Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
A núlt már elmúlt...
  2023-09-26 22:29:28, kedd
 
  "A múlt már elmúlt, a jövő pedig még eljön. A jelen pedig ajándék, ezért hívják mostnak." - Bill Keane  
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Legalább a gyerekeimnek segítsenek!
  2023-09-23 23:23:08, szombat
 
  Magyarország kivégző sorozata, véráldozással, tömeggyalázással, árja német családot elnevezve a szlovák Tóthokkal kakasnak, annak ellenére, hogy saját főszereplőjük van ilyen formában Pirroska néven, (akinek a szülei Jézus energiáját keringtetik magukban, megáldanak mindent), a világ összes szerepe négyszeres végrehajtásával a skizopren elmeosztályai helyett, világapokalipszis állandó végrehajtóiként, az egész világegyetem berendezésével űr népével együtt, űrpusztítóval Iker torony szimbólummal, temetői torünnepével és a családom kihalatásával, lemészárlásával, meggyalázásával gyerekeimmel együtt, mai napig tart. A Rákóczi tér Sváby kutyás berendezésével a miskolci elmeosztályról hat éve hosszabbít, anarexiával támadva meg a családot. Miskolc, amelyik 1989 óta hosszabbít a főtanácsnoka világkönyvtáros szerepében, világ-Magyarország létrehozása céljából ózdi 666 központjával, Németországgal együtt a világ összes címeresével és valamennyi szimbólumával, mint a szfinx-szel kivitelezte a romániai elmeosztállyal, sziámiékkal az élen az emberek egykori lemészárlóinak tetteit, betegségeit, torzulásait érzékenyítésként végrehajtva, darabokra hulló bibliájával a népeknek, megmentésével az összes szereplőjének a világnak, globális világtestvériséget hozott létre spiritiszta sátán népével az élen, amik senkit sem hagytak a cigányságával Indiának Feketevonat kezdetével a lengyel történelemnek -életben, értelmiség legyőzőikkel együtt, amik megszületnek autista és különféle torz formában, amik miatt ismét támadnak és ennek soha nem lesz vége. Megöltek mindenkit, aki az egyszeri életű embereket szerette és tisztelte, vagy jött menteni, nekik, mint pokol népeknek lehetett csak szeretetben élniük.

Nagyobbik lányom jelenleg két beteg gyereke egyetemi tanulmányait fizeti a Szabó családnak, hat éve meghaladta az emberfeletti kihasználást és terhelést. Nyáron négy munkakört töltött be, esetfelelős, igazgató helyettes félállásban be nem jelentve, amikért kap valamennyi fizetést. A többi munkát, mint a majorság vezetőt, turisztikai felelőst, ingyen végezte, végzi, s ezt az egész világ végig nézi. Nem bírom ki, ha a lányom idegei felmondják a szolgálatot és nincsen segítségünk, rajtam sem könyörül senki, Magyarország még mindig áldoz tisztítva és nemesítve sorozatokban a világegyetemet, a másik pokol világgal együtt kancsal kakas főszereplőjük helyetti áldozásommal németként nevünk berendezésével az elmeosztályok által Szlovákiában, kancsal Isaorás brazil kezdetükkel, amit többször ünnepelt az ország egy forintosok gyűjtésével az elmeosztályával.

Nem nekem kell elmondani a gyerekeimnek, mit művel az ország a családdal, mi történik velem, hogy nem lusta vagyok dolgozni, hanem tűzben égek és pokoli kínom van éjjel-nappal 1998. óta, istálló-Vénuszos kezdetével a sátoraljaújhelyi Hecske berendezésével Kecskés nagypán népe új történelme felépítéséhez Uniós központjában a németeknek, kakas kezdetével a családom elnevezésének árjaként. Kérem, hogy legalább a gyerekeimnek segítsenek és fedjék fel a nagyobbik lányom előtt az igazságot!
Unokáim tudják, hogy a lányom családja világkönyvtárát hajtják végre az egész világ vonultlatásával, világ-Magyarország létrehozásával, segítségre van szükségünk. Borzalmasat művelt a nagypán néven létrehozott utcája Magyarországnak Uniós központ berendezésével, Iker toronnyal és a miskolci elmeosztály elmebetegeivel együtt, egészségügyi berendezéssel.

