Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Az élet szép...
  2023-10-30 17:46:53, hétfő
 
  Rainer Maria Rilke-től: "Az élet szép, és ebben a szépnek maradása áll, semmi másban. Végső soron az élet olyan szép, amilyennek mi csináljuk."  
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Emerson idézet a béke és szépség helyéről
  2023-10-21 21:24:21, szombat
 
  "A békét a szívünk mélyén találjuk, a szépséget pedig azokban a dolgokban, amik körülvesznek minket." - Ralph Waldo Emerson  
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Az álmaim céljaim...
  2023-10-16 18:34:10, hétfő
 
  "Az álmaim céljaim. Kitartóan haladok feléjük, mert tudom, hogy egy napon megvalósulnak, és minden kihívást megtörnek." - Anonim  
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Az igazi siker
  2023-10-13 18:14:38, péntek
 
  "Az igazi siker az, ha olyan sokszor próbálkozol, ahányszor csak szükséges. Az igazi kudarc akkor következik be, amikor feladod a próbálkozást." - Napóleon Hill  
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Magyar pszichiátria - kivégzőgépek
  2023-10-09 14:18:33, hétfő
 
  Magyarország legyőzői és felszámolói, legyőzésemet 1997 óta ünneplő Hunnia börtön elmeosztálya, mint világ-Monarchia összes szereplője és skizopren elmebetege szerepét a családom szlovák kakasnak minket nevező kezdetével, 1945 óta a szereplők hajtják végre a család támadásával, gyalázásával az egész világ tudtával. Magyarország az egész világ összezúzóit és megcsonkítóit, kivégzőit jelenti pszichiátriai, titkos berendezéssel, amikor azt tesznek, amit akarnak, kedvük szerint a döglégy Sziámi és miskolci elmeosztály által beiskolázott és pszichiáterré tett orvosok. El kell olvasni a névtárukat és rájuk csodálkozni, hogy lehet ennyi apokaliptikus csapás orvos.

Egyedül vagyok Magyarország elmebetegeivel szemben, amik, bár nem tudtam semmiről, paranoid skizoprennek nyilvánítottak feketemágusaikkal történő folyamatos nemi gyalázásuk és kivégzésük közben, ami teljesen normális volt a szereplőknek.


Csernobilkor legyőztek Csepregi Éva mocska miatt, Lehoczky Zsuzsanna és Mészáros Kata főszerepében, olyan hatalmas erővel, hogy nem tudtam, hol vagyok, amit azóta is ünnepelnek Mészáros gázszerelővel, amikkel hat éve hosszabbít a Bertalan utca digi berendezésével. Ágnesei főszerepeit születésem óta hajtotta Amerika végre Iker tornyával, romákkal, űr népének támadásával, űrpusztítója berendezésével a Hunnia börtönnek, angyal áldozással Mary Zsuzsa főszereplő sorsaként, teljes szájlabontással.
Minden Erika és Ildikó karmikus kurvasága miatt születésem óta támadtak, főszerepeik végrehajtásával, megszégyenítésekkel, mindenki megölésével, aki szeretett és tisztelt minket, vagy jött segíteni.

Csepregi Éva népe petitingelők miatti nemi gyalázást kezdett el 1983-ban, ami Fábryék szerint az egész országot jelenti, elpattant egy húr agyba nyúlásával a miskolci elmeosztályának a médiának. . A Talmud,mint Illés reformátusai folyamatosan deformálták a nemi szervemet, testrészeimet a szereplők miatt, összetörve minden részemet a pusztítók feleségei miatt, mely mai napig tart pókhasával terhesség alatt a szomszédnak. Űrpókok helyett nem szerethettek a gyerekeim, akiket szintén tönkre tettek, meggyaláztak a szomszéd Rákóczi terével, melyek mai napig áldoznak.

