Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Közlemény: Újbuda XI. ker.
  2020-03-13 23:27:38, péntek
 
  Március 16-a, hétfőtől minden újbudai iskola, óvoda és bölcsőde ZÁRVA tart.
A részletekről a hétvége folyamán további tájékoztatást adunk.
 
 
0 komment , kategória:  Budapest képekben, hírek  
Április közepéig szünetelnek az európai kézilabdakupák
  2020-03-13 22:59:38, péntek
 
  A koronavírus-járvány miatt április 12-ig szünetelnek az európai kézilabdakupák, a kontinentális szövetség (EHF) pénteki döntése öt magyar csapatot is érint.
Az EHF honlapjának híradása szerint nem rendezik meg márciusban a férfi Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának első fordulóját, amelynek tétje a negyeddöntőbe jutás. Ebben a szakaszban a Telekom Veszprém a lengyel Orlen Wisla Plock, a MOL-Pick Szeged pedig a címvédő észak macedón Vardar Szkopje csapatával találkozik majd.
Elhalasztják a női Bajnokok Ligája áprilisi negyeddöntőit is, köztük a címvédő Győri Audi ETO KC meccseit a román CSM Bucuresti együttesével szemben. A női EHF Kupa áprilisra tervezett elődöntőit is később játsszák, ez a címvédő Siófok KC és a dán Odense HB párharcát is érinti.
A férfi EHF Kupa csoportkörének ötödik és hatodik fordulójára sem kerül sor márciusban, vagyis a Grundfos Tatabánya KC egy későbbi időpontban utazik a spanyol BM Logrono La Rioja csapatához, és máskor fogadja Győrben a német Füchse Berlint.
Elhalasztották továbbá a férfi Challenge Kupa negyeddöntőit és a női Challenge Kupa elődöntőit is.
Korábban már bejelentették, hogy a koronavírus-járvány miatt elhalasztják a magyar női kézilabda-válogatott Montenegró elleni, március 25-re és 28-ra tervezett Európa-bajnoki selejtezőit, valamint a Telekom Veszprém férficsapatának szombatra kiírt negyeddöntő-visszavágóját a SEHA Ligában a szerb RK Vojvodina ellen.

Forrás: M4 sport hírek
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Szombattól megáll a magyar kosárlabdaélet
  2020-03-13 22:55:44, péntek
 
  A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége szombattól minden korosztály összes küzdelmét felfüggesztette.
Az MKOSZ tájékoztatása szerint a kormány rendeletével - amely szerdán éjféltől megtiltotta a száz főnél nagyobb beltéri és az ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását - összhangban értesítette tagszervezeteit a mérkőzések nézők nélkül történő megszervezésének feltételeiről, a beérkezett válaszok alapján azonban ,,egyértelművé vált, hogy a kosárlabda versenyrendszer mérkőzéseinek túlnyomó többsége a kormányrendeletnek megfelelő feltételekkel sem bonyolítható le a sportolók, sport szakemberek védelme, illetve a sportlétesítmények, iskolai tornatermek bezárása okán".
A közlemény szerint ,,jelen körülmények között értékelhető versenyrendszer nem üzemeltethető". ezért a szövetség szombaton 0 órától ,,korosztályra való tekintet nélkül minden versenyrendszerét felfüggeszti".
Végső döntés a szövetség elnökségének jövő keddi, az élvonalbeli klubvezetőkkel közösen tartandó rendkívüli ülésen várható a szezonról.

Forrás: M4 sport hírek
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Juventus portugál klasszisa Ronáldo, mint édesapa....
  2020-03-13 22:53:04, péntek
 
  A Juventus portugál klasszisa Cristiano Ronaldo a koronavírus kapcsán közösségi oldalán biztatja követőit arra, tartsák be a WHO (Egészségügyi Világszervezet) utasításait, figyeljenek szeretteikre és embertársaikra.
...... ............


A világ nehéz időszakon megy keresztül, amely mindannyiunktól a legnagyobb gondosságot és figyelmet igényli. Ma nem labdarúgóként, hanem valakinek a gyermekeként, apaként és mint ember szólok hozzátok, aki aggódva figyeli az egész világot érintő fejleményeket - írja Twitter-oldalán a négygyermekes édesapa. - A legfontosabb, hogy kövessük a WHO tanácsait és az iránymutatást arról, hogy kezeljük a kialakult helyzetet. Az emberek védelmének minden más dolognál fontosabbnak kell lennie. Gondolok azokra, akik elveszítették szerettüket, együtt érzek azokkal, akik harcolnak a vírussal, mint csapattársam, Daniele Rugani, valamint ahogyan eddig, ezután is támogatom az elképesztő munkát végző egészségügyi szakembereket, akik a saját életüket veszélyeztetve segítenek másokon."

