Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vizelet terápia
  2014-01-08 09:43:47, szerda
 
  A vizelet terápia valószínűleg az egyik legrégebbi, ha nem a legősibb módja a betegségek gyógyításának.

A vizelet nem más, mint a vesék által folyamatosan megszűrt vér. A vizelet nem mérgező, hanem steril, megszűrt vér, csak akkor szennyeződhet be amikor elhagyja a testet és a nemi szervek esetleg nem tiszták., vagy az edény, amibe a vizeletet felfogják, szennyezett. A közvetlenül a hólyagból származó vizelet olyan steril, hogy akár sebek kitisztítására is alkalmas. A vizelet a legelső íz, melyet életünkben először megízlelünk az anyaméhben. Mindannyian, mielőtt megszületünk, emésztőrendszerünknek az első lökést a vizelet adja. A vizelet az első csepp, amit testünkbe fogadunk, még az anyaméhben, de a vizelet a második csepp is, mégpedig szűrt vizelet - az anyatej.

A mell körülbelül 20 liter vért szűr meg 1 liter anyatej előállítása során. Hát nem egy csodálatos biokémiai üzem az emberi test, hogy képes a piros vérből sárga vizeletet és fehér tejet előállítani.

Valószínűleg már mindannyian vásároltunk más emberek, állatok vizeletéből, és fel is használtuk azt. Például ezek a gyógyszerek tartalmaznak vizeletet: Pergonal termékenységet befolyásoló gyógyszer, Ureaphil - vízhajtó, Urocine vagy Panafil - fekélyekre, égési sérülésekre, Amino-cervix - méhnyak problémákra, Premarin - ösztrogén pótló, Metrodin - ösztrogén emelésére szolgáló hormonkészítmény.

A "vizelet-piac" éves forgalma több, mint 500 millió dollárt tesz ki.

A vizeletkivonatokból készült gyógyszerekkel az a probléma, hogy a vizelet kivételével mindegyik káros mellékhatásokkal bír. A fenti néhány tényt figyelembe véve, nem lenne mégis bölcsebb dolog, ha mindenki a saját vizeletét használná, amelynek összetevői tökéletes egyensúlyban vannak, steril, mindig friss, és mindenben megfelel az egyén pillanatnyi igényeinek, s ezen felül teljesen ingyenes?

A vizelet körülbelül 2,5% karbamidot tartalmaz, és széleskörűen felhasználják kozmetikumok készítésénél, mint hidratáló anyagot. A hölgyek nagyon sok pénzt fizetnek ezekért a krémekért, ahelyett, hogy a saját vizeletüket használnák fel. Sok szépségkirálynő és szex-szimbólum köszönhette bőrének selymességét a - titokban - bőrébe dörzsölt vizeletnek.

Ha megfelelő mennyiségű tiszta vizet (2,5-3l) iszunk naponta, nem fogyasztjuk az alább felsorolt ételeket (Táplálkozási szabályok c. fejezet), akkor vizeletünk szinte átlátszó, szagtalan és íztelen folyadék.

Hogyan hat a vizelet terápia

Hatékonysága nem hasonlítható össze egy gyógyszerrel.

A vizelet egy információs forrás a szervezetben fellelhető betegségeket illetően, más szóval a szervezetben végbemenő változásoknak egy igen pontos lenyomata. Testünkben lévő víz minden információt rögzít, ezért a testvizünkön keresztül nagyon jól hatnak a hangtálakkal, kristályokkal végzett rezgésterápiák (www.napleany.hu/hangterápia; http://www.napleany.hu/hangmasszázs; http://www.napleany.hu/hangfürdő; http://www.napleany.hu/terápiák/kristályok; http://www.napleany.hu/filmek/víz üzenetei)

Mivel a vérünk amelyből a vesénk vizeletünket kiválasztotta, végig haladt, keringett egész testünkön, minden információval rendelkezik a folyamatokról, melyek bennünk zajlanak.

Ezért mikor a vizelettel együtt a benne lévő információ is áthalad torkunkon, az ott lévő apró kis érzékelők elemzik azt, és ezek után aktiválódik immunrendszerünk a betegség legyőzése érdekében. Tehát a betegség természetének megfelelő immunválasz az agyból érkező jelzések hatására jön létre.

