Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 131 
Pio atya és Don Bosco imádkozzatok értünk
  2016-01-31 13:45:12, vasárnap
 
  A hálaadás imája
Mindenért, amit adtál,
hálát adok Neked, Istenem!
Mindenért, amit elvettél
hálát adok Neked, Istenem!
Mindenért, amit segítségeddel megtehettem,
hálát adok Neked, Istenem!
Mindenért, amit megakadályoztál,
hálát adok Neked, Istenem!
Minden örömért, amivel boldoggá tettél,
hálát adok Neked, Istenem!
Minden szenvedésért, amivel formáltál,
hálát adok Neked, Istenem!
Minden békés óráért, amivel széppé tetted életemet,
hálát adok Neked, Istenem!
Minden problémáért, amitől megszabadítottál,
hálát adok Neked, Istenem!
Minden jó tulajdonságomért, amivel szolgálhattalak,
hálát adok Neked, Istenem!
Minden gyengeségemért, amivel alázatra tanítottál,
hálát adok Neked, Istenem!
Minden erényért, amit nekem ajándékoztál,
hálát adok Neked, Istenem!
Minden bocsánatért, amiből irgalmadat megismerhettem,
hálát adok Neked, Istenem!
Minden szép emberi kapcsolatomért, amivel gazdagítottál,
hálát adok Neked, Istenem!
Minden emberért, akit tőlem elszakítottál,
hálát adok Neked, Istenem!
A halálom időpontjáért és módjáért, amit nekem választottál,
hálát adok Neked, Istenem!
A helyért, amelyet nekem országodban készítettél,
hálát adok Neked, Istenem!
Ámen
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Pio atyától
  2016-01-31 13:34:27, vasárnap
 
  ,Pio atya breviáriuma
Január 31.
Az év első hónapja nem múlhat el úgy, kedves gyermekem, hogy lelkem ne küldené neked üdvözletét. Légy mindig biztos abban, hogy szívem szeretettel van irántad, és áldást, minden jót és mindenfajta lelki boldogságot kíván neked. Gyermekem, vésd jól szívedbe, hogy minden nap egyre nagyobb hálával tartozol az édes Üdvözítőnek, és úgy kell cselekedned, hogy ez az év több jót termeljen az előzőnél. Mert ahogyan az évek múlnak és közelít az örökkévalóság - Istenhez emelve lelkünket -, egyre bátrabbaknak kell lennünk, és a legnagyobb igyekezettel kell szolgálnunk Őt mindenben. Keresztény hivatásunk és küldetésünk kötelez erre minket.
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
A szeretet mindenek felett!
  2016-01-31 09:22:15, vasárnap
 
  Körbevesznek minket emberek és energiák. Mi az emberekkel vagyunk elfoglalva, mert őket látjuk, ők a látható valóságunk.Játszmázunk, analizálunk, elvárunk, alkalom adtán elfogadunk és megértünk. Vannak jó és rossz napjaink, azt gondoljuk, hogy a körülöttünk lévő emberek befolyásolják a mi "jól létünket" vagy "szomorúságunkat". Kapkodjuk a fejünket, pörög körülöttünk a Világ, az őrület határáig hajszoljuk magunkat, és a láthatatlan energiákra nem gondolunk, nem veszünk róla tudomást, mintha nem is lennének.Azt gondoljuk, azt is mi uralhatjuk. Átkozódunk, rombolunk és pusztítunk, ahelyett, hogy elismernénk a létezésüket. Megkapnák a fontosságukat az életünkben. Nem akarjuk megérteni a működését, félünk tőlük, mert hatalmasabbak nálunk, de mégis uralni akarjuk. Vannak, akik már feltették az életüket erre és engedik az energiák szabad áramlását, az életük könnyebb és nyugodtabb, rájöttek, hogy nem uralhatják, csak átadják magukat.Örömüket lelik az életben a létezésben, nem játszmáznak már másokkal, mert tudják, hogy úgy sincs értelme. Ők azok, akik szúrják mások szemét, őket akarják rombolni, ahelyett, hogy megkérdeznénk, hogy ők hogy csinálják. Nem elvenni kell a nálunk erősebbnek tűnő emberektől, hanem kérni tőlük, hogy mutassák meg, hogy kell jól csinálni, hogyan kell kapcsolódni az energiákhoz.Az energiákkal is lehet pusztítani és építeni is, de a lényeg, hogy meg kell tanulni jól használni. Az energiáknak sokkal nagyobb erejük van mint az embereknek, és igen ez az amit nagyon nehezen tudunk elfogadni.Alázattal átadni az irányítást valaminek, ami sokkal nagyobb mint mi, amit nem mi uralunk, hanem ő ural minket. Nekem ez a nagyobb “hatalom" a Szeretet, mely ott áll mindenek fölött!Szeretettel a mai napra tőlem-nektek: Aletta - talentumok.hu