Az újságírók letiltottak a fórumokról is, a politikusaival a romániai pokol nép Soros Györgyével az élen, liberálisaikkal és keresztényeivel a Rákóczi térnek, miskolci elmeosztály apokalipszist végrehajtó egyházainak végtelen hosszabbításra rendezkedtek be. Ezért is végeztek ki 1997-ben először, legyógyszerezve és leinjekciózva, a nyakamat, fogaimat, minden részemet feketemágiával megtámadva Müllerék által, még a rengeteg csapása mellett az Iker torony népének nagypán általuk berendezett és létrehozott utcájából, amik három lépcsőháza már 88 éve hosszabbít, csak azt hitték, hogy mi Németországból eredünk, ezért is volt a Varga-Habsburg őrházas, sorompós vasfüggöny berendezve az elmeosztály Táncdalfesztiváljával, főszereplőivel és Ki Mit Tud-jával, amit folyamatosan folytattak tehetségkutatókkal, falvak, tanyák kitermelésével, kommunikációs egykori csapásokkal, visszhangok sorozatával. Paranoid skizoprennek nyilvánítottak 1997-es legyógyszerezésemkor nap és holdjeles szimbólumával a kínai pusztítónak.Bár nem tudtam semmiről, hiába mondták, hogy ne éljem magam bele a szerepekbe, meg ne énekeljek Bródy dalokat. Tehát, míg itt nem írtam, amikre gondolkozás nélkül fokozatosan rájöttem, senkivel soha nem beszéltem. Az elmebetegek maguk helyett skizopreneztek le, ők irányítják az egészségügyet, ők pakolgatják az orvosokat. A fórumokon is, mikor néha segítséget kérek, vagy leírom az igazságokat, szidnak és elmebetegeznek a gyilkosaim. Kurvák helyetti áldozásommal kezdtek egyből születésem után, Ágnesek főszerepében, nemesítve egész Ázsiát és a cigányságot emberré, elméleteik végrehajtásával Pszichografológiai egykori népek gyűjteményes könyve alapján. Az ország nemi gyalázását Csernobil óta ünnepli a miskolci elmeosztállyal, Miskolc város berendezésével világ-városként Kelettel az élen Ízisz-Jézus elméletük végrehajtásával a világ összes feketemágus szerepében. Atlantiszi lopott dallammal akar a művészvilág aranyföldbe támadni, mint utcanépei a sátánnak, spiritisztákkal együtt. Ízisz-Jézus elméletüket 1995-től az addigi feketemágus főszerepei mellett a kétszarvú hamis prófétájuknak úgy hajtották végre, hogy végrehajtották születésemig az egyetlen tiszta hang, Csepregi Éva megteremtését a Főnix feketemágus utcanépéhez a világ meggyalázása céljából, a sötét a nap, ontja a sugarakat daluk alapján, mely alapján égették a talpamat, míg Cseh Károly ivott pár pohárral bort, mert arról szól a dal, hogy soha senki meg ne tudja, mért szól hamisan a dal. Külön vannak a rock az óra kezdetükkel indított pszichografológiai pokol angyalai a rock-kal, a miskolci elmeosztály hippijei és punkjai, mint zenei apokalipszis végrehajtói a beattesekkel együtt. Ízisz-Jézus elméletükhöz kidolgozták a felfoghatatlant, hogy Ízisz felkiált: Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet?
Tort ülnek Novák Katalinnal,akinek a Rákóczi tere közölte a nemi gyalázásuk kezdetén,mire vágok fel, Mészáros gázszerelővel, mivel egy ózdi gázszerelővel gyalázatattak meg a medve kommunista helyett, akinek már nagyon régóta üzennek kislányok meggyalázásával.
Megtámad a Rákóczi tér mindenkit, aki bármiben jön segíteni, betegségekkel, tisztátalan lelkeivel együtt, amiknek saját huhogó emberjogaik vannak. Kitüntetik a gyalázóimat, áldozóimat, szereplőket, meg akik ártottak. A kormány Rákóczi tere Jézus áldozó pöcegödrével és vasfüggönyös hosszabbítókkal, mint már keresztényekkel saját nyereménylistát vezet és mindennel ellátják a híveiket, amire éppen szükségük van. Azokat, akik velem bármilyen netes kapcsolatot tartottak, tiszteltek, szerettek, vagy megjelöltek nyertesnek valamelyik játékban, lehetetlenné tették.
Tűnnek el a dogaim, tárgyaim ismét a lakásból, Babylonnak bármire van szüksége, egyszerűen elveszi, miközben atlantiszi feltámadásra váró népét gazdagságba juttatja, hatalmas pénzeket adva nekik csalással is.