Folyamatosan kaptam Gábor Zsazsa nemi népe miatt a csapásait az értelmiség legyőzőknek, mint amik autistaként születtek meg, s ezeket tartatják el szeretetben, a család kihasználásával a miskolciak. Ilyen előzmények után kerültem a városba, ahol az elmebetegek hatalmas erővel cipeltek, mint tűzenergiákként terjedő csapásai a világnak, nemi gyalázás végett Jakubcsek Gabriella és Szandi, meg Libia Weiser családja helyett a Vándor Sándor utcai Hegyalja Mgtsz csapásai által, Molnár Ibolya a társaival. A Sasfészekben Újhelyben olyan erővel cipeltek és táncoltattak,hogy egyáltalán nem tudtam magamról, Zoltán Erika, Soma és társaik helyett, a gésák emelésével az egész világon, a miskolci elmeosztály kivitelezésében. Moldován Nóra és az I. emelet rokonsága rózsakeresztes rendje a fiúi végett támadott meg Nórának, mint vörös rókájuknak, felfoghatatlant művelte a két gyerekem előtt, akár Deme Erika, Majóné miatt, amikor többen megtámadtak a lakásban a gyerekeim előtt.

1991-ben a miskolci II_es Idegosztályon Balogh Gizella és Sági Ilona osztályán, ahol közölték,hogy én annyi mindent kibírtam, hogy már mindent ki fogok bírni, csanyiki berendezése után a mexikói kurvák emelésének a leszbijeivel a feketemágusoknak, köztük a Jehova főszereplőjüknek, amelyik megérkezett sárga melegítőjében dr. Vass pszichiáter osztályára végtelen hosszabbítás végett, leestem a lábamról éjszaka, az amerikai meggyfürtös vén mohó teremtő, mint Malek kísérete gyalázott meg, ugyanakkor legyőzött az Iker torony feketemágus Rákóczi tere, két kezemben,minden részemben feketemágia volt, még az előzőek után, ugyanis a bal szememet a lányom férje miatt tették tönkre Darnyiék, mivel egy fejjel, tompalátón lett megteremtve, mint a többiek, erről is én tehettem.Sági Ilona a Kalinákat gyógykezelte, amik miatt nemi gyalázást hajtottak végre szirmabesenyői kitermeléssel összes Gáborjával és Gabriellájával a világkönyvtár szereplőinek, nemi csapásainak és elmebetegeinek.Sági Ilona közölte,hogy ne erőltessem a beszédet, mert gyorsabban pörög a gondolatom,minthogy tudnám követni. Ekkor hosszabbíthattak az Újhelyben engem Novákokkal meggyalázó elmeosztály Gesztijével, mindegyikkel, amelyik ilyen gyorsan beszél és ír, a füvesek és utcanépek mellett.Az ózdi honfoglalók a világ összes szerepét hajtották végre feketemágus szerepeikben a cigánysággal, Kelet berendezésével, emberré válásuk érdekében Ízisz-Jézus elmélet végrehajtásával. 1991-es kivégzésem az Idegosztályon után megjelentették az Északban a Cseh Károly által átjavított verset Tovább címmel, melynek a vége az volt,hogy a végzetem krisztusi fény lesz. Vallás nélküli emberrel tette ezt az egészségügy,mégpedig utolsó gyenge szívű emberként vitelezték ezt mind ki, mint Magyarország legyőzői. Ez az egészségügy, az ismétlő orvosaival, Cserép sorozatokkal.
Bagi és Nacsa sorsát hajtotta végre Sági Ilona saját fekete apokalipszisével, amit Cseh Károly írt meg, hogyan támadtak éjjelente az elmeosztályukkal.

