Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/8 oldal   Bejegyzések száma: 70 
Szuperhős? Nem az, de állítja, soha nem fog meghalni
  2013-04-24 22:21:49, szerda
 
  Szuperhős?

Nem az, de állítja, soha nem fog meghalni. Nem azért jött, hogy a pozitív gondolkodást hirdesse, hanem az igazi reményt. Nick Vujicic ausztrál prédikátor szerint a fizikai hátrányok helyett a félelem a legnagyobb fogyatékosság, mert ez épek és sérültek életét egyaránt gúzsba köti.

Parókia Portál
Link Link Nicholas James Vujicic



 
 
0 komment , kategória:  NickVujicic Kanae Miy*Kiyoshi  
Minden napra egy Ige
  2013-04-24 14:52:01, szerda
 
 

Milyen fal áll közted és Isten áldásai között? Korlátozott források? Múltbeli kudarcok? A feladat túl nagynak tűnik, te pedig túl kicsinek érzed magad? Állj fel, és mondd:

"Mert veled harci seregen is átfutok, Az én Istenemmel kőfalon is átugrom.

Veled együtt még az ellenséges seregen is áttörök!
Istenemmel minden akadályon átjutok!" (2Sámuel 22:30).

Ahelyett, hogy beletörődnél abba, amit látsz és amit az érzéseid súgnak, állj rá Isten ígéreteire, amiket Igéjében adott. A fal másik oldalán győzelem vár.

Link
Mai Ige Link Link Az Ima Ereje

Link Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A változás új gondolkozásmódot kíván
  2013-04-24 09:24:26, szerda
 
  "Hallottatok tehát Jézusról és megtanultátok az igazságot, amely tőle jön, vessétek le a régi bűnös természeteteket és a korábbi életformátokat, amely megromlott a csalás és a kívánságok miatt. Ehelyett engedjétek a Léleknek, hogy megújítsa gondolatotokat és viselkedéseteket. Vegyétek fel az új embert, amelyet Isten valóságos igazságban és szentségben teremtett." (Ef 4,21-24, NLT fordítás)





A változás új gondolkozásmódot kíván. A harc, amin keresztül az életed hibáit küszöbölöd ki, mindig szellemi harc. Az elmédben kezdődik, és itt is dől el.

Az Efézus 4,23 azt írja: "Engedd a Szentléleknek, hogy megújítsa a gondolkodásod és hozzáállásod." (NLT) Nem fogsz addig változni, amíg a gondolkodásod és a viselkedésed nem változik. Ezért olyan fontos a napi csendesség. Ez az idő, amit tudatosan Isten Igéjének tanulmányozására és imádkozásra fordítasz, az lesz az értelmed megújulásának ideje. Ha ezt nem teszed meg, nem lesz erőd a változáshoz.

Tudod, hogy mit jelent az a teológiai fogalom, hogy az "értelem megváltozása"? Itt a "bűnbánat" szó szerepel. Tehát a bűnbánat a szó szoros értelmében azt jelenti, hogy megváltozik az értelmed.

A bűnvallás szó tulajdonképpeni görög megfelelője a "metanoia". A "metanoia" azt jelenti, hogy megváltoztatod a gondolkodásod, hogy a halál felől az élethez fordulsz, a bűntől a megbocsátás felé, a bűntudattól a lelki békesség felé, a pokoltól a mennyország irányába, a saját útjaidtól Isten útjai felé. A legfontosabb változás az életedben az lesz, amikor megvallod bűnödet Istennek, és elfordulsz az sajnálkozástól a lélek békességéhez és a megbocsátáshoz.

Meg kell tanulnod másként gondolnod a hibáidra. A hibák gyakran olyan erősségek, amit helytelenül használunk. Ez egy új gondolkodásmód! Lehet, hogy soha nem gondoltál rá így, de ez a bűnbánat. Ez a gondolkodás megváltozása. A hibáid gyakran olyan erősségek, amelyeket Isten adott neked, és amelyeket rosszul használsz.