Forrás: http://talentumok.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Angyali kísérőnk
  2016-01-30 12:20:05, szombat
 
  Az Angyalok a mindennapjainkban is velünk vannak.Most ebben a különösen nehéz időszakban még közelebb húzódtak a Földhöz, hogy bátorítsanak, egyengessék a felemelkedés felé vezető utunkat. Minden időben körbe vettek minket az Angyalok, de most többen vannak mint valaha.

Isteni elrendelés által érkeztek hozzánk, hogy segítsenek a felemelkedés hullámaiban.

Magasabb rezgésállapotuk miatt, a legtöbb ember nem láthatja Őket. Éppen ezért kell megemelni a rezgésünket, hogy könnyedén kapcsolatba léphessünk velük. Ahhoz, hogy megpillanthassuk Őket, egy magasabb tudatállapotra van szükségünk.Az Angyal szó jelentése: Üzenetvivő, Hírvivő, Küldött.

Isten teremtményei, akik hódolnak a színe előtt és minden tettükkel Őt szolgálják. Az Angyalok folyamatosan üzeneteket hoznak a Teremtőtől.

Legelőször életünkben a Születés Angyalával találkozunk. Hiszen születésünkkor Fényfolyóson megyünk keresztül, ott a Születés Angyala vár reánk, aki életcélunkért felel.

Minden leszülető lelket Ő lát el tanácsokkal. Kellő pillanatban Ő veti el a MAGot anyánk méhében.

Az Ő szerető arca, akit születésünk előtt látunk.

,,Azt mondják, hogy születésünk előtt, az Anyaméh Angyala szájunkra teszi az ujját és azt mondja,- Pszt! Ne áruld el, amit tudsz!"- ezért van a bemélyedés a felső ajkunkon, és nem emlékszünk arra, hogy honnan jöttünk. De az érzés életünkben megmarad, lelki képekben megőrizzük.

Még a születés előtt, ahogy a Fényfolyóson tovább megyünk, találkozunk a Védő Angyalunkkal, vagy másképpen hívva az Őrangyalunkkal.

Ők azok az Angyalok, akik a születésünktől-életünk végéig velünk vannak, és életünk sorsfordító feladataira ügyelnek.

Akárcsak a Szellemi Vezetőink, Ők is csak annyira kerülhetnek közel hozzánk, amennyire ezt lehetővé tesszük számukra. Kérni kell a segítségüket, a támogatásukat.

Mindannyian halljuk a Mennyek hangját, - akár hisszük, akár nem.

Ez a hang a szívünkön keresztül, látomásainkban, megérzéseinken, álmainkban szól hozzánk. Sajnos mi emberek hajlamosak vagyunk rá, hogy mindezt figyelmen kívül hagyjuk.Az Angyalok bármikor készek segíteni rajtunk. Ha nem is látjuk Őket, akkor is gyakran lehet érezni a jelenlétüket.

Gondoltunk-e már arra, hogy esetleg egy balesetből csodával határos módon menekülhetünk meg. Hiszen sokszor ,,véletlenen" múlik az életünk, és ezek a ,,véletlenek" mögött Angyalaink húzódnak meg. Pl:- nem találjuk meg a kocsi kulcsot, így nem érünk oda időben.

Amint említettem, manapság az Angyalok nagy számban közelebb húzódtak a Földhöz, és csak arra várnak, hogy segíthessenek, - hogy megkérjük rá Őket.

Az egyetlen ok ami megakadályozza, hogy segíthessenek, hogy nem vagyunk nyitottak feléjük. Pedig éltünk minden pillanatában kérhetjük a segítségüket. A mindennapjainkba bevonhatjuk Őket.Itt kitérnék arra, hogy korunkban az emberek többsége túl misztikusnak tartja ha az Angyalokról beszélünk.

