Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
7 rossz szokás, ami bezúdítja az ajtódon a szegénységet!
  2016-03-28 09:03:44, hétfő
 
   
  Szabadulj meg tőlük!

Kutatók rájöttek arra, hogy melyek azok a rossz szokások, beidegződések, amelyek szegénységet hoznak életünkbe. Ezek a negatív gondolatok az egészségre is ártalmasak, emellett kizárják a szeretetet, a családot, azokat a dolgokat, amelyek boldoggá, gazdaggá tehetnék életünket.

A következőkben 7 ilyen rossz szokást ismertetünk, amelyektől érdemes megszabadulni, ha azt szeretnénk, hogy kiegyensúlyozott életet élhessünk.


1. FOLYAMATOS PANASZKODÁS

Ha valaki sokat panaszkodik, sír, annál gyorsabban fog elszegényedni az életben. Nincs megelégedve a testével, a fizetésével, azzal, amivel éppen most foglalkozik. Gyakorlatilag nincs semmi, ami örömet okozna, mert szerencsétlen életet él, ilyen a sora. Akik folyamatosan panaszkodnak, azok képtelenek a környezetükre figyelni. Az önsajnálat az elsőszámú oka, hogy rosszul fizető állásuk van, az életük pedig szürke.


2. GARASOSKODÁS, SPÓRLÁS

Ha valaki bemegy egy áruházba, és az első dolga az, hogy a leszállított, akciós termékek polchoz rohan, ha úgy gondolja, hogy kollégái több pénzt kapnak, mint ő, pedig kevesebbet dolgoznak, ha sosem ad borravalót a pincérnek, és nem vállal gyereket, mert kevés a pénze, akkor eleve már a vérében van az, hogy szegény marad. Az elemzők szerint az állandó spórlás irracionális szorongás, aggódás miatt alakul ki.

3. MIKOR MINDEN A PÉNZ KÖRÜL FOROG

Akik mindig, mindent a pénz függvényében látnak, automatikusan szegénységre ítélik magukat. Azt gondolják, hogy csak akkor lehetnek boldog, ha a fizetésük sok nullásban végződik. Azt hiszik, hogy nem lehetnek boldogak, ha nem viselnek márkás, drága cuccokat, vagy nincs luxus házuk, autójuk. Egy sikeres ember azonban hisz magában, és nem elégedetlenkedik, hogy ez sincs, meg az sincs, inkább tesz azért, hogy legyen.

4. PÁNIKÓLÁS, HA A HÓNAP VÉGÉN ELFOGYOTT A PÉNZ

Mikor fogy a pénz, és még egy hét van a fizetésig, már emelkedik a pulzusszáma, mert azért aggódik, hogy nem lesz mit ennie, és kilátástalannak, szegények látja a helyzetét.

5. TÖBB KIADÁS, MINT BEVÉTEL

Ha valakinek két munkahelye is van, de a pénzből mégsem tud kijönni, akkor valamin változtatnia kell. Ha ez a személy folyamatosan többet költ, mint amennyit keres, gazdag sosem lesz.

6. A MUNKAHELY, AMELYET UTÁLUNK

Pszichológusok tapasztalatai szerint, azok az emberek, akik ki nem állhatják a munkahelyüket, utálják, unják, gyakorlatilag sikertelenségre, szegénységre vannak ítélve. Az a bizonyos érzés hátráltatja a siker elérésében őket, mikor reggel legszívesebben fel sem kelnének az ágyból, azért hogy elinduljanak dolgozni. A megoldás abban áll, hogy azt kell csinálni, amit szeretünk, ennyire egyszerű.

7. ROSSZ CSALÁDI, ROKONI VISZONY

A legnagyobb vesztesek azok, akik eltávolodnak a családjuktól. A gazdag emberek titka az, hogy a családjukért bármit megtennének, összefognak, segítik, meghallgatják, megértik egymást.

Forrás: http://filantropikum.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiegyensúlyozott, elégedetlenkedik, sikertelenségre, kilátástalannak, legszívesebben, pszichológusok, munkahelyüket, gyakorlatilag, meghallgatják, szerencsétlen, automatikusan, tapasztalatai, környezetükre, megszabadulni, következőkben, elszegényedni, beidegződések, filantropikum, szegénységre, leszállított, folyamatosan, szegénységet, irracionális, változtatnia, eltávolodnak, családjuktól, függvényében, elinduljanak, panaszkodnak, garasoskodás, családjukért, pulzusszáma, hátráltatja, ismertetünk, összefognak, megtennének, rossz szokások, negatív gondolatok, környezetükre figyelni, életük pedig, első dolga, elemzők szerint, állandó spórlás, pénz függvényében, sikeres ember, pénzből mégsem, személy folyamatosan, siker elérésében, megoldás abban, legnagyobb vesztesek, gazdag emberek, családjukért bármit, FOLYAMATOS PANASZKODÁS, MIKOR MINDEN PÉNZ KÖRÜL FOROG, HÓNAP VÉGÉN ELFOGYOTT PÉNZ, TÖBB KIADÁS, MINT BEVÉTEL, AMELYET UTÁLUNK, ROSSZ CSALÁDI, ROKONI VISZONY,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Éretlen vers  Nagyon különös  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Bounty krémes  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Mai harmónia kártyám  A boldog családok mind hasonló...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szabolcska Mihály – Ákác...  A jó emberek mindig szépek mar...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Julian Brass gondolata  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Akarat  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Esti kép  Julian Brass gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jó éjszakát  Sose bánj semmit  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Rátalálsz  Sose bánj semmit  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam Krisztinától  A sors  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  A sors  Szívem tiéd  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az igazi szeretetért rendszeri...  A Megváltó szolgálatában  Png kutya  Png fotel  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png rózsa csokor  Png telefon  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Albert Einstein gondolata  A sors  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
rossz szokások, negatív gondolatok, környezetükre figyelni, életük pedig, első dolga, elemzők szerint, állandó spórlás, pénz függvényében, sikeres ember, pénzből mégsem, személy folyamatosan, siker elérésében, megoldás abban, legnagyobb vesztesek, gazdag emberek, családjukért bármit, kiegyensúlyozott, elégedetlenkedik, sikertelenségre, kilátástalannak, legszívesebben, pszichológusok, munkahelyüket, gyakorlatilag, meghallgatják, szerencsétlen, automatikusan, tapasztalatai, környezetükre, megszabadulni, következőkben, elszegényedni, beidegződések, filantropikum, szegénységre, leszállított, folyamatosan, szegénységet, irracionális, változtatnia, eltávolodnak, családjuktól, függvényében, elinduljanak, panaszkodnak, garasoskodás, családjukért, pulzusszáma, hátráltatja, ismertetünk, összefognak, megtennének, fizetésével, panaszkodik, megelégedve, foglalkozik, panaszkodás, szeretnénk, folyamatos, borravalót, egészségre, gondolatok, amelyektől, képtelenek, elérésében, önsajnálat, szeretetet, munkahelye, legnagyobb, kevesebbet, gyorsabban, ártalmasak, szabadulj, gondolják, elsőszámú, dolgoznak, fizetésig, pincérnek, állhatják, szorongás, szeretünk, munkahely, fizetésük, élhessünk, életünkbe, helyzetét, szegények, elfogyott, emelkedik, valakinek, életünket, nullásban, vesztesek, pánikólás, figyelni, gazdaggá, boldoggá, tehetnék, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2415
  • e Hét: 8105
  • e Hónap: 14477
  • e Év: 65268
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.