Ennek bizonyítékai:

1. Ha a vizeletet katéterrel juttatják be a gyomorba (akár egy hónapig tartó kezelés), a vizelet terápia semmilyen eredményt nem hoz.

2. Az a tény, hogy a vesében, a hólyagban és általában a vizelet kiválasztó szervekben a vizelet jelenléte ellenére is kialakulhat rákos megbetegedés, azt bizonyítja, hogy az emberi testen belül a vizelet puszta jelenlétével nem gyakorol közvetlen hatást a daganatos sejtekre. De amint ugyanezt a vizeletet a beteg a száján keresztül juttatják be szervezetébe, a rákos sejtek szaporodásának csökkenő mértéke, vagy magának a daganatnak az eltűnése figyelhető meg.

3. Abban az esetben, ha a vizeletet nem nyelték le, csak gargalizáltak vele, a hatás azonos volt a vizeletivásnál tapasztalttal.

4. Amennyiben közvetlenül a vizelet megivása után a betegek tiszta vízzel gargalizáltak, a vizelet kúra semmilyen hatást nem fejtett ki.

5. Az interferon, a vizeletben található sok-sok bioaktív hatóanyag egyike, a sajátvizelet - terápia során megfigyelthez hasonló eredményt produkál, mivel ebből is csak elenyészően kis mennyiség bevételére van szükség ahhoz, hogy az agyat a szervezet gyógyításához szükséges információval ellássa.

Laboratóriumi kísérletek során megállapították, hogy a nemzetközileg elfogadott és alkalmazott 100 Ne. Interferon adagjának mindössze egy százezred része - szájon keresztüli bevétel esetén - elegendő ahhoz, hogy ugyanazt a hatást fejtse ki mint egymillió egység interferon injekció formájában.

Fentieket figyelembevéve feltételezhetjük, hogy az érzékelő sejtek, melyek a szervezetben a pillanat törtrésze alatt végbemenő változásokat is észlelik, képesek is ezeket a változásokat teljes kontroll alatt tartani, amennyiben a vizeletből érkező megfelelő információ erre készteti őket. Ezek a sejtek a szájüregben és a garatban találhatóak.

Amint a vizelet a szájüregbe kerül, az érzékelő sejtek értékelik és továbbítják a megfelelő információt az agyba. És fordítva, az agy beindítja a cytokinokat termelő mirigy működését, amely az immunrendszerre szabályozó hatást gyakorol.

Az agy az internuklein-X és más enzimek előállításával cytokinok termelődését idézi elő, ami a szervezetben fennálló betegségek gyógyulásához vezet.

A vizelet terápia megkezdése

Különbözőek vagyunk, más az életmódunk, étkezési szokásaink, stressz tűrő képességünk, s ennek megfelelően minden ember adott pillanatban termelt vizelete is eltérő, egyedi és megismételhetetlen. Így van ez jól, hiszen annak az embernek a hólyagjában éppen összegyűlt vizelet pontosan azokat az összetevőket tartalmazza, melyek számára az adott pillanatban, személyre szabottan a legtökéletesebb gyógyszernek számítanak.

Amikor elkezdjük a vizeletterápiát, törekednünk kell arra, hogy jó minőségű “gyógyszert" állítsunk elő magunk számára, és, hogy agyunkat csupa kellemes és jó gondolattal töltsük meg. Testünk 70-80%-a víz, fontos, hogy milyen vízkristályokat hozunk létre magunkban gondolatainkkal, szavainkkal (www.napleany.hu/filmek/vízüzenetei; http://www.napleany.hu/hangterapia; http://www.napleany.hu/hangmasszazs; http://www.napleany.hu/hangfürdő)

A vizeletterápia alkalmazásának több módja van: reggeli első vizelet középső részének fogyasztása, masszázs vizelettel, homeopátiás vizelet fogyasztása.