1995-ben Túri Ferenc, a világ előtt híres pszichiátere a Hunnia börtön elmeosztálynak berendezte a fogadásomra a megyei kórház I-es Pszichiátriáját a pesti orvosokkal. Ide hozatták a jungista aranysas orvost, ismételni a napbaöltözött asszony, Mária főszerepét, bibliai olvastatással, mivel a főorvos is ezzel kezdtett,hogy olvassam János levelezéseit. Közölte, hogyha a gyerekeim most ott hagynak, nem is szeretnek. Nem tudtak semmiről, csak arról, hogy engem vezetni kellett Csernobil óta, mert nem tudtam boltba és utcára menni a Varjú népe borsodi gyilkosai kitermelése végett, amik a szőkék helyetti nemi gyalázást is végrehajtották ismétlésben is éjjel-nappal a szomszéd Rákóczi terével. Megkérdezte a gyerekeimtől, mióta tart ez, de a gyerekek megszokták,hogy én hipnózisban vagyok,még senki sem próbált meg rajtam segíteni. Felesége Müllerékkel végzett ki, később igazságügyi szakértőként ítélkezett felettem,. Dávid, Szörnyeteg koporsója főszereplőjeként, amelyik helyett 1972 óta engem fektettek a koporsójába.

A tatárdombi ufós szomszéd címére volt kiállítva a kartonom, mivel 1995 óta ezek mészároltak, hajtották végre az elméleteiket, melyeket nem ismerek. L. Zsuzsannát később felkerestem a máv rendelőben,hogy vállaljon el, csak gyógyszert kell írni nekem fájdalomcsillapítóként, ő egyetlen gyógyító állandó szerepében volt berendezve Túrinak Románia képviseletében. Azt felelte,nem vállal, Kati, maga skizopren. Hát így nem tudtam senkitől segítséget kérni több évtizeten keresztül, míg szappantisztító sorozatai keretén belül a Talmudnak tisztítják az egész világot a másik világban lévő kíséreteikkel együtt, feltámadás végrehajtása céljából a spiritiszta Müllerék által.

Megtámadtak többen Túri Ferenc osztályán,ahol a spanyol hazugság, a leninvárosi T. Erzsébet hazugságait vették videóra, érzékenyítve, nemesítve emberré ismétlésben már, mint a többi egykori egri csillag központ támadót, amit Kovács Kati berendezésével,mint főszereplőjével, egri Táncdalfesztivállal, Varga hosszabbítással ismételtek. Ismételték ekkor a világtörténelem kezdetét lengyel, Jehova, román teremtéssel és Fábryval a lengyel egykori egyház ellen létrehozott irigység és különféle csapásokat tisztították.

13 napot adott dr. M. jungista aranysas pszichiáter, ez éppen elég volt Húsvétig, amikor leesettt a hó és velem a miskolci II-es elmeosztály bibliai csapásai a bibliát olvastatták a Mónika Showban is bemutatott cigánysággal 10 éven keresztül, megmentve az összes csapását a világnak, globális világtestvériség létrehozása céljából, Bárány főszerepében Derláné Évának.

Közben szétberhelték a házat Hajdú Marianna amerikai sátánistái segítségével, előttem dobták le a csikkeket az udvaron a másik világukból,lábnyomaik ott maradtak a hóban Mácsai Pál főszerepében, Pataky Attila börtönével ijesztgettek,hatalmas árnyékkal tele elektromos szemekkel, tatárdombi bolha-hegyi ufók támadtak rám, odaszegezve a földhöz fejemnél fogva hatalmas energiával, Szenes Andrea légy horkolása miatt befulladással bevittek a megyei kórház II_es elmeosztályára Kiss Kálmán skizopren buddhista szerepjátékos osztályára, ahol Medveczky, Malek és valamennyi Halak szülött sorsát hajtották végre feketemágikus kivégzéssel, strumám és fogaim, lábkörmeim és szemeim célpontozásával a fejemmel együtt, úgy, hogy gondolkozásom alakilag meglassult, mint írták a papírjukra. Rima Jeruzsálemként akartak felrobbatani Jeruzsálem Magyarországa, mint Góg és Magóg népe helyett a tatárdombi Braun házban Ezékiel könyve alapján, tisztítva Müllerék által az összes pusztítót.

