Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fényadás -részlet: A lélek kulcsa c. könyvemből-
  2020-02-10 14:06:49, hétfő
 
   
  Az eszköztelen gyógyítás
Fényadás

Ha már mindent megtettünk, marad a létünk titka iránti alázat.

A fényadás atyját szeretném bemutatni. Isten szolgálatát jezsuita papként kezdte. Nagy irányt vett az élete, amikor kilépett a rendből, de Isten iránti szeretetében, hitében rendíthetetlen maradt.
Biegelbauer Pál (1945-2001)
Aki abban a szerencsés helyzetben volt, hogy személyesen ismerhette a Fényadás atyját, és tanítványa lehetett, egy életen át tartó szeretetélménnyel gazdagodott és egész életében áldja a nevét. Megtanította hogyan kell szeretet csatornává válni, és közvetíteni az isteni szeretetet mások felé, félretéve minden előítéletet. Feltétel nélküliséget és személyválogatás nélküliséget biztosítva. Gondoljunk bele, ma hány ember képes segítőkezet nyújtani egy ápolatlan, hajléktalannak? Az Ő tanítványai megtették, megteszik, alázattal, szívük megnyitásával és önzetlenül.
Katolikus papként kezdte szolgálni Istent. Útja azonban másfelé vitte, de hitét örökre megtartotta. Civilként sem lett hűtlen szeretett Istenéhez, mert szeretetének (Fénynek) a csatornájaként működött tovább, és tanította az eszköztelen gyógyítást.

Az eszköztelen gyógyítás

A fényadás eszköztelen gyógyítás, amelyben semmilyen segédeszközre nincs szükség. A cselekvő szeretet fényként van jelen. A fényadó csatornaként közvetíti a páciens felé az isteni szeretetet, ami képes mozgósítani a saját gyógyító erő felélesztését. Nem a fényadó gyógyít, hanem a szeretet, ezt soha ne feledjük. A fényadásnál vannak ismert technikák, de ezek eltérők lehetnek az alkalmazók körében. Arra gondolok, hogy egyesek a tenyér-csakrákból, még mások a szívcsakrából, vagy máshonnan érzik a fény kiáramlását. Minden fényadó a leghatásosabb módon a maga módján tudja közvetíteni.
Az eszköztelen gyógyítás fókuszában soha nem a betegség, hanem a szenvedő EMBER áll.

A FÉNYADÁS NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI BEAVATKOZÁST, DE KIEGÉSZÍTI AZT!
A fényadás a betegség okára, míg az orvosi kezelés a tüneteire hat.

A fényadás találkozás, teljes odafordulással a másik ember felé. Elfogadva Őt, annak aki, és olyannak amilyen. Mindegy, hogy ápolt, vagy hajléktalan, esetleg függő. A riasztó külső sokszor néma segélykiáltás, amit a fényadónak meg kell hallania, hiszen a hit, alázat és szeretet alkalmassá teszi arra, hogy megnyíljon a füle a néma "jaj"-ra!
A fényadás nem a beavatottak és kiválasztottak privilégiuma. Minden ember képes rá, hogy alkalmazza. Aki felismeri, hogy az őszinte, tiszta szeretetet az isteni szikrával - bennünk lévő isteni részecskével-, megkapta az arra is képessé válik, hogy azt másokkal megossza.
Nem leszünk szegényebbek, ha másoknak adunk a bennünk lévő csodából, hanem gazdagabbak, mert felismertük, hogy van miből adnunk.

Mindig a legjobb mestert keressük, aki megtanít arra, hogyan gyakorolhassuk ezt az isteni csodát. A legjobb mester útmutatása pontos és megbízható. Őt kell megtalálnunk! Őt, aki bennünk lakozik az ALÁZATOT!
A fényadásért soha nem kérünk, és nem fogadhatunk el pénzt, mivel ezt a kincset mi is ingyen kaptuk.
A fényadás egyik előnye, nem csak személyes találkozáskor lehet alkalmazni, hanem távolba is küldhetjük bárkinek, ha rágondolunk. Ezen kívül eseményeket is szebbé, jobbá tehetünk. Fiatalok kiválóan alkalmazhatják a vizsgáknál.
A fényadás nem bioenergia és kozmikus energia, SZERETET REZGÉS. Isten szeretetének a Szentlélek által közvetített ajándéka. Maga a cselekvő szeretet!

A fényadást bárki megtanulhatja, ha van benne alázat és elég erős a hite. A fényadás nem beavatás függő, de ajánlatos egy mester/tanár segítségét kérni, aki segítséget tud kérni az Őrangyalától és a tanítvány Őrangyalától, hogy az Isteni gyógyító, szeretetét a fényadó alázattal, szeretettel és bölcsességgel tudja továbbítani másoknak, a Szentlélek megerősítő jelenlétével, és szolgálatával.