Meg kell változtasd a gondolkodásmódodat. A Filippi 2,5 azt mondja: "Az az indulat legyen bennetek, ami Krisztus Jézusban is megvolt..." (NIV)

Isten azt akarja, hogy tanulj meg úgy gondolkodni, ahogyan Jézus tette. Hogyan? Ismét mondom, ez választás kérdése. Választanod kell, majd ezt kérdezni: "Uram, hogy gondolkodna erről Jézus?" Minél inkább megtöltöd az elméd Isten Igéjével, ez annál könnyebb lesz.

Beszéljetek róla:


- Hogyan hátráltatják vagy segítik a hibáid megváltoztatását azok a gondolatok, amelyekkel megtöltöd az elmédet?

- Milyen változásokat tehetsz a mai napon a naptáradban, a kapcsolataidban, vagy a hozzáállásodban, ami befolyással lehet az elméd megújulására?

(Daily Hope by Rick Warren, 2013.04.17.) Napi remény
Link



 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
A változás megköveteli, hogy válassz
  2013-04-23 09:53:38, kedd
 
  "Ti azonban nem így tanultátok Krisztust, ha ugyan őt meghallottátok, és benne megtanultátok, hogyan van a valóság Jézusban. Vessétek le a korábbi életviteletek szerinti ó embert, aki csalárd kívánságok által megromlott, újuljatok meg lélekben és gondolkozásotokban, és öltözzétek fel az új embert, amely Isten szerint teremtetett igazságban és valóságos szentségben." Efézus 4:20-24




Nem elég az, ha változni akarsz. Nem elég, ha vágysz a változásra. Sőt, az sem elég, ha ezt mondod: "Van egy álmom a változásról." Értelmetlenek az álmok mindaddig, amíg fel nem kelsz és meg nem valósítod őket. Nem fogsz változtatni életed hiányosságain, amíg nem választod a változást.

Hogyan akarsz más lenni hat hónap múlva? Érzelmileg erősebb akarsz lenni? Élesebb elméjű akarsz lenni? Egészségesebb? Lelkileg mélyebbre akarsz ásni?

Ez nem fog automatikusan bekövetkezni. Nem csupán véletlenül leszel egészségesebb életed bármely területén. Sokszor azt gondoljuk, hogy Istenre várunk a változás érdekében. Nem te vársz Istenre. Isten vár rád!

Az életedben nincs növekedés változás nélkül. Változás pedig nincs veszteség nélkül. Néhány régi dolgot el kell engedned. És nincs veszteség fájdalom nélkül. Néhányan megragadunk ennél a pontnál, mert nem tanultuk meg hogyan kell elengedni. Ez egy választás. Az Efézus 4:22 ezt írja: "Vessétek le a korábbi életviteletek szerinti ó embert, aki csalárd kívánságok által megromlott".

Talán azt mondod, hogy a te hiányosságod biológiai vagy szociológiai eredetű. Egy részük a körülményeid vagy a kromoszómák miatt van. De nem igazán az számít, hogy honnan erednek. Foglalkoznod kell velük. A genetika magyarázatot ad arra, hogy milyen hajlamaid vannak, de ez nem lehet kifogás a bűnödre.

Van ám jó hír is: Ha egyszer hívő lettél, új lélek lakozik benned, amely nagyobb, mint a régi hajlamok. Ezt végzi a Szentlélek.

A Filippi 2:12-13 mondja: "félelemmel és rettegéssel munkáljátok üdvösségetek, mert Isten az, aki munkálja bennetek mind az akarást, mind a véghezvitelt tetszése szerint".

Ez azt jelenti, hogy félned kellene Istentől? Persze, hogy nem! Félj inkább attól, hogy lemaradsz arról a legjobbról, amit Isten tud adni neked és elvesztegeted az életedet. Félj attól, hogy úgy éled le az egész életedet, hogy sosem fogod megismerni Isten célját.

Életed megváltoztatásának nem az akaraterő a titka. Isten az, aki az akaratot és az erőt adja neked a Szentlelken keresztül, hogy azt tedd, amit meg kell tenned.


Beszéljünk róla:

Szerinted mit jelent az, hogy "kimunkálni" az üdvösségedet?
Hogyan tapasztaltad meg a Szentlélek erejét az életedben?

