Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szép Új Begyógyszerezett Világ!
  2014-07-28 14:30:16, hétfő
 
   
  BEGYÓGYSZEREZETT VILÁG

A következő generáció agya van veszélyben!

Manapság a fiatalabbtól az idősebb generációig, mindenki hatalmas farmakológiai támadás alatt áll. A pszichiátria ipar folyamatosan hosszabbítja betegségei listáját.
Milyen kényelmes szituáció ez a gyógyszergyártóknak!

Az emberek lebutítása fontos a leendő és uralmon lévő vezetők számára, hogy elérjék saját céljaikat és a játékuk kimenetelét - amiben szó szerint leigázzák az egész emberiséget, rabszolgasorba döntve minden dolgozó embert.

A legobb úton haladunk Aldous Huxley “Szép Új Világ"-ja felé.

AZ AGYKAPACITÁS KIERESZTÉSE
Mi történik a társadalomban, amikor az emberek esetleg a dobozon kívül gondolkodnak és az igazságon felbőszülve a kormányok ellen fordulnak? Úgy tűnik, nem kell túl messzire visszamenni a történelemben, hogy megtudjuk.

A Szovjetunió a “mentális beteg" jelzőt politikai elnyomásra használta. Azok az emberek, akik nem fogadták el a kommunista párt által terjesztett politikát, új típusú skizofréniával lettek megbélyegezve és kiközösitették, izolálták, erőteljesen gyógyszerezték őket, hogy ezzel a represszív “terápiával" kaphassák vissza józan eszüket.

Az Amerikai Pszichiátriai Társaság a legújabb: “Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders" ( " Mentális rendellenességek kórmeghatározó és statisztikai kézikönyve“) tetszőlegesen diagnosztizálja az eltérő egyéneket.

Új betegségként könyvelik el az átlagon felüli kreativitást és a cinizmust. A kézikönyv mentális betegségként azonosítja a “rendszer elleni dacos ellenkezést" az ellenséges és dacos viselkedést" és a tünetek közé tartozik a cinizmus, anegativitás, dac és a vitára való hajlam."

Egy Washington Post cikkben meg is jelent az, hogy ha Mozart ma született volna, akkor majdnem minden bizonnyal ADD-vel diagnosztizálták volna, ami nem más mint a figyelemhiányos betegség. Valószínűleg agyongyógyszerezték volna, hogy normálissá váljon. Amelyek régen személyiségjegyek voltak, most kezelésre szoruló betegségek!

Még mindig nem hiszitek el, hogy a világ változik és a globális elit az új világrend, a globális kormány kialakítására törekszik és begyógyszereztet mindenkit aki ellenáll?

A legfiatalabb generáçión kezdték. Az elmúlt 4-5 évben a gyerekek különböző állítólagos mentális betegségeinek száma az égbe szökött. ADD? ADHD? Számos tudós állítja egyébként, hogy ezek a betegségek nem is léteznek, csak a gyógyszergyárak bevételeit növelik. Az sem véletlen, hogy az eddigi összes fiatal ámokfutó iskolai lövöldöző- valamilyen drog hatása alatt állt.

Adjuk hozzá az őrülethez az oltások nehézfémtartalmának növelését az elmúlt évek során( 34 olyan grafikon, ami porba döntheti az oltóanyagipart és örökre megváltoztathatja a gyermekorvosok véleményét) és az oltóanyagok méregkoktélját, a GMO-kat, a kemény alumíniumos és báriumos chemtrail sprézést a levegőben. Tegyük az egyenlet másik oldalára a gyerekeket, akiknek immunrendszerük még nem kifejlett, akik a bőrükön, táplálékkal és a véráramba fecskendezett mérgekkel együtt élnek, klóros vizet isznak és abban mosakodnak.

Apropó fluorid: a fogkrémek fluoridtartalmának és egyes ivóvizek fluoridtartalmának veszélyeit már az amerikai főfolyású média sem tudja letagadni. Egyébként a kókuszolaj és szódabikarbóna keveréke is nagyszerű fogkrém, annak aki egészségesen szeretne élni!

“A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ AGYA VAN VESZÉLYBEN"
A CNN szerint: az elmúlt hét évben a különböző gyermekek fejlődő agyát mérgező kémiai anyagok száma megduplázódott!-állítják a kutatók.

