Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/9 oldal   Bejegyzések száma: 80 
Vaníliás félhold – Házi receptek
  2014-12-28 19:35:12, vasárnap
 
 

Hozzávalók kb. 80 db kiflihez:

- 32 dkg liszt
- 6 dkg darált mandula
- 6 dkg darált mogyoró
- 27 dkg vaj
- 12 dkg kristálycukor
- 2 db tojás
- csipetnyi só
- cukor és vaníliás cukor

Elkészítés:

1. Keverjük össze a lisztet a darált mandulával és a mogyoróval.
2. Egy másik tálban dolgozzuk össze a cukrot a tojással, a vajjal (kisebb kockákra vágva, egyesével tegyük hozzá) és a csipetnyi sóval, majd adjuk hozzá a lisztkeveréket, és gyúrjuk addig, amíg lágy tésztát nem kapunk.
3. Formáljunk belőle tekercset, és pihentessük hűtőben egy órát.
4. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, sütőtálcát vagy tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
5. Vágjuk a tekercset kisebb darabokra, formáljunk belőle golyókat. A golyókból formáljunk hengert, a végeit kössük össze, hogy félholdformát kapjunk.
6. Helyezzük a kifliket a sütőtálcára, és addig süssük, amíg világos barna nem lesz.
7. Amíg még meleg (de nem forró!), hengergessük meg a cukros-vaníliás cukros keverékben.

Jó étvágyat hozzá!

Házi receptek -
Link Link



 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Szarvasbogyó souvenir
  2014-12-28 11:03:39, vasárnap
 
 


Alaszka szimbolikus állatának trágyájából készít ékszereket egy magyar hölgy.
A turisták viszik Ilonka néni szuvenírjeit, mint a cukrot: marékszám veszik a szarvaskakából készült díszeket.

Míg más gombászni indul, a magyar származású Ilonka néni egészen mást gyűjt
az alaszkai erdőben. - Összeszedem, ami a jávorszarvasnak nem kell - mondja honfitársunk. A garantáltan bioterméket az Anchorage-ben megszárítja, lelakkozza, kapcsot szerel rájuk, majd kitűzőként, fülbevalóként adja el a turistáknak.

DÍSZBOGYÓ

- Főleg a fiatalok őrülnek meg értük, nagyon viccesnek találják. A könnyen szerzett termékek nem drágák: 2,5-5 dollárért kelnek el. Még Európába is küldök belőle - avat be a szakmai és üzleti titkokba a szarvasbogyó-üzletasszony. A ,,nagy lapátos" barátságos, állat, szívesen mutatkozik a kirándulók előtt, s mit sem sejt arról, micsoda örömet szerez elpotyogtatott gumóival.

- A vadászatuk ellen vagyok, ezért örülök, hogy korlátozzák azt, és nem agancskoronájukat, vagy a kitömött fejüket viszik a turisták, hanem azt, ami nem hiányzik nekik - mondja Ilonka néni.

Erdélyi Péter * BorsOnline 2010.01.09. Link


Alaszka szimbolikus állatának trágyájából készít ékszereket egy magyar hölgy. A turisták viszik Ilonka néni szuvenírjeit, mint a cukrot: marékszám veszik a szarvaskakából készült díszeket.

DÍSZBOGYÓ




Míg más gombászni indul, a magyar származású Ilonka néni egészen mást gyűjtött az alaszkai erdőben.

- Összeszedem, ami a jávorszarvasnak nem kell - mondja honfitársunk. A garantáltan bioterméket az Anchorage-ben élő Ilonka megszárítja, lelakkozza, kapcsot szerel rájuk, majd kitűzőként, fülbevalóként adja el a turistáknak.

Apartman Alaszkában
Link






Link

 
 
0 komment , kategória:  Magyarok itthon * nagyvilágban  
Lásd meg Jézus munkáját !
  2014-12-28 10:22:59, vasárnap
 
  "Ha ismernéd az Isten ajándékát, amit számodra készített, és hogy kivel beszélsz, kérnéd tőlem, és én élő vizet adnék neked." (János 4:10, NLT fordítás)




Manapság TV és rádió hullámok vesznek téged körül mindenfelől. Ha lenne egy műszered, láthatnád, hogy mi van azokon a hullámokon. De csak azért, mert nem látod őket, nem azt jelenti, hogy nem léteznek. Azért nem látod, mert nem vagy ráhangolódva ezekre a hullámokra.