2001-ben jártam szombathelytől a Nyírő kórházig segítséget keresni a bennem lévő feketemágus csapások, meg a rajtam lévő nemi gyalázók és RTL KLub engem melleimnél fogva cipelő elmeosztály csapása ellen, súlyos elmebetegként állított be gyerekeim előtt Tóth pszichiátere Szombathelynek, Buda Botonddal együtt, Németje a Nyírőnek Almássi Csaha pszichiáterrel együtt, nevetre rajtam, hogy az elmeosztály egyik szereplője cipel a saját elmeosztályaira, mint a lányom férje, de senki sem mondta,hogy ne vállaljon gyereket a testenyészet. Én meg hiába kértem a szülészorvostól, hogy ne változtassa meg a lányom hormonálisi működését a szülészorvos,mert mi vagyunk az utolsó emberek Újhelyből, csúfolódott az orvos a lányom szülésekor is, hogy ő is ember.
Marofka Eszter írogatott állandóan levelet, a cigányság pszichiátere a vasgyári rendelőből, hiába mondtam neki, felhívva, hogy hagyjon nekem békét. Ő kérte a gondnokság alá helyezésemet, kizáró gondnokság alá a gyámügyével a városnak,amik azt mondták, ha nem fogadom el a depresszió diagnózist, gondnokság alá helyeznek. A lányommal tartattak el a szirmabesenyői Gabik elmeosztálya és halálnépe sorsaként, amit be is rendeztek Kósa örökösnője neveként, rám adva Lázár fekete ruháját, idehozva a mosógépet, akinek az orra helyett az enyémet 1976-ban törték össze, ugyanis Magyarország felszámolóit jelentette, minden összezúzásával együtt.

Nagy megdöbbenés volt, mikor észleltem a lányom férje szüleinek áldozását, az összetört orrot és a világ-Monarchia összes címerét, szimbólumát náluk, nem tudtam,hogy a Szabó család jelenti a világkönyvtár főszereplőjét, sötétkapus kíséretével. Összefogtak,25 éve hagyva kínozni a lányomat az utcabeliek.

2005-ben ismét berendezték a Győri kapui Balázsnét,amelyik népe az összes kurva miatti nemi gyalázást hajtotta végre anyám és az ő anyja gyalázatával együtt a miskolci elmeosztályukkal, Cilikés kezdettel 1983. óta, amióta termelik ki a két utcai névtárát a világapokalipszisnek, Pogánynéval együtt, amelyek helyett kizáró gondnokság alá helyeztek 2001-ben egy bírói papír utalás alapján.

2005-ben lejárt a kizáró gondnokság első négy éve, berendezték a bíróságra Demjén bírót, nem jött ki hang a torkomon már egyáltalán, kivégeztek a Győri kapuval, Müllerékkel, a msikolci elmeosztállyal Tűzkő Judit és Király doktor osztályán, amik hangosan mondták vizitkor, hogy éppen Király Linda sorsát hajtják végre még Godzsák Ildikó, szocialista iskola állandó összezúzója sorsával és Szulák Andrea magyarok nemi csapásával szőrös reformátusaikkal együtt. Tűzkő azt mondta a gyerekeimnek,hogy én súlyos elmebeteg vagyok, be akart zárni a kommunisták borsodivánkai elmeosztályára, mert ugye,azt nem mondhatja,hogy ő mészárol a nemi csapásaival, ugyanis még az arabok is idetartoznak a népükhöz, az elmebetegek tették meg pszichiáternek szintén. Demjén bíró megkérdezte tőlem, hogy ki a miniszter, én nem tudtam, erre mondja gúnyosan, hogy Gyurcsány. Nem tudtam, hogy a Rákóczi tér, mint Babylon soha nem volt népe atlantiszi feketemágiával a nagypán Pszichografológiáját hajtja végre a világ összes szerepével ismétlésben, melynek minden részletét bemutatták a médiában, hogyan tapostak széjjel és végeztek ki a Bertalan utcájukban, cigiről szokva le.