Dr. Philip Landrigan (Mount Sinai School of Medicine) és Dr. Philippe Grandjean a (Harvard School of Public Health, Boston) a “Lancet Neurology" folyóiratban megjelenő cikkükben kifejtik: a hír annyira aggasztó, hogy azon fáradoznak, hogy világszerte átalakítsák a szabályozási folyamatokat annak érdekében, hogy megvédjék a gyermekek agyát!

“Klinikai információink alapján tudjuk, hogy mérgezett felnőtt betegekben ezek a vegyi anyagok átlépnek az agy-ér gáton és az agyba kerülve neurológiai tüneteket produkálnak"- mondta Grandjean.

“Amikor ez a gyerekenél megtörténik, vagy épp a terhesség alatt átvándorolva a placentán, ezek a vegyi anyagok rendkívül mérgezőek lesznek, mert már tudjuk, hogy a fejlődő agy egy egyedülállóan érzékeny szerv! Továbbá: a hatás tartós is marad!"

A tanulmányok mutatják azt is, hogy az ADHD gyógyszerek nem működnek hosszú távon.

Visszatérve a tudóspárosra...Ők már több mint 30 éve tanulmányozzák az ipari vegyszerek hatásait az emberi agyra. 2006-ban egy olyan tanulmányt tettek közzé, amely 5 neurotoxint azonosít ételeinkben amelyek számos idegrendszeri fejlődési fogyatékosságot okozhatnak, beleértve a figyelemhiányos hiperaktivitás zavart, az autizmust, a diszlexiát és az egyéb kognitív károsodásokat.

Ezek a neurotoxinok?



Az ólom, metilhigany, arzén, poliklórozott bifenilek, vagy a PCB-k és a toluol.

A toluol háztartási termékek közül a hígítók, tisztítószerek, körömlakkok, folteltávolítók és fagyállók része.

5 VEGYI ANYAG AZ ÉTELBEN
Most, további felülvizsgálat után még 5 vegyi anyag került fel a listára, ezek pedig a mangán, fluorid, tetraklór-etilén, klórpirifosz és DDT amelyet széles körben használnak vagy használtak a mezőgazdaságban.

“Körülbelül évente fedezünk fel egy újabb vegyi anyagot, amely káros a fejlődő emberi agyra, legyen az magzat, csecsemő vagy gyermek."- állítja a kutatópáros.

Annak vizsgálatára, hogy a fluorid mennyire káros, 27 tanulmányt végeztek el fluoridos ivóvizet fogyasztó kínai gyermekeken. Az adatok átlagosan 7 IQ pont csökkenést mutatnak.

A LASSÚ HALÁL
Amilyen környezetben nőnek fel gyermekeink és amilyen környezetben élünk, az abszolút orwelli. Egészítsük ki még a listát az elektromagnetikus sugárzással és a transzhumán programokkal és a kép le fog tisztázódni mindenki előtt.

Gyermekeink és unokáink érdekében: jobb ha most beszélünk erről és mindenki felébred, mielőtt már túl késő lesz!
Természetesen sokan elsőként azt kérdezik: akkor mit együnk, vagy mit igyunk, ha mindenre azt mondják mérgező? ...
Sajnos ezen anyagok káros hatásait kutatások támasztják alá legtöbb esetben, ezért ezek tények!
Mint tudjuk ezeknek a szervezetbe jutása napjainkban talán elkerülhetetlen, de már sokat teszünk egészségünk és környezetünk érdekében, ha minimálisra csökkentjük a méreganyagok bevitelét, használkatát és minél több ismerőssel tudatjuk ezeket az információkat!

