Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Ahogy eszik úgy szerelmeskedik
  2018-09-30 15:38:13, vasárnap
 
 

Van egy állítás, mely szerint mindenki úgy eszik, ahogy szerelmeskedik. Érdekes dolgokat tudhatsz meg új párodról egy közös ebéden vagy vacsorán, mégpedig azt, hogy valójában milyen is az ágyban? Még magunkról is megtudhatunk dolgokat. :)

Aki tiszta tányért hagy maga után

Vannak olyanok, akik soha nem hagynak egy falatkát sem a tányéron, annyira nem, hogy még a díszítést is megeszik, majd ha végeztek, egy kis kenyérrel még ki is törlik az egész tányért csillogó tisztára. Ha ilyen párt fogtál magadnak, biztos lehetsz benne, hogy a szexben is ugyanilyen alapos lesz. Mindenre rá tudod majd venni, de magától nem nagyon fog kitalálni semmit. Ennek ellenére ha te tapasztalt vagy, akkor igazán kitűnő szeretőre tettél szert, mert jobban szereti ha irányítják.

A mindent felszeletelő

Kicsit már viccesnek tűnhet ahogyan eszik, mert már az étkezés elején felszeletelgeti az ételt, és a tányérja egy katonasereghez hasonlít leginkább. Ez a típus ahogy eszik, egyre jobban jön meg az étvágya, és ez igaz a szexre is. Túl nagy dolgokat ne várj tőle, de egy biztos: az ágyban borzasztóan kitartó, többször is képes a szexre egymás után. A nagy "étvágyúak" jó választása.

A tartalékoló

Ez a típus kiválogatja a tányérján lévő ételeket azoknak finomsága szerint, és a legkevésbé finom falatoknál kezdve halad végig a tányérján, úgy hogy a végére hagyja a legfincsibb falatokat. A szex közben is ezt várhatjuk tőle, vagyis hosszú előjátékkal varázsol el bennünket, majd egyre jobban begerjesztve haladhatunk vele az orgazmus felé. Kivételélesen jól ért az előjátékhoz, de néha önző lehet az ágyban.

A fűszerező

Még szinte le sem ültünk az asztalhoz, máris a fűszertartót keresi; anélkül hogy megkóstolta volna az ételt sózza és borsozza. Ezután mindent gyorsan befal anélkül, hogy egy pillanatig is láthatnánk rajta, hogy élvezi az ízeket. Vigyázzunk vele, mert neki a szex is egyfajta szükséglet, így előjátékot ne is várjunk tőle, a lepedőakrobataság is messze áll tőle. Egy-két pózzal beéri, de szeretőként lehetőleg ne őt válasszuk.


 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Egy férfi levele volt feleségéhez
  2014-10-06 16:20:41, hétfő
 
  Az alábbiakban annak a férfinak a levelét olvashatjátok, akinek 20 év után a bíróságon ért véget a házassága. A férfi volt feleségének címezte az írást.

“Hogy őszinte legyek, szürrealista pillanat volt. Amikor meghoztam ezt a döntést, hónapokkal korábban, úgy éreztem, véget ért a világ. Valósággal rettegtem attól, hogy milyen lesz az életem nélküled. Most úgy tűnik, túlélem... Olvastam egyszer egy német közmondást: a félelemtől a farkas nagyobbra nő, mint amilyen valójában. És valóban féltem a nélküled való élettől. Te voltál az egyetlen személy, aki folyamatosan mellettem volt eddig, és senki sem volt közelebb hozzám. Te vagy a hang a fejemben. Annyi mindenért tartozom neked... Ezért úgy gondoltam, hogy új kapcsolatunk első napján megosztok veled néhány dolgot. Tudom, furcsa hogy egy ilyen napon írok neked, de az élet röpül és egyszerűen nincs idő a kimondatlan szavakra.

Díjat érdemelsz, amiért 20 évig kibírtad egy olyan ember mellett, mint én. Mindketten tudjuk jól, nem vagyok egy szeretetre méltó ember. Nem alszom sokat, mindenből viccet csinálok, és a magatartásommal jóval tovább mentem, mint ameddig mehettem volna. Egy olyan emberrel kötötted össze az életed, aki az álmait követi. Nagyon későn jöttem rá, hogy az álmaim közül sok neked rémálomnak bizonyult. Engem az álmaim mindig lelkesítettek, és a szívem úgy érzi, folyamatosan új dolgokat kell felfedeznem, nagy terveket kell szőnöm.

Az életem egy dinamittal teli szobához hasonlít,... és én túl gyakran játszom a szobában a gyufával. De te... mindig készen álltál, hogy a varázsoddal, a különleges modoroddal ellensúlyozod a faragatlan természetemet, és kövess engem egy újabb kalandba. Most tudatosult bennem, hogy sikeres voltam, de a siker elrabolt valamit azokból, akiket szerettem. És ezt igazán sajnálom.