2005-ben kaptam szintén idézést, a lányom vezetett eszméletlenül már - Alberle pszichiátertől epilepszia rendelésre,mert éppen a bérházba rendezett mülleri Farkas sorsát hajtotta végre a kormánya, ugyanis Müllerék vannak felettük földöntúli hatalmával a romániai elmosztályuknak, amikkel az egész ország egykori tetteit ismételték, azt,hogy mészárolták le és végezték ki a semmiről sem tudó, egyszeri életű embereket a világ történelme többszörös végrehajtásával szlovák kakas berendezés kezdetével világ-Magyarország létrehozása céljából. Ágnesekkel kezdtek, két keresztnevűekkel, helységnevűekkel, mesterségnevűekkel folytatták, úgyhogy ezek a betegségek az emberiség túlélői, mint soha nem volt népek a barakkosokkal együtt, amik betegségei miatt a cigányaik folyamatosan támadtak, széttaposva minden részemet, feketemágiával megbetegítve engem.

Mivel a lányom semmit sem tud,a miskolci pszichiáterek azt tesznek, amit akarnak, mint súlyos elmebetegei Müllernek. Segítséget kérünk az anarexiával támadó magyar elmeosztálya ellen a kutyás Svábby hosszabbító Iker tornyos kommunistáinak atlantiszi spiritiszta, globáliis világtestvériség céljából.

Itt az áldozatokat mészárolták le feltételezés szerint minden időben és korban az elmeosztályokon a súlyos elmebetegek,mint emberiség ellenes csapások. Mivel az összes politikust kivégzésünkkel emelték, idetartoznak az utcához, mint okkultista véráldozók, soha nem lesz vége a vérengzésüknek.

Nem akarok arra gondolni, hogy a hat éve anyám kommunista Svábbyval berendezett népe mellett a nácik hosszabbítanak tűzenergiás anarexiával, a gyerekek támadásával, pedig ez diktátori módszer, mindenféle uszításukkal együtt az igazság kimondása helyett. Azok a nácik, amelyeket Müllerék termeltek ki a bolt és közlekedés fóbiámmal. Nincs segítség, Magyarország megmaradt, átlépett a jövőbe, szétmentek a világba, az emberiség lemészárlása után, magukat embernek feltüntetve, globális világtestvériségként, melynek a vége Világ-Magyarország a karmikus és pokol népeknek, teremtett világával a Hunnia börtönelmének. Ők, a pszichiáterek a felelősök és a mészárosok, hatalmas elmeosztályaikkal együtt, mint világkönyvtár szereplőivel. Ez közönséges gyilkosság volt, azért nincsen betegségtudatom, ahogyan írták, hiszen segítséget reméltem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Forog a vízöntő világkerék 1950 óta
  2023-10-07 23:42:28, szombat
 