Őseinknek ez teljesen természetes volt. Ők még hittek az ártó és a védő erőkben. A védő erőket,- Angyaloknak, az ártó erőket, - ördögnek, démonnak nevezték el.A SZERtartásnak és az ünnepeknek is vannak Angyalai.

- Amikor az ember megállapodást vagy házasságot köt, fogadalmat, esküt tesz,- akkor legalább egy Angyal van jelen és hallja ezt.

A nagyszabású ünnepségeken a szó szoros értelmében egy sereg Angyal is részt vesz, az Ő jelenlétük által telik meg az esemény élettel.

Ha két ember kölcsönösen megállapodik valamiben, egyezségüket az Angyal feljegyzi az Akasha krónikába és segíti a feleket ígéretük megtartásában.

Házasság során,- egy Angyal száll a párra és igyekszik összetartani a házasfeleket.

Ha házasság csak anyagi vagy politikai okokból köttetet, nem szentesíti az Angyal.

Nem az elhangzott szavak, hanem a mögöttes szándék a fontos.

Egy esküvő során az Angyalok kara is énekel, örvendezik és megtölti a SZERtartást szeretettel és mennyei boldogsággal.

Mikor megkeresztelnek egy újszülöttet, akkor is jelen vannak az Angyalok.

Mély bizalommal töltik el a kisdedet, aki érzi, hogy itt a Földön is jelen vannak a szellemi világ lényei, és segíteni fogják az útján.A földi utunk minden fontos állomásán Angyalok ünnepelnek velünk vagy osztoznak a szomorúságunkban.

Meglátogatnak bennünket mindegyik születésnapunkon, az évfordulóinkon, érettségin, házavatón, akkor is, ha egy új állásba lépünk.Karácsonykor és Húsvétkor többféle Angyallal találkozhatunk.

Régen az élet minden fordulópontját megünnepelték.

Ünneplésre méltónak találták a tavasz érkezését, a vetést, az aratást, a napfelkeltét és napnyugtát.

Ezen rítusok alkalmával megjelennek az Angyalok és velünk együtt örvendeznek.Az Angyalok jelen vannak a temetéseken is és örvendeznek.

Azok, akik látnak tudják, hogy a fizikai test börtönéből való szabadulás a legörömtelibb élmények egyike a lélekszámára.

Nem véletlenül utalnak úgy a halottra, hogy ,,megboldogult".

Az Angyalok kara ekkor is énekel, valamint továbbítja az elhunytért mondott imáinkat, hogy ezzel is segítse az útját.

A SZERtartások és az ünnepek Angyalai jelen vannak földi utunk minden fontos állomásán.Írta: Feketéné Lendvai Katalin

Forrás: http://www.spiritiszta.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pio atyáról
  2016-01-30 11:47:26, szombat
 
  Ó, hófehér Ostya, csöpp búzakenyér! Néha mosoly is megjelent ajkain, és szelídséget tükröző szemei végtelenül gyengéden simogatták az elrejtezett Édes Üdvözítőt! Az atyának olyan volt a tekintete, mint aki keresztül lát a ,,látszaton". Maga Pio atya írta egy levelében: Valahányszor a legeslegfőbb Jó birtokában vagyok (Eucharisztia), olyan méreteket ölt bennem a boldogság, hogy már kérnem kell Jézust: elég, ezt már alig tudom kibírni! Amikor az atya - vérző, remegő kézzel - felmutatta Isten Bárányát: Íme...! Az embereken végigfutott a megrendültség. Sokak elszoruló torkán kiszüremkedett a könyörgés: Uram, irgalmazz..., és újabb könnyek tolultak a szemekbe.
Szinte érezni lehetett, hogy a halált legyőző Emberfia dicsőségétől megrendült az egész teremtett világ..., és csend,döbbent, hálatelt csend honolt a templomban.Mi csak álltunk - akár csak a vakok -, úgy álltunk a ,,látó" körül!Most már érthető, hogy miért vonzza Padre Pio miséje a tömegeket,nem törődve, az ezt meg nem tapasztalt, öntelt, távolról gáncsoskodókkal! A kritikusok, kik azt állítják, hogy ,,egy a Szentmise!" azt válaszolhatjuk: bizony igaz, az áldozat és a kegyelem értéke szerint valóban! De sajnos nem a közáhítat, és a személyes megérintettségek mértéke szerint!
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Imádság szeretetért
  2016-01-30 11:44:07, szombat
 