A terápia megkezdése előtt konzultáljon orvosával, bár ennek nincs olyan nagy jelentősége, mint egyéb hagyományos vagy modern gyógymód alkalmazásánál.

A vizelet ivása: A vizelet gyűjtésére használjunk egy tiszta üvegpoharat. Az első néhány ml-t - amely a húgycsövet kitisztítja - valamint a vizelet utolsó néhány ml-ét ne használjuk fel. A középsugaras vizeletet fogyasszuk el éhgyomorra és utána legalább fél órán át ne együnk és ne igyunk. A reggelenkénti egyszeri vizelet fogyasztása csak arra elég, hogy fenntartsa az egészséget, beteg embereknél komolyabb kúrát kell alkalmazni.

Cseppek a nyelv alá: A vizeletcseppeket a reggeli első vizelet középső részéből egy szemcseppentővel tesszük a nyelvünk alá. Első nap 1 - 5 cseppet, második nap 5 - 10 cseppet, napjában kétszer, reggel és este. Ezt az adagolást a tényleges panaszok megszűnéséig érdemes fenntartani, vagy szükség esetén növelni is lehet.

Gargalizálás: A gargalizáláshoz friss vizeletet használunk, majd egy idő után kiköpjük. A szájban fellépő fertőzés, fogágy gyulladás, fogfájás vagy torokgyulladás esetén a vizeletet tanácsos akár 20-30 percig is a szájban tartani.Irrigálás: Hüvelyi és húgyúti fertőzések, betegségek esetén a vizelettel történő irrigálásnak gyógyító hatása van, megszünteti a nehéz vizelést is.

Bedörzsölés: Bőrbetegségeknél, ekcéma, pikkelysömör, korpa stb.

Lábáztatás: lábujjak közti kipállás, ekcéma, láb vérellátásának fokozása, hólyagproblémák. Erre a célra alkalmas a friss és a régi (4 napos, felmelegített) vizelet is.

Ülőfürdő: nemiszervi és végbél probléma (pl. aranyér) Friss közép sugaras összegyűjtött vizeletet kellő hőfokra melegítünk és beleülünk. Keverhetjük pásztortáska, körömvirág és cickafark teákkal is. De lehet felváltva alkalmazni a vizelet és a gyógyfüves fürdőt.

Szemfürdő, szemcsepp: Friss vagy felforralt régi vizelettel (esetleg vízzel hígítva) lemossuk a szemeket vagy belecseppentünk. Hosszabb időn keresztül alkalmazott szemfürdő javíthatja a látást.

1. Májbetegség: Összenyomkodott nyers gyömbért áztatni 5 percig a vizeletbe, majd meginni.

2.Vesebetegség: Vizeletbe Zsurló forrázatot tenni.

3. Hasnyálmirigy (cukorbetegség): Vizelet + 1 dl kecskerutafű és áfonyalevél forrázat + csalángyökér főzet.

4. Bőrbetegségek: 1 dl vizelet + 1 csipetnyi kurkuma belsőleg
2 dl vizelet + 1 ek. Kurkuma + 0,5 dl ghi + kiskanál méz külsőleg

5. Gyomor és bélbetegségek: 1 dl vizelet + 1 dl nyers kókuszlé

6. Rák és májgyulladás: lépes mézből előállított propoliszt vizelettel keverve fogyasztani (Nakao japán kutató)

“44. Vers Parvati, most elmesélem neked a masszírozás módját. Ennek a masszázsnak eredményeként élvezheted a meditáció minden gyümölcsét, megváltozik életstílusod és a szellemi fejlődés magasabb fokára léphetsz.

45. Vers A shivambu- t (vizeletet) egy agyagedénybe fel kell forralni és egynegyedére lepárolni. Miután kihűlt, ezt a kivonatot kell a masszázshoz felhasználni.
A masszázs alkalmazása tökéletesíti az embert."

Táplálkozási szabályok

3 l ásványvíz naponta.

Kerülni kell az egyoldalú és túlzott mértékű táplálkozást.