Ilyen volt Betlehemben is az első karácsonyi éjjelen. Annak ellenére, hogy Betlehemben volt egy fogadó, amely szállást adott az utazóknak, azon az éjszakán, nem volt szállás a kétségkívül legfontosabb utazó család számára.

Ezen a karácsonyon ne téveszd szem elől a párhuzamot, mely ez a történet és saját szívünk között van. A szíved azért volt megalkotva, hogy Istennek legyen szállása. Isten által és Isten számára vagy megteremtve. Amíg ezt nem érted meg, az életednek nem lesz értelme. Sajnos sok más dologgal töltjük meg az életünket. Más vendégeket hívunk be az otthonainkba. Szívünk más ötletekkel, érdeklődési körökkel, értékekkel, szeretetekkel és elköteleződésekkel van telve.

Annyira elfoglalt a szívünk, hogy észre sem vesszük, amikor Jézus megjelenik nálunk. Isten folyamatosan megjelenik az életünkben, olyan lehetőségeket kínálva számunkra, amelyeket sosem hittük volna, amikre problémáink közepette gondolni sem mertünk volna. Sajnos, legtöbbször nem vesszük Őt észre.

Ez számtalanszor megtörtént a Bibliában is. Jézus megjelent és beszélt olyan emberekkel, akik sosem jöttek rá, hogy kivel is beszéltek tulajdonképpen. János evangéliumában, Jézus egy kút mellett ült, amikor egy asszony odajött hozzá vizet keresve. Az asszony azonban nem ismerte fel Jézust. Sőt, még vallásos vitába keveredett Isten Fiával! Ekkor Jézus a következőket mondta neki: "Ha ismernéd az Isten ajándékát, amit számodra készített, és hogy kivel beszélsz, kérnéd tőlem, és én élő vizet adnék neked." (János 4:10, NLT fordítás). De az asszony nem ismerte fel Jézust.

Isten mindenhol munkálkodik körülötted - nemcsak karácsonykor, hanem az egész évben. Lehetséges, hogy te és szeretteid nem veszitek Őt észre?

Beszéljetek róla

Szerinted miért nem vesszük észre Istent még a karácsonyi időszakban sem, amikor úgy tűnik, hogy az emberek még inkább nyitottabbak az Isten felé?
Milyen módon láttad Istent munkálkodni ezen a héten?
Milyen változásokat tehetnél a karácsonyi előkészületeidben, hogy meglásd Jézust az ünnepben?


(Daily Hope by Rick Warren, 2014.12.21) Napi remény
Link Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Túl elfoglalt vagy Jézushoz ?
  2014-12-27 08:17:58, szombat
 
  Link

Megszülte elsőszülött fiát, bepólyálta és a jászolba fektette, mivel a szálláson nem volt számukra hely. (Lukács 2:7)

Egyik évben, mikor még a gyermekeink kicsik voltak, a feleségem azt mondta, hogy a családi nyaraláshoz nekem kell kiválasztanom a helyet. Úgy döntöttem, hogy egy teljesen spontán vakáció lesz, semmit nem tervezek. Lelkipásztorként és vezetőként az életem minden napja be van táblázva, számomra ezért egy nyaralás tervezése nem valami jól hangzik.

Amikor azonban házas vagy és gyermekeid vannak egy teljesen spontán vakáció nem túl jó ötlet. Mivel nem volt semmi tervünk, a vakáció első öt éjszakáját öt különböző városban töltöttük, ebből négyszer az autónkban aludtunk, mert nem találtunk szabad szálláshelyet. A gyermekeim pedig nem voltak vidám kempingezők. Az ötödik éjjel elhatároztuk, hogy tervet készítünk a továbbiakra.

Ez a nyaralás segített megértenem, mit ért a Biblia azon, amikor az első karácsony történetében azt mondja, hogy ,,nem volt hely a szálláson" Mária és József számára.

Az örök Isten, és a megígért Messiás eljövetelét évezredekkel előre látták. Próféciák megjövendölték az igazságot, hogy a világ üdvözítője el fog jönni. Az ő születése olyan fontos, hogy kettéválasztja a történelmet Kr.e. és Kr.u. szakaszokra. A születésnapod dátuma Jézus születésnapjához van viszonyítva.

