bennünket is a tökéletesedés útján!
Szent Erzsébet, Ó, szeretetnek magyar szentje,
Szent Erzsébet, kinek éltén álmélkodik az egész világ,
kinek szeretetétől szeretetre gyullad a mi szívünk is,
most, halálod óráján ne hagyd árván magyar népedet,
esedezz Uradnál szegény nemzetünkért, alleluja!
Némelykor nekünk is földre kell hajolnunk és megalázkodnunk,
hogy utána bizalommal és örömmel emelkedhessünk fel.
Szent Erzsébet



 
 
0 komment , kategória:  Család  
Szent Erzsébet közbenjárásáért
  2023-11-18 17:17:52, szombat
 
 
Szent Erzsébet!

Te Krisztus szemével néztél,
Krisztus kezével adtál,
Krisztus szívével szerettél...
Segíts, hogy mi is
Krisztus szemével lássunk,
Krisztus kezével adjunk,
Az Ő szeretetével szeressünk.
Remélünk benned,
Bízunk benned,
Isten munkatársát látjuk benned,
Krisztus szemével néző,
Krisztus kezével adó,
Krisztus szívével szerető
Szent Erzsébet! Amen.



 
 
0 komment , kategória:  Család  
Amikor egy ajtót bezárunk, mindig kinyilik egy másik...
  2023-07-24 18:09:03, hétfő
 
  Minden új élet kezdete egy lezárással kezdődik. Mikor megérkezünk, sorspoggyászunkban csak azt szabad a küszöbön bevinni, ami nem okoz fájdalmat, felemel és nem megaláz. A lélekben simogat és nem ostoroz. Meg kell tanulni a hit-, és bizalom mellett, hogy szeretni csak szeretve lenni lehet.  
 
0 komment , kategória:  Család  
Így jó lesz élni....
  2023-03-21 10:56:08, kedd
 
  Azt hiszem, ha majd egyszer tanácsot kell adnom az unokámnak, ahogy a nagymamám velem is megtette számtalanszor, én a következőket mondanám neki:
- szeress bele egy nagyon jó emberbe, és ne agyalj azon, mi lesz a vége, hanem csak add át magad az érzésnek, és szeress
- utazz el egy olyan helyre, ahová mindig is vágytál, kerüljön bármibe
- tanulj meg egy nyelvet az anyanyelveden kívül, meglátod micsoda boldogság megérteni másokat
- ne törődj azzal, mit mondanak mások, ha van egy álmod, váltsd valóra, vess be mindent, érd el, valósítsd meg, és élvezd
-egyél és igyál amit megkívánsz, mert a szervezeted tudja, mire van szüksége
- sose bánd meg a döntéseidet, mert rossz döntés nincs, csak döntések vannak, amik elvisznek minket ide vagy oda
- ne élj úgy, hogy állandóan meg akarsz felelni, hogy bölcsességek és konvenciók hada korlátoz, mert mindig új és új irányzatoknak akar megfelelni a világ, és minket is a képére formálna
- legyen saját értékrended, elveid, de ne gondold, hogy ezek szentírások, változunk, és velünk ezek is új értelmet kaphatnak, nem baj, ha változtatsz, ne ijedj meg ettől
- ne higgy babonákban, ne hagyd, hogy befolyásoljanak a hitedben vagy nem hitedben, te abban higgy, amiben hinni szeretnél
- mindig segíts másokon is, legyen egy jó szavad, egy segítő kezed a rászorulóknak
- ne foglalkozz vele mások hogyan élnek, te csak magaddal törődj, így nem érhet csalódás
- és ha csalódás érne mégis, vedd könnyedén...az élet sajnos ilyen, nem csupán mosoly és vigasság, a fájdalmainkat is meg kell élni, hogy fejlődni tudjon a lelkünk, hogy egyre erősebbek lehessünk minden csalódásnál
- kérni nem szégyen, de csak akkor kérj, ha magad már mindent megtettél és segítség nélkül nem megy
- nem kell mindig mosolyogni, de a vidámság, a jókedv ragadós-az ilyen emberekkel mások is szívesebben töltik idejüket, mert másokat is magasba emelsz így és nem pedig lehúzol
- jól nézd meg, kinek szavazol bizalmat, a világot az érdek kereke forgatja, de ne légy túl bizalmatlan, mert ez hezitáláshoz és bizonytalansághoz vezet, az ilyen ember összezavarodik és önmagával sem lesz kibékülve soha
-szeresd az embert, aki vagy, és hidd el, hogy nagy dolgokra képes
- tanulj meg pihenni, kikapcsolódni, a munkamánia elkeseredett, magányos felnőtté tesz
- lassan élj...az időnk rövid
- kelj fel minden reggel úgy, hogy nem gondolsz az idő rövidségére, hanem kiélvezed az életed minden egyes pillanatát.
Így jó lesz élni....
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Kovács Sándor - Sándor napi vers
  2023-03-18 14:15:53, szombat
 