Daily Hope by Rick Warren, 2013. 04. 16. Napi remény
Link
 
 
1 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Kezek nélkül... lábak nélkül... boldogan !
  2013-04-22 16:08:30, hétfő
 
  Link

Tegnap Nick Vujicic előadásán Debrecenben volt egy igen érdekes gondolat (több is, de ezen különösen sokat gondolkozom, hiába nem vagyok vallásos): az élete pillanatin keresztül mutatta be, hogyan érte el a célját. Az ő célja a hit, Isten megtalálása volt, amit egy biblia jelképezett. "Letette" a bibliát az asztalkája egyik végére, és átsétált az asztal közepére, majd elkezdte mesélni az életét. A szülei szerették, elfogadták őt olyannak amilyen, azt mondták neki, hogy gyönyörű... közben lassan a biblia felé közeledett. Majd iskolába került, ahol a gyerekek kigúnyolták, azt mondták neki:
- Belőled sosem lesz valaki... egy senki leszel, mert nincsenek kezeid, nincsenek lábaid...
- Nem lesz munkahelyed,mert ki alkalmazna egy ilyen nyomorékot...
- Nem lesz családod, mert ki menne hozzá egy emberhez, aki így néz ki...
- Egy lány sem fog veled járni, mert még arra sem vagy képes, hogy megfogd a kezét..
- Ha netalán lenne egy feleséged és születne egy gyereked, nem tudod soha megölelni, ha bánata van...

Ezek a szavak nagyon fájtak, (mondta) nem hittem a szüleimnek, már nem hittem, hogy gyönyörű vagyok... ők szeretnek... de a szüleim, nekik ezt kell mondaniuk... de ez nem az igazság... (közben hátat fordított a bibliának és lassan sétált az asztal másik vége felé... egészen addig, míg kiért a peremére... addig, hogy már majdnem leesett...) 10 évesen öngyilkos akartam lenni (folytatta) meg akartam ölni magam a kádban... teljesen el voltam keseredve... véget akartam vetni az egésznek...

Majd megkérdezte a közönséget:
- Mit csinálok, mi változott???!!!
- Látom e így a célt (háttal a bibliának az asztal peremén)
- Nem
- Ott van e még a cél a helyén?
- Ott van.
- Változott e a szeretet?
- Nem... akik fontosak, ugyanúgy szeretnek.
- Látom e így az utat ami odavezet a célomhoz?
- Nem.
- MI VÁLTOZOTT???

Én változtam! Én fordítottam hátat! A cél bármikor elérhető, az út ami elvezet hozzá, mindig ott volt és mindig ott is lesz... de amíg háttal állok neki, se nem láthatom, se el nem érhetem... hogy tudok megfordulni és újra a célom felé haladni? ha elfogadom magam... elkezdem érezni, hogy gyönyörű vagyok, csodálatos vagyok, a szüleim, a számomra fontos emberek szeretnek... feladatom van... okkal vagyok ilyen... elkezdek példát mutatni... segíteni, bátorítani, utat mutatni másoknak... utat mutatni... de nem úgy, hogy nézd csak ott arra menjél, menjél mert képes vagy rá... hanem így: nézd csak, én is képes vagyok rá... meg tudom csinálni... igaz, hogy sok dologban különbözünk, mégis egyformák vagyunk... ha nekem ment, neked is fog... gyere velem...

Azt mondták az orvosok is, semmire nem leszek képes... nos tudok járni... a lábam helyén lévő kis szárnyacskával 32 szót gépelek percenként... úszom... szörfözök, és ejtőernyőztem már... van egy csodálatos feleségem és most 2 hónapos a gyermekünk...

SOHA NE ADD FEL!!! CSINÁLD!!! KÉPES VAGY RÁ!!!
Link
 
 
2 komment , kategória:  NickVujicic Kanae Miy*Kiyoshi  
Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak
  2013-04-22 10:51:11, hétfő
 
  Link


Link Süveges Gergő oldalai

" Nem hiszem, hogy a szerető Isten fenyegetésekkel akarná kordában tartani azt, akit szeret.

