Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Hetek
  2010-06-08 17:31:31, kedd
 
  Link

 
 
0 komment , kategória:  Hasznos linkek  
Vég nélküli magasztalás
  2010-06-08 12:44:53, kedd
 
  Az Úrnak kegyelmességeiről emlékezem, az Úr dicséreteiről, mind aszerint,
amit az Úr velünk cselekedett. (Ézsaiás 63, 7)

Nincs áldottabb foglalatosság, mint Isten kegyelmes tetteinek a visszaidézése! Eközben felismerjük azt az előkészítő irgalmasságot, amellyel Isten megtérésünk útját egyengette. Bár még vakok és értelmetlenek voltunk, Isten jóságos keze már formálta életutunkat és készítgette a nagy fordulatot. Az igazi szabadság és a belső megbékélés utáni vágyakozás, megkötözöttségünk fájdalmas felismerése, anélkül hogy tudtunk volna róla, közelebb vittek minket a Megváltóhoz. Ezután kegyelmének teljes gazdagságával lépett be életünkbe. Életünk legdöntőbb órái ezek. A születésünkre emlékeztetnek. Valami új kezdődik és ezeknek az óráknak a hatása kiárad az egész elkövetkező időre, még az örökkévalóságra is. Nem felejtjük el őket soha. Senki nem ragadja meg a kegyelmet azonnal a maga teljes gazdagságában. Egyesek, akiket különösen megkínzott lelkiismeretüknek a vádaskodása, először talán a kegyelemnek bűnbocsátó jellegét ragadják meg. Mások, akik esetleg hosszú, de sokszor eredményetelen harcban álltak a maguk bűneivel, a kegyelemnek minden akadályt legyőző erejét ismerik fel, amely úrrá lett a magunk tehetetlenségén. Életünk további szakaszaiban a kegyelem újabb megtapasztalásai jönnek elő.

Vajon megragadtuk-e már a kegyelem vigasztaló és mindenre elégséges erejét? Nem adtunk-e gyakran teret magunkban az elégedetlenségnek és az aggodalmaskodásnak? És nem engedtünk-e gyakran a gonosz és utálatos gondolatoknak, ahelyett hogy a kegyelem által legyőztük volna azokat? Mennyi mulasztás terhel minket ezen a téren! Most látjuk csak igazán, hogy milyen megszégyenítően nagy az a jóság és irgalom, amely minket mindezek ellenére hordoz és nem vet el magától.

Továbbá van nevelő és fegyelmező kegyelem! Gondoljunk csak a megaláztatásokra, amiket Isten kegyelme küldött ránk azért, hogy még több kegyelem befogadására legyünk képesek. Ő ,,mértékkel" fenyített meg minket. Ha Isten úgy bánna velünk, amint azt megérdemelnénk, akkor mindent el kellene, hogy vegyen tőlünk. Szét kellene zúznia minden tagunkat, hiszen szinte valamennyit bűnre használtuk fel. Csak az Ő jósága és kegyelme az, hogy még nincs végünk. Könyörületességének nincsen határa.
Mennyi kegyelem, mennyi ok a hálaadásra! - Olvasd el 1 Pét 5, 10-11 verseit.Link


--------------------------------------------------------------------------------

Carl Eichhorn "Isten muhelyében" c. könyvéből
 
 
0 komment , kategória:  Áhitatok minden napra  
Japánkristály - Vizikefír
  2010-06-08 12:15:53, kedd
 
  A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák, mint a vizet és sokan a 110 éves kort is megélik.
Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.

Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkolózis, rák, a gyomorbántalmak, stb.

Németországban Dr. Drasé már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozásokban is.

Néhány éve keleten és az újraegyesítés óta a Németország nyugati részén is közismert már a. " Japán kristálygomba " A fehéres-áttetsző, porcogós csomócskákat vízben nevelik, és mazsolával vagy fügével " táplálják". Ettől intenzív erjedést okoznak és sokasodnak.
Ez a Japán kristály" Franciaországban ( és időközben Németországban is) Vizikefír" néven terjed.
A francia szőlészek ez egészség- és vízjavítás céljára használják.