*
- A 35 éves sztárfocista mellett más sportolók is megszólaltak a világjárvánnyá nyilvánított COVID-19-es vírussal kapcsolatban. Rugani mellett már számos játékosról, edzőről, stábtagról kiderült, hogy megfertőződött a vírussal, többek közt az Arsenal edzője, Mikel Arteta, Leicester-játékosok, a Forma-1-es McLaren istálló munkatársai, NBA-s kosárlabdázók, a Real Madrid kosarasai is elkapták a Kínból elterjedő betegséget.

- A koronavírus-járvány miatt továbbra is világszerte - így Magyarországon is - halasztják vagy törlik a különböző sporteseményeket. A fejleményekről az m4sport.hu folyamatosan beszámol.

Forrás: M4 sport hírek
 
 
0 komment , kategória:  Real Madrid - Cr. Ronaldo  
A hazai kézilabdát is leállítják
  2020-03-13 22:47:36, péntek
 
  A Magyar Kézilabda Szövetség szombattól az összes hazai bajnokságot és kupasorozatot felfüggeszti a koronavírus-járvány miatt.
Az MKSZ közleménye szerint a döntést a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében hozták meg, összhangban a kormány rendeletével, amely szerdán éjféltől megtiltotta a száz főnél nagyobb beltéri és az ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását.
A határozat további intézkedésig érvényes.

Pénteken zárt kapuk mögött a férfi NB I-ben még lejátszottak két mérkőzést, a harmadik helyezett Gyöngyös simán nyert Egerben, míg a Tatabánya ugyancsak vendégként nyert a sereghajtó Vác ellen.

Forrás: M4 sport hírek
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Nem lesz bolgár-magyar Eb-pótselejtező - hivatalos
  2020-03-13 22:45:18, péntek
 
  A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos oldalán tájékoztatott arról, hogy biztosan nem rendezik meg a bolgár-magyar Európa-bajnoki selejtezőt.
...... ...........


A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a Bolgár Egészségügyi Minisztérium és a Nemzeti Krízisközpont március 29-ig megtiltotta minden tömegrendezvény, kulturális-, szórakoztató- és sportesemény megrendezését. Ennek értelmében a bolgár és a magyar válogatott mérkőzését sem rendezik meg
Az MLSZ jelezte, így Marco Rossi szövetségi kapitány hétfőre tervezett kerethirdetése is elmarad.
A bolgár-magyar párharc győztese öt nappal később az izlandi-román meccs győztesét fogadta volna az Eb-részvételért.
Az idei Európa-bajnokságra június 12. és július 12. között kerül sor 12 városban, köztük Budapesten a Puskás Arénában, ahol három csoportmérkőzés mellett egy nyolcaddöntőt rendeznének. Az európai szövetség (UEFA) jövő kedden - videokonferencia keretében - tanácskozik arról, miként folytatódjanak a szinte egész Európában leállt nemzeti bajnokságok, illetve nemzetközi versenysorozatok, de médiaértesülések szerint a kontinensviadal megrendezése is téma lesz.

Forrás:M4 sport hírek
 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
Koronavírus: nagy változás a patikákban
  2020-03-13 22:39:09, péntek
 
  Cikk itt olvasható Link  
 
0 komment , kategória:  Egészségünk megörzése  
Koronavírus: jó hír, hogy a SZAPPAN a legjobb a kézfertőtlen
  2020-03-13 22:35:49, péntek
 
  Koronavírus: jó hír, hogy a SZAPPAN a legjobb a kézfertőtlenítéshez

Cikk itt olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk megörzése  
Orbán Viktor: Bezárnak az iskolák, digitális oktatás jön
  2020-03-13 22:31:13, péntek
 
  Forrás 24.h/belföld - Grád-Kovács Márta újságíró. 2020. 03. 13. 21:28

Cikk itt olvasható + videó Link

A kép forrása nlc.hu oldal
...... ..........



- Figyeljünk szeretteinkre videó Link

- Koronavírus: megszólalt egy magyar beteg.
Cikk itt olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Krókusz virágok
  2020-03-13 18:20:05, péntek
 
  ...... ........

 
 
0 komment , kategória:  Tavaszi versek és képek  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2020.02 2020. Március 2020.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 658 db bejegyzés
e év: 6233 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 662
  • e Hét: 1741
  • e Hónap: 15179
  • e Év: 218092
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.