Mk 13,24-32

Azokban a napokban, a szorongattatás után a nap elsötétedik, a hold nem sugározza fényét, a csillagok lehullanak az égről [Iz 13,10], és az erők, amelyek az egekben vannak, megrendülnek. Akkor meglátják majd az Emberfiát, amint eljön a felhőkben, nagy hatalommal és dicsőséggel [Dán 7,13]. Elküldi angyalait, és egybegyűjti választottait az ég négy tája felől [Zak 2,10], a föld végétől az ég határáig. Vegyetek példát a fügefáról: amikor már zsenge az ága és a levelei kihajtottak, tudjátok, hogy közel van a nyár. Így ti is, amikor azt látjátok, hogy mindezek megtörténnek, tudjátok meg, hogy közel van, az ajtóban. Bizony, mondom nektek: nem múlik el ez a nemzedék, amíg mindezek meg nem történnek.

Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.

Azt a napot és az órát azonban senki sem ismeri, sem az angyalok az égben, sem a Fiú,
csak az Atya.

Eddig a részlet.

Akár fenyegetésként is érthetjük, ha felületesen olvassuk Jézus szavait. Rettenetes, ami következik, és nincs is már messze. Mégsem hiszem, hogy a szerető Isten fenyegetésekkel akarná kordában tartani azt, akit szeret. Jézus sem fenyeget: sokkal inkább felkészít, előkészít, őszintén beszél. Hiszen még a saját halálunkkal is nehéz szembenéznünk. Hát még a világ végességével. Lehet, az én szempontomból a halálom pillanata fontosabb, mint a világ végének pillanata. De mivel a túlvilág tértől és időtől független, a kettőt akár azonos pillanatnak is tekinthetem.

Mit is mond tehát Jézus? Legyetek tudatában annak, hogy egyszer mindennek vége lesz. És készüljetek."




 
 
1 komment , kategória:  Süveges Gergő oldalai  
A változás feltétele az igazság megismerése
  2013-04-22 10:27:09, hétfő
 
  "Mivel hallottatok róla, és kaptatok felőle tanítást, ahogyan az megvalósult Jézusban. Vessétek le a régi élet szerint való óembert, aki csalárd és gonosz kívánságok miatt megromlott; újuljatok meg lelketekben és elmétekben, öltsétek fel az új embert, aki Isten tetszése szerint valóságos igazságban és szentségben teremtetett." Efézus 4:21-24





Nem fogod megváltoztatni az életedben azokat a dolgokat amelyekről tudod, hogy tökéletlenek, csak ha megismered az igazságot. A változás feltétele, hogy megismerd az igazságot.

Jézus azt mondta: "megismeritek az igazságot, és az igazság megszabadít titeket." (János 8:32) Nem leszel szabad, amíg meg nem ismered az igazságot. A személyes változás titka nem egy gyógyszer, program vagy módszer. Ez nem terápia, könyv, vagy egy szeminárium. Ez nem pozitív gondolkodás, vagy pszichológia. A személyes változás próbája az igazságban van. Meg kell ismerned, és szembe kell nézned az igazsággal magadról, Istenről és a kapcsolataidról, mielőtt változni tudsz.

Minden önpusztító magatartás mögött az életedben ott egy hazugság, amit elhiszel. Ha mélyen adósságban vagy most, az azért van, mert elhittél néhány hazugságot. "Terhelhetem a számlámat örökké, és megúszhatom". Valóban? "Kell nekem ez a ház!" Tényleg? Valóban kell, hogy a tiéd legyen? Igaz ez? Be tudod bizonyítani?

Folyamatosan hazudunk magunknak. De ha változni akarsz, szembe kell nézned az igazsággal.

Jézus azt mondta, az igazság megszabadít. De először nyomorulttá tesz! Nyomorulttá tesz mindaddig, amíg tagadod. Amint elkezdesz őszinte lenni az igazsággal, önmagaddal és minden mással kapcsolatban az életedben, elkezd megszabadítani.

Ki az igazság? Jézus azt mondta: "Én vagyok az igazság". Nem "nálam van". Nem "mutatom az utat". Nem "tanítom az utat". Ő azt mondta, "Én vagyok az, Én vagyok az igazság"

Bízhatsz a szavában. Az ő szava a Biblia.

A Biblia négy dologra jó: "A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre; hogy tökéletes legyen az Isten embere, minden jó cselekedetre felkészített." (2Timóteus 3:16-17)

A Biblia olyan, mint egy ösvény. Megmutatja, hogy merre, és hogyan haladjunk rajta. Megmutatja, mikor térünk el tőle, és hogy hogyan jussunk vissza rá. Amikor Isten igéjét használod, hogy megmutassa merre, és hogyan menj, megadja az utasításokat és a tudást, amire szükséged van, hogy megváltoztasd az életed.