Tilos: hús, hal, tojás, tartósítószerek, kávé, kakaó, csokoládé, feketetea, alkohol, cukor, só (minimális, korlátozott mennyiségben), dohányzás, szénsavas italok, gomba, erős fűszerek, hagyma, élesztő. Több, szintetikus gyógyszer szedésével egyidejűleg nem alkalmazható a kúra!!!

Gyógyulási krízis

Néhány embernél gyógyulási krízis tapasztalható. Állapotuk átmenetileg romlik, mielőtt a javulás bekövetkezne. A hagyományos gyógyító módszerek alkalmazása esetén ez teljesen normálisnak tekinthető, és ilyen esetekben, azt tanácsoljuk, hagyja abba a beteg a terápiát egy rövid időre, majd néhány nap elteltével, kezdje újra, egészen kicsi, napról napra emelkedő dózissal.

KONZULTÁCIÓ TERAPEUTÁVAL!!!

Mindannyian különbözőek vagyunk, különböző étkezési szokásokkal, és szervezetünk ugyanazon dologra különbözően reagálhat. S van, hogy egy kezelés, vagy gyógyszeradag megfelel az emberek többségének, de az nem jelenti azt, hogy mindenkinél egyforma módon működik, azonos hatást vált ki. Egy új terápia bevezetésekor a hatóanyagok kezdetben kismennyiségű adagolása megoldja, vagy legalábbis csökkenti az eleinte tapasztalható nehézségeket.

Fellépő gyógyulási krízis tünetek

Köhögés, nátha: Reakció a légutak fokozott váladék kiválasztására.

Általános erőtlenség: a fokozott méreganyag kiválasztás következménye. Sok pihenés, ésszerű diéta.

Láz: Jele lehet, hogy a szervezet elkezdte a méreganyagok elégetését, kiürítését.

Laza széklet: Eleinte hasmenés előfordulhat.

Bőrkiütés: A kúra 3-7 napján pattanások, bőrkiütések jelenhetnek meg a bőrön.

Hányás: Lehet a szervezet első reakciója a vizelet ivásra, de ennek kiinduló pontja nem a gyomor, hanem az agy.

Helytelen étkezés, de főleg betegségek - láz - epeproblémák miatt a vizeletnek kellemetlen szaga és íze lehet. Könnyebb meginni, ha esetleg vízzel keverjük.

Máj-szív-vesebetegségek! A kúra megkezdése előtt feltétlen konzultáció a terapeutával!

Terhes nők! Első, reggeli vizeletből nem ihatnak. Először tea, tej, víz fogyasztás. Csak híg világos színű vizelet alkalmas a számukra.

Vizelet terápiás böjt

5 l ásványvíz.

Hosszantartó vizelet böjtöt csak megfelelő szakember ellenőrzése mellett végezzük.

A böjt eredményeképpen megszűnnek a betegségek, mivel a szervezetben felhalmozódott méreganyagok és más felesleges anyagok kiürülnek.

Ez a tisztulás egyrészt bőrön keresztül történik, pattanások, bőrkiütések formájában, másrészt a végbélen keresztül, gyakori széklet útján, harmadszor, a szájon át, váladék, köpet formájában, ehhez társul még nátha és köhögés, esetleg láz is.

Ezek csupán a tisztulás jelei, tehát ezeket a kiütéseket nem érdemes semmilyen gyógyszerrel elnyomni. Egyébként is minden ilyen mellékhatás a böjt és a masszázs tovább folytatása mellet néhány napon belül magától megszűnik.

A vizelet néhány fontos alkotóeleme

Agglutinin és precipitin: Agglutináló antitest és fajidegen fehérje hatására az élő szervezetben képződő ellenanyag a vírusok közömbösítő anyaga.

Antineopiston: A rákos sejtek növekedését, a normál sejtstruktúrák befolyásolása nélkül, szelektíven akadályozó anyag.

Beta-Indol-Ecetsav: szarkómák, karcinómák, szomatikus daganatok növekedését akadályozó vegyület.

DHEA (Dehydroepiandrosteron): Az elhízást, a cukorbetegséget, a mellrákot és a vérszegénységet megelőző, a csontvelő növekedését serkentő anyag. A DHEA befolyásolja az öregedés folyamatát is.