Tehát német nevünkre építette fel a sötétség népe Tóth atyafiak kezdettel a nagypán utcájuknak kommunistáit, diktátorait, nácijait, vasait, farkas spiritisztáit Müllerékkel, amik szabályszerű kivégzést és vérfürdőt rendeztek születésem óta a cigány sátánistáikkal, Rákóczi terükkel együtt, megváltási tervével Ázsiának és a cigányságnak egyetlen nagy közös áldozásukkal, antiszemita elméleteikkel, még a nyugat és kelet áldozásai mellett világkönyvtárával az elmeosztályoknak arra, hogy olyat kottáznak az égbe, melyet többé nem mos le a hó, mindenből az utolsók megáldozásával, győzelmi ünnepükkel, amit 1997 óta rendeznek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar ABC betűi
  2023-09-21 09:14:01, csütörtök
 
 
A magyar ABC betűi (ebben a felsorolásban a nagy-, és a kisbetűk egyként számítanak):

A: A házunk védelme, a betű formája adja, hogy sátorra hasonlít legjobban. Az otthon, a család fontosságát jelzi. A védelmet, a testünket (főleg kisbetű formában) is jelképezi. Ha leírod, figyelj, hogy mindkét "lába" a földet érje, biztos védelmet adjon neked ez a ház. Ugyanakkor az ,,a", a munka betűje és én-kép betű is. Írásnál pl. a mérete és formája jelzi, miként gondolkodunk magunkról, mekkorának és milyennek látjuk magunkat és hogyan viszonyulunk a munkához. Sok ,,a" betű saját szabályaihoz ragaszkodó jellemet mutathat (ez főleg belül érvényesül, még ha kifelé társasági emberként, laza személyiségként is ismerik az illetőt). Az "a" hang a szív rezgéshangja. Mikor énekeljük, szívünket nyitjuk, szívcsakránkat erősítjük. Betűkódja segít, hogy szív szinten lássuk a dolgokat, szívünkből éljünk.
B: Egyrészt a házasság betűje, a kapcsolatoké, az érzéseké, a szerelemé. Analógiát mutat a vesékkel - a grafológiában ezek megbetegedését is jelöli. A ,,b" a birtoklást is jelölheti, ahogy a betű hasa öleli a világot, a tárgyakat vagy a partnert, ezért az anyagi javakhoz való viszonyulásra is utal. Sok b betű anyagias jellemet takarhat.
C: Női jelkép, a "cica farka", nyitottság, szeszélyesség, változékonyság, a Hold analógiája mivel egyfélholdra is hasonlít. Nyitottságot mutat, nőiességet, befogadást. Ugyanakkor a családot is mutatja, mennyire fontos, hogy kiegészüljön a félkör körívvé..., mint ölelő kar. Utalhat sajátos humorérzékre, mint oldalra fordított nevető száj. Az ilyen ember, akinek sok ,,c" betűje van, szeret nevetni.
D: A szülői házhoz, különösen az anyához, az anyai mintához való kötődést mutatja. Ugyanakkor az apa és anya, családi béke fontosságát is jelző betű. Az elrendeltség, a determináció megtestesítője is. Kezdőbetűként az is jelöli, hogy viselője sokat eltűr, jól terhelhető személy. A sok ,,d" betűvel rendelkező ember szereti a szellemi kihívásokat, vállalkozó személyiség és sok feladattal érkezett.
E: A szív, a változékony érzelmek, a vonzás-taszítás, a végletek, az élet-halál, a születés előtti (méhen belüli) élmények betűje. A kicsit "elszállt" varázslatos dolgokra hajlamos, szórakozott emberek jele lehet. Az önbecsülés betűje is. Akinek túl sok van hajlamos önmaga túlértékelésére, akinek nincs, alulértékelheti önmagát. Az ,,e" a szeretet-jelző betű is. Minél több ,,e" betűnk van, annál jobban igényeljük a szeretet megnyilvánulásokat, akár általunk, akár nekünk. Ennek a magánhangzónak a rezgése a torokcsakra energiáit szólítja, ezzel segítő erőt ad nekünk, hogy kiálljunk önmagunkért és az igazságunkért.
F: A függőségeket mutathatja. Van benne játékosság, gyors felfogás, a transzendens és a tudatalatti közötti szabad átjárás, fiatalon bohémség, idősebb korban beérkezettség, nagyfokú rajongás. Férfias betű, érzelmi aspektussal fűszerezve. Férfiaknál a férfiassághoz (önmagukhoz) való viszonyt, nőknél a férfiakhoz való viszonyt jelöli. Sok ,,f" betű a női névben, sok szerelmi kalandra utalhat. A sok ,,f" betű mély érzelmek mutatója is lehet.