Mikor az Isten Fia eljött erre a világra, nem volt számára hely. A fogadós elszalasztott egy kitűnő lehetőséget. Ha Jézus az ő szobájában született volna, a fogadós építhetett volna egy hatalmas jelet, amilyenek Las Vegasban vannak, amely lefele mutatna: ,,Az Isten Fia itt született!" Megalapozhatta volna a szállodája szerencséjét. Ehelyett elszalasztotta élete legnagyobb áldását, mert nem volt helye Jézus számára.

Nem lehetünk azonban túl kemények a fogadóssal szemben, nem ítélhetjük el azért, mert nem volt szobája Jézus számára. Mi is állandóan ugyanezt tesszük.

Mindannyian elutasítjuk a lehetőséget, hogy megadjuk neki azt a figyelmet, ami az életünkben őt illeti. Megtöltjük a naptárunkat mindenféle időpontokkal, melyek jelentősége messze eltörpül Jézus mellett. Elköltjük a pénzünket a legújabb kütyüre és nincs semmink, amit Isten munkájába adhatnánk. Azzal töltjük minden időnket, hogy egyre előrébb jussunk a ranglétrán, és azt mondjuk, hogy nincs időnk a szolgálatra, hogy nincs időnk segíteni másokat a gyülekezetben vagy a társadalomban.

Ahogy idén a karácsonyra készülsz, kérdezd meg magadtól a következőt: Maradt hely a fogadódban Jézus számára?




Beszéljetek róla:

Hogyan, milyen módon töltjük meg a ,,fogadónkat" karácsony idején, ami miatt nem marad hely Jézusnak? És az egész év során?
Hogyan szabhatsz határt a feladataidnak a karácsonyi forgatagban, hogy tudj Jézus jelentőségére összpontosítani?
Milyen dolgokra kell ,,nem"-et mondanod, hogy ,,igen"-t mondhass egy izgalmas, növekvő kapcsolatra Jézussal?


(Daily Hope by Rick Warren - 2014.12.20)Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Jézus karácsonyi ajándéklistája
  2014-12-26 08:22:06, péntek
 
  Link

"Leborultak előtte, és imádták Őt. Kinyitották az ajándékaikat és kincseket adtak neki: aranyat, tömjént és mirhát." (Máté 2,11 NCV fordítás)

Több mint 50 éve szokás a családomban születésnapi partit tartani Jézusnak. Mindez akkor kezdődött, amikor 3 éves koromban megkérdeztem édesanyámtól, hogy mi a karácsony? Anyukám azt mondta, hogy Jézus születésnapja. Nagyszerű 3 éves logikával, azt mondtam: Születésnapi partit kellene rendeznünk! És úgy is tettünk, születésnapi tortával kiegészítve, énekekkel, és gyertyákkal.

Megtartottuk ezt a szokást, most már a negyedik generációt is beleértve. Jézus születésnapi partija szent időszak lett, ahol elolvassuk a karácsonyi történetet és megosztjuk egymással, hogy miért vagyunk hálásak, és mit szeretnénk adni Jézusnak - ez az ünneplés legemlékezetesebb része.

Jézus gyakran ki van zárva a karácsonyból. Képzeld csak el, szervezek egy partit neked és meghívok sok embert. Mindenki sok ajándékot hoz, és a meghívottak megajándékozzák egymást - te viszont nem kapsz semmit.

Ez a karácsony. Mindenkinek adunk ajándékot, kivéve Jézusnak. De legyünk őszinték - mit adhatsz egy olyan Istennek, akinek mindene megvan?

Valójában, Jézusnak nincs meg mindene. Van négy dolog, ami nincs, hacsak oda nem adod neki ezen a karácsonyon:

Add neki a bizalmadat. A hit egy önkéntes dolog. Jézusnak nincs meg a bizalmad, hacsak nem adod oda neki. Sosem fogja kierőszakolni.

Tedd Jézust az első helyre az életedben. Ha bármi, vagy bárki Jézuson kívül elfoglalja az első helyet az életedben, akkor az egy bálvány. Ezen a karácsonyon, dönts úgy, hogy Jézust első helyre teszed az anyagi dolgaidban, abban, hogy mire figyelsz, a kapcsolataidban, az időbeosztásodban - és a problémáidban is.

