Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Születésed előtt tudtad...
  2016-07-09 09:58:45, szombat
 
   
  "Megszületésetek előtt tudtátok, hogy tényleges tapasztalatotok elsődleges alkotóeleme, amely egyéni és közös fejlődésetek és örömötök szempontjából a legértékesebb, az egymással megélt kapcsolat lesz. Az volt a tervetek, hogy élvezni fogjátok kapcsolataitok sokféleségét, és kiválasztjátok belőle a részleteket, amelyekből kialakul majd az, amit teremtetek - és íme, itt vagytok.
Születésed előtt, amikor eldöntötted, hogy az Előőrsnek ebbe a tér-idő valóságába összpontosítod magad, feltett szándékod volt örömödet lelni a folyamat minden egyes pillanatában. Nem Fizikai nézőpontból akkor tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és olyan környezetbe érkezel, amely hatalmas lehetőségeket kínál a teremtés örömteli, megelégedésedre szolgáló élményhez. Tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és földi tapasztalatod tökéletes alap lesz, ahonnan számos, megelégedésére szolgáló megteremtését indíthatod el - és íme, itt vagy. "

Születésed előtt, amikor eldöntötted, hogy az Előőrsnek ebbe a tér-idő valóságába összpontosítod magad, feltett szándékod volt örömödet lelni a folyamat minden egyes pillanatában. Nem Fizikai nézőpontból akkor tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és olyan környezetbe érkezel, amely hatalmas lehetőségeket kínál a teremtés örömteli, megelégedésedre szolgáló élményhez. Tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és földi tapasztalatod tökéletes alap lesz, ahonnan számos, megelégedésére szolgáló megteremtését indíthatod el - és íme, itt vagy.

Mielőtt megszülettél volna ebben az anyagi testben, tudtad, hogy ha itt vagy, lesznek mások körülötted, és mindenekelőtt a másokkal fennálló kapcsolataidból erednek majd az ellentétek, amelyeket megélsz. Azt is tudtad, hogy éppen ezek az ellentétekkel teli kapcsolatok biztosítják az alapot egyéni fejlődésedhez, és ez az alapja hozzájárulásodnak is az Örökkévaló fejlődéséhez. Te pedig lelkesen üdvözölted, hogy mindannyian hatni fogtok egymásra - és íme itt vagy.

Az ittléteddel kapcsolatos terveidben semmi olyasmi nem szerepelt, ami küszködéssel vagy megpróbáltatásokkal járna. Nem az volt a meggyőződésed, hogy múltbeli hibák vagy egy tönkrement világ helyreállításáért öltesz fizikai formát, sőt nem is azért, hogy fejlődj (olyan értelemben, mintha valamiféle hiányosságod lenne). Ellenben tudtad, hogy ez a fizikai tapasztalat az ellentétek egyensúlyát biztosító környezet, ahol egyre kiforrottabb egyéni döntéseket hozol, amelyek egyaránt hozzájárulnak egyéni fejlődéséhez és Minden Létező együttes fejlődéséhez is. Tudtad, hogy az ellentéteknek ez a világa mozdítja elő fejlődésedet, amely a szó szoros értelemben az Örökkévalóságba helyezi az Örökkévalót. Te pedig mérhetetlenül nagyra becsülted a Föld nevű bolygó ellentétekkel teli környezetét, mert tisztában voltál vele, hogy az ellentétek képezik a fejlődés alapját, és a fejlődés örömteli lesz - és íme, itt vagy.


Mielőtt megszülettél volna testedben, tisztában voltál a sokféleség és a változatosság értékével, mert tudtad, hogy minden újabb vonzalmad, vágyad vagy elképzelésed ezekből az ellentétekből születik meg. Azt is tudtad, hogy ezek az ellentétek nem csak a fejlődés valós alapját biztosítják, hanem örömteli tapasztalatod e Lét minden részének és minden rész minden elemének legvégső oka. Tudtad, hogy az egész a tudatosságodba folyamatosan és szüntelenül belerobbanó örömteli pillanatokért létezik - és íme, itt vagy.


Születésed előtt az ellentéteket azon kínálatként fogtad fel, amelyből majd választasz. Tudtad, hogy a környezet terített asztal, ahonnan válogathatsz , és ebben a környezetben semmi sem állandó, mert állandóan megjelenő új vágyaid miatt folyamatosan változik - és íme, itt vagy.


Születésed előtt tudtad, hogy mindig azzal választasz, ha ráirányítod valamire a figyelmedet. Tisztában voltál vele, hogy Tudatosságodat fogod Fizikai testbe és tér-idő valóságba összpontosítani; és Figyelmed, összpontosításod vagy gondolataid révén fogsz a körülötted lévő ellentétes lehetőségek menüjéből választani - és íme, itt vagy.

Születésed előtt tudtad, hogy a földi környezet, minden - fizikai és Nem Fizikai - környezet rezgéseken alapul, amit a Vonzás törvénye irányít (hasonló a hasonlót vonzza; és tudtad, hogy bármire figyelsz, azzal magadhoz hívod, hogy személyesen legyen részed benne - és íme, itt vagy.

Születésed előtt tudtad, hogy a Föld nevű bolygón rád váró tapasztalatodra gondolva nem azt kérted, hogy olyan környezetbe szüless, amelyben egyformaság és egyetértés uralkodik, ahol már minden változatot mérlegeltek, és minden döntést meghoztak arról, hogy az életet hogyan kellene élni, mert hatalmas teremtő voltál, aki azért érkezett, hogy saját döntéseket hozzon, és megteremtse a maga örömteli tapasztalatát.