Statisztikailag jó döntés volt a válás. Mindketten tudjuk, hogy a házasságok 50 százaléka válással végződik, még a másik 50 százalék halállal. Így megmenekültem ettől a helyzettől:) Csodálatos anya voltál. A gyerekeink iránt tanúsított melegség és szeretet valószínűleg a legszebb dolog. Sosem fogod igazán megtudni, mennyit tanulmányoztalak a gyermekeink nevelése alatt. Te valahogy lélegzed a szeretetet, én elnyelem."
filantropikum-oldalról
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Magna Cum Laude - Pálinka Dal
  2014-07-30 10:34:09, szerda
 
  Álmaim kéklő egén,
Gyümölcsfáim tetején,
Pálinka, szerelmem, légy az enyém!
Nyújtsd hát a karod felém,
Nélküled meghalok én,
Pálinka, szerelmem,légy az enyém!

Ha egyszer elindulunk lefelé,
Mert előttünk a lejtő.
Folyékony királynő, kérlek,
Te légy a búfelejtő!
Tölts hát a poharamba még egy kortyot angyalom,
Ma éjjel mindenemet elmulatooom!
Refr:
Álmaim kéklő egén,
Gyümölcsfáim tetején,
Pálinka, szerelmem, légy az enyém!
Nyújtsd hát a karod felém,
Nélküled meghalok én,
Pálinka, szerelmem,légy az enyém!
(2X)

Az istenek könnycseppje gyógyír
Bánatra, örömre.
Én téged fogadlak egyszer majd
Gyermekként örökbe.
Egy kupica reggelire - abból bajod nem lehet,
A magyarnak csak ez adhat ihletet.
Refr:
Álmaim kéklő egén,
Gyümölcsfáim tetején,
Pálinka, szerelmem, légy az enyém!
Nyújtsd hát a karod felém,
Nélküled meghalok én,
Pálinka, szerelmem,légy az enyém!

De nekem így is megérte, életen át várni rád.
A halálos ágyamon az infúziómba ne töltsetek csak pálinkát!
Refr:
Álmaim kéklő egén,
Gyümölcsfáim tetején,
Pálinka, szerelmem, légy az enyém!
Nyújtsd hát a karod felém,
Nélküled meghalok én,
Pálinka, szerelmem,légy az enyém!
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Egyek legyetek!
  2013-03-12 09:31:29, kedd
 
 
E fel-nem-ismert lehetőség ítéletünk, megméretésünk.
Családnyi vagy gyülekezetnyi, városnyi vagy országnyi létben, világnyi összetartozásban örök hiányjel.
Mint jéghegyek úszunk el egymás mellett, noha megváltatásunk óceánja szeretve ringat mióta és mindannyiunkat!
VALAKI vár, vérrel fedez be, s távolodunk széttöredezve...

Füle Lajos
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Adjon Isten
  2013-01-27 16:54:06, vasárnap
 
  ADJON ISTEN minden szépet, irigyeknek békességet.
Adjon Isten minden jót, hazug szájba igaz szót.
Betegeknek egészséget, fuldoklónak reménységet.
Adjon Isten minden JÓT!
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Aranyos
  2013-01-16 11:13:02, szerda
 