Forrás: naturahirek.com, tudnodkell.info
 
 
0 komment , kategória:  Tudnod Kell  
Címkék: begyógyszereztet, rendellenességek, diagnosztizálták, begyógyszerezett, folteltávolítók, gyógyszergyárak, mezőgazdaságban, elkerülhetetlen, figyelemhiányos, fogyatékosságot, diagnosztizálja, immunrendszerük, gyógyszerezték, kiközösitették, skizofréniával, kórmeghatározó, méregkoktélját, hiperaktivitás, tisztítószerek, felülvizsgálat, tanulmányozzák, megduplázódott, gyermekorvosok, rabszolgasorba, oltóanyagipart, szódabikarbóna, farmakológiai, történelemben, információink, megbélyegezve, egyedülállóan, fecskendezett, idegrendszeri, természetesen, kialakítására, tetszőlegesen, következő generáció, idősebb generációig, pszichiátria ipar, emberek lebutítása, játékuk kimenetelét, egész emberiséget, legobb úton, emberek esetleg, dobozon kívül, igazságon felbőszülve, kormányok ellen, kommunista párt, represszív “, eltérő egyéneket, átlagon felüli, kézikönyv mentális, Szép Új Begyógyszerezett Világ, BEGYÓGYSZEREZETT VILÁG, Aldous Huxley, Szép Új Világ”, AGYKAPACITÁS KIERESZTÉSE, Amerikai Pszichiátriai Társaság, Statistical Manual, Mental Disorders”, Washington Post, KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ AGYA VAN VESZÉLYBEN”, Philip Landrigan, Mount Sinai School, Philippe Grandjean, Harvard School, Public Health, Lancet Neurology”, VEGYI ANYAG AZ ÉTELBEN, LASSÚ HALÁL,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Garai Gábor - Takarítás  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Png csokor  Kaffka_Margit  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Png fotel  Kaffka_Margit  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Elköszönt  Még csak most kezdődik a nap  A sors  Julian Brass gondolata  Rátalálsz  Neked tudnod kell  Fekete István - Akác  Rátalálsz  A boldog családok mind hasonló...  Akarat  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Egy hatékony szolga  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png virág  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Esti kép  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Soha ne kedvezz...  Kerüld el az evangélium örömén...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Éretlen vers  Csak a fogyatkozás látható  Rátalálsz  Radikális szeretet  Szép estét  Kaffka_Margit  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Egy lelki imádság  Tanuld meg ezt a versemet  Kerüld el az evangélium örömén...  A boldog családok mind hasonló...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Hazára minden embernek szükség...  Szívem tiéd  Nem tudhatod  Png lepke  Az engedelmesség miért nem vál...  Irgalom és ítélet  képre írva  Irgalom és ítélet  képre írva  Radikális szeretet  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden harmadik...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Kövesd a cowboyt!  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Örülök, hogy látlak!  A jó emberek mindig szépek mar...  Alázat  Png ház  Leonardo da Vinci gondolata  Rátalálsz  Fekete-erdő desszert  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
következő generáció, idősebb generációig, pszichiátria ipar, emberek lebutítása, játékuk kimenetelét, egész emberiséget, legobb úton, emberek esetleg, dobozon kívül, igazságon felbőszülve, kormányok ellen, kommunista párt, represszív &#8220, eltérő egyéneket, átlagon felüli, kézikönyv mentális, tünetek közé, vitára való, figyelemhiányos betegség, világ változik, globális elit, globális kormány, legfiatalabb generáçión, gyerekek különböző, égbe szökött, gyógyszergyárak bevételeit, eddigi összes, elmúlt évek, gyermekorvosok véleményét, oltóanyagok méregkoktélját, kemény alumíniumos, egyenlet másik, véráramba fecskendezett, amerikai főfolyású, különböző gyermekek, szabályozási folyamatokat, gyermekek agyát, vegyi anyagok, agy-ér gáton, agyba kerülve, gyerekenél megtörténik, terhesség alatt, egyedülállóan érzékeny, hatás tartós, tanulmányok mutatják, ipari vegyszerek, emberi agyra, olyan tanulmányt, figyelemhiányos hiperaktivitás, egyéb kognitív, toluol háztartási, újabb vegyi, fejlődő emberi, fluorid mennyire, adatok átlagosan, abszolút orwelli, elektromagnetikus sugárzással, transzhumán programokkal, szervezetbe jutása, méreganyagok bevitelét, begyógyszereztet, rendellenességek, diagnosztizálták, begyógyszerezett, folteltávolítók, gyógyszergyárak, mezőgazdaságban, elkerülhetetlen, figyelemhiányos, fogyatékosságot, diagnosztizálja, immunrendszerük, gyógyszerezték, kiközösitették, skizofréniával, kórmeghatározó, méregkoktélját, hiperaktivitás, tisztítószerek, felülvizsgálat, tanulmányozzák, megduplázódott, gyermekorvosok, rabszolgasorba, oltóanyagipart, szódabikarbóna, farmakológiai, történelemben, információink, megbélyegezve, egyedülállóan, fecskendezett, idegrendszeri, természetesen, kialakítására, tetszőlegesen, károsodásokat, társadalomban, betegségeinek, információkat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 416
  • e Hét: 9061
  • e Hónap: 15433
  • e Év: 66224
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.