A vizikefír (japánkristály) a Lactobacillus brevis, Streptococcus lactis és a Saccharomyces cerevisae szimbiózisa. Más szerzők a Betabacterium vermiforme és Saccharomyces pastorianus fajokat nevezik meg fő alkotóknak, melyek mellett további baktérium és élesztőfajok előfordulhatnak, hiszen vegyes kultúráról van szó.

A beteggyógyításban a kristálygomba, mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus női altesti betegségeknél.

Felhasználási lehetőségek: idegbetegségek, belső daganatok, bronchitilis, vérszegénység, vérkép problémák, sklerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás.
Naponta 1 liter, 2-6 hónap alatt gyógyul.

Kiütések ekcémák: naponta fél liter külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni. Ha kézről, arcról van szó, reggel lemosni, 2-4 nap alatt eltűnnek.

A legfontosabb: A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít és élethosszabbító hatása is van. A kristálygombát naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut.Finom és egészséges.

Elkészítése (2 literhez): Széles szájú nem fém zárható edényt, vagy üveget használjunk. (Pl.: ha nincs ilyen nagy üvegünk, műanyag üveg tetejét levágjuk és fóliával meg befőttesgumival zárjuk) 6 evőkanálnyi kristálygombát műanyag szitába téve meleg vízzel lemosni, 8-10 dkg cukrot ízlés szerint, 1 db száraz fügét, vagy 8-10 szem mazsolát, esetleg 1 db.aszalt barackot, a és fél jól megmosott citromot teszünk bele. 2 liter hideg vízzel felengedjük, jól felkavarjuk és szobahőmérsékleten 2-3 napig érleljük.
Minden nap megkeverjük. Érlelés után leszűrjük, üvegbe töltjük és a citrom levét belecsavarjuk.

Ügyeljünk arra, hogy a gomba fémmel ne érintkezzen. A kristálygombát langyos folyóvíz alatt műanyag szűrőben alaposan kimossuk és a fent megadott módon újra felhasználjuk.

A gomba gyorsan szaporodik, ezért szemétbe dobás helyett jobb a felesleget tovább adni.

A belőle készített ital a hűtőben néhány napig eláll. Fogyasztása hűtve a legjobb.




A leírásokat interneten találtam a gombákhoz !

Szeretettel és örömmel ajánlom saját fotóimmal.
Mindkét italt jóétvággyal fogyasztjuk orvosi javaslatra és egészségünkre válik.


Link Kefirgomba.hu Link
 
 
0 komment , kategória:  Kefir*Kristály*Kombucha gombák  
Tejalapú kefirgomba
  2010-06-08 11:12:03, kedd
 
 



A gombát tibeti szerzetesek tenyésztették,gyógyhatásai :

1. A szervezet ellenálló képességét helyreállítja
2. Meggyógyítja a szívbetegségeket,s a szív érrendszerét és szétbomlasztja a koleszterint a vérerekben.
3. Meggyógyítja a hasnyálmirigy, a máj és a lép betegségeit.
4. Meggyógyítja az epét, kitisztítja az epevezetéket, a patkóbelet és szétbontja az epekövet.
5. Meggyógyítja a gyomrot és a bélcsatornát,a patkóbelet és eltünteti a fekélyeket.
6. A gomba antibiotikumot képez a szervezetben, és ez által meggyógyítja a gyulladásokat.
7. Optimalizálja a vérnyomást.
8. Meggyógyítja a beteg vesét és kontrolálja a húgyelvezető utakat.
9. Visszatartja és fékezi a metasztázisok újra fellépését.
10. Megakadályozza a gyors öregedést.
11. Megszünteti a test petyhüdtségét és a megterhelés(stressz) okozta fáradtságot.
12. A gomba mindennemű,az élethez szükséges vitamint tartalmaz.