G: Az ösztönök betűje, az ősi természetesség, az ételek, italok, nagybetűs ÉLET kedvelése ezzel a betűvel függ össze (a G betű a Föld betűje is). Érzéki betű, a szexualitáshoz való viszonyt is jelöli. Akinek sok ,,g" betűje van, nem fél kimutatni a vonzalmát, érzelmeit. A ,,gy" betű pedig a párkapcsolatra utal. Az ilyen embernek fontos, hogy kapcsolatban éljen.
H: A légvétel betűje. A tüdővel is analóg lehet, arra figyelmeztet, hogy viselője mit "szív mellre", szabadon áramolhat-e az éltető levegő az életében. Szabadságot, kitekintő hajlamot, reménykedést is jelöl. Jelöli az otthonunkhoz való viszonyunkat is. A sok ,,h" betű olyan személyiséget takar, akinek fontos a nyugodt, támogató, otthonos háttér. Ez a betű a középpont megtalálására ösztönöz, viselőjét arra készteti, hogy mindig értse a dolgok közötti összefüggéseket.
I: A legteljesebb én, önértékelési betű. Erővonal, fallikus szimbólum egy kard, vagy akár lehet akadály is. A népnyelv arról, aki "kiteszi az i-re a pontot" azt tartja, hogy befejezi a dolgait, nem hagy félbe semmit, határozott személy. A sok ,,i" betűvel rendelkező értékeli az életet és látja a lehetőségeket. Akinek nincs, a feladata, tanulnivalója lehet az, hogy meglássa az értéket mindenben. Hajlamot mutat az ego-s viselkedésre is, főleg ha nevünk minden első betűje így kezdődik, ezért fontos, hogy kiegyensúlyozottan álljunk a dolgokhoz. Ennek a hangnak a rezgése a felső két csakra (homlok-, és koronacsakra) energiájához kapcsolódik. Segít, hogy megértsük a dolgokban rejlő magasabb összefüggéseket.
J: Az élet "jója", minden ami az életünkben a fejlődést, a boldogságot - vagy szélsőséges esetben a hedonizmust, a túlzott életigenlést jelenti, vagy hajlamot mutathat a panaszkodásra is (főleg ha a kezdőbetűk a vezetéknév és keresztnév esetében is azonosak). Ebben az esetben a sok ,,j" betű a boldogság ,,csapdája" is lehet. A ,,j" a megbocsátás betűje lehet, akinek több van, sokkal megértőbb és megbocsátóbb emberré válhat! Vágyaink betűje is, jelzi, hogy mennyi ösztönző erőnk van azokat megvalósítani.
K: A kitartás betűje, kardoskodó harcosság is van mögötte, új feltalálásokat mutathat, kíváncsiságot a rejtett összefüggésekre éles észjárást. Kreativitás és kivitelezés betűje. Akinek sok van nagyon kreatív személyiség, akinél hiányzik, lehet földhöz kötött gondolkodású, aki nehezen fogadja el az újat. A ,,k" betű segít véghezvinni a dolgainkat.
L: Az intellektus, egyfajta szellemi kényelmesség betűje, olyasvalakit jelöl, aki a tudásával szerzi meg a javait, kényelmét. Okos, tudására támaszkodik. Az ismeretek a tudás betűje. Olyan személyiséget jelez, akinek fontos a tudás megszerzése, és törekszik is erre. Segít abban is, hogy a megszerzett tudást felhasználjuk. Utal a pénzre és az anyagi javakra. A sok ,,l" betű jelezhet ebben az életben anyagi biztonságot. Az ,,ly" páros betűként a szellemi harmónia jelzője. Ezzel a betűvel rendelkező személy életében a szellemi egységre törekszik.
M: Az anyaságot jelképezi, a tápláló, ősanyai kebleket szimbolizálja, tápláló, eredendő ősi energiával lát el. Mária az ősanya. Személye gyakran szélsősége megítélés alá esik, mivel az egyetemes jót szolgálja.Az m társas kapcsolatok betűje. Három szára az én-te-ő kapcsolatot szimbolizálja. Sok ,,m" betűvel rendelkező ember a társaság központja, nőként jó anya válhat belőle.
N: Ugyancsak társas kapcsolati betű, de itt a kapcsolat két személy közötti. Az erők egyensúlya, a te és én egyenrangúságának kifejezője lehet, a kommunikációt, az egyenrangú párbeszédet jelképezheti.Az N ad a világnak, és mindezt könnyeden, játékosan teszi.