Directin: Ez az anyag képes összhangot kialakítani a rákos sejtek struktúrájában.

S-faktor: A természetes alvást segítő anyag.

H11: A rákos sejtek kifejlődését gátló faktor.

Interleukin-1: A biokatalizátorok egyik típusa.

Szervetlen vegyületek: Nátrium, Kalcium, Kálium, Magnézium, Vas, Réz, Szelén, Higany, Cink, Klór, Kobalt, Bróm, Jód, Fluor, és még sok más elem.

Természetes Kortizon (Kortizol): A gyógyításban gyakran alkalmazott gyulladás gátló anyag.

Különféle hormonok: Többek között az agy működést, a testsúlyt, és a szervezetben lejátszódó számtalan folyamatot szabályozzák.

Protein globulinok: különféle allergének elleni antitesteket tartalmaznak, azonosnak tekinthetőek a szérumimmunglobulinokkal.

Prostaglandinok: Szülést szabályozó hatóanyagként ismertek, de a vérnyomás csökkentésére is használatos értágítók.

Proteozok: Immunológiai hatóanyagok.

Renin (oltó-gyomorenzim): a véredények állapotát, valamint a vérnyomást befolyásoló protealitikus enzim.

Urokináz: Értágító hatású polipeptid, segíti a véráramlást, oldja a trombusokat, tüdőembóliákat, és javítja az izomtónust.

Karbamid: Ez az anyag biztosítja a vizelet antibakteriális hatását. Daganat ellenes és szerves oltóanyagként képes a szervezetben lévő zsírok és természetes váladékok feloldására.

Húgysav: Részt vesz a szervezet öregedési folyamatának és a szabadgyökök elpusztításának szabályozáséban. TBC ellenes hatása is van.

3-Metyl Glyoxál: Ezt az anyagot elsőként Szentgyörgyi Albertnek sikerült kiválasztani a vizeletből. A rákos sejtek elpusztítására szolgál.

Gyógyászati készítmények, melyek vizeletet tartalmaznak

Indiában ayurvédikus szerként tehénvizelet: májzsugorodás, fejfájás, láz, malária, vízhajtó

Pakisztán, kecskevizelet: sárgaság, féregűző

Arckrémekbe

Premarin: kancák vizeletéből(ösztrogén tartalmú)

Perganol: (ösztrogén tartalmú) 110 ezer délamerikai és olasz a változás korán túljutó asszony szolgáltat, nőknél peteérésre és teherbeesés elősegítésére. Férfiaknak termékenyítő képesség fokozására.

Ureaphil: vizelethajtó gyógyszer

Urocine-Panafil: kenőcsök, bőrön lévő fekélyek, égési sérülések, fertőzések

Amino-Cervix: méhnyak problémák kezlésére

Premarin: ösztrogén pótló vizelet kivonat

Metrodin: ösztrogén emelésére szolgáló hormon készítmény

Az alábbi idézet egy indiai ayurvédikus könyvből származik:

DAMAR TANTRA

Shivambu (vizelet)

Amrita

Amaroli

Coen van der Kroon: Az arany forrás című könyve a Damar Tantrát idézve a “Schivambu" (vizelet) használatát 107 versben részletezi, mely költeményekből azokat idézem, amelyekben Shiva Isten feleségét, Parvatit a vizelet használatára tanítja. (Természetesen ez a régi írás a meggyőzés érdekében helyenként túlzásokat is tartalmaz.)

1-4 Vers: Ó Parvati, szólt Shiva feleségéhez.

Akik ezt az eljárást követik, élvezhetik a meditáció és a módszer minden gyümölcsét.

Meghatározott edényekre van szükség: réz, arany, üveg, agyag, bambusz, növényi levél.

A legjobb a rézedény.

5. Vers: A terápiát alkalmazónak kerülnie kell a húst, halat, tojást, csípős és sós ételeket.

Nem szabad túlerőltetnie magát. Figyelni kell a könnyű, kiegyensúlyozott étkezésre. Földön kell aludnia, úrrá kell lennie érzékein és tudatán.

