Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Borókás vadragu, gnocchival
  2018-05-28 11:41:47, hétfő
 
  HOZZÁVALÓK
babérlevél, borókabogyó, 1 evőkanál mustár, 1,5 dl tejföl, só, bors, fél teáskanál paradicsompüré, 3 fej hagyma, 8 dkg gomba (róka), 60 dkg gnocchi, 50 dkg szarvasgerinc



A hagymát finomra vágjuk és kevés olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a kockákra vágott szarvasgerincet.

Lepirítjuk, megsózzuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a mustárt, és ezeket is lepirítjuk. Felöntjük borókás, borókaleveles redukcióval (redukciót úgy készítek hogy babérlevelet és borókabogyót 2 dl vízben lassú tűzön főzöm. Amikor jó erős, fűszeres levet kapok, akkor kész a redukció.).

Visszapirítjuk, majd addig öntjük fel újra, és pirítjuk vissza, míg meg nem puhul a hús. Az utolsó felöntésnél annyi folyadékot adunk hozzá, hogy a gnocchit bele tudjuk borítani, és lassú tűzön meg tudjuk főzni. Hozzáadjuk a tejfölt és a rókagombát. Mélyebb tányérban tálaljuk.

És még egy gnocchis recept

Parajos gnocchi

HOZZÁVALÓK
50 dkg burgonya, 20 dkg liszt, só, 1 evőkanál olaj, 1 db tojás (sárgája), fokhagyma, 50 dkg spenót (paraj), sajt (parmezán)

A burgonyát megfőzzük, hozzáadjuk a lisztet, a tojást, megsózzuk.

Összekeverjük, majd galuskát szaggatunk belőle. Bő, forrásban lévő vízben kifőzzük.

Egy serpenyőben olajat melegítünk, a parajt lehúzatjuk rajta. Kevés sót és fokhagymát adunk hozzá. Tejszínnel felöntjük.

Összekeverjük a gnocchival. Tálalásnál reszelt parmezánt szórunk rá.

Jó étvágyat kívánunk!
Link
 
 
0 komment , kategória:  Vad ételek  
Címkék: szarvasgerincet, paradicsompürét, visszapirítjuk, paradicsompüré, összekeverjük, borókaleveles, szarvasgerinc, babérlevelet, borókabogyót, redukcióval, borókabogyó, felöntésnél, serpenyőben, melegítünk, fokhagymát, hozzáadjuk, lehúzatjuk, lepirítjuk, folyadékot, szaggatunk, rókagombát, babérlevél, tálalásnál, hozzávalók, tejszínnel, gnocchival, megfőzzük, redukciót, megsózzuk, felöntjük, fokhagyma, teáskanál, parmezánt, forrásban, tányérban, burgonyát, hagymát finomra, kockákra vágott, utolsó felöntésnél, gnocchit bele, gnocchis recept, burgonyát megfőzzük, serpenyőben olajat, parajt lehúzatjuk,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Németh László tollából  George Gordon Lord Byron: Inez...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png csokor  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Annuska bar...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kellemes délutánt kívánok  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Reggel van  Hazára minden embernek szükség...  Jó éjszakát  A jó emberek mindig szépek mar...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy bizonyos határt  Szép napot kívánok  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Fehér virág  Png ház  Bounty krémes  Adakozás  Facebookon kaptam  Adakozás  Radikális szeretet  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Akarat  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Szép álmokat!  Alázat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Egy maradéktalanul uralt világ  Png csokor  Png ház  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Alázat  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Nem méltó hozzád  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Elköszönt  Jó éjszakát  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png ház  Tavaszi kép  Akarat  Albert Einsteinről  Boldog születésnapot a ma ünne...  Zilahy Lajos gondolata  Irgalom és ítélet  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  képre írva  Egy maradéktalanul uralt világ  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Fehér virág 
Bejegyzés Címkék
hagymát finomra, kockákra vágott, utolsó felöntésnél, gnocchit bele, gnocchis recept, burgonyát megfőzzük, serpenyőben olajat, parajt lehúzatjuk, szarvasgerincet, paradicsompürét, visszapirítjuk, paradicsompüré, összekeverjük, borókaleveles, szarvasgerinc, babérlevelet, borókabogyót, redukcióval, borókabogyó, felöntésnél, serpenyőben, melegítünk, fokhagymát, hozzáadjuk, lehúzatjuk, lepirítjuk, folyadékot, szaggatunk, rókagombát, babérlevél, tálalásnál, hozzávalók, tejszínnel, gnocchival, megfőzzük, redukciót, megsózzuk, felöntjük, fokhagyma, teáskanál, parmezánt, forrásban, tányérban, burgonyát, galuskát, tálaljuk, gnocchit, borítani, fűszeres, pirítjuk, parmezán, evőkanál, burgonya, redukció, gnocchis, készítek, kívánunk, kockákra, kifőzzük, étvágyat, gnocchi, hagymát, parajos, finomra, reszelt, tejfölt, szórunk, mélyebb, sárgája, borókás, mustárt, lisztet, ezeket, hagyma, tojást, olajat, recept, tejföl, vízben, tudjuk, belőle, mustár, amikor, utolsó, vissza, olajon, spenót, öntjük, vágjuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 287
  • e Hét: 5977
  • e Hónap: 12349
  • e Év: 63140
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.