Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A szereplők sértegetése - világ-Monarchia
  2022-10-17 21:18:42, hétfő
 
  Világ-Monarchia skizopren állandó világapokalipszist végrehajtó szereplői, minden történelmi kor és idő ismétlői és jelentői a világ-könyvtárnak, bibliáiknak, születésem óta áldoznak engem Istálló-Vénusz jóslatuk kezdetével az egész világegyetem vonultatásával szappantisztító sorozatokban, fizetve az ukránoknak a hatalmas pénzeket, hogy aranykorba támadjanak fel az emberiség lemészárlása és ennek ünneplése közben és után spiritiszta globális világtestvériség létrehozával Müller Péterrel és nevelt fiával, amelyek szabályszerű kivégző sorozatot hajtottak végre a Kecskések, Tóthok és Farkasok helyett, felügyelve a nagypán népét, 86 éves hosszabbítással, értelmiség legyőzéssel az egész világon a Mónika Show jelenleg is tisztuló miskolci Hunnia börtön elmeosztályával mészárló cigány sátánistáival, amikkel bolt és közlekedési fóbiámmal kitermelt nácikkal együtt létrehozták a nagy-Babylont egykori sátoraljaújhelyi Hecske történelme és jelecskéi alapján nagy közös áldozással Ágneseik helyett egész Ázsia és a cigányság emberré nemesítése érdekében az egészségüggyel az élen, amelyik utolsó embert áldozott a Hunnia börtönével, amelyekkel tort ültek, lebontva a szám belső szerkezetét, űrpusztítóját vetve be a család ellen Iker tornyaival megjelölten kíséretével együtt, amerikai űrbabel néven, a meggyfürtös von mohó teremtőjével együtt Amerikának, amelyik vietnami háború Szűcs néven berendezett dominoja óta nem vállalta és hajtotta végre a szerepeit, hanem elégetve minden bizonyítékot titkosítanak, hogy soha ne derüljön ki, hogy ők történelmet ismételtek szocialista kor kezdetével és annak legyőzésével Kennedyékkel. Busch mutatta jópár éve már a szobrokat, melyek mezítenelek voltak és letakarták őket, hogy tisztult Amerika egykori történelem alapján.

Minden médiája Magyarország meggyalázóinak és felszámolóinak tort ül 86 éve, hazudva az igazságról, de hát ez a hazugság országa, az ózdi 666 sátán központjával a honfoglalóknak, amelyek Fenevadjukkal, mint Dart Vaderként filmben beállítottal atlantiszi ezer éves sólyom rendi történelmet írtak maguknak és hajtottak végre Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak főszerepének végrehajtásával, atlantiszi feszülettel és munkahelyi üldözéssel, ahogyan egykor Atlantiszt felszámolták. Még ezen is túltettek, mert ledarálásnak mondott szétpüfölésével a testemnek atlantiszi aranyhalakat ünnepelnek az ünnepi tortájukon a nagypán utcai nemi csapások, atlantiszi földrengésével fogorvosaiknak a szájban, amik állandó embergyalázók, akár Románia Liptai Klaudia néven beállított első emberáldozó démonja.

A Vörös Oroszlán médiája, amelyik minden kommunista szerepet végrehajtott, hosszabbítva a nagyobbik túszként megszülettetett lányommal 1976 óta, amik az atv-ben közvetítenek kutyás hosszabbításuk mellett letiltott az újságjából, mert világpolgárként tündökölnek, Gulyás Márton kommunista liberálisként végtelenül hosszabbító Uniós központjával az utcának. A miskolci média, amelyik szintén az elmeosztály kommunistáit jelenti tiszta akar maradni, szégyell engem, hagyja, hogy elmebetegezzenek maguk, mint szereplők helyett, amik 1989 óta hosszabbítottak végtelenül pornó és bulvár formában az engem tor és mulató ünnepségek közepette temető és gyalázó városukkal.
Felteszi a kérdését az utcanépének nekem válaszul a Cilikés kommunista idő történéseire, hogy engem a diliházból szalajtottak?
Megírtam neki, hogy nagyon jól tudja, hogy az elmeosztálya áldoz születésem óta, ezt nem tette fel, meg hogy kétszer kértem tőlük segítségét: 1995-ben a piros Holdnál, amikor Nagy Anna főszerepében a Vörös Oroszlán világ végét hajtva végre rám szállította a bibliai csapásokat, még a négyszer végrehajtott világtörténelem után, melyek a romániai és indiai cigánysággal mészároltak, Feketevonatként beállítva ismét őket, Földanyás korral kezdve új lengyel, román, Jehova, finn történelmet napbaöltözött asszonyos Máriájájával a jungista aranysas főszereplőjüknek többmilliió éves kezdettel negyedszer, ég seregével együtt, a cigánysággal, amelyek legyőztek Főnix néven Mary Zsuzsa Magyarország angyala főszerepében, meg Csepregi Éva főszereplőjük helyett, csernobili jeladásuk után, medvének üzenve változatlanul az ózdiakkal, hogy olyat kottáznak az égre, melyet többé nem felejt el a Föld, a világ teljes egésze tettei, szerepei, betegségei, bűnei, torzulásai, erkölcstelenségei elhordoztatásával Krisztus vallásainak végrehajtásával.
1998-ban szintén segítséget kértem a miskolci médiától, hogy nő a hasam, nagyon nagy fájdalmaim vannak, amit az újságírók láttak, mert ijedten nézték, mi van a melleim alatt. 24 éves kínzást hajtott végre Miskolc városa az elmeosztálya médiájával, amit végig nevettek, mint az apokalipszis összes csapását, amiket végrehajtottak utolsó emberként a családomon. Bemutattak mindent a médiájukban, a tisztátalan lelkeivel, szellemvilágával együtt Mülleréknek a Fókuszban. Már a tatár halálnép is megtisztult, közölte Erős Andrea mexikói főszereplő Puniellaként az én áldozásommal, arcommal Eszmeraldaként, de senki semmit nem tett, így akarnak örök életet Románia halálnépével együtt.

