Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Top 8 élelmiszer és gyógynövény a rák gyógyítás
  2014-04-15 08:41:31, kedd
 
   
  Mivel a férfiak és a nők csaknem felénél diagnosztizálnak rákot a világon, egyre fontosabbá válik az, hogy megértsük milyen ételekkel lehet táplálni a testet, és hogy milyen ételekkel lehet méregteleníti azt. Itt van tehát a leghatékonyabb rákpusztító élelmiszer- és gyógynövény lista:

TENGERI NÖVÉNYEK
Kelp, kombu és nori a három leggyakoribb tengeri zöldség jelentős pozitív hatással van a rákra. Ezek mindegyike a leggazdagabb és biológiailag leghozzáférhetőbb jód forrása. A jód átlagosan hiányzik étrendünkből, ez a hiány pedig nagy szerepet játszik a sok emlő-és petefészekrák kialakulásában.

Gazdag kalcium-és kálium-, valamint összes ásványianyag források, amelyek segítik a szervezet lúgos környezetének kialakítását, nagyon megnehezítve a meglévő ráksejtek túlélését.

ALGA
Klorella és spirulina bizonyitottan a két legerősebb rákellenes alga!

Hihetetlen méregtelenítő hatással rendelkeznekk (beleértve a nehézfémek megkötését és eltávolítását is), valamint immunerősítő tulajdonságai (az egészséges bélflóra megteremtése és a candida gomba elleni harc) hasznosak a rák elleni harcban.

KERESZTES VIRÁGÚ ZÖLDSÉGEK
A keresztes virágú zöldségek mint a brokkoli, karfiol és a káposzta csökkentik a rák kialakulásának kockázatát és a rákos sejtek növekedését a mell, méhnyálkahártya-, tüdő-, vastagbél-, máj, és a méhnyak tumorai esetén.

A háttérben a szulforafánnak nevezett enzim áll, amely méregteleníti a karcinogéneket, mielőtt azok károsítják a sejteket. Az indol-3-karbinol és krambén enzimek szintén szerepet játszanak a méregtelenítésért felelős enzimek aktiválásában.

GYÓGYGOMBÁK
A gyógygombák, mint például a reishi és a chaga szerkezetében számos bioaktív molekulát azonosítottak, beleértve a tumor-ellenes ágenseket. Ezek közé a biológiailag aktív vegyületek közé tartoznak a poliszacharidok, alkaloidok, tokoferolok, fenolok, flavonoidok, karotinoidok, folát, aszkorbinsav enzimek és a szerves savak.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a reishi gomba hosszútávú fogyasztása meggátolja a tumor proliferációt azáltal, hogy megnöveli az egyén vérplazmájának antioxidáns szintjét, ezáltal javítja azok immunitását, akik betegsége előrehaladott.

ALOE VERA
A kutatások azt mutatják, hogy az aloe vera erős immunmoduláló és tumorellenes tulajdonságokkal rendelkező poliszacharidokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy az aloe vera fokozza az immunrendszer működését és elpusztítja a rákos daganatokat.

Egy nemzetközi immunofarmakológiai tanulmány azt mutatta, hogy az aloe vera poliszacharidjai makrofág aktiváló tevékenységet folytatnak, beleértve a nagy mennyiségű nitrogén-oxid termelését is, amely tumorellenes potenciállal rendelkezik.
KENDER
A kender növény a zsírsavakat a leginkább kiegyensúlyozottabb formában tartalmazza a földön. Az ideális arány 3:1 omega 6 és omega-3. A kendermag olaj az esszenciális zsírsavak 80%-át is tartalmazza, ami a legmagasabb koncentráció bármely más növényhez viszonyítva.

Az esszenciális zsírsavak alapvetőek a normális immunfunkció fenntartásához, mert antioxidánsok és gyulladásgátlóak, segítenek a sejtek oxidálásában és sejtszinten állítják helyre a megfelelő egészséget. Mivel a rák nem tud fennmaradni magas oxigéntartalmú környezetben, a kender magas esszenciális zsírtartalma nagy lehetőséget jelent a rákból való felgyógyulásban.

FOKHAGYMA
Egy kettős vak, randomizált vizsgálatban több mint 3000 alanyt hét éven át vizsgáltak. A hét év eredménye azt mutatta, hogy a rák kockázata a rendszeres allium fogyasztóknál 60%-kal lett kevesebb.

A csodaenzim az alliináz nevet viseli és termeli a rákellenes vegyületet ( a fokhagyma latinul Allium cepa, az Allium nemzetség része). A legfontosabb momentum a fokhagymafogyasztásban az, hogy feltétlenül törjük össze, és hagyjuk állni a fokhagymagerezdeket 15 percig. A rákellenes vegyületek így szabadulnak fel belőlük.

