Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 118 
Ez a 7 megdöbbentő dolog történik veled, amikor meghalsz!
  2015-08-31 19:04:26, hétfő
 
  Nincs ember a Földön, akit ne foglalkoztatna a halál gondolata. Mi történik a halálunk után? Mi lesz a lelkünkkel? A kérdésre megpróbálnak választ adni a különböző világvallások, a tudománynak is vannak feltételezései, de biztosat senki sem tud.Michael Newton hipnoterapeuta praxisa során számos páciens esetében alkalmazott hipnózist, hogy megszabadítsa őket a múltbéli traumáiktól, amelyek gátolták őket a gyógyulásban. Idővel rájött arra, hogy a terápiák alatt olyan történések is előjöttek, amelyek az élet és halál közti határról származnak.

A Lelkek utazása és a Lelkek sorsa című könyvében több ilyen esetről is beszámol. Lássuk, hogy a szakember mivel találkozott több mint 4 évtizedes praxisa alatt:

1. Újraéled az egész életed: a klinikai halál állapotába került valamennyi páciens esetében jellemző volt, hogy néhány másodperc alatt leperegett előttük az egész életük. Az agyi szinapszisok működése ilyenkor felgyorsul, így lehetővé válik, hogy minden emlékünkhöz hozzáférjünk.

2. Látod a tested: sokan képesek arra, hogy a testtől való elválás során visszanézzenek a testükre és a környezetre. A beszámolók szerint ez a dolog távolról sem félelmetes, mi több, teljesen normális dolognak tűnik. Egyes páciensek arról számoltak be, hogy haragot/frusztrációt éreztek a haláluk körülményei miatt és vissza akartak térni a testükbe, hogy bosszút álljanak. Az érzés erőssége azonban fokozatosan csökken, amikor a fény felé közeledsz.

3. Fény: minden ember, aki halál közeli állapotban volt beszámolt arról, hogy egy fényt látott. A fény egy bizonyos távolságban van, és mágnesként vonzza a haldoklót. A beszámolók szerint szeretet és béke érzése veszi körül, és ez a szakasz nem más, mint az út, ami visszavisz a spirituális világba, a valódi házadba.

4. Találkozol a szeretteiddel: a spirituális világba való belépés után a szeretteid várnak, akik biztonságérzetet és komfortot biztosítanak számodra. Akikkel találkozol azok nem feltétlenül az éppen aktuális életed kísérői, hanem az előző életeid családtagjai is lehetnek. Akárkik is legyenek, biztosan tudni fogod, kikkel találkozol, és még a nevükre is emlékezni fogsz. Fontos, hogy ekkor a lelkek a fizikai testhez hasonló formában jelennek meg, hogy megkönnyítsék a találkozást.

5. Őrangyalok/spirituális vezetők: mindegy, hogy melyik fogalmat használod, neked is megvan az a spirituális vezetőd, aki kalauzol téged a spirituális világban. A vezető ugyanaz, aki az életben is minden pillanatban melletted volt.

6. Az élet újraismétlése: az angyaloddal való találkozás után visszatekintetek az életedre. Akik visszatértek a tetszhalott állapotból arról számoltak be, hogy életüket filmszerűen látták, vagy hasonlóan egy regényhez. Fogsz olyan dolgokkal is találkozni, amelyeket szégyellsz, de nem akkor van ideje a bíráskodásnak. Csupán egy összefoglalóról van szó, hogy tudd, mit kell tenned a lelked üdvéért, majd egy bizonyos idő után ismét a megszületsz a földön, hogy teljesítsd vállalásaid.

7. Nem akarsz visszatérni: a spirituális világban béke, szeretet, nyugalom vesz körül, így nem akarsz visszatérni. Nincsenek betegségek, fájdalom, földi terhek, biztonságban érzed magad és szabadnak. A reinkarnáció azonban várhat rád. Visszatérhetsz segíteni egy másik lelket, de visszatérhetsz, hogy karmikus feladataidat végrehajts, vagy pedig lelki fejlődésre vágysz, ezért újból megtapasztalod a földi életet.
Forrás: filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ima Máriához
  2015-08-31 13:32:13, hétfő
 
