Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bőrápoló csodaszer a természetből: almaecet
  2016-06-28 12:47:12, kedd
 
   
  Segít megőrizni bőröd fiatalságát, hajad fényét, segít megszabadulni a kilóktól, olcsó, és csak egy karnyújtásnyira van tőled.

Az almaecetet már a szépülni vágyók is felfedezték maguknak, és Scarlett Johansson is erre esküszik: a szépség, aki a Dolce & Gabbana kozmetikumainak arca, almaecettel tartja makulátlanul tisztán a bőrét. Mi is kipróbáltuk a szűretlen bioalmaecetet, és bár kissé savanykás és szúrós szagú, a hatását látva valóban elmondható: csodaszer.
Kezdd a napot egy pohár vízzel, amelyben elkeversz 3 evőkanál almaecetet. Az almaecet segít erősíteni az immunrendszeredet, karbantartani szervezeted pH-egyensúlyát, megszüntetni a fejfájást, a gyomorégést és a hányingert, könnyíteni az allergia és asztma tüneteit, elviselhetőbbé tenni a krónikus refluxot, legyőzni a gombás fertőzéseket és csökkenteni a vérnyomást.


Íme, 10 tipp, mi mindenre használhatod még:
Az almaecet visszaállítja a bőr természetes savas pH-értékét, és vékony védőréteget von rajta, amellyel megőrzi nedvességtartalmát. Ezáltal puhává teszi, a sötét foltokat pedig halványítja (kivéve a szem alatt). Készíts belőle tonikot, amely tisztítja, hidratálja, frissíti arcodat: egy evőkanál almaecetet keverj el két evőkanál vízzel, majd arctisztítás, radírozás és mélyhidratáló maszk használata után vattakoronggal oszlasd el, és alváshoz hagyd fent arcodon. Reggel mosd le, és használd kedvenc hidratálódat. Az almaecettel már egy alkalom után látványos eredményt érsz el, rendszeres használatával bőröd egészségesen sugárzó lesz. A szag miatt ne aggódj, mert néhány perc alatt elillan. Az érzékeny bőrűek tovább hígíthatják a tonikot.

Problémás vagy pszoriázisos bőr kezelésére
Az almaecet megszünteti a vörös foltokat, gyulladásokat, eltünteti a pattanásokat, és meggátolja a továbbiak kialakulását, ha néhány cseppnyi ecetet egy vattával a T-vonalra vagy a kezelendő bőrfelületre felviszel.

Foltok és visszerek eltüntetésére
Több nő beszámolt arról, hogy a vízzel kevert almaecet (1:6 arányban) segített bőrük fiatalságát megőrizni. Ha nem ízlik, egyszerűen vattával vigyél fel almaecetet a sötét foltokra, kis visszerekre.

Pihepuha bőrért tetőtől talpig
Legközelebb, amikor fürdőt veszel, a vízbe önts 0,5-1 dl ecetet, így a méreganyagok könnyen távoznak a bőrből. 15-20 percig élvezd, majd törülközz meg, csavard be magad meleg takaróba, és 15 percig maradj bebugyolálva. Egy 2009-ben, a Journal of Agricultural and Food Chemistryben megjelent kutatás szerint, ha egy hónapon keresztül hetente almaecetes fürdőt veszel, megakadályozhatod a zsír lerakódását.

A fényes, selymes tincsekért
Sokszor azzal teszed a legjobbat hajadnak, ha egy kis időre elfelejted a kemikáliákat, és kipróbálsz valami természeteset. Ha almaecetet elkeversz egy kis olívaolajjal, belemasszírozod a hajadba, majd kiöblíted, fényes, könnyen kezelhető tincseket kapsz. Ez serkenti a fejbőr vérellátását, ezáltal a haj növekedését. Egyenes és göndör hajra is tökéletes.
+ Extra illatos szépségtipp: az almaecetes arctonikot vagy hajápolót gazdagíthatod gyógynövényekkel is, így tápanyagokban gazdag és finom illatú lesz. Vágj fel egy maroknyit a kedvencedből (például citromfű, rozmaring, bazsalikom, levendula), dobd forró vízbe, majd kis lángon főzd 30 percig. Szűrd le, és amint kihűlt, a víz helyett ezzel keverd össze az almaecetet.

A kellemes leheletért
Keverj össze almaecetet vízzel, és öblögess pár másodpercig. A fertőtlenítő hatásnak köszönhetően gátolja a fogkő kialakulását, és eltávolítja a rossz leheletért felelős baktériumokat.

Frissítő lábfürdőhöz
A fájó, dagadt lábak nehézérzését megszünteti, ha almaecetet csepegtetsz a vízbe. Terhes mamák, futók, a magas sarkú cipők és flipflopok szerelmeseinek azonnali enyhülést hoz

Fogyókúra felgyorsításához
Az almaecet az étvágyat és a nassolás utáni vágyat is csökkenti, zsírt éget. Reggel egy pohár langyos vízbe rakj 2 kiskanál mézet,1 kiskanál fahéjat és 1 evőkanál almaecetet, alaposan keverd össze, majd éhgyomorra idd meg. Várj körülbelül 10-15 percet a reggeli előtt.

