|
2015-12-10 17:08:37, csütörtök
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók
80 dkg bőr nélküli harcsafilé 4 egyforma szeletre vágva
5 dkg apróra kockázott szalonna
1dkg apróra kockázott vöröshagyma
1 db apróra kockázott tv paprika
1db apróra kockázott paradicsom
15 dkg szeletelt vargánya
2 dl tejföl
20dkg csuszatészta
1 teáskanál pirospaprika
zöldség alaplé
olaj
só
Elkészítés
Elkészítés: A szalonnát megpirítjuk,a kockákat kivesszük a zsírból. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a harcsákat, ezeket is kivesszük, majd a hagymát is megpirítjuk. Azért fontos, hogy így tegyünk, hogy az ízanyagokat megőrizhessük.
A hagymára rátesszük a paprikát, a paradicsomot, megszórjuk pirospaprikával, és felengedjük zöldség alaplével. Többször zsírjára pirítjuk, majd összeturmixoljuk és leszűrjük. A vargányát megpirítjuk olajon, ráöntjük a paprikás alapot, felforraljuk.
A tejfölt az ételbe hőkiegyenlítéssel tesszük bele, vagyis a forró szószból kimerünk 1-2 evőkanálnyit, összekeverjük a tejföllel, és úgy keverjük bele. Belehelyezzük az elősütött harcsákat, összemelegítjük. A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük, tálaljuk.
(Áman Attila séf receptje)
|
|
|
0 komment
, kategória: Hal ételek |
|
Címkék: összeturmixoljuk, összemelegítjük, pirospaprikával, belehelyezzük, összekeverjük, megőrizhessük, csuszatészta, visszamaradt, paradicsomot, felforraljuk, pirospaprika, evőkanálnyit, megpirítjuk, ízanyagokat, felengedjük, vöröshagyma, elkészítés, hozzávalók, paradicsom, harcsafilé, megszórjuk, szalonnát, forrásban, harcsákat, elősütött, rátesszük, kivesszük, alaplével, teáskanál, kockázott, szeletelt, leszűrjük, vargányát, tejföllel, egyforma, paprikát, szalonnát megpirítjuk, kockákat kivesszük, visszamaradt zsírban, ízanyagokat megőrizhessük, hagymára rátesszük, vargányát megpirítjuk, paprikás alapot, ételbe hőkiegyenlítéssel, forró szószból, elősütött harcsákat, tésztát forrásban, Áman Attila,
|
|
|
|
szalonnát megpirítjuk, kockákat kivesszük, visszamaradt zsírban, ízanyagokat megőrizhessük, hagymára rátesszük, vargányát megpirítjuk, paprikás alapot, ételbe hőkiegyenlítéssel, forró szószból, elősütött harcsákat, tésztát forrásban, összeturmixoljuk, összemelegítjük, pirospaprikával, belehelyezzük, összekeverjük, megőrizhessük, csuszatészta, visszamaradt, paradicsomot, felforraljuk, pirospaprika, evőkanálnyit, megpirítjuk, ízanyagokat, felengedjük, vöröshagyma, elkészítés, hozzávalók, paradicsom, harcsafilé, megszórjuk, szalonnát, forrásban, harcsákat, elősütött, rátesszük, kivesszük, alaplével, teáskanál, kockázott, szeletelt, leszűrjük, vargányát, tejföllel, egyforma, paprikát, szószból, szeletre, receptje, hagymára, kimerünk, szalonna, ráöntjük, paprikás, kifőzzük, többször, tálaljuk, pirítjuk, zsírjára, keverjük, kockákat, vargánya, zöldség, tesszük, tegyünk, tejfölt, tésztát, nélküli, zsírban, paprika, hagymát, zsírból, alapot, vagyis, alaplé, tejföl, apróra, olajon, vízben, ezeket, fontos, attila, ételbe, azért, forró, vágva, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
4 db bejegyzés |
e év: |
41 db bejegyzés |
Összes: |
8746 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Általános (1237)
- Belső kör (74)
- Család (203)
- Munka (6)
- Haverok (9)
- Iskola (10)
- Hit és vallás- versek,idézete (287)
- novellák, gondolatok, versek (73)
- 1-tál étel (56)
- A természet gyógyszertárából (146)
- Advent (100)
- Advent (9)
- Adventi gondolatok 2015 minden (29)
- Alkohol és likör stb... (13)
- Anyák napjára (18)
- Apró tea sütik (66)
- Barátoknak (29)
- Betegekért ima (27)
- Böjtös ételek (húsmente) (48)
- Bölcsességek (112)
- csibehúsos és más szárnyasok (246)
- Cukrosoknak diétás étrend (25)
- Diétásak (65)
- Dinus és Regi (48)
- Ecetekről (10)
- Egészség,életmód (461)
- Egészségünkről (97)
- EGYASSZONY az én történetem(fe (6)
- EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZE (22)
- Elgondolkodtató (85)
- Élsz,Barackvirág! (10)
- Érdekes (10)
- Finom husik (80)
- Forever (6)
- Főzés-sütés (65)
- Fűszerkalauz (41)
- Gombócok (10)
- Gyógyászat (169)
- Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj (136)
- gyors édesség (22)
- Gyümölcslevesek (37)
- Hal ételek (31)
- Házi mosószer és egyebek készí (4)
- Hírek a világból (70)
- Horoszkóp (47)
- Humormorzsa (9)
- Húsvét (36)
- Húsvétra töltött husik (20)
- Idézetek,szép mondások (9)
- Ima kilenced (119)
- Ima nyolcad (6)
- Imádságok,áldások. (638)
- Isten patikája. (42)
- Jó éjszakát (29)
- Jó ha tudod (91)
- Jó napot (29)
- Jó reggelt (147)
- Karácsony (55)
- Karácsonyi ételek (50)
- Kelt tészta édes és sós (121)
- Kérdések-válaszok (6)
- Kis Szent Teréz (28)
- Kívánságok (7)
- konyhai tudnivalók (54)
- Könnyű ételek,saláták,stb... (100)
- köretek (37)
- lekvárok-befőzése,szörpök (63)
- Lélekemelő (249)
- Lelkipásztori elmélkedés (220)
- levesek (63)
- mások tollából (74)
- Masszázs és Csakrák (21)
- Mikulás (4)
- Nagymama gyógyító receptje (100)
- okosságok (75)
- Olcsó, finom és házias recepte (73)
- Palacsinták édes - sós (4)
- pünkösd (9)
- Rózsafűzér (40)
- saláták (32)
- Schüssler sók (7)
- sertéshúsos (119)
- Spárgás ételek (9)
- sütemények ,édességek (472)
- Szent Ágnes (1)
- Szent András (2)
- Szent család ünnepe (2)
- Szent Erzsébet (9)
- Szent Ferenc (3)
- Szent Márton (1)
- Szent Mihály Arkangyal (1)
- Szent Mónika (1)
- Szent Pio atya (234)
- Szent Rita (9)
- Szentek (43)
- Szép történetek (48)
- Szeretett könyv (46)
- Szilveszter (3)
- Szószok (16)
- Születésnapi Köszöntők (7)
- tallózásból (15)
- Tanulságos történetek (210)
- Tésztafélék (45)
- Tudnod Kell (25)
- Túrmezei Erzsébet versei (48)
- Új év (3)
- vacsorára reggelire (47)
- Vad ételek (6)
- Versek (262)
- Viccek (37)
|
|
|
|
- Ma: 1310
- e Hét: 7000
- e Hónap: 13372
- e Év: 64163
|
|
|