 
Sándor vagyok, nem tagadom,
A kritikát elfogadom.
Mert ilyet, hogy éjjel fagyjon,
Ki látott még Sándor napkor?
.
Nem hoztam én jó meleget,
Nem állítom meg a szelet-
Pedig fáztunk már eleget,
Mégsem űzöm el a telet.
.
Hol vannak a régi telek,
Márciusi langyos szelek?
Sándor, József és Benedek,
Hozták ők a jó meleget.
.
Mert régen a hideg telet,
Elvitték a langyos szelek.
Márciusban jött a meleg,
Nem tréfálkozott ő veled.
.
Azért vagyok én most gondban
Mert nincs zsák, amiben hozzam.
Mert, ha lenne, nem kell, mondjam,
Megtölteném azon nyomban.
.
Zsákban hoznám a meleget,
Elijeszteném a telet.
Kergetném a hófelleget,
Olvasztanék havat, jeget.
.
Kaptam Józseftől egy zsákot,
Valaki rá léket vágott
És a meleg kiszivárgott-
Ezért én most odébb állok.
.
Bosszankodtam már eleget,
Nem tudom űzni a telet.
József hozzon most meleget,
De, ha nem, majd hoz Benedek.
.
Egy évre most én elmegyek,
De jövőre jelen leszek.
Hárman hozunk majd meleget,
Sándor, József és Benedek.
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Érdekes- kaptam
  2023-01-19 16:00:55, csütörtök
 
  Hát kedveseim ezt olvassátok és tessék véleményezni, ha kérhetem.