Beszéljünk róla:

Mi az az életedben, amit úgy adsz elő mintha nem lenne probléma, pedig változásra szorul?
Hogy állsz önmagad felfegyverzésével a Biblia tanulmányozásán keresztül?

(Daily Hope by Rick Warren, 2013.április.15) Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Építő gondolatok * Csodálatos kegyelem
  2013-04-21 11:46:51, vasárnap
 
  "Bizodalmad legyen az Úrban teljes elmédből; a magad értelmére pedig ne támaszkodjál.
Minden te utaidban megismerd őt; akkor ő igazgatja a te utaidat ." (Péld 3,5-6)




,,A kegyelem hozott el biztonságban idáig, és a kegyelem fog hazavezetni engem."

Amikor John Newton papírra vetette ezeket a szavakat, a saját tapasztalatát írta le. Élete legnagyobb próbája jött el azon a napon, amikor eltemette feleségét. Nagyon szerette őt, és azért imádkozott, hogy az Úr előbb vegye magához, mint a feleségét. Azonban ez az imája válasz nélkül maradt.

Nagy volt a fájdalma, de szomorúságában megtalálta Isten gondoskodását. Később ezt írta: ,,A világ legnagyobb bankja sem tudna kárpótolni a veszteségemért. Azonban az Úr, a Mindenható, szól és megteszi. Ezért akik ismerik Őt és bíznak Benne, bátorodjanak."

Betegség, csapások és nyomorúság árasztják el a világot. Azonban nem ezek irányítják! A kegyelem teszi.

12,9 De ő ezt mondta nekem: "Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz." Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy a Krisztus ereje lakozzék bennem. (2 Korinthus)

A kegyelem szót úgy is megfogalmazhatnánk, hogy ,,Isten erejének és védelmének kimeríthetetlen tárháza". Nem csak alkalmanként adja, hanem állandóan és kitartóan. Úgy, mint a tenger hullámai. Egyik hullám jön a másik után. Az egyik épphogy elment, már ott is a következő.

Bizalmunkat bátran abba a jó hírbe vethetjük, hogy ha Isten megenged egy próbát, akkor a kegyelmet is megadja hozzá. Soha nem merítjük ki a tárházát. Ő nem mondja: ,,Ne kérj már annyit! A kegyelem készletem kimerül." Nem, a menny nem ismer ilyen szavakat. Istennek van elég kegyelme ahhoz, hogy megoldja a problémáidat, és letörölje a könnyeidet.

8,32 Aki tulajdon Fiát nem kímélte, hanem mindnyájunkért odaadta, hogyne ajándékozna nekünk vele együtt mindent? (Róma)

Ha a legnagyobb és legdrágább ajándékot már odaadta, akkor hogyan ne árasztaná ránk a számunkra tartogatott áldásokat?

Max Lucado
Link


The Kelly Family - Amazing Grace paddy crying Link
 
 
2 komment , kategória:  Építő gondolatok  
Táblácska * Szeretettel * Nick Vujicic
  2013-04-21 08:53:21, vasárnap
 
  Link

"Bármennyire is kétségbeejtőnek tűnik az életed, van remény! Amennyire pocsék körülmények között vagy, annyival jobb napok várnak rád. Nem számít, mennyire borzalmasnak tűnik a helyzeted, képes vagy fölé emelkedni. Ha csak sóvárogsz a változás után, azzal nem változtatsz meg semmit. Ha viszont úgy döntesz, hogy most rögtön a cselekvés mezejére lépsz, azzal megváltoztatsz mindent!"