ALKALMAZÁSI TANÁCS 1 SZEMÉLY RÉSZÉRE:
Kb. 2 evőkanálnyi mennyiségnek megfelelő gombát leöntünk 2,5 dl felfőzetlen tejjel/kizárólag friss,zacskós tej alkalmas/. 24 óra múlva átszűrjük műanyag szitán. Az átszűréshez segítségül csak műanyagból vagy fából készült kanalat használhatunk. Az átszűr joghurt kész a fogyasztásra. A szitában maradt gombát folyó hideg víz alatt leöblítjük,majd a kitisztított üvegbe visszatöltjük és 2,5 dl tejjel újra felöntjük. Az üveget a konyhában,szobahőmérsékleten, fedetlenül tartjuk. Nem szabad hideg helyre vagy hűtőbe rakni.

A GOMBA FÉMMEL NEM ÉRINTKEZHET!

KÚRA
A joghurtot este közvetlen a lefekvés előtt fogyasztjuk el.
A kúra időtartama 20 nap, ezután 10 nap pihenő következik.
A kúrát addig folytatjuk, amíg egészségi állapot helyreáll.
FIGYELEM!
Ha a gomba nem kap elegendő tejet, fekete lesz és 24 óra múlva elveszti a gyógyító erejét, elpusztul. Tehát 10 napos pihenő alatt is rendszeresen meg kell tisztítani,és a tejjel ellátni. Az egészséges gomba 17 nap alatt duplájára szaporodik,ekkor meg lehet felezni és az egyik felét másnak lehet adni .A gomba szaporodásával arányosan a tej mennyiségét is megfelelően növelni kell. A gombát egy professzor hozta Magyarországra,aki 5 évig dolgozott Indiában. Májrákban megbetegedett és a Tibeti szerzetesek ezzel kezelték. Meggyógyultan tért vissza és hazatérésekor a szerzetesek egy adag gombát adtak neki,amit hazahozott.

Váljék egészségünkre!

 
 
1 komment , kategória:  Kefir*Kristály*Kombucha gombák  
Tanuljunk meg megállni!
  2010-06-08 08:14:15, kedd
 
  ,,...és mindent leküzdve megállhassatok." (Efézus 6:13)

Ne engedd, hogy az életed konfliktusmentes időszakai hamis biztonságérzetbe ringassanak! ,,Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el." (1Péter 5:8) Mit kell tennünk, amikor az ördög közelít? ,,Mindent leküzdve meg kell állnunk". Sőt: ,,van hatalma az Úrnak arra, hogy megtartson" (ld. Róma 14:4), nem a saját erőddel, hanem Jézus Krisztus erejével. Magadban könnyű célpont vagy, de az Úr erejével képes vagy megállni, és képes vagy arra, hogy ne add fel. Tehát ma, ha a sátán feltűnik kísértéseivel, jelentsd ki, hogy Krisztusban meg fogsz állni. Add tudtára, hogy kitartasz, amíg a rengés véget ér, amíg a magányosság hullámai elcsitulnak, amíg a házasságod helyreáll, amíg kijutsz az adósságból, amíg a küzdelem véget ér, amíg indulatod elveszti erejét, és többé nem ejt csapdába és nem billent ki egyensúlyodból.

Ha kitartasz - Isten megerősít!

Pál azt mondta: ,,Mindenre van erőm a Krisztusban, aki megerősít engem" (Filippi 4:13). Figyeld meg a ,,megerősít" szót! Nem csupán egyszer erősít meg: ezt újra és újra megteszi. Ő megerősít minden egyes alkalommal, amikor nehéz kihívással nézel szembe, amikor gyötrő emlékek térnek vissza, amikor eszedbe jut tökéletlen múltad, amikor nehéz helyzetbe kerülsz. Az, hogy Istentől erőt nyerj az ellenséggel szembeni megálláshoz, nem megy erőfeszítés nélkül. Ehhez az kell, hogy dicsőítsd Istent, imádkozz, és olyan mértékben merülj bele Igéjébe, ahogy soha azelőtt. De az igazság az, hogy meg tudsz állni, ha meg akarsz!

Mai Ige
Link
 
 
0 komment , kategória:   Mai Ige * Bob Gass *  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2010.05 2010. Június 2010.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 71 db bejegyzés
e év: 862 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 483
  • e Hét: 9332
  • e Hónap: 20385
  • e Év: 81686
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.