Add Jézusnak a szívedet. Az a szíved, amit szeretsz, amit értékelsz, és amivel a leginkább törődsz. Jézus azt mondja: "Ahol a kincsed van, ott lesz a szíved is" (Lk 12,34). Egy fontos módja annak, hogy oda add a szíved Jézusnak ezen a karácsonyon, az, ha a legfőbb forrásod a szolgálatába állítod. Jézusnak nem kell a pénzed, de az igen, amit az képvisel - a szíved.

Vezess másokat Jézushoz. Isten mindennél jobban szeretne családot ezen a karácsonyon. Szeretne gyermekeket, akik úgy döntenek, hogy szeretni fogják és bíznak benne. Ez az oka annak, hogy ünnepeljük a karácsonyt. Hívj valakit Jézushoz ezen az ünnepen. Beszélj valakinek arról, amit Jézus az életedben végzett.

A Biblia azt mondja, hogy a bölcsek nem a feleslegüket adták Jézusnak, amikor meglátogatták őt az első karácsonyon, hanem három nagyon fontos, és értékes ajándékot adtak: "Leborultak előtte, és imádták Őt. Kinyitották az ajándékaikat és kincseket adtak neki: aranyat, tömjént és mirhát" (Máté 2,11 NCV fordítás).

Ahogyan Jézusnak adod a bizalmadat, első helyre teszed az életedben, odaadod neki, ami neked érték a munkájához, és más embereket viszel hozzá, olyan ajándékokat adsz neki, amik sokkal értékesebbek a bölcsek ajándékainál.

Tehát kívánj Jézusnak boldog születésnapot ezen a Karácsonyon! Add neki a legtöbbet, ami tőled telik!

Beszéljetek róla:

Szerinted miért gondolunk olyan keveset a karácsonyi időszak alatt arra, hogy Jézusnak ajándékot adjunk?
Számodra mit jelent első helyre tenni Jézust a nehézségeidben?
Az áhítatban felsorolt ajándékok közül melyik az, amelyikről eldöntötted, hogy megajándékozod vele Jézust ezen a karácsonyon?

(Rick Warren, Daily Hope, 2014.12.19) Link



Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
A betlehemi pásztorok felkeresik a Messiást
  2014-12-25 22:04:06, csütörtök
 
  Link Link

Azon az éjszakán a Betlehem környéki mezőkön pásztorok legeltették a nyájukat.

Egyszer csak megjelent előttük az Örökkévaló egyik angyala, és az Örökkévaló dicsősége körülragyogta őket. A pásztorok nagyon megrémültek, de az angyal ezt mondta nekik: ,,Ne féljetek, mert nagy örömhírt hoztam nektek, amelynek az egész nép örülni fog! Megszületett ma nektek a Szabadító a Dávid városában, ő az Úr, a Messiás. Erről a jelről ismeritek fel: egy csecsemőt fogtok találni, aki bepólyálva fekszik a jászolban."

Ekkor hirtelen hatalmas angyali sereg jelent meg, és együtt dicsérték Istent:

,,Dicsőség Istennek a Mennyben,
és békesség a földön azoknak,
akik Isten tetszése szerint élnek!"

Miután az angyalok visszatértek a Mennybe, a pásztorok ezt mondták egymásnak: ,,Menjünk hát Betlehembe, és nézzük meg, ami ott történt! Hadd lássuk, amiről az Örökkévaló szólt nekünk!"

Ezzel sietve útnak indultak. Meg is találták Máriát, Józsefet, és a jászolban fekvő csecsemőt. Amikor meglátták, elmondták, amit az angyaltól hallottak róla. Ezen mindenki nagyon csodálkozott. Mária azonban a szívébe zárta mindezt, és később is sokat gondolkodott rajta. Ezután a pásztorok visszatértek a nyájukhoz, dicsérve és magasztalva Istent mindazért, amit láttak és hallottak - mert minden pontosan úgy történt, ahogy az angyal mondta.

Amikor a gyermek nyolc napos lett, körülmetélték, és Jézusnak nevezték el, ahogyan az angyal nevezte, mielőtt még megfogant volna.

Jézus születése Lukács 2
Link
 
 
0 komment , kategória:  Egyszerű fordítású * Biblia   
Jézus megéri az utazást
  2014-12-25 08:18:12, csütörtök
 
 

"Amikor Jézus megszületett, néhány bölcs ember érkezett keletről Jeruzsálembe." (Máté 2:1b NCV fordítás)


Az igazság keresése nem részmunkaidős feladat. Mindent elkér tőled amid van. A Bölcsek erről tanítanak minket a Karácsonyi történetben.