  Imádság szeretetért
Uram, azt a kegyelmet kérem tőled,
hogy testvéreimnek adhassam mindazt a szeretetet,
melyet neked szeretnék adni,
azt kérem, hogy eméssz fel engem szereteteddel,
add meg nekem, hogy mások javát szolgálhassam,
főként azokét, akiket senki sem szeret,
akik nem szeretetre méltók.
Add meg nekem, hogy szeressek akkor is,
amikor engem nem szeretnek,
add meg nekem, hogy szeressek,
amikor nem hiszek mások szeretetében.
Add meg nekem a felismerést,
hogy minden seb, hozzád tud és akar emelni.
Semmi és senki, egyetlen teremtmény
se legyen képes elválasztani tőled.
Add meg nekem, hogy megértsem az eseményeket,
s hogy úgy éljek, mintha ma este meg kellene jelennem előtted.
Ó, Uram, tedd, hogy így legyen!
Lisieux-i Szent Teréz
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
Pio atyától
  2016-01-30 11:42:39, szombat
 
  Pio atya breviáriuma

Isteni Lélek, világosítsd meg értelmemet, és lobbantsd lángra szívemet, mialatt Jézus szenvedéséről elmélkedem. Segíts, hogy behatoljak a szenvedésnek és szeretetnek ebbe a misztériumába, ahol Istenem - emberré válva - szenved, haláltusáját vívja, és meghal értem.

Január 30.
Imádkozz és bízzál! Ne háborogj! A kapkodás nem vezet sehova. Isten irgalmas és meg fogja hallgatni imádságodat.
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Pio atyáról
  2016-01-30 11:39:07, szombat
 
  Pió atya törékeny egészsége •Pio atya életének legutolsó éveiben szinte alig evett -Naponta egyszer étkezett: gyógynövényeket és néhány szelet kenyeret -Az orvosokat bámulatba ejtette, hogy a napi vérveszteség és az éhezés mellett egyáltalán életben maradt •Egészen 81 éves koráig élt •Súlyos mellhártyagyulladása volt -Elvitték hozzá a Fatimai szűzanya szobrot -Szűzanya ekkor meggyógyította Pió atyát •Rendkívül magas testhőmérséklet: 48 °C -Egy hagyományos lázmérő alkalmatlan volt a mérésére -az orvosok olyat szereztek neki, amelyet a lovaknál használtak •Voltak rémisztő epizódok is: -rohamok törtek rá és az ördöggel birkózott  
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
Ki irányítja a sors kezét?
  2016-01-29 11:27:30, péntek
 
