Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Oliva olajban konfitált afrikai harcsaderék borsótextúrákkal
  2015-12-10 17:04:12, csütörtök
 
   
 
Hozzávalók
90 dkg bőr nélküli afrikai harcsafilé
0,5 l olivaolaj
60 dkg zöldborsó
10 dkg cukorborsó
8 dkg vaj
só ízlés szerint

Elkészítés
A harcsafilét négy egyenlő darabra vágjuk, besózzuk. Egy serpenyőbe olivaolajat öntünk, felmelegítjük 80oC-ra és úgy állítjuk be alatta a lángot, hogy egyenletesen tartsa ezt a hőmérsékletet.Amikor felmelegedett beletesszük a harcsafiléket, és addig tartjuk benne, amíg a harcsa kifehéredik, és a belső hőmérséklete el nem éri a 75oC-ot (ellenőrizzük húshőmérővel!). A zöldborsóból négy evőkanálnyi mennyiséget kifejtünk, félretesszük. A maradék zöldborsót is kifejtjük, majd forrásban lévő sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük.A még meleg borsót a hideg vajjal összeturmixoljuk sima állagúvá, ha túl sűrű, a borsó főzőlevéből aduk hozzá, míg el nem érjük a kívánt krémes állagot. A cukorborsót és a félretett borsót vajon kevés vízzel egy perc alatt megpároljuk. A borsópürét a tálon gusztusosan elrendezzük, ráhelyezzük a harcsa szeletet, és a külön megfőzött borsókkal díszítve tálaljuk.

(Áman Attila séf receptje)
 
 
0 komment , kategória:  Hal ételek  
Címkék: összeturmixoljuk, lecsepegtetjük, felmelegedett, harcsafiléket, hőmérsékletet, felmelegítjük, húshőmérővel, ellenőrizzük, zöldborsóból, félretesszük, egyenletesen, hőmérséklete, kifehéredik, beletesszük, evőkanálnyi, elrendezzük, ráhelyezzük, gusztusosan, megpároljuk, főzőlevéből, cukorborsót, olivaolajat, mennyiséget, harcsafilét, borsópürét, zöldborsót, cukorborsó, serpenyőbe, elkészítés, harcsafilé, hozzávalók, zöldborsó, kifejtünk, megfőzött, borsókkal, kifejtjük, harcsafilét négy, serpenyőbe olivaolajat, harcsa kifehéredik, belső hőmérséklete, zöldborsóból négy, maradék zöldborsót, hideg vajjal, borsó főzőlevéből, kívánt krémes, félretett borsót, perc alatt, tálon gusztusosan, harcsa szeletet, külön megfőzött, Áman Attila,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Alázat  Reggel van  Facebookon kaptam  Erdőn  Soha ne kedvezz...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Rátalálsz  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  A kételkedés kezelése  Akarat  Fekete-erdő desszert  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Kaffka_Margit  Éretlen vers  Elköszönt  Sokan azt tartják  Régi emberek, akikre máig büsz...  Alázat  Png nő  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Tavaszi kép  Popper Péter szavai  s immár én is felragyogva, ért...  Csak a fogyatkozás látható  Kaffka_Margit  A Megváltó szolgálatában  Szívem  Ne kapaszkodj magasabbra,  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Még csak most kezdődik a nap  Hogy lehet megtartani  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kövesd a cowboyt!  Még csak most kezdődik a nap  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Krisztinától  Németh László tollából  Alázat  Éretlen vers  Png rózsa csokor  Png fotel  Egy hatékony szolga  Png kutya  Az engedelmesség miért nem vál...  Paul David Tripp Április 21  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Az engedelmesség miért nem vál...  Egy bizonyos határt  Nem tudhatod  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Ami embereknek lehetetlen, az...  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Facebookon kaptam  A sors  Neked tudnod kell  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Julian Brass gondolata  Paul David Tripp Április 21  Egy lelki imádság  Németh László tollából  Szabolcska Mihály – Ákác...  Bounty krémes  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 21  Egy hatékony szolga  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Png férfi  Png kislány  Png nő  Png férfi  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet 
Bejegyzés Címkék
harcsafilét négy, serpenyőbe olivaolajat, harcsa kifehéredik, belső hőmérséklete, zöldborsóból négy, maradék zöldborsót, hideg vajjal, borsó főzőlevéből, kívánt krémes, félretett borsót, perc alatt, tálon gusztusosan, harcsa szeletet, külön megfőzött, összeturmixoljuk, lecsepegtetjük, felmelegedett, harcsafiléket, hőmérsékletet, felmelegítjük, húshőmérővel, ellenőrizzük, zöldborsóból, félretesszük, egyenletesen, hőmérséklete, kifehéredik, beletesszük, evőkanálnyi, elrendezzük, ráhelyezzük, gusztusosan, megpároljuk, főzőlevéből, cukorborsót, olivaolajat, mennyiséget, harcsafilét, borsópürét, zöldborsót, cukorborsó, serpenyőbe, elkészítés, harcsafilé, hozzávalók, zöldborsó, kifejtünk, megfőzött, borsókkal, kifejtjük, olivaolaj, félretett, megfőzzük, forrásban, szeletet, díszítve, receptje, besózzuk, állagúvá, tálaljuk, állítjuk, nélküli, maradék, tartjuk, állagot, afrikai, szerint, darabra, egyenlő, tartsa, vajjal, amikor, harcsa, öntünk, alatta, vágjuk, vízben, borsót, attila, kívánt, krémes, lángot, vízzel, ízlés, hozzá, hideg, meleg, benne, érjük, vajon, tálon, belső, kevés, alatt, külön, borsó, addig, Áman Attila, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2955
  • e Hét: 8645
  • e Hónap: 15017
  • e Év: 65808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.