  Ha nagyon fáj az élet terhe,
Ha sok csapás hull reám,
Elmegyek mindig a templomba
S Hozzád fordulok Szűzanyám.
Elsuttogom, feléd tárom,
Szívem legbensőbb rejtekét,
Ó szenvedések királynéja,
Rád gondolok, Hozzád megyek én.
Szűzanyám tudod, hogy gyermeked vagyok,
Ó, jöjj gyógyíts, nagyon beteg vagyok.
Anyám, gyermeked sír, sokat szenved,
Ugye megszán Szeplőtelen Szíved.
Anyám tudod harcosod vagyok,
Ha kell, érted még ma is meghalok.
Milyen jó lesz Téged a mennyben látni,
Veled az édes Istent imádni.
Anyám csodállak, Anyám szeretlek,
És Te hívogatsz, hogy el ne essek.
Most göröngyös az út és sok a veszély,
Ó, bátoríts, s mondd gyermekem ne félj.
Ha itt gyűlölnek, ha itt megvetnek,
S kiket szeretek, azok sebeznek.
Töröld le könnyem s fájó szívem,
És mondd légy jó gyermekem.
Szűzanyám ne hagyj el, segíts továbbra is.
Szűzanyám Tiéd legyen mindenem,
Múltam, jövőm s jelenem.
És ha buzgón imádkozom,
Könnyem lassan megered,
Érzem Anyám, hogy leszálltál hozzám,
S megvigasztaltad lelkemet. Amen.
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
Szent Mihály arkangyal kilenced
  2015-08-31 13:10:06, hétfő
 
  Sz, Mihály arkangyal kilenced
8. Szent Mihály Arkangyal, szeretettel kérünk Téged, hogy a Szent Angyalok nyolcadik, vagyis az Arkangyalok Karának Fejedelmével együtt viseljétek gondunkat ebben az életben, és halálunk óráján Kérjük, legyetek mellettünk, és segítsetek, erősítsetek bennünket a Hazafelé vezető utolsó úton, hogy együtt-győzőként a Paradicsomban majd veletek együttesen élvezzük Isten jóságát, és dicsőségét! ☼ †
3 Üdvözlégy, 1 Miatyánk. + Szent Mihály Arkangyal védelmezz minket a harcban, hogy el ne vesszünk, és erősíts bennünket, amikor Krisztus oldalán küzdünk. Kérünk Téged Égi Seregek Vezére, hogy segíts minket, Isten földi harcosait az Úr dicsőséges győzelmére! Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Ima kilenced  
Te mitől félsz?
  2015-08-31 12:37:23, hétfő
 
  Ismerd meg a világhírű tanító, Ruediger Dahlke öngyógyító programját!

Ruediger Dahlke orvosként kezdte pályafutását, majd természetgyógyászként és spirituális tanítóként lett világhírű. Legújabb könyvében, a Te mitől félsz? című írásában arra keresi a választ, miként változtathatjuk a félelem negatív erőit pozitívvá az életünkben.



Dahlke szerint alapvetően két energia van: a boldogság, nyitottság, fény energiái és a szűkösségség, szorongás, félelem erői.



A modern boldogságkutatás már régen felismerte, hogy a boldogság megnyilvánulása az úgynevezett ,,flow", az ,,áramlás", az élet sodrásának, folytonosságának megélése. Ezzel szemben a félelem a szűkösség érzésével önt el minket, bezár és megrekeszti az élet folyását.



Félelmek és szorongások

Két alapvető félelmünk van, ebből ered az összes többi: az egyik a születés traumájában átélt félelem, a másik a haláltól, elmúlástól való félelem. Az előbbit tudatossággal fel lehet dolgozni, az utóbbit pedig el kell fogadni, meg kell békélni vele. Alapvető lelki alkatunk meghatározza, hogyan nyilvánulnak meg ezek, milyen konkrét formát öltenek.



A víz-eleműek félelmei

A Rák jegyét eredendően a Hold-energia jellemzi, témája az érzés. Alapvető félelme a védtelenség és a gyámoltalanság. A Skorpiót a plutonikus energia jellemzi. Témája az ösztönök feletti uralom elsajátítása. Alapvető félelme az önkontroll elvesztése. A Halakat a neptunuszi energia jellemzi, témája az élet iránti bizalom. Alapvető félelme, hogy nem veszi ki a részét az élet folyásából, hogy elszigetelődik.



A levegő-eleműek félelmei

A Mérleg jegyét a Vénusz energiái jellemzik, témája a párkapcsolat. Alapvető félelme az elválás. A Vízöntőt az uránuszi energia jellemzi, témája a meg- és felszabadulás, a függőségek felszámolása. Félelmének legfőbb tárgya a kötöttség, a felelősség. Az Ikrek jegyét a merkúri energia jellemzi, témája a kapcsolatteremtés. Alapvető félelme a kommunikációhiány, az elszigetelődés, a félreértések, a lehetőségek beszűkülése.