  Elmével megérteni a teremtés teljességét elméletileg lehetetlen. Ahhoz, hogy mégis megértsd, átérezd az univerzum erőinek működését, így a teremtést mibenlétét is, fel kell ismerned, hogy Te valójában sokkal több vagy annál, mint amennyit jelenleg gondolsz magadról.
Képzeld el úgy, hogy több személyiség is vagy egyszerre! Ezek a személyiségeid egymástól függetlenül is léteznek, és bár nem tudnak egymásról, létezésük mégis szorosan kapcsolódik. Ez látszólag ellentmondás, de a teremtés mindig ellentétekből, ellentmondásokból jöhet csak létre. Valójában az általad jelenleg érzékelt és felfogott világban minden ezekből az ellentétekből áll. Hideg és meleg, fent és lent, sötétség és világosság, férfi és nő, és így tovább.Nos, ezek a személyiségeid valójában csak egy-egy részei egy hatalmasabb, összetettebb énednek. Ez a felsőbb én irányítja a részeket. Minden egyes személyiségnek van önálló akarata, de a felsőbb irányítás (aki szintén Te vagy) összességében hozza azokat a döntéseket, amelyek alapján halad a rendszer előre.Gondolj egy nagyvállalat struktúrájára, ahol minden dolgozó valójában Te vagy, végső soron Te vagy maga a vállalat. A mérnökök sokasága önállóan tervezi a rendszer működését, az építészek látszólag önállóan teremtenek dolgokat, de a vállalat mégis abba az irányba halad és fejlődik, amerre a vezetőség irányítja. És a működés akkor lesz hatékony és prosperáló, ha minden egyes egyén önállóan ugyan azt a célt és minőséget szolgálja.Tulajdonképpen így működik az emberi tested is. Sejtek, baktériumok milliárdjainak összjátéka az, amit a testednek nevezel. És azt mondod: ez vagyok én. Nem azonosítod külön-külön a sejteket és baktériumokat, hanem egyben egy egészként gondolsz magadra. De ettől függetlenül minden egyes sejtednek van saját tudatossága. Teszik a dolgukat, élnek pont úgy, mint Te magad.Amikor egy személyiség ugyan azt az irányt tartja követendőnek, amit a vezetés is, akkor az egyén úgy érzi, hogy teremtése megvalósul, támogatott. Hiszen azt mindenki más is, és a felső vezetés is ,,támogatja". Ilyenkor érzi ez a személyiség, hogy az élete ,,sínen van", minden sikerül neki.Ellenben, ha az személyiség teljesen ellene megy a felső vezetés akaratának, akkor nem tud teremteni, folyamatosan akadályokba ütközik. Ilyenkor úgy érzi, hogy minden összeesküdött ellene, és a sors is folyton kibabrál vele.Valójában ebben az univerzális struktúrában mindenki Te vagy, a mérnök, az építész, a harcos, a gyógyító, a pénzügyőr és még a főnök is. Ezért ha úgy érzed, a sorsod nyomorult, szerencsétlen vagy, nem sikerülnek dolgok, valójában arról van szó, hogy nem vagy kibékülve önmagaddal, nem vagy egységben önmagaddal.Amikor viszont azt éled meg, hogy rendben mennek a dolgaid, elégedett vagy, boldog vagy, egységállapotot élsz meg önmagaddal, harmóniában létezel a különböző személyiségeddel és a felsőbb éneddel is.Ezért van az, hogy a pozitív gondolkodás és tudatos teremtés az egyik embernek működik, míg a másiknak nem.És ezért mondja sok tanító, hogy a boldogság kulcsa az elfogadásban rejlik. Mert ha elfogadod azt ami van, akkor ismét egy irányba fogsz haladni a felsőbb vezetéssel. Ami persze Te vagy, csak most nem tudsz róla.És ezért tűnhet úgy egyeseknek, hogy a sors, az irány előre meg van írva. De valójában mégsem. Ahogy egy nagyvállalatnál is megtörténhet, hogy az alkalmazottból lesz a főnök. Vagy a ,,kisember" olyan erővel képvisel valamit, hogy nehéz munkával ugyan, de meggyőzi a főnökséget és az egész rendszert a saját vélt irányának létjogosultságáról. És amikor a rendszer irányt vált a személyiség elképzeléseinek megfelelően, a ,,kisember" - adott esetben akivel Te most azonosítod magad - elégedetten hátradőlhet.De a lényeg, hogy az életérzés ami elkísér utadon, az hogy szenvedsz vagy sem, csak és kizárólag rajtad múlik. Senki nem dönti el helyetted, hogy egy helyzetet hogyan élj meg. Te döntesz, hogy ami van, amit élsz, azt hogyan szemléled. Derűsen, vidáman, könnyedséggel, vagy megfeszülve, gyötrődve, borzalmasan.És erre nincsenek szabványok, előírások, sztenderdek, sem szabályok. Ugyan azt az élethelyzetet mindenki másképp fogja átélni, megélni.Egy próbát megér: mosolyogj, ne dühöngj! Szeress, ahelyett, hogy félsz! Felejtsd el a neheztelést és sértődöttséget!

És fel fog kelni a nap...elindul a pozitív változás.Földi Gábor
Forrás: http://tudat-om.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fontos az, mivé leszel!
  2016-01-29 11:25:44, péntek
 
  tanmese

A gátőrház mellett igen jó dolga volt az állatoknak. Nem kellett baromfiudvarban bezárva lenniük, csipegethették minden nap a friss füvet, bogarászhattak, és játszhattak, futkározhattak.D

e, mint ahogyan az lenni szokott, egy idő után már jó dolgukba nem tudták, hogy mit is csináljanak magukkal, ezért súgtak, búgtak, áskálódtak egymással, elütve ezzel a számukra már egyhangú, üres napokat.- Hogy ez a páva milyen puccos, a legszebbnek tartja magát! Na és ez a pulyka, milyen gőgös, felfuvalkodott! Állandóan csak arról tud beszélni, hogy ő a gazda kedvence! Ó ezek a kacsák csak fecsernek, és mennyire oda vannak, hogy ők át tudnak úszni a túlsó partra!A libák meg csípősek, mérgesek, no és dunnatöltelékek, míg a tyúkok ostobák voltak a szóbeszéd szerint.