A Bölcsek bármilyen távolságot megtettek volna azért, hogy az igazságot megtalálják. A Máté 2:1 azt mondja:"Amikor Jézus megszületett, néhány bölcs ember érkezett keletről Jeruzsálembe." (Máté 2:1b NCV fordítás). A Bölcsek valószínűleg rengeteg kilométert utaztak igen nagy költséggel Távol-Keletről Közel-Keletig azért, hogy megtalálják Jézust.

Jézus Betlehemben született, ami csupán 10 km-re található Jeruzsálemtől. Jézus születésének idejében Jeruzsálem volt a világ szellemi központja. Mindenféle szellemi tevékenység zajlott Jeruzsálemben. Az összes fontos vallási vezető Jeruzsálemben tartózkodott, de egyikük sem kereste Jézust. Csak a kívülről érkező emberek - a Bölcsek egy teljesen más kultúrából - keresték Jézust.

Heródes király nem találta Jézust, a csecsemőt. A betlehemi üzleti vezetők sem találták. Lehet, hogy hozzád is közel van Jézus és mégsem találod őt, ha nem keresed.

De a Bölcsek keresték Jézust. Vállalták a négy-öt hónapos utazást átvágva a tűzforró sivatagon azért, hogy megtalálják Jézust. Komolyan vették az Isten-keresést. Bármit megtettek azért, hogy megtalálják őt.

Ez az igazi bölcsesség. Ez az amit nekünk is tennünk kell. Nem engedhetjük, hogy bármi is az Isten-keresésünk útjába álljon. Ez a legfontosabb cél a világon.

Jézus azt mondta, hogy a Mennyek Királysága olyan mint egy annyira értékes gyöngy, hogy érdemes érte mindenünket eladni, hogy azt megszerezzük. Úgy tűnik, hogy a Keleti Bölcsek jóval azelőtt hogy Jézus elmondta volna, megértették ezt a példázatot.

A Bölcsek tudatosan feladtak mindenüket, hogy Jézust imádják. Tudatosan feladták az otthonuk kényelmét egy hosszú és kemény utazásért, mert helyes indítéknak bizonyult Jézus keresése. Imádni szerették volna.

Te mit adnál fel annak érdekében, hogy imádd Jézust?

Beszéljetek róla

Mit a legnehezebb feladnod az életedben azért, hogy teljes szívvel keresd Jézust?
Mi tart vissza attól, hogy Jézus teljes önfeladással keresd?
Mi teszi a Jézussal való kapcsolatot olyan értékessé, hogy érdemes érte mindent feladni?


(Daily Hope by Rick Warren 2014.12.18.) Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Szeretet ünnepe
  2014-12-24 19:02:08, szerda
 
 

Az Isteni szeretet

Ha képes vagyok emberek vagy angyalok nyelvén beszélni, de isteni szeretet nincs bennem, olyan leszek, mint egy zajos cintányér, vagy egy zörgő cimbalom. 2 Ha megkaptam a prófétálás ajándékát, ha ismerek minden titkos igazságot, ha minden tudás a birtokomban is van, ha olyan erős hitem van, hogy hegyeket is elmozdítok vele, de nincs bennem isteni szeretet, semmi vagyok! 3 Ha minden vagyonomat elosztom a szegények között, ha a testemet feláldozom, hogy tűzben égjen el, de isteni szeretet nincs bennem, semmit nem érek el vele.

4 Az isteni szeretet türelmes és jóságos. Ez a szeretet nem féltékeny, nem irigy, nem dicsekszik, nem büszke, 5 nem viselkedik gorombán, nem a maga hasznát keresi, nem lesz indulatos, nem tartja számon, ha valaki rosszul bánik vele, 6 nem örül az igazságtalanságnak, de együtt örül az igazsággal. 7 Az isteni szeretet mindent eltűr, mindig hisz, mindig remél, mindenben kitart.

8 Ez a szeretet soha nem fogy el. Elmúlik a prófétálás, elmúlik a nyelveken szólás, elmúlik minden tudás. 9 Mert töredékesek az ismereteink és a prófétálásunk is. 10 Amikor azonban eljön a teljesség, a töredékes feleslegessé válik.