9. Vers: A shivambu egy mennyei nektár az elesett élőlénynek. A tiszta ember különlegesen titkos fegyvere. Képes hosszú életet adni és meggyógyítani különböző betegségeket, fájdalmakat. Miután megittuk a vizeletet, elkezdhetjük a meditációt.

10. Vers: Mikor felkeltünk, mossuk meg az arcunkat, nyelvkaparóval tisztítsuk meg a nyelvünket, mossuk meg fogunkat, öblítsük ki a szánkat. Ezután igyuk meg vizeletünket, teljes elhatározással, szívesen.

Minden betegségünk, még a születésünk óta tartók is meggyógyulnak.

A 11-20 Versek elmondják, hogyan változik meg a test és az elme a vizeletterápia mindennapos alkalmazásától. A test egy hónap utáni megtisztulásától egészen a halhatatlanságig, amikor az ember képes meghallani saját szerveinek működését, és nem hatnak rá a mérgek.

11. Vers egy hónapig alkalmazott kúra után az emberi test belülről megtisztul. Két hónapos kúra feltölti energiával a testet, élénkíti az érzékelő képességet.

12. Vers Ha három hónapig folytatjuk a kúrát, minden fajta betegség megszűnik, minden szenvedés eltűnik.

Aki öt hónapig folytatja a kúrát, teljesen egészséges lesz, felruházva a tisztánlátás képességével.

13. Vers: Hat hónap után, különlegesen intelligenssé, hét hónap után pedig erőssé válik.

14. Vers: Nyolc hónapos kúra után az emberi testet aranyszínű ragyogás veszi körül, amely állandósul. Kilenc hónapos folyamatos kúra után még a tüdőbaj és a lepra is elmúlik.

15. Vers: Tíz hónapos kúra után az emberi test ragyogás és fényesség megtestesítőjévé válik.

16. Vers: Egy évi folyamatos alkalmazás után az ember ragyogóvá válik, mint a Nap.

Két év után az ember meghódítja a földelemet.

17. Vers: Három éves terápia után az ember úrrá tud lenni a víz elemen.

Négy év után pedig biztosan meg tudja hódítani a fény elemet.

18. Vers: ha valaki öt évig megszakítás nélkül alkalmazza ezt a terápiát, képes lesz úrrá lenni a levegő elemen. Hét évi kúra teszi képessé az embert arra, hogy legyőzze saját magát.

19. Vers: Mire nyolc évet eltölt az ember a vizeletterápia alkalmazásával, képessé válik az Univerzum öt alapelemének uralására.

20. Vers: Tíz év tapasztalat képessé teszi az embert, hogy meghallja a test belső szerveinek mozgását.

21.Vers: Tizenkét évi tapasztalat után az ember olyan hosszú életet nyerhet, mint a Hold, vagy a Csillagok. Olyan veszélyes állatok, mint a kígyó, már nem tudnak ártani neki semmilyen módon, a kígyóméreg, számára nem jelent veszélyt.

Lebegni tud a vízen, mint a fatörzs, és sohasem süllyed el.

Néhány vers említi a vizelet és más anyagok keverésének hatását.

27. Vers: Ha borsot, indiai mandulát és kebula mirobalant keverünk a vizeletbe, ettől az ember Isteni ragyogást és fényt kap.

28.-29. Vers: Ha ként oldunk fel a vizeletben, és ezt rendszeresen fogyasztjuk, ez enyhíti a vízkóros és a reumatikus fájdalmakat. Az ember erőssé és csodálatosan fénylővé válik, hosszú életet nyer."