Történt egyszer, árvízveszély idején, hogy a gátőr kénytelen volt állatait bezárni. És azok az állatok, akik korábban egymás háta mögött susmusoltak, ,,jó szokásukat" folytatva ekkor is pletykálkodásba, ócsárolásban kezdtek, de most egyik is, másik is meghallotta azt. Lett is ebből nagy ribillió! A libák a kacsáknak ugrottak, a pulyka meg a pávának. Ütötték verték egymást, míg nem a ketrec telis -tele nem lett tollal... Egyik kopaszabb volt, mint a másik. Eközben a víz egyre csak kijjebb merészkedett medréből.

A gátőrnek mit volt mit tenni, gyorsan feltette a ketrecekben lévő állatokat a kocsi platójára és megkérte segítőjét, hogy vigye azokat biztonságos helyre. A teherautó órákon át zötykölődött, mire megállt már besötétedett. Az állatok éhesek voltak, fáztak, de tovább gyűlölködtek. Nem bújtak volna össze, mindenki egymaga állt a ketrec szélén, egymástól a lehető legtávolabb. És amikor beköszöntött az éjszak, egyre jobban féltek. A távolban kutyák ugattak, és a szél feltámadni készült.

Már minden állat vacogott, lábuk reszketett és akkor huhogást követően valaki megszólalt a fa lombjából!- Jé, milyen kopaszok és mind egyformák!Mire a páva kikérte magának mondván, hogy normális esetben neki van a legszebb tolla! Erre a pulyka nagy mérgesen ráförmedt az ismeretlenre, még a ketrecnek is neki ugrott, bizonygatva, hogy neki viszont a legcsinosabb tompora van. Persze a tyúkok, kacsák sem maradtak ki az öndicséretből! Az ismeretlen ismét huhogott, majd jó nagyot kacagott és azt mondta! Egyformák vagytok, egyforma buták, és megérdemlitek, hogy holnap az asztalon legyetek sült kacsák, tyúkok, libák... majd, huss, elrepült.Az állatok nagy felháborodással tanakodni kezdtek! Hogy merészelte őket ez az idegen lekopaszozni. És mi az, hogy már holnap sültek lesznek! Éhesek és dühösek voltak, és már kibírhatatlanul fáztak. Észre sem vették, egymáshoz egyre közelebb álltak, míg össze nem bújtak mindannyian. Amikor megmelegítették egymást könnyedén jött szemükre az álom. És álmodni kezdtek. Álmodtak a békés vízpartról, ahol friss füvet csipegettek és a nagy melegben kacsák, libák vizet permeteztek az úszni nem tudókra, álmodtak a versenyfutásokról, a hajnali fű illatáról, és a szabadságról...Reggel pedig, amikor felkeltek nagy csendben csak egymás szemébe néztek. A nap sütött és a gátőr magot, vizet hozott nekik.- Parancsolj, kérlek! mondta a páva a pulykának! Te éhesebb, vagy mint én!- Tessék, csak tessék! Intett a liba a kacsának... Majd mindannyian elmosolyodtak és együtt megreggeliztek. Nem tudtak szóhoz jutni. Mindannyian nagyon szégyellték magukat. A csendet a fa lombja közül egy huhogást követő hang törte meg!- Nem az a fontos, hogy milyen tulajdonságokkal születtél, milyet birtokolsz! A fontos az, hogy mivé leszel!És az ár, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is vonult. A gátőr haza vitte állatait és kiengedte őket a szabadba. Attól kezdve együtt ettek, együtt futkároztak és óvták, védték egymást. És, ha megkérdezték tőlük az arra röpülő madarak, hogy kik ők? Kórusba azt válaszolták: ''Mi egy család vagyunk, a baromfiudvar lakói!''

Tóth Idlikó

Forrás: http://www.egypercesek.hu/cikkek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 131 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 131 db bejegyzés
e év: 935 db bejegyzés
Összes: 8742 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 48
  • e Hét: 1038
  • e Hónap: 1700
  • e Év: 52491
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.