Belépés
wob.blog.xfree.hu
" Egy ember értékét saját maga adja, és nem az amije van " ... weisz tomy
1949.09.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Eljőn majd egy nap
  2012-05-14 23:19:15, hétfő
 
 


Csak morfondírozom

Kicsi angyalom, eljön majd egy nap mikor öregnek fogok tűnni neked, pedig még nem is vagyok úgy igazából az, légy nagy türelemmel irántam és próbálj egy kicsit megérteni. Ne szólj meg majd, amikor leeszem magam, vagy lassan öltözködöm fel. Olykor jusson eszedbe mindig, hogy mennyi időmbe kerül nekem is amíg megtanítalak téged ezekre.
Légy szíves hallgasd végig mondanivalóm, még akkor is ha többször is ismételem magam. Neked is sokszor kell majd elolvasnom ugyanazt a mesét, amit nagyon szeretsz, egész amíg belealszol.
Amikor nem vagyok olyan jól, hogy letusoljak, ne még szégyeníts meg vagy cikiz állandóan ezért. Nekem is nagyon sokat kell kitalálnom, hogy ne sírj amikor arcod víz éri, vagy szemedbe megy a szappanhab.
Ne siettesd majd a modern technika elsajátítását, adj időt nekem, hogy felemésszem, és utána megértsem. Légy szívi kímélj meg és ne én legyek majd a viceidben a fő téma. Meglásd milyen sok dologra tanittalak majd én is meg, mint: hogy kell enni, öltözködni,a cipőd befűzni, szépen viselkedni..... és megvívni harcaidat az élettel.
Ha beszélgetésünk közben nem emlékszem majd valamire, vagy a fonalát vesztem annak, ne sürgess vagy türelmetlenkedj, hanem adj egy kis időt, hogy rájöjjek magamtól. Úgy sem a beszélgetés a fontos, hanem az, hogy, együtt lehetünk, és időt szentelünk egymásra.
Ha nem lesz étvágyam, mert ilyen is lesz ám, sose erőszakold nekem az evést. Nagyon jól tudom mikor és mennyit kell ennem.
Ha lábaim belefáradnak, mert ez is el fog jönni, ne engedd majd, hogy sokat gyalogoljak, légy támaszom, fogd meg a kezem, ahogy én is fogom majd a tiedet, amikor az első lépéseidet teszed életedbe.
Ha majd eljön az időm,( amit megsúgok majd neked), hogy nem még akarok élni, ne mérgelődj ezen, az úgy is meg kell történjen, akármilyen rosszul is fog esni,.. neked is. Meg kell majd értsd, el kell majd fogadd, hogy az már túlélése és nem megélése életemnek. Ne gondold, hogy a sok hibáim mellett, nem mindig a javadat akartam, gondolván, hogy még tudok, és nem csak akarok, segíteni neked.
Ne zavarjon majd, hogy körülőtedd forgolodok, esetleg lábatlankodom, mert ez a szeretetem kifejezése irántad, az akaratom, hogy minél többet veled legyek, és ne érezzem elhagyatottnak, hasznavehetetlennek magam, valamint próbálj majd elfogadni, úgy ahogy vagyok, a hibáimmal és jó vagy rossz természetemmel együtt.
Adj rá lehetőséget, hogy szeretetben fejezzem be életem útját e földön, és én minden tetted egy kedves- szerető mosollyal fogom megjutalmazni.
Megértettél?..... Úgy legyen,.... kérlek.

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.04 2012. Május 2012.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 101 db bejegyzés
Összes: 803 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 170
  • e Hét: 1069
  • e Hónap: 1983
  • e Év: 12742
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.