11 Amikor gyermek voltam, úgy beszéltem és úgy gondolkodtam, mint a gyermekek. Mikor azonban felnőttem, elhagytam a gyerekes dolgokat. 12 Mi is hasonlóképpen vagyunk: most csak úgy látjuk a valóságot, mintha egy homályos tükörben szemlélnénk. De mikor eljön a teljesség, mindent szemtől-szembe és világosan fogunk látni. Most mindent csak töredékesen ismerek és értek, de akkor majd olyan tökéletesen fogok ismerni és érteni mindent, ahogyan maga Isten ismer engem.

13 Ez a három azonban mindig megmarad: a hit, a remény, és a szeretet. Ezek közül azonban az isteni szeretet a nagyobb.

1 Korintusi 13
Link
 
 
0 komment , kategória:  SZ E R E T E T  
Mindig hív, hogy rátalálj
  2014-12-24 17:10:27, szerda
 
 

Százfelé szórt gyémántok széles út mentén
De bárhová mész Ő áll ott,mert Jézus Téged néz.
Vállain volt más sorsa,gyűlölet,korbács
De víztükörben átmossa a szívedet,hogy láss.

Az a titkos kincs oly drága,az a jászol szép palotád
Minden más lesz majd kopogására jön az elrejtett Király.
Vére élő váltságdíj az Őt verők lelkén,
Ha más el is megy rád számít,de mondd hová mennél ?

Ő a tékozlót hazavárja,ott a boldogság nagy vacsorán.
De csak keskeny út visz a házába mindig hív,hogy rátalálj.
Ide eljönnek akik szomjaznak,Kik a kincset gyűjtik a holnapnak.
Kiket szólított és kik elhitték így nem hallottak még soha senkit sem

Ide eljönnek akik szomjaznak,Kik a kincset gyűjtik a holnapnak.
Kiket szólított és kik elhitték így nem hallottak még soha senkit sem,
Az a titkos kincs oly drága,az a jászol szép palotád,
Minden más lesz majd kopogására jön az elrejtett Király.

Bűneinket megbánva szenvedésénél,
látjuk majd mert feltámadt a hajnal fényénél.
Ő a tékozlót hazavárja,ott a boldogság nagy vacsorán.
De csak keskeny út visz a házába mindig hív,hogy rátalálj.

Ő a tékozlót hazavárja,ott a boldogság nagy vacsorán.
De csak keskeny út visz a házába ,
mindig hív,hogy rátalálj,mindig hív,hogy rátalálj
Ő a tékozlót hazavárja,ott a boldogság nagy vacsorán.

De csak keskeny út visz a házába mindig hív,hogy rátalálj.

Mindig hív, hogy rátalálj
Link
 
 
1 komment , kategória:  H I T GYÜLEKEZET  
Hajnalcsillag, feljöttél a homályban
  2014-12-24 09:58:40, szerda
 
 

Hajnalcsillag, feljöttél a homályban
És új nap virradt fel rám
Megnyílt szemem, kősziklán állok
Nálad van fenn a hazám

Jó nekem, hogy áldlak, dicsérlek, imádlak
Jó nekem, hogy Te vagy Istenem
Mert oly csodálatos vagy és kegyelmed oly nagy
Szívem érted lángol szüntelen

Menny Királya, leszálltál a földre
Hogy felemelj a sírból
Itt jártál köztünk, és jót tettél velünk
Bennünk élsz most s mindenkor

Jó nekem, hogy áldlak, dicsérlek, imádlak
Jó nekem, hogy Te vagy Istenem
Mert oly csodálatos vagy és kegyelmed oly nagy
Szívem érted lángol szüntelen

Hálás vagyok, hogy megtetted
Bűnöm keresztre felvitted
És feltámadtál harmadnap
Erőd elér és megragad

Hívd magadhoz az Urat, mert Ő vár rád
Hívd magadhoz az Urat, Ő megbocsát

Hálás vagyok, hogy megtetted
Bűnöm keresztre felvitted
És feltámadtál harmadnap
Erőd elér és megragad

Hajnalcsillag, feljöttél a homályban
Link Link
 
 
0 komment , kategória:  H I T GYÜLEKEZET  
     2/9 oldal   Bejegyzések száma: 80 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 800 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1941
  • e Hét: 10790
  • e Hónap: 21843
  • e Év: 83144
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.