Itt vannak az ózdiak együtt a Rákóczi terével Orbánéknak hat éve már, mint kiderült, ispánságot hozva létre már, világ-Babylon megtisztítása után, kiadott könyveik alapján, perverz vallásaikkal, Rózsák berendezésével, valamennyi feszületet jelent az Illés apokalipszis Ébredő vallási játszótere G. Maczó Ágnes főszerepe kezdete óta, amit 1963 körül kezdtek el.
A Rákóczi tér összeállította István a király mellett világ-Magyarországot a városi főtanácsnok világkönyvtár főszereplő szerepének négyszeres végrehajtásával, Taylor nevek berendezésével az egész világon, főszerepének végrehajtásával Bródy Valakinek le kell győzni a sötétséget szövege alapján, Bródy János valamennyi sárga szöveggyűjtemény-sorozatának elméletei végrehajtásával megállás nélkül, liberális kommunista játékot játszva az állandó kislány áldozóival a népének.

Mint kiderült, Magyarország az ukránoknak való fizetésével, Csonka torony szövetségben a német sátán népével mindezt tudatosan hajtotta végre, készülve előre a fogadásomra árja családom megáldozásával, kakas néven berendezve a régebben felszámolt szlovák területen a család nevét.

Az egész világ minden népe és országa egyetértett a tor ünnepével az ország és a mi legyőzőinknek, elmeosztályra vitellel, legyógyszerezéssel, leinjekciózással, mely mai napig tart teljes folyamatosan történő sátánista kivégzés közben és után értelmiség legyőzők helyetti kivégzéssel, akár a vasfüggönyös Vargák helyett, melyek semmik sem lehettek volna és az arcuknak nem lett volna szabad ismerősnek lenniük. A világ országai ide tartoznak a világkönyvtárába az ózdiaknak, kivéve a lengyel Istent, Kobold Tamást, Jehova népét és kutyáit, magyarok csillagrendjét és pár ég seregét, a többit a sátán teremtette meg. Ők akarnak közösen atlantiszi lopott dallamával az országnak és pünkösdieknek, bibliai oktatóknak aranyföldbe támadni a Hunnia börtön szentháromságának Hit Gyülekezetével, mint miskolci elmeosztály tagjai és szereplői, melyek szerepeiket nem vállalták 1945 óta, a családomon hajtották végre Hunnia filmeikkel együtt, amit Gáspár Győzővel ünnepelt az orosz maffiahálózata a kereszténységnek, amelyik utolsó emberként mészárol 64 éve.

Mindenki tudja az igazságot, de elmebetegeznek, hagyják, mert ők így tisztán maradnak, mint emberré váltak véráldozásból 64 éven keresztül.

Végtelenül hosszabbíanak a nagypán utcai, romániai elmeosztály által emelt diktátorok,, együtt az Iker torony globális világ nemi testvériségével, nekem meg nincs kivel megbeszélnem, mi történt velem, mindegyik a szereplők futtatásából és a celebekből él, végtelen időhúzás végett, mint állandó világapokalipszis végrehajtó emberiség ellenes csapások. Orbán meg a véráldozással emelt ázsiai és brazil, szigetek, törökök, indiai, örmény meg különféle szövetségével a megtisztultak seregével világ-Magyarországot épít romániai Rákóczi terével,Hunnia szentháromság szövetségében, a dáridózó nép végig ujjongta az elmúlt 86 évet.

Nincs hová mennem, egyedül vagyok, hatalmas fájdalommal már 24 éve, mivel engem Magyarország és Románia a magyar nyelv miatt kivégzésre szánt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2022.09 2022. Október 2022.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 75 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1408
  • e Hét: 8881
  • e Hónap: 15122
  • e Év: 67388
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.