Tudtad, hogy a sokféleség lesz a legjobb barátod, az idomulás pedig ennek minden szinten az ellenkezője. A szó szoros értelmében belevetetted magad, mert buzgón vártad, hogy kiismerd magad, majd a saját egyéni, fontos és nagyhatalmú nézőpontodból elkezd felfedezni ellentétekkel teli környezetedet, amelyből kibontod teremtéseidet - és íme, itt vagy.

Sok ember ad hangot aggodalmának és csalódottságának - és időnként dühének és neheztelésének -, amiért nem őriz tudatos emlékeket ezekről a születést megelőző döntésekről. Mi azonban úgy véljük, ennél valami sokkal fontosabbat őrizve érkeztetek ebbe a testbe. Saját Vezérlőrendszerrel születettek, amelynek segítségével - utatok minden egyes lépésénél vagy gondolatánál - tudhatjátok, mikor tértek el a születésetek előtti életfelfogásoktól, és mikor jártok jó úton.

Szeretnénk, ha tudatában lennél saját Vezérlőrendszerednek, hogy Nem Fizikai tudásod biztonságával összhangban fedezhesd fel a teremtésnek ezt az új határvidékét.

Szeretnénk segíteni nektek megoldani a képtelennek tűnő kapcsolatok rejtélyét</strong>; összeilleszteni a részleteket, hogy miért osztoztok milliárdokkal bolygótokon. Szeretnénk segíteni nektek újra felfedezni a különbözőség szépségét; és mindenekelőtt helyreállítani mindennél fontosabb kapcsolatotokat az Örökkévalóval, a Nem fizikai Forrással, ami valójában vagytok - és íme, itt vagyunk.

/sorsunkutja.blogspot.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: csalódottságának, összpontosításod, összeilleszteni, tapasztalatodra, megszületésetek, megelégedésedre, tapasztalatotok, összpontosítani, kapcsolataidból, örökkévalóságba, kapcsolatotokat, kapcsolataitok, neheztelésének, helyreállítani, összpontosítod, tudatosságodat, tudatosságodba, kiválasztjátok, megelégedésére, környezetedet, ellentéteknek, ellentétekkel, teremtéseidet, ellentétekből, megteremtését, tapasztalatod, pillanatokért, lehetőségeket, nézőpontodból, mindenekelőtt, változatosság, tapasztalatát, mérhetetlenül, szempontjából, örökkévalóval, milliárdokkal, egymással megélt, tér-idő valóságába, folyamat minden, teremtés örömteli, anyagi testben, másokkal fennálló, ellentétekkel teli, alapot egyéni, alapja hozzájárulásodnak, ittléteddel kapcsolatos, tönkrement világ, fizikai tapasztalat, ellentétek egyensúlyát, világa mozdítja, ellentétek képezik, fejlődés alapját, Minden Létező, Saját Vezérlőrendszerrel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png kislány  Alázat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  s immár én is felragyogva, ért...  Neked tudnod kell  Fekete István - Akác  Popper Péter szavai  Ne kapaszkodj magasabbra,  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Akarat  Png csokor  Soha ne kedvezz...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hiányzik  Julian Brass gondolata  Png csokor  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png csokor  képre írva  Png férfi  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Leonardo da Vinci gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Fehér virág  Akik bántanak téged  Popper Péter szavai  Bertolt Brecht -től idézet  Adakozás  Paul David Tripp Április 21  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Adakozás  Png lepke  Fekete-erdő desszert  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Szívem  Elköszönt  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Hazára minden embernek szükség...  Az engedelmesség miért nem vál...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Elköszönt  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mai harmónia kártyám  Tavaszi kép  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hogy lehet megtartani  Ne kapaszkodj magasabbra,  A másik dolog,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Leonardo da Vinci gondolata  Kaffka_Margit  Hazára minden embernek szükség...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Tanuld meg ezt a versemet  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Szívem  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nevem  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png férfi  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó 
Bejegyzés Címkék
egymással megélt, tér-idő valóságába, folyamat minden, teremtés örömteli, anyagi testben, másokkal fennálló, ellentétekkel teli, alapot egyéni, alapja hozzájárulásodnak, ittléteddel kapcsolatos, tönkrement világ, fizikai tapasztalat, ellentétek egyensúlyát, világa mozdítja, ellentétek képezik, fejlődés alapját, fejlődés örömteli, változatosság értékével, ellentétekből születik, fejlődés valós, tudatosságodba folyamatosan, ellentéteket azon, környezet terített, környezetben semmi, körülötted lévő, földi környezet, hasonlót vonzza, életet hogyan, maga örömteli, sokféleség lesz, legjobb barátod, idomulás pedig, születést megelőző, születésetek előtti, képtelennek tűnő, különbözőség szépségét, csalódottságának, összpontosításod, összeilleszteni, tapasztalatodra, megszületésetek, megelégedésedre, tapasztalatotok, összpontosítani, kapcsolataidból, örökkévalóságba, kapcsolatotokat, kapcsolataitok, neheztelésének, helyreállítani, összpontosítod, tudatosságodat, tudatosságodba, kiválasztjátok, megelégedésére, környezetedet, ellentéteknek, ellentétekkel, teremtéseidet, ellentétekből, megteremtését, tapasztalatod, pillanatokért, lehetőségeket, nézőpontodból, mindenekelőtt, változatosság, tapasztalatát, mérhetetlenül, szempontjából, örökkévalóval, milliárdokkal, hozzájárulnak, legértékesebb, fejlődésedhez, meggyőződésed, biztonságával, sokféleségét, folyamatosan, fejlődésetek, gondolatánál, megszülettél, ellentéteket, aggodalmának, fejlődéséhez, belevetetted, hiányosságod, különbözőség, elképzelésed, pillanatában, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1576
  • e Hét: 7266
  • e Hónap: 13638
  • e Év: 64429
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.