O: A második én-kép betű. A kör, a teljesség, a karikagyűrű jelképe a teljes kapcsolatot szimbolizálja, de lehet a bezártságé is, a házasságba, a munkába, vagy bármilyen cselekedetbe. A mások számára érzékelhető énünket szimbolizálja. A jó közérzet betűje. A sok ,,o" betűvel rendelkező szereti a vidámságot és a szórakozást. A végtelen kör, mely fogva tart, ugyanakkor lehetőségekhez juttat. Ezért a harmóniára törekvés jele is, az ilyen embernek nagyon fontos, hogy körülötte és benne is harmónia legyen. Ez a magánhangzó a hasi csakra rezgéseire kapcsolódik, éppen ezért a teremtő erő és a tiszta akarat erejét szólítja meg. Segít megvalósítanunk önmagunkat.
P: A nőies betű. Férfiaknál a nőkhöz való viszonyt, aktív szexualitást, erőteljességet, ösztönös kitartást mutat. Nőknél az önmaguk és saját nemük elfogadását és megértését jelenti. Nőiességük megélését.
Q: A ,,Q" betű nagyon ritka a magyar nyelven (főleg idegenből átvett nevekben található), így éppen aváratlant, a megjósolhatatlant szimbolizálja.
R: Mutatja a művészi érzéket, a színpadi megjelenést, a kisugárzást, az ezotériával kapcsolatos képességeket, a ráérzést, a transzcendensre való fogékonyságot. A karrier, egyensúly, sikert segítő betűje lehet, ha az ember tesz érte. Az ilyen embernek, akinek több ,,r" betű szerepel a nevében fontos, hogy megmutassa magát, és megélje azt, amit elképzelt.
S: Analóg a kígyóval, bölcsességet, ősiséget, csábítást, vagy érzékiséget, egyfajta hullámzást, lüktetést mutat. Szélsőségek embere lehet az, akinek nevében az ,,s" gyakran szerepel. Az ,,s" még aszerzés betűje is. A sok ilyen betűvel rendelkező embernek fontos, hogy anyagi javakat, megbecsülést szerezzen. Az ,,sz" is kapcsolati betű, de munkakapcsolatot jelez. A sok ilyen betűvel rendelkező embernek fontos, hogy a munkájában sikeresen együttműködjön másokkal (az is mit gondolnak róla), hogy együtt hozzon létre dolgokat másokkal, pl. egy csapat tagjaként.
T: A tudatosság, a vezetés, az önbizalom és önértékelés jelzője ez a betű. Az agilitást, a törekvéseket mutatja, a boldogulás esélyét a világban. Az akaraterő betűje. A sok ,,t" betű a dominanciaigényt is szimbolizálhatja, de a vezetői képességek jelzője is.
U: Az anyaméh, földi élet, a befogadás jelképe, de lehet csapda, szakadék, amibe - feladatként - beleesünk, ezért lehet a szenvedélybetegségre utaló hajlam jelzője is. Ezzel a magánhangzóval a két alsó csakrát (gyökér-, és szakrális csakra) nyithatjuk és tisztíthatjuk, ha zengetjük őket. Éppen ezért ezeket az erőket szólítja meg, a földet, földi emberi dolgainkat, és a vele kapcsolatos emberi érzelmek erejét.
V + W: Egyrészt ugyancsak a befogadásról (az alakja alapján), másrészt a kettéválásról, a szellemi megosztódásról, szétszakadásról, az ,,eredendő bűnbeesésről" szól. Kedveli a versenyeket. Előrevetíti a szociális érzékenységet, az egészségügyhöz való vonzódást is, esetleg műtéteket. Van a betűben egy kevés vadság, gyakorlatiasság, akaratosság is. A sok ,,v" betű jelölhet egy belső hiányt, amit az élet megélésével kell kitölteni.
X: A törvény, összefogás, szövetség, erők egyesítése, kereszt, megfeszítettség. Az ,,x" erejét képviselő ember (pl. Xavér) egyrészt saját szabályai szerint szeret élni, másrészt belül fel kíván rúgni minden szabályt, ezáltal lázadó jellem.
Y: Ha egyedül vizsgáljuk, a betű ereje a koncentrációt, egyesülést, válaszutat, útkeresést jelképezi.Páros betűs formában mindig a kapcsolat jelzője, így jelzi a kapcsolatra való fokozott igényt.
Z: Az őszinteség, a nyitottság, a torok-csakra betűje, olyan vonatkozásban, hogy támogatja a kommunikatív kapcsolatokat. Mutatja a verbális képességeket, a törekvést a jó kommunikációra. Ugyanakkor ez a betű a külvilág és az ember közötti harmóniát is igényli. A sok ,,z" betű ezt a törekvést jelzi. Jelöli a pontosságra, precizitásra való törekvésünket, de hajlamosít a túlzott ellenőrzésre (féltékenységre).
/forras: irás Pusztai Orsitól/
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Tanulj annyit...
  2023-09-09 19:16:49, szombat
 