Nekem tetszik,van benne valami pimaszul őszinte!
Érdekes- kaptam, köszönöm, - megosztom
Mit tegyünk a 60. felett...
. . . . mert az idő nem áll meg . . . .
20 alapszabály:
1. Itt az ideje, hogy felhasználja azt a pénz, melyet egész élete során megtakarított. Saját magára költse el, ne őrizze tovább, hogy azok élvezhessék, akik nem ismerik a megszerzéséhez szükséges áldozatot, s akik általában nem is tartoznak a családhoz: vejek és menyek! Ne feledje, nincs annál veszélyesebb, mint egy elképzelésekkel teli vej. Figyelem! Bármilyen csodálatosnak tűnik, ez nem a beruházások ideje, mindezek csak gyötrelmeket hozhatnak Önnek, és életének ebben a korszakában sok békére és nyugalomra van szüksége.
2. Ne aggódjon tovább a gyermekei és unokái pénzügyi helyzetéért; ne érezze magát hibásnak, amiért a pénzét saját magára költi. Feltehetőleg, Ön a gyermek- és ifjúkorukban minden lehetségest megadott nekik, mint például jó nevelést. Ezért, most már övék a felelősség.
3. Az Ön korában már ne tartson el senkit a családjában; legyen egy kicsit önző, de uzsorás semmiképp. Éljen egészséges életet, nagyobb fizikai megterhelések nélkül. Tornázzon mérsékelten és táplálkozzon helyesen.
4. Minden esetben a legjobbat és a legfinomabbat vegye meg, végül is saját magának lesz. Ne feledje, hogy ebben a korban kiemelt cél az, hogy a pénzt saját magára költse el, kedvteléseire és szeszélyeire. Halála után, a pénz csak gyűlöletet és haragot szít.
5. Kicsinységek miatt ne aggódjon. Az életben minden múlandó, a szép perceket meg kell őrizni, s a rosszakat mielőbb elfeledni.
6. A korától függetlenül, tartsa mindig élve a szeretetet.
7. Minden pillanatban mutatkozzon tisztán, naponta fürödjön meg; legyen hiú, járjon el a fodrászhoz, vágassa le a körmeit, menjen el bőr-gyógyászhoz, fogorvoshoz, és mértékkel használjon illatszereket és krémeket. Ha már Ön nem is olyan csinos, legalább legyen jól ápolt.
8. Ne legyen túl modern, igyekezzen mértéktartó lenni. Szomorú idős embereket fiatalok számára készített frizurával és öltözékben látni.
9. Olvasson könyvet és újságot, hallgasson rádiót, nézzen jó műsorokat a tévében, lépjen be az internet világába, küldjön és válaszoljon meg
e-maileket, hívja fel a barátait. Legyen mindig tájékozott.
10. Tartsa tiszteletben a fiatalok véleményét, még ha néha tévedésben vannak.
11. Soha ne használja a "bezzeg az én időmben" kifejezést, mert az Ön ideje most van.
12. Ne essen abba a kísértésbe, hogy a gyerekeivel vagy az unokáival éljen, bár néha-néha vendégként ellátogat hozzájuk. Inkább fogadjon házvezetőnőt, aki társasága Önnek és közreműködik az otthoni feladatokban, és csak akkor hozza meg ezt a döntését, amikor már nem bírja tovább, vagy már nagyon közeleg a vég. Nagyon szórakoztató lehet generációjához tartozókkal együtt élni, és ennél fontosabb, hogy nem okoz majd gondot senkinek.
13. Legyen valami hobbija, mint az utazás, a séta, a főzés, az olvasás, a tánc, egy macska vagy egy kutya kölyök nevelése, növények termesztése, a kártyázás, golfozás, internetezés, festés, önkéntes munka végzése, vagy valaminek a gyűjtése. Tegye azt, amihez kedve van, és amihez megvannak az anyagi lehetőségei.
14. Fogadjon el minden keresztelőre, diploma-kiosztóra, születésnapra, esküvőre vagy konferenciára szóló meghívást. Látogasson múzeumot, menjen ki a természetbe..., a lényeg az, hogy mozduljon ki otthonról egy kis időre. De ne sértődjön meg, ha nem hívják meg, mert néha ez nem is lehetséges. Amikor fiatal volt, bizonyosan Ön sem hívta meg a szüleit mindenre.
15. Beszéljen keveset és halljon többet, mert az élete és a múltja csak saját magát érdekli. Ha valaki az ügyei felől érdeklődik, legyen rövid és igyekezzen jó és kellemes dolgokról beszélni. Sose panaszkodjon valamire. Beszéljen halkan és tisztelettel.
16. Ne kritizáljon semmit, fogadjon el minden helyzetet, ahogy van. Minden múlandó. Gondoljon arra, hogy visszatér otthonába, a megszokott életébe.
17. A fájdalmak és a nyűgjei mindig jelen lesznek, még problematikusabbakká teszi azokat, mint amilyenek, ha beszél róluk. Igyekezzen csökkenteni jelentőségüket. Végül is ezek csak Önt érintik, és csak az Ön és orvosa problémái.
18. Idős emberként, minden időben fanatikusként imádkozva és fohászkodva, ne vonzódjon annyira a valláshoz. A jó hír az, hogy hamarosan személyesen fogalmazhatja a kéréseit.
19. Nevessen, nevessen sokat, nevessen mindenen, ön egy szerencsés ember, önnek volt egy élete, egy hosszú élete, és a halál csak egy újabb bizonytalan szakasz lesz, mint amilyen bizonytalan volt az egész élete.
20. Ne izgassa fel magát, ha valaki azt mondja önnek, hogy most nem csinál semmit. A legfontosabb már megtörtént: ön és jó, vagy rossz élet története, már megtörtént!
Emlékezzen Mario Benedetti szavaira:
"Ne add fel, kérlek, ne engedj, még ha éget is a hideg, még ha harap is a félelem, még ha lemegy is a nap és eláll a szél. Lelkedben van még tűz, álmaidban van még élet, mert minden nap egy új kezdet, mert most van itt az ideje és ez a legjobb pillanat".