Forrás: http://napleany.hu/htdocs/vizelet-terapia

Share this:
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkről   
Címkék: kiegyensúlyozott, bőrbetegségeknél, halhatatlanságig, megtisztulásától, immunrendszerünk, biokatalizátorok, vizeletcseppeket, megtestesítőjévé, feltételezhetjük, szemcseppentővel, hormonkészítmény, mellékhatásokkal, belecseppentünk, cukorbetegséget, hólyagproblémák, vízkristályokat, legtökéletesebb, vizeletterápiát, összenyomkodott, szépségkirálynő, eredményeképpen, gargalizáláshoz, elpusztításának, megállapították, szabályozáséban, vérszegénységet, antibakteriális, tartósítószerek, gondolatainkkal, immunrendszerre, prostaglandinok, torokgyulladás, termékenységet, költeményekből, alkalmazásával, elpusztítására, vizelet terápia, egyik legrégebbi, legősibb módja, betegségek gyógyításának, vesék által, nemi szervek, vizeletet felfogják, hólyagból származó, első lökést, vizelet adja, első csepp, második csepp, mell körülbelül, csodálatos biokémiai, emberi test, piros vérből, Vizeletbe Zsurló, Vers Parvati, Vers, KONZULTÁCIÓ TERAPEUTÁVAL, Természetes Kortizon, Szentgyörgyi Albertnek, DAMAR TANTRA, Damar Tantrát, Shiva Isten, Vers Ha,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Akarat  Adakozás  Fekete István - Akác  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png nő  Csak a fogyatkozás látható  Png rózsa csokor  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nevem  Fehér virág  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem tudhatod  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Nem számIt  Facebookon kaptam  Reggel van  Lóhere  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Mírjam barát...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png telefon  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Neked tudnod kell  Irgalom és ítélet  Png csokor  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  A másik dolog,  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Albert Einsteinről  Akarat  Őrizkednünk kell...  Örülök, hogy látlak!  Minden harmadik...  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Kövesd a cowboyt!  A másik dolog,  képre írva  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Esti kép  Paul David Tripp Április 19  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Idő  Hogy lehet megtartani  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kerüld el az evangélium örömén...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Nem méltó hozzád  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat 
Bejegyzés Címkék
vizelet terápia, egyik legrégebbi, legősibb módja, betegségek gyógyításának, vesék által, nemi szervek, vizeletet felfogják, hólyagból származó, első lökést, vizelet adja, első csepp, második csepp, mell körülbelül, csodálatos biokémiai, emberi test, piros vérből, gyógyszerek tartalmaznak, vizelet kivételével, fenti néhány, saját vizeletét, egyén pillanatnyi, vizelet körülbelül, hölgyek nagyon, saját vizeletüket, alább felsorolt, információs forrás, szervezetben fellelhető, szervezetben végbemenő, igen pontos, testvizünkön keresztül, vérünk amelyből, vesénk vizeletünket, vizelettel együtt, benne lévő, betegség legyőzése, betegség természetének, agyból érkező, vizeletet katéterrel, hónapig tartó, vizelet kiválasztó, vizelet jelenléte, emberi testen, vizelet puszta, daganatos sejtekre, száján keresztül, rákos sejtek, eltűnése figyelhető, hatás azonos, vizeletivásnál tapasztalttal, vizelet megivása, betegek tiszta, vizelet kúra, vizeletben található, sajátvizelet &#8211, szervezet gyógyításához, nemzetközileg elfogadott, százezred része, hatást fejtse, érzékelő sejtek, pillanat törtrésze, változásokat teljes, vizeletből érkező, garatban találhatóak, szájüregbe kerül, megfelelő információt, cytokinokat termelő, immunrendszerre szabályozó, szervezetben fennálló, hólyagjában éppen, összetevőket tartalmazza, adott pillanatban, legtökéletesebb gyógyszernek, vizeletterápia alkalmazásának, terápia megkezdése, vizelet ivása, vizelet gyűjtésére, tiszta üvegpoharat, első néhány, húgycsövet kitisztítja, vizelet utolsó, középsugaras vizeletet, reggelenkénti egyszeri, reggeli első, szemcseppentővel tesszük, tényleges panaszok, gargalizáláshoz friss, szájban fellépő, vizeletet tanácsos, szájban tartani, vizelettel történő, nehéz vizelést, célra alkalmas, gyógyfüves fürdőt, szemeket vagy, masszírozás módját, masszázsnak eredményeként, meditáció minden, szellemi fejlődés, kivonatot kell, masszázshoz felhasználni, masszázs alkalmazása, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2955
  • e Hét: 8645
  • e Hónap: 15017
  • e Év: 65808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.