  Miután nyugdíjba vonultam, feleségem ragaszkodik hozzá, hogy vásárlásainál elkísérjem a CORA-ba. Sajnos, a legtöbb férfihez hasonlóan a vásárlás engem halálra untat. Ezért legszívesebben gyorsan végeznék, de a feleségem - a legtöbb nőhöz hasonlóan -, imád össze-vissza csellengeni a polcok között. Tegnapi nap folyamán feleségem kapott egy levelet a CORA vezetőségétől, a következő tartalommal: Tisztelt asszonyom! Az elmúlt hat hónap folyamán az Ön férje elég sok kellemetlenséget okozott cégünknek, amit tovább nem vagyunk hajlandók tolerálni, ezért úgy határoztunk, hogy az Ön férjét "persona non gratanak" nyilvánítjuk, és áruházunkból kitiltjuk. Megértése elnyerése végett az alábbiakban felsorakoztatjuk férje videó felvételekkel bizonyítható tetteit.
Június 15. Leemelt a polcról 12 doboz óvszert, amiket egyenként a gyanútlan vásárlók bevásárló kocsijába dobott.
Július 8. Az ajándék osztályon található összes csörgőórát 5 perces időközökkel beállította csörgésre.
Július 29. Leemelt egy nagy flakon ketchup-ot, aminek tartalmát a padlóra csöpögtette egészen a női vécéig.
Augusztus 7. Odament egy eladóhoz és komoly, hivatalos hangon közölte vele, hogy vészhelyzet van az állateledel osztályon, kód 3 lépett életbe, azonnal menjen oda és járjon el az előírásoknak megfelelően. Az alkalmazott ennek megfelelően járt el, ami hatalmas pánikba torkolt.
Augusztus 28. Elemelt egy ,,Vigyázz, nedves padló!" táblát és elhelyezte a szőnyegosztályon.
Szeptember 15: A sportosztályon felállított egy sátrat, és az arra járó gyerekeknek azt mondta, aki hoz párnát és pokrócot az otthon részlegből, azt beengedi a sátorba. A felhívásra 23 gyerek reagált pozitívan.
Szeptember 23: Az egyik eladó megkérdezte tőle, hogy segíthetne-e valamiben, amire a férje elkezdett üvöltözni, hogy miért nem hagyják békén.
Október 4: Az egyik biztonsági kamerába benézett, mintha tükör lenne, közben az orrát piszkálta és a kiszedett eredményt bemutatta a kamerának.
Október 10: A sportosztályon felvett egy vadászfegyvert, majd fenyegető hangon megkérdezte az eladót, hogy hol vásárolhatna idegnyugtató gyógyszert.
November 3: A gépkocsi osztályon különböző tölcséreket kipróbált magán Madonna stílusban, amit az arra járóknak bemutatott.
November 18: Bebújt a konfekciós ruhákat tartó állványba, és amikor valaki elhúzta a ruhákat, rávisított ,,engem válassz, engem válassz!"
November 21: A hangos bemondó hangjára embrió pózt vett fel a szőnyegen és azt visította: ,,Már megint ezek a szörnyű hangok."
November 24: Bement egy próbafülkébe, várt két percet, majd elkiáltotta magát:
- ,,Úristen, itt nincs vécépapír!" - az egyik eladónő elájult.
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Sürgősségi telefonszámok:
  2012-06-03 19:48:09, vasárnap
 
  Hogyan használd a mobilod, ha keresztény vagy?

Sürgősségi telefonszámok:

Ha szomorú vagy, hívd a János 14-et!
Ha valaki cserbenhagy, hívd a Zsoltárok 27-et!
Ha termékenyebb szeretnél lenni, hívd a János 15-öt!
Ha bűnt követtél el, hívd a Zsoltárok 51-et!
Ha aggódsz valami miatt, hívd a Máté 6,19-34-et!
Ha veszélyben vagy, hívd a Zsolt. 91-et!
Ha Istent távolinak érzed, hívd a Zsolt. 139-et!
Ha hitednek erősítésre van szüksége, hívd a Zsidók 11-et!
Ha magányos vagy, hívd a Zsolt. 23-at!
Ha keserű és kritikus lettél, hívd az 1Korintus 13-at!
Ha szeretnél megnyugodni, hívd a Máté 11,25-30-at!
Ha a világ nagyobbnak tűnik Istennél, hívd a Zsolt. 90-et!
Ha honvágyad van, hívd a Zsolt. 121-et!
Ha imáid gyengék és önzőek, hívd a Zsolt. 67-et!
Ha bátorításra van szükséged, hívd a Józsué 1-et!
Ha depresszióba estél, hívd a Zsolt. 27-et!
Ha elvesztetted a bizalmadat az emberekben, hívd az 1Kor 13-at!
Ha az emberek rosszindulatúnak tűnnek, hívd a Jn 15-öt!
Ha elcsüggedtél a munkádban, hívd a Zsolt. 126-ot!

 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
A barátom vagy
  2012-05-18 08:21:28, péntek
 
  Tudod, te az én jó barátom vagy,
Köztünk ez a kötődés nagyon nagy.
Tudom, mert benned mindig bízhatok,
Ha valami baj van, neked mindig sírhatok.
Meghallgatsz, segítesz mikor csak lehet,
Téged az ellenkezőjére senki rá nem vehet.
Oly jó, hogy itt vagy, s mindig mellettem állsz,
Mert te a barátaidért bárkivel szembeszállsz.
Ezért köszönöm, hogy a barátod lehetek,
Kérlek szólj, ha érted bármit is tehetek.
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Sziporka
  2012-02-21 12:27:17, kedd
 
  Hosszú, átszerelmeskedett éjszaka után a fiatalember aléltan dől le a csaj mellé, akit az este csípett fel. Körülnéz a szobában, és az íróasztalon meglátja egy férfi fényképét:
- A férjed? - kérdezi idegesen.
- Nem, te kis buta, tudod, hogy nem vagyok férjnél.
- Akkor a volt pasid?
- Egyáltalán nem - válaszolja a csaj a fülét harapdálva.
- Akkor meg ki az?
- Én, a műtét előtt...
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 202
  • e Hét: 375
  • e Hónap: 3124
  • e Év: 40872
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.