  "Tanulj annyit, amennyit csak tudsz, és amikor már azt hiszed, hogy mindent tudsz, akkor tanulj tovább." - John C. Maxwell  
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Geothe: Az Isteni
  2023-09-03 19:12:21, vasárnap
 
  Johann Wolfgang von Goethe:Az Isteni

Jó legyen az ember,
Irgalmas és nemes!
Mert csak is ebben
Tér el a többi
Élő lényektől,
Melyeket ismer.

Üdv az ismeretlen
Magasabb lényeknek,
Kiket csak sejtünk!
De csak ember példáján
Hihetünk bennök.

Mert nincsen érzés
A természetben.
Egyaránt süt a nap
Jókra, rosszakra,
S gonosztevőnek
Csak úgy világít
A hold meg a csillag,
Mint a legderekabbnak.

Szélvész és zuhatag,
Égzengés, jégverés
Robognak útjukon,
S futtában, vaktában
Érik váltva
Ezt is, amazt is.

Igy a szerencse is
Kap a tömeg közé,
Fogja majd egy fiú
Ártatlan üstökét,
Majd meg a bűnös
Tar koponyáját.

Érczkemény, ős törvény
Szabta mederben
Járják a lények
A földi élet
Körfutását.
Egyedűl az ember
Bír lehetetlent;
Tud különbséget,
Választ és ítél,
Maradandóvá
Teszi a perczet.

Néki jutott csak
Jót jutalmazni.
Rosszat büntetni,
Gyámolni, segítni,
S azt mi bolygó, téveteg,
Hasznos lánczba fűzni.

Az örökkön élőket
Szintén úgy tiszteljük,
Mintha emberek
Volnának ők és
Nagyban mivelnék, mit
Kicsiben tesznek
Legjobbjaink.

Az ember jó legyen,
Irgalmas, jóttevő,
Tegye fáradatlanúl
Az üdvöst, hasznosat,
Mintát adván nekünk
Magasabb lényekről,
A kiket csak sejtünk.

(1782.)
(Dóczi Lajos fordítása)
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Mindig van remény
  2023-09-03 18:31:20, vasárnap
 
  "Ne felejtsd el, hogy mindig a napfény után jön az eső. Így érdemes az esőnapokat is elviselni, hiszen tudjuk, hogy mindig lesz újabb napfény." Chat  
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2023.08 2023. Szeptember 2023.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 95 db bejegyzés
Összes: 7222 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 12
  • e Hét: 242
  • e Hónap: 612
  • e Év: 39613
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.