Nick Vujicic


Link Elég néked az én kegyelmem; mert az én erőm erőtlenség által végeztetik el. Nagy örömest dicsekeszem azért az én erőtelenségeimmel, hogy a Krisztus ereje lakozzék én bennem. 2 Korinthus 12:9
 
 
0 komment , kategória:  SZ E R E T E T  
A bűnös ember tud kevesebbet vétkezni
  2013-04-21 08:48:56, vasárnap
 
  Ha azt mondjuk, hogy nincsen bűnünk, önmagunkat csaljuk meg, és nincs meg bennünk az "igazság." (1Ján. 1:8)

Mindnyájan tökéletlenek vagyunk. Mindannyiunknak vannak olyan részek az életünkben, amelyek egész egyszerűen nem működnek. Egyikünk sem ér fel a tökéletesség mércéjéhez. Úgy tenni, mintha minden rendben lenne, miközben mindenki tudja, hogy nem így van, elég nagy butaság. A Biblia valójában azt mondja erről, hogy ez önbecsapás.
Sosem leszel egészen bűntelen ezen a földön, de az lehetséges, hogy kevesebbet vétkezz. Miért olyan nehéz tehát, hogy megváltoztassunk dolgokat magunkban, amiket nem igazán szeretünk?

1. Mert a hiányosságaink már túl régóta fennállnak

Néhány romboló viselkedés mintánk már gyermekkorban kialakult, talán egy fájdalom következményeként, vagy a feszültségek levezetése miatt. Ezek a hibáink önpusztítóak is lehetnek, de legalább ismerősek számunkra!

2. Mert azonosítjuk magunkat a hiányosságainkkal

Gyakran összekeverjük magunkat a hiányosságainkkal. Amikor úgy látod magad, mint aki hozzáragadt a hibáihoz, ezzel be is betonozod ezt az állapotot.

3. Mert a hiányosságainknak eredményei is lehetnek

Ha valamiért jutalmat kapunk, újra megtesszük azt. A hibáink eredménye lehet az életünkben, hogy leplezzük a félelmeinket, elrejtjük félelmeinket, kifogásokat keresünk hibáinkra, vagy magunk próbáljuk meg jóvá tenni bűneinket.

4. Mert a Sátán elbátortalanít minket

Amikor elkezdesz dolgozni az életed egy olyan területén, amin változtatni akarsz, a Sátán elkezdi mondani: ,,Mit gondolsz, ki vagy te? Te soha sem fogsz megváltozni. Eddig sem voltál képes rá. Gondolod, ezúttal menni fog? Ez teljesen reménytelen. Nem fog sikerülni." Ezeket a félelmeket maga az Ördög ülteti el az elmédben.

Ezek a dolgok tartanak távol attól, hogy megváltoztassuk sérelmeinket, szokásainkat és függőségeinket, amelyekről tudjuk, hogy károsak számunkra.

Mi kell hát ahhoz, hogy változtatni tudjak azokon a régi beidegződéseimen, amelyeket nagyon nem szeretek magamban?

Ti azonban nem így tanultátok a Krisztust, ha valóban úgy hallottatok róla, és kaptatok felőle tanítást, ahogyan az megvalósult Jézusban. Vessétek le a régi élet szerint való óembert, aki csalárd és gonosz kívánságok miatt megromlott, újuljatok meg lelketekben és elmétekben,
öltsétek fel az új embert, aki Isten tetszése szerint valóságos igazságban és szentségben teremtetett. Ezért tehát vessétek le a hazugságot, és mondjatok igazat, mindenki a felebarátjának, mivelhogy tagjai vagyunk egymásnak. "Ha haragusztok is, ne vétkezzetek: a nap ne menjen le a ti haragotokkal, helyet se adjatok az ördögnek. (Ef 4.20-27, HNT)


Beszéljünk róla

Próbáltál már valaha megváltozni? Elhagyni egy rossz szokást a múltban, és elkedvetlenedtél? Mit gondolsz, miért éreztél így? Hogyan reagáltál erre az érzésre?
Melyik rossz tulajdonságodat sikerült már berögzítened magadban azzal, hogy azt gondoltad, ez is a személyiséged része? Próbáld megváltoztatni a gondolkodásmódodat: Ahelyett, hogy azt mondanád, ,,Munkamániás vagyok", mondd azt: ,,Túl sokat dolgozom." Ahelyett, hogy azt mondanád: ,,Lusta vagyok," mondd, hogy ,,Van bennem hajlandóság, hogy halogassak dolgokat."

(Daily Hope by Rick Warren, 2013.04.14) Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
     2/8 oldal   Bejegyzések száma: 70 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 70 db bejegyzés
e év: 760 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2816
  • e Hét: 11665
  • e Hónap: 22718
  • e Év: 84019
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.