A föld-eleműek félelmei

A Bak jegyét a szaturnuszi energia jellemzi, témája a felelősségvállalás az egész világért. Legfőbb félelme a kudarc. A Bika-típust a vénuszi energia jellemzi, témája a biztonság. Alapvető félelme a bizonytalanság, fél a veszteségektől, a múlandóságtól. A Szűz-típus merkúri energia jellemzi, témája a rend és az ész uralma, félelme a káosz, a zűrzavar.



A tűz-eleműek félelmei

A Kost a marsi energia jellemzi, témája a cselekvés. Alapvető félelme a tétlenség, a határozatlanság, az alulmaradás. Az Oroszlánt a Nap-energia jellemzi, témája az élet teremtő módon történő alakítása. Alapvető félelme a kudarc, a felsülés, a megszégyenülés. A Nyilast a jupiteri energia jellemzi, alapvető témája a hit, az élet értelmének megtalálása. Legfőbb félelme a jelentéktelenség, fél, hogy a küzdelme hiábavaló, hogy talán nincs Isten.



Na de hogyan küzdjünk meg a félelemmel?

Erre Dahlke konkrét stratégiát kínál. A félelmet táplálja, ha menekülünk tőle. Holott a félelem üzenetet hordoz - megmutatja, mivel van éppen dolgunk, feladatunk. Ahelyett, hogy menekülnénk előle, szembe kellene vele nézni, és megérteni az üzenetét. Ha ez sikerül, a félelem magától megszűnik.

Sokan, akik pánikbetegségben, vagy szorongásos panaszokkal küzdenek, a nap 24 órájában a félelemmel táplálkoznak. Dahlke szerint két dologgal küzdhetünk ez ellen.

Az első, hogy adjunk keretet a félelemnek, vegyük át mi az irányítást. Legyen egy szertartásunk erre. Jelöljünk ki minden nap fél órát, amikor a meditáció keretében a legmélyebb félelmeinkre összpontosítunk. Ha napközben ránk tör a szorongás, azzal hessentsük el, hogy ,,most nem, majd a kijelölt időben!" Pár nap alatt elkezd működni a dolog, és annyi hasznunk máris van, hogy nem az egész napunkat rontja el a szorongás...

A kijelölt időben pedig nézzünk szembe vele: képzeljük el a legrosszabbat, ami történhet a szituációval kapcsolatban, és hagyjuk, hogy átjárjon a páni félelem. Azt vesszük majd észre egy idő után, hogy kezdünk immunissá válni a félelem dermesztő erejével szemben.

Ennek a két tanácsnak a megfogadásával ismét a kezünkben tarthatjuk az irányítást - a félelmek csak akkor jelentkeznek, amikor mi engedjük nekik, és erejükből veszítenek a szembenézés által.

Dahlke harmadik tanácsa pedig az ellensúlyozás. Adjunk minél több teret az életünkben az ellentétes pólus, az öröm, a fény, a nyitottság energiáinak megélésére!


Forrás: http://www.astronet.hu/test-es-lelek/lelekgyogyaszat/te-mitol-felsz-104504
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ősz: A beteljesülés időszaka
  2015-08-31 12:26:57, hétfő
 
  Ha úgy érzed, mintha egy úthenger ment volna keresztül Rajtad, semmihez nincs kedved, és legszívesebben elbújnál egymagadban, hogy senki ne találjon Rád, akkor fogadod a most érkező energiákat.

Mondhatnánk azt is, hogy életedben egy új szakasz kezdődik. A változás iránya attól függ, eddig merre haladtál, és most milyen változások mellett döntesz. Egy gyors, beteljesülésekkel teli őszben lehet része annak, aki a fejlődést választja, és tudatosan, napi szinten dolgozik magán.

Az ősszel elégtételt nyerhetsz, bekövetkezhetnek olyan dolgok, melyekre évek óta vársz. Melyek évekig arra ösztönöztek, hogy fejlődj. Az ősz a beérés időszaka lesz.



Aki az év első felében tudatosan vetett, az nemsokára arathat. Illetve mindenki aratni fog, csak nem mindenki azt, amit szeretne.

Azt nem mondom, hogy könnyű lesz. De azt tudom, hogy minden helyzet magába foglalja a gyors megoldásokat, így most sokkal nagyobb sebességgel fejlődhetsz. Lehetne ennek az időszaknak a jelszava: "Aki keres, az talál" vagy "Aki zörget, annak ajtót nyitnak". Most különösen igaz, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Aki megoldást akar, megkapja. Tudom, dolgozni kell érte. De az ősszel megoldásra kerülhet BÁRMI. Nem kell tovább vinni az évek óta cipelt terheket, melyek súlya alatt már félig összerogytál. Holnap megújult erővel indulhatsz valóra váltani álmaidat. Csak döntsd el, hogy nem beletörődsz és nem feladod, hanem addig kutatsz, míg megtalálod a megoldást.