  A misztikus világkerék, mely feltételezés szerint Szaturnusz földre lépésekor kezdődött, azután, miután az Ázsia előtti részeken dadogós, libalábas népeikkel a romániai elmeosztállyal lemészárolták az embereket Heródes népével, amit libával is berendeztek, Bak-kal kezdődve a korszakok végrehajtásával, Bikába érve egykori Babylon idejében, Halak-ba, mikor vallási káoszt hoztak létre a Földön, 1950-ben vízöntő korba lépett, mely a tudományok, fantasztikus felfedezések korát jelentette volna. A zsidóság vízöntőkori újjászületést rendezett magának, megjósolva egykor Jézust, ugyanúgy, mint engem Istálló-Vénuszként, azzal a szándékkal, hogy a világ bűneit elhordoztassa, mely mai napig tart. Mivel a szerepeiket 1945 óta nem vállalták, csak támadtak az elmeosztályaikkal mindenért, ami rajtuk nem volt emberi, az egész világ berendezésével, az egész káoszt végrehajtó kivégző gépezet átlépett a vízöntő korba. Ők okkultista, fekete mágusok, okkultista vérfürdősök a nagypán utcájuk berendezése szerint, amelyek szlovák kakas történelemmel hoztak létre világ-Magyarországot, Babylonjával együtt az egykori Bika korszaknak, kivégezve minden halottjuk, özvegyük, betegük, nemileg rokkantjuk helyett, iszonyatos és fertelmes módon elbánva az emberekkel, mint ahogyan egykor elbántak az angyalokkal, szentekkel, gyalázva őket még a sírban is. Feltámadni akarnak örök életre a Vörös Oroszlánnal, mint fekete népével a világnak, rendjeikkel együtt, mint a szabadköművesekkel, rózsakeresztesekkel, halál reformátusaival Romániának, amelyek helyett a lányommal tartattak el. Spiritiszta atlantiszi lopott feketemágiával akarnak globális világtestvériséget az egész általuk megteremtett országaival a felszámolt emberiség helyett karmikus népeik mellett, pöcegödörként épített sas jeles nagypán népeivel. A fekete két ország és az általuk létrehozottak ünnepelve győzelmüket az emberiség felett békességben akar élni, emberré nemesedésével megváltási tervével az Uniónak. A szereplők végig szórakozták az elmúlt 88 évet, bár a varjú hatágú csillagos népét megölték, amit szintén ismételtek Varjú nevek berendezésével, várakoznak, mulatnak, utazgatnak, értelmiségként dicsekszenek, Gábor Zsazsáék Rákóczi terére fogva mindent, mikor Friderikusz műsorai szerint együtt áldoztak, értelmiség legyőzőivel Müller népeinek, amik betegként születnek meg, amiért ismét támadtak folyamatosan.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az élet rövid...
  2023-10-04 23:25:36, szerda
 
  "Az élet rövid, és rajtunk áll, hogy boldoggá tegyük magunkat, és másokat is boldogságra ösztönözzünk." - Voltaire  
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Ismeretlen: Mese egy lányról
  2023-10-02 16:59:20, hétfő
 
 
Mese egy lányról, aki álmodta az életet...
Mese egy lányról, aki ablakvilágba zárta magát, onnan szórva szét üzeneteit a világba, remélve, hogy meghallja valaki. A fülek pedig megnyíltak...
Egy lányról, aki álarc mögé bújva élt, aki közben talált magában sok szépet, fényt, örömöt, és persze sötétséget, bánatot, magányt is...
Egy lányról, akinek a valósága csak egy másik világban létezhetett, akit kizárt a világ, hogy aztán végtelenül befogadja...
Egy lányról, aki naponta járta meg a poklot és a mennyországot. Valakiről, aki írva kezdett élni,betűkből alkotta meg önmagát, álmait, vágyait...
Egy lányról, aki félig már más ember lett, akinek sorai kinőtték önmagukat...
Egy lányról, aki élni akarja az álmait, de a valóság nem hagyja...
Mese egy lányról, aki nem tud már írni, mióta két ember harcol benne, mert a világ kitágult és összeszűkült egyszerre, és nincs miről álmodnia,
mert a valóság elveszi tőle.
Mese egy lányról, aki most újra önmagát keresi...
A mese itt van...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Márai Sándor a szeretetről
  2023-10-02 13:52:58, hétfő
 
  Néha azt hiszem, a szeretetre várok. Valószínűleg csillapíthatatlan ez az éhség: aki egyszer belekóstolt, holtáig ízlelni szeretné. Közben már megtudtam, hogy szeretetet kapni nem lehet, mindig csak adni kell, ez a módja. Megtudtam azt is, hogy semmi nem nehezebb, mint a szeretetet kifejezni.  
 
0 komment , kategória:  Emberi bölcsesség és ami marad  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2023.09 2023. Október 2023.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 95 db bejegyzés
Összes: 7222 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 12
  • e Hét: 242
  • e Hónap: 612
  • e Év: 39613
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.