KURKUMA
A “Life Extension Foundation" által folytatott kiterjedt kutatás a kurkuma rákellenes tulajdonságairól megállapította, hogy a kurkuma célba veszi a rák kialakulásának mind a 10 kiváltó tényezőjét, beleértve a DNS-károsodást, a krónikus gyulladást és a jelátviteli utak zavarát.

Több száz vizsgálat mutatta meg azt is, hogy a kurkumin egy erős rákellenes élelmiszer, amely számos egyedi úton blokkolja a rák kifejlődését.

FORRÁS: NATURAHIREK.HU


 
 
0 komment , kategória:  Gyógyászat  
Címkék: poliszacharidjai, tulajdonságairól, diagnosztizálnak, tulajdonságokkal, gyulladásgátlóak, poliszacharidok, felgyógyulásban, méhnyálkahártya, megállapította, oxigéntartalmú, kialakulásának, leghatékonyabb, kialakulásában, karcinogéneket, vérplazmájának, szulforafánnak, fenntartásához, aktiválásában, tevékenységet, eltávolítását, fogyasztóknál, előrehaladott, szerkezetében, proliferációt, petefészekrák, rendelkeznekk, méregteleníti, méregtelenítő, azonosítottak, immunrendszer, bizonyitottan, immunmoduláló, antioxidánsok, környezetének, tulajdonságai, esszenciális, leghatékonyabb rákpusztító, három leggyakoribb, hiány pedig, szervezet lúgos, meglévő ráksejtek, nehézfémek megkötését, egészséges bélflóra, candida gomba, keresztes virágú, káposzta csökkentik, rákos sejtek, méhnyak tumorai, szulforafánnak nevezett, méregtelenítésért felelős, chaga szerkezetében, tumor-ellenes ágenseket, TENGERI NÖVÉNYEK, KERESZTES VIRÁGÚ ZÖLDSÉGEK, ALOE VERA, Life Extension Foundation”,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png csokor  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Kellemes délutánt kívánok  A televizió nem a kultúrát kép...  Neked tudnod kell  Reggel van  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Png telefon  A kételkedés kezelése  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Alázat  Png virág  Fekete István - Akác  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Szívem  Fekete István - Akác  Mai harmónia kártyám  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png virág  Nem tudhatod  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Bertolt Brecht -től idézet  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png rózsa csokor  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  A másik dolog,  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Bounty krémes  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Egy bizonyos határt  Png kislány  Szívem tiéd  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Hogy lehet megtartani  Nevem  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akarat  Nagyon különös  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Krisztinától  Esti kép  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  Alázat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Sose bánj semmit  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Idő 
Bejegyzés Címkék
leghatékonyabb rákpusztító, három leggyakoribb, hiány pedig, szervezet lúgos, meglévő ráksejtek, nehézfémek megkötését, egészséges bélflóra, candida gomba, keresztes virágú, káposzta csökkentik, rákos sejtek, méhnyak tumorai, szulforafánnak nevezett, méregtelenítésért felelős, chaga szerkezetében, tumor-ellenes ágenseket, biológiailag aktív, szerves savak, reishi gomba, tumor proliferációt, egyén vérplazmájának, aloe vera, immunrendszer működését, rákos daganatokat, nagy mennyiségű, kender növény, ideális arány, kendermag olaj, esszenciális zsírsavak, legmagasabb koncentráció, normális immunfunkció, sejtek oxidálásában, megfelelő egészséget, kender magas, rákból való, rendszeres allium, alliináz nevet, rákellenes vegyületet, fokhagyma latinul, legfontosabb momentum, rákellenes vegyületek, kurkuma rákellenes, kurkuma célba, krónikus gyulladást, jelátviteli utak, erős rákellenes, poliszacharidjai, tulajdonságairól, diagnosztizálnak, tulajdonságokkal, gyulladásgátlóak, poliszacharidok, felgyógyulásban, méhnyálkahártya, megállapította, oxigéntartalmú, kialakulásának, leghatékonyabb, kialakulásában, karcinogéneket, vérplazmájának, szulforafánnak, fenntartásához, aktiválásában, tevékenységet, eltávolítását, fogyasztóknál, előrehaladott, szerkezetében, proliferációt, petefészekrák, rendelkeznekk, méregteleníti, méregtelenítő, azonosítottak, immunrendszer, bizonyitottan, immunmoduláló, antioxidánsok, környezetének, tulajdonságai, esszenciális, biológiailag, immunfunkció, étrendünkből, koncentráció, kialakítását, immunerősítő, megteremtése, aszkorbinsav, karotinoidok, tumorellenes, ásványianyag, leggazdagabb, megnehezítve, potenciállal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1867
  • e Hét: 7557
  • e Hónap: 13929
  • e Év: 64720
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.