Az ősz a párkapcsolatokban is harmóniát hozhat. Az emberek egyre jobban vágynak a nyugalomra, békére, az otthon melegére. Vágynak az igazi, valódi szeretetre. Megnyugszanak és egyre inkább megadják magukat az érzéseknek. Egyre több stabil, életre szóló kapcsolat köttetik.



Ma szánj egy kis időt arra, hogy letisztázd magadban, mire vágysz igazán. Mi az, amit szeretnél stabilizálni az életedben. És vajon mi az, amit még mindig nem tudtál szélnek ereszteni mindahhoz, hogy ezt elérd!?



Szerző: Mohácsi Viktória - elozoeletek.blogspot.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sz. Mihály arkangyal kilenced
  2015-08-30 21:03:43, vasárnap
 
 
7. Kérünk téged, Angyalok Fejedelme, Szent Mihály, hogy a Szent Angyalok hetedik, vagyis a Fejedelemségek Karának Fejével együtt szabadítsatok meg minket, embereket, az egész nemzetünket jó magunkat, és családunkat, minden ránk jellemző, múltból áthúzódó, vagy jelenben kialakított testi, lelki, és szellemi betegségtől! ☼ †
3 Üdvözlégy, 1 Miatyánk. + Szent Mihály Arkangyal védelmezz minket a harcban, hogy el ne vesszünk, és erősíts bennünket, amikor Krisztus oldalán küzdünk. Kérünk Téged Égi Seregek Vezére, hogy segíts minket, Isten földi harcosait az Úr dicsőséges győzelmére! Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Ima kilenced  
Sz. Mihály arkangyal kilenced
  2015-08-30 20:59:34, vasárnap
 
  6. Hatalmas Hadvezére az Angyali Seregeknek, erősen kérünk, hogy a Szent Angyalok hatodik, vagyis a Hatalmasságok Karának Fejedelmével együtt gondoskodjatok rólunk, Isten emberi szolgálóiról, emberi szükségleteinkről. Kérjük, őrizzétek termőföldünk tisztaságát, emberi szükségleteinkre adott föld alatti természeti kincseinket, valamint a földalatti, és föld feletti vízkészletünket, és kérünk, őrizzétek a fölöttünk lévő levegőég biológiai és szellemi tisztaságát. Kérjük, segítsetek kialakítani, és megőrizni a békét és az egyetértést a földi keresztény és világi vezetők között! ☼ †
3 Üdvözlégy, 1 Miatyánk. + Szent Mihály Arkangyal védelmezz minket a harcban, hogy el ne vesszünk, és erősíts bennünket, amikor Krisztus oldalán küzdünk. Kérünk Téged Égi Seregek Vezére, hogy segíts minket, Isten földi harcosait az Úr dicsőséges győzelmére! Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Ima kilenced  
Sz. Mihály arkangyal kilenced
  2015-08-30 20:54:18, vasárnap
 
  5. Kérünk, ó, Szent Arkangyal, hogy a Szent Angyalok ötödik, vagyis az Erősségek Karának Fejedelmével együtt szabadítsatok ki minket, embereket, a láthatatlan és látható ellenségeink kezéből! Szabadítsatok meg a Pokol Fejedelme által kárunkra és nyugtalanításra, és Istentől való eltávolításunkra támasztott minden hamis tanútól, és hamis tanúskodástól, nemzetünket, és fővárosunkat minden belső, és nemzetközi viszálytól. Szabadítsatok fel, és őrizzetek bennünket az éhínségtől, mindenfajta betegségektől és háborúktól; minden természeti katasztrófától, és ezeknek olyan következményeitől, mely Mennyei Atyánktól távolabb helyezné lelkünket! ☼ †
3 Üdvözlégy, 1 Miatyánk. + Szent Mihály Arkangyal védelmezz minket a harcban, hogy el ne vesszünk, és erősíts bennünket, amikor Krisztus oldalán küzdünk. Kérünk Téged Égi Seregek Vezére, hogy segíts minket, Isten földi harcosait az Úr dicsőséges győzelmére! Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Ima kilenced  
Sz. Mihály arkangyal kilenced
  2015-08-27 19:16:10, csütörtök
 