Napégés ellen, napégés enyhítésére
Egy kisebb méretű törülközőt áztass át almaecettel, és borogasd a leégett bőrfelületet. Már másnap érezheted a javulást.

Csípések kezelésére
A szúnyog- vagy más rovarcsípések kellemetlen viszketését könnyen megszüntetheted, ha egy vattakorongot almaecetbe áztatsz, és 5 percig a csípésre nyomod. Azonnal érezni fogod a javulást.

otvenentul.hu
 
 
0 komment , kategória:  Ecetekről  
Címkék: felgyorsításához, gyógynövényekkel, belemasszírozod, karnyújtásnyira, megszüntetheted, kozmetikumainak, elviselhetőbbé, szerelmeseinek, vattakoronggal, gyulladásokat, gazdagíthatod, bioalmaecetet, rovarcsípések, visszaállítja, eltüntetésére, karbantartani, természeteset, vattakorongot, tápanyagokban, megszabadulni, használatával, mélyhidratáló, baktériumokat, egészségesen, fertőtlenítő, vérellátását, arctisztítás, köszönhetően, hidratálódat, kedvencedből, pszoriázisos, pattanásokat, használhatod, nehézérzését, fertőzéseket, makulátlanul, szépülni vágyók, szűretlen bioalmaecetet, hatását látva, pohár vízzel, almaecet segít, krónikus refluxot, gombás fertőzéseket, almaecet visszaállítja, sötét foltokat, szem alatt, evőkanál almaecetet, alkalom után, szag miatt, érzékeny bőrűek, almaecet megszünteti, vörös foltokat, Scarlett Johansson, Food Chemistryben,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A sors  s immár én is felragyogva, ért...  A sors  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Krisztinától  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Fekete István - Akác  Nagyon különös  Lóhere  Png csokor  A boldog családok mind hasonló...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Elköszönt  Kellemes délutánt kívánok  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Egy lelki imádság  Nagyi telefonál  képre írva  Nagyon különös  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A televizió nem a kultúrát kép...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png csokor  Jó éjszakát  Ami embereknek lehetetlen, az...  Adakozás  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Szép napot kívánok  Csak a fogyatkozás látható  Nagyon különös  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Bounty krémes  Éretlen vers  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png kutya  Png virág  Png csokor  Png nő  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Png csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Szívem  Elköszönt  Bounty krémes  Paul David Tripp Április 19  Popper Péter szavai  Reménység és erő Krisztustól e...  Fekete István - Akác  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Mindig jusson idő nevetni  Erdőn  Sose bánj semmit  Szép estét kedves látogatóimna...  Radikális szeretet  Gonosz démon-álarc  képre írva  George Gordon Lord Byron: Inez... 
Bejegyzés Címkék
szépülni vágyók, szűretlen bioalmaecetet, hatását látva, pohár vízzel, almaecet segít, krónikus refluxot, gombás fertőzéseket, almaecet visszaállítja, sötét foltokat, szem alatt, evőkanál almaecetet, alkalom után, szag miatt, érzékeny bőrűek, almaecet megszünteti, vörös foltokat, továbbiak kialakulását, kezelendő bőrfelületre, vízzel kevert, sötét foltokra, vízbe önts, méreganyagok könnyen, hónapon keresztül, zsír lerakódását, legjobbat hajadnak, fejbőr vérellátását, almaecetes arctonikot, kellemes leheletért, fertőtlenítő hatásnak, fogkő kialakulását, rossz leheletért, magas sarkú, nassolás utáni, pohár langyos, reggeli előtt, kisebb méretű, leégett bőrfelületet, szúnyog- vagy, vattakorongot almaecetbe, csípésre nyomod, felgyorsításához, gyógynövényekkel, belemasszírozod, karnyújtásnyira, megszüntetheted, kozmetikumainak, elviselhetőbbé, szerelmeseinek, vattakoronggal, gyulladásokat, gazdagíthatod, bioalmaecetet, rovarcsípések, visszaállítja, eltüntetésére, karbantartani, természeteset, vattakorongot, tápanyagokban, megszabadulni, használatával, mélyhidratáló, baktériumokat, egészségesen, fertőtlenítő, vérellátását, arctisztítás, köszönhetően, hidratálódat, kedvencedből, pszoriázisos, pattanásokat, használhatod, nehézérzését, fertőzéseket, makulátlanul, kialakulását, bőrfelületre, megszüntetni, bebugyolálva, olívaolajjal, chemistryben, agricultural, kemikáliákat, bőrfelületet, méreganyagok, növekedését, szépségtipp, gyomorégést, halványítja, szervezeted, csepegtetsz, viszketését, enyhítésére, eltávolítja, lábfürdőhöz, védőréteget, természetes, megszünteti, kellemetlen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2685
  • e Hét: 8375
  • e Hónap: 14747
  • e Év: 65538
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.