Van egy ökumenikus ajánlott imája. Az ima, zsoltár, vagy fohász azért fontos, mert összeköt Istennel, a híd szerepét tölti be Isten és ember között, ami tapasztalatom szerint mindig meghallgatásra talál.
Íme, az ima, melyet a fényadás tanfolyamon sajátítottam el, azóta is használom.

"Köszönöm, hogy vagy, hogy találkoztunk. Szeretlek, elfogadlak, akárki vagy, akármilyen vagy. Nem megváltoztatni akarlak, hanem megváltozni akarok általad. Köszönöm, hogy léted arra indít, hogy túllépjem felszíni önmagam, és a tolakodó lényegtelent, felismerhessem a Benned és bennem lakó MINDENSÉGET, azt, hogy az Ő szívében egyek vagyunk!"

Hívő emberként, még hozzáteszem: "Uram, ne az én, a Te akaratod legyen meg, mert Te mindig tudod, mi a jó..."
****
Megjegyzés: a fényadó szemkontaktusa nagyon fontos a “vevővel", mivel nyugalmat, bizalmat sugároz felé.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: személyválogatás, felismerhessem, hajléktalannak, megváltoztatni, rendíthetetlen, odafordulással, kiválasztottak, csatornájaként, gyakorolhassuk, meghallgatásra, szemkontaktusa, alkalmazhatják, találkozáskor, tapasztalatom, segélykiáltás, megtanulhatja, szívcsakrából, bölcsességgel, felélesztését, segédeszközre, szolgálatával, leghatásosabb, megnyitásával, nélküliséget, beavatkozást, szeretetének, sajátítottam, megtalálnunk, szegényebbek, csatornaként, lényegtelent, találkoztunk, részecskével, helyettesíti, megtanította, privilégiuma, eszköztelen gyógyítás, létünk titka, fényadás atyját, szerencsés helyzetben, isteni szeretetet, csatornájaként működött, eszköztelen gyógyítást, fényadás eszköztelen, cselekvő szeretet, fényadó csatornaként, páciens felé, saját gyógyító, fényadó gyógyít, fényadásnál vannak, alkalmazók körében, fény kiáramlását, Biegelbauer Pál, FÉNYADÁS NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI BEAVATKOZÁST, KIEGÉSZÍTI AZT, Elfogadva Őt, SZERETET REZGÉS,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png cica  képre írva  Adakozás  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einsteinről  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem tudhatod  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Reggel van  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Mi lenne ha  Szívem tiéd  Mai harmónia kártyám  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy maradéktalanul uralt világ  Fekete István - Akác  Sose bánj semmit  Reménység és erő Krisztustól e...  Reggel van  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Mindig jusson idő nevetni  Éretlen vers  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Reggel van  George Byron - Ahogy itt jár -...  Minden harmadik...  Fehér virág  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Fekete István - Akác  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Fehér virág  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Albert Einsteinről  s immár én is felragyogva, ért...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Éretlen vers  Sokan azt tartják  Png kislány  Ne kapaszkodj magasabbra,  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A televizió nem a kultúrát kép...  Éretlen vers  Png kislány  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Makszim Gorkij gondolata  Rátalálsz 
Bejegyzés Címkék
eszköztelen gyógyítás, létünk titka, fényadás atyját, szerencsés helyzetben, isteni szeretetet, csatornájaként működött, eszköztelen gyógyítást, fényadás eszköztelen, cselekvő szeretet, fényadó csatornaként, páciens felé, saját gyógyító, fényadó gyógyít, fényadásnál vannak, alkalmazók körében, fény kiáramlását, leghatásosabb módon, maga módján, szenvedő EMBER, betegség okára, orvosi kezelés, fényadás találkozás, másik ember, riasztó külső, isteni szikrával, bennünk lévő, legjobb mestert, isteni csodát, legjobb mester, fényadásért soha, fényadás egyik, fényadást bárki, tanítvány Őrangyalától, fényadó alázattal, ökumenikus ajánlott, fényadás tanfolyamon, tolakodó lényegtelent, fényadó szemkontaktusa, személyválogatás, felismerhessem, hajléktalannak, megváltoztatni, rendíthetetlen, odafordulással, kiválasztottak, csatornájaként, gyakorolhassuk, meghallgatásra, szemkontaktusa, alkalmazhatják, találkozáskor, tapasztalatom, segélykiáltás, megtanulhatja, szívcsakrából, bölcsességgel, felélesztését, segédeszközre, szolgálatával, leghatásosabb, megnyitásával, nélküliséget, beavatkozást, szeretetének, sajátítottam, megtalálnunk, szegényebbek, csatornaként, lényegtelent, találkoztunk, részecskével, helyettesíti, megtanította, privilégiuma, őrangyalától, jelenlétével, szeretetében, segítőkezet, továbbítani, előítéletet, mindenséget, gazdagodott, hajléktalan, beavatottak, közvetített, közvetíteni, szolgálatát, megváltozni, fényadásnál, szeretettel, tanítványai, kiáramlását, fényadásért, eszköztelen, felismertük, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 745
  • e Hét: 6435
  • e Hónap: 12807
  • e Év: 63598
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.