  Sz. Mihály arkangyal kilenced
4. Isten előtt leborulva, alázatosan kérünk, ó Isten és a Mennyek boldog Udvarának Első Minisztere, hogy a Szent Angyalok negyedik, vagyis az Uralkodók Karának Fejedelmével együtt védelmezzétek a kereszténységet és különösen a pápát, és Isten hű munkásait minden szükségükben, növeld munkájukban való örömüket, és a Kegyelmeket életükben! ☼ †
3 Üdvözlégy, 1 Miatyánk. + Szent Mihály Arkangyal védelmezz minket a harcban, hogy el ne vesszünk, és erősíts bennünket, amikor Krisztus oldalán küzdünk. Kérünk Téged Égi Seregek Vezére, hogy segíts minket, Isten földi harcosait az Úr dicsőséges győzelmére! Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Ima kilenced  
Az érintés hatása az egészségre
  2015-08-27 10:54:09, csütörtök
 
  Amikor megérintünk valakit, megváltozik a megérintett fizikai érzete: csökken a feszültséget okozó hormonok szintje, csökken az idegrendszer feszültsége, javul az immunrendszer állapota és ez kihatással van a viselkedésünkre, hangulatunkra.

Nagyon sok embernek, akinek az életéből hiányzik a szex, elsősorban a gyengédség iránti vágya nem teljesül. A szerelmesek azért szárnyalnak, mert átlagosan négyszer több érintést, ölelést, simogatást adnak egymásnak, mint a többi ember. Kutatások igazolják, hogy az az ember, akit valaki gyakran a karjába zár, magához ölel, a szívéhez szorít, kevésbé frusztrált, kevésbé szorong, a félelemérzete csökken. Az ölelés oldja a stresszt. A kutatások szerint az érintés szükséglete sokkal erősebb a táplálék iránti szükségletnél.

A testi kontaktus szükséglete folyamatosan jelen van az életünkben, de a társadalmi szabályok a legtöbbször megakadályozzák az érintések vágyát. Pedig az érintésnek hihetetlen nagy, mondhatni csodát tevő energiája van. Az érintés,a simogatás felülírja a fájdalomérzést. Ugyanis a bőrünkben a simogatás érzékelésére külön idegrostok találhatók, ezek a CT-idegek, s minden egyes ilyen idegrost körülbelül 1 négyzetcentiméternyi területről továbbítja a simogatás hatását.
Virginia Satir pszichológus szerint napi négy ölelés kell a túléléshez, nyolc a szinten tartáshoz és tizenkettő a gyarapodáshoz. Érdemes tehát elgondolkodnunk azon, mi hány ölelést adunk és hány ölelést kapunk naponta? Az ölelés szempontjából éppen csak túléljük-e az életünket, vagy gyarapodunk-e általa? Családtagjainkat az anyagi javakon kívül ellátjuk-e elegendő testi érintéssel, hogy az egészségüket is megtámogassuk?

Az érintésben hihetetlen erő lakozik. Összeolvasztja az embereket, ledönti a közöttük lévő falakat, jobban mint bármi más, és mindannyian reagálunk rá. Az érintésben energia van. Az érintés a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása, amely legyőzi a gátlásokat és megerősíti a kapcsolatokat. A szeretet a legerősebb gyógyító erő. Az érintés, az ölelés és a kézzel való kontaktus - amikor szeretetet adunk vagy kapunk fizikai, szellemi és érzelmi változást idéz elő bennünk. Nagyon kevés az érintés és az ölelés. Hozzáérni valakihez és megölelni, nem is olyan egyszerű... Nem lehet tudni, hogy a másik ember hogyan reagál. Lehet, hogy ellök magától és ellenségesen viszonyul a közeledéshez. Ez eggyel több ok, hogy megpróbáljuk feloldani a gátlásait.



A szeretethez bátorság kell. Készen állni, megkockáztatni, hogy ellökjenek maguktól, hogy fájdalmat okozzanak, de leggyakrabban mégis győzni fogunk. Érdemes megpróbálni... Az emberek előbb-utóbb megnyílnak nekünk. Ha mindannyian arra várnánk, hogy a másik ember teszi meg az első lépést, akkor mi lenne velünk? Csak ölelésre kell tárni karjainkat,
és ezzel megnyitjuk a szívüket. Akkor majd megérzik a szeretet energiáját, melyet az érintés ereje lobbant lángra.

Forrás: omniparty.eu

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 118 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 118 db bejegyzés
e év: 1028 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 106
  • e Hét: 279
  • e Hónap: 3028
  • e Év: 40776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.