 
 
0 komment , kategória:  Család  
10 erőt adó mondat - amikor összecsapnak a fejed felett a hu
  2021-12-28 20:12:38, kedd
 
 
Vannak mondatok, amik nekünk szólnak. Kimozdítanak szomorúságunkból. Újult erőt adnak, hogy ne adjuk fel?Csak egyetlen mondat, és hirtelen a helyére kerül minden.
Melyik mondat szólít meg Téged?
1.
A nehézségek tanítanak meg arra, hogy van benned Valaki, akinek ez nem nehéz.
Müller Péter
2.
Ami most kettőtökkel történik, az a rengeteg feszültség, amivel most szembe kell néznetek... nos, az maga az élet. És az élet akkor hozza a legfontosabb helyzeteket, amikor a legkevésbé számítasz rá. Minden kapcsolatban előfordulnak nehézségek és viták, és éppen erről van szó: hogy ti egy pár vagytok! De egy párkapcsolat nem működik az egymásba vetett bizalom nélkül.
Nicholas Sparks
3.
Lehet, hogy lesznek kétségeid, hogy jól döntöttél-e, lehet, lesznek olyanok is útközben, akik erősítik a kétségeidet, és azt mondják, hogy nem jó az út, amit választottál. Lesznek nehézségek az út során, és ilyenkor biztosan azok a hangok erősödnek, melyek azt mondják, miért indultál el, fordulj inkább vissza. Azonban jusson eszedbe (...), a teremtőtől azért kaptál tehetséget és bátorságot, hogy az utat, amit kiválasztottál, végig tudd járni.
J. J. Stalter
4.
A bátorságnak és a kitartásnak van egy varázslatos talizmánja, mellyel a nehézségek eltűnnek, és az akadályok levegővé válnak.
John Quincy Adams
5.
Az élet olykor nehezen hagyja, hogy segíts valakin, akit szeretsz. Mégis, ha létezik valami, amiért érdemes küzdeni a nehézségek ellen, akkor azért, hogy másokon segíthess.
Jorge Bucay
6.
A nehézségek mutatják meg az erősségeinket. Rengeteget elmond, hogyan állunk fel kudarc után.
Wendy Higgins
7.
Többé már nem fogadom el azokat a dolgokat, amelyeket nem tudok megváltoztatni. Inkább megváltoztatom a dolgokat, amelyeket nem tudok elfogadni.
Angela Davis
8.
Ne azon gondolkodj, hogyan fogsz belehalni az előtted álló megpróbáltatásokba, hanem azon, hogyan fogsz belőlük élve kimászni.
Gaura Ágnes
9.
Bizonytalan helyzetben még az is jobb, ha nem teljesen jól csinálunk valamit, mint ha egyáltalán semmit sem teszünk.
Johannes Hinrich von Borstel
10.
Ha nyerni akarsz, akkor támadj és harcolj, teljesen mindegy, mekkora rizikót vállalsz ezzel. Mindig jobb valami olyasmit megbánni, amit megtett az ember, mint olyasvalamit, amit nem tett meg.
Benedict Wells
 
 
0 komment , kategória:  Család  
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 203 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 332
  • e Hét: 505
  • e Hónap: 3254
  • e Év: 41002
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.