Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
A szív-lányok szerelme
  2018-05-28 10:05:51, hétfő
 
  A szívvel rendelkező lányok ideálja a szívükben van, ennek kellett volna megfelelnie a férfinak, akivel egyetlen pillanat alatt létrejön a szerelem. A lányok a csókkal, mint szerelem előszobájával meghívják a szerelmüket összeolvadásra a méhükkel, mely ilyenkor szétnyílik, befogadóvá válik, hogy elérjék ketten az isteni önkívület állapotát, amikor az asszony méhének nektárjával jelzi a végét a mozdulatlan állapotában a szerelmének az egyesülés célját és örömét, amikor együtt repülnek a boldogság szárnyain.

Ha a szívlányokat megpróbálják dugdosó aktusra bírni, összezárul a méhük, visszalöki a támadást. Vagyis a lányok méhe sérüléseket szenved a gyalázatától a férfiaknak.

Az a férfi, aki nem igényli egy őszinte és tiszta érzelmekkel bíró romantikus kapcsolatát egy hölgynek, nem érdemel meg semmit, mert aki megtapasztalja az igaz boldogságot, többé nem elégszik meg kevesebbel, vigyázz bizalommal és szeretettel, udvarlással, törődéssel a kapcsolatra.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hungaroring 1983. óta szórakozó apokaliptikus tagokkal
  2018-05-27 08:26:04, vasárnap
 
  1983-ban tették össze a két világapokalipszis utcáját, végleges véráldozással történő emberré válása miatt a világapokalipszis hosszabbítóinak egykori emberek lakta világok legyőzői, kiárulói, megcsonkítói, gyalázóiként saját tettüket, főszerepeiket, sorsukat, kivégzésüket rajtunk végrehajtva.

Hungaroringot rendeztek be a Rákóczi térrel, amire egyszer figyeltem fel, hogy a lányokat rendezték be maguknak szexuális kielégítőnek, mint ahogyan örökösen tették bibliai apokalipszisként meggyalázva a szentélyt, a méhet, amire vigyázniuk kellett volna a Hunnia börtön tagoknak. A latrokat és striciket, melyek ekkor közölték velem Vénuszként, hogy mire vágok fel, felfoghatatlan gyalázatával az összes hozzájuk tartozó népnek és országnak lánykereskedelmet folytatva nem lehet megérteni és felfogni.

Casanova és két férfi volt, aki értett a történelem során a nők nyelvén, hogy a szívüket kell megnyerni, ők is visszaéltek vele. Nincsen, nem volt a lányokhoz a legerősebb és legszebb férfiak között választási lehetőség, mert csak hitványak és jellemtelenek vannak, ezek maradtak életben, az erősség náluk agressziót jelent és véráldozást. Nem érvényesül a világegyetemben az állatok fajfenntartása sem, hogy a legtökéletesebb állattal párzanak, mert a férfiformákban megjelenő csapások megalázták, kihasználták a nőket, dicsekedve szépségükkel meztelenül, mutogatva őket a saját aljas népeiknek, amik mocskolódnak és fertelmeskednek a női szépség láttára.

A Hungaroringosak hasonlóan a véráldozással gazdagulókhoz, miskolci névlista alapján, melyek utazgattak, nyaralgattak, ettek, ittak, unalmukban fertelmeskedtek, míg minket semmin tartottak, meleg ruha nélkül, embertelen körülmények között, saját tettük és sorsuk, szerepük végreahajtása közben.

Az egész világkönyvtár kétszeres berendezéssel bíró névtára hocki, foci és különféle versenyeket játszik sakkjával a Pszichografológiának, majd emelkedni kezdtek a névtelenek zenésznek, állandó jelentkezőivel a tehetségkutatóinak a Földanya áldozóknak, befutott sztárjaival a filmszakmának, informatikai hálózatával együtt a romániai Ufóknak. Az amerikai elmeosztály világapokalipszise unalmában pszichiáterekhez jár, szexel, nem érti, miért nem jár neki igazi társ, vagy Ádám és Éva népeivel házasodnak, kisvárosokban élve jó körülmények között, mint állandó világapokalipszis végrehajtói. Új-Kígyósi szigeti elnöke megtételével kínzásom között 18 évig Király Linda sorsát és szerepét végrehajtva a termékenységi népei a kígyó istennek emelkedtek születésem óta véráldozással, együtt a beudin állandó világapokalipszis végrehajtóival, felsorolhatatlan népével a népviseletbe öltözött sváboknak, többi népcsoportjával a magyarok egykori mészárosainak, mulatva a vasvárossal. A Jézusok vallásai unalmukban szintén játszanak, mint a francia mészárosai Woode Allennek, együtt a Napoleon kártyás állandó gyalázatot végrehajtóival Szt. Martinnak.

A sötétkapus állandó túlélői a világkönyvtárnak amerikai vallásokat alapítva, húst hússal evve, mint a vasfüggönyösök hatalmas nyugdíjakkal, kitartatva magukat élnek, mint vas Rákóczi tér emberiség ellenes csapásai folytatásukkal, mint szaporulatukkal, főiskolákra, egyetemekre menve tanulni, sőt nyelvi tehetségként készülnek a jövőjére az unokáknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teremtés emberi formában ég serege kezdetével
  2018-05-22 19:58:27, kedd
 
  Vala kezdetben az Ige, mint cselekvést jelentő szója a gönczi bibliának, amelyik Krisztusként látta meg a napvilágot egykori földönkívüli tűzIsteneként egy ismeretlen galaxisnak, társával együtt, aki égre helyezte a csillagokat, létrehozta az Isteneket. Kétezer éve hagyja a Csillagrend tűzIsten teremtője a bibliai apokalipszist azzal, hogy a Hunnia börtön tűzIstene hozta létre a Napját a Jehovának, a Holdját Róbert atyának, meg a csillagjait egykori apámnak, mint teremtőmnek. Már ez gondot jelentett, mivel a csapásai az apokalipszisnek, mint a fanatikus hívei azt hirdetik csodálatos életet élve áldozásommal hatvan éve már, hogy ők az Isten népei, feltámadás következik, ide jutott a Vatikánjával tavaly februárra, amikor engem el akartak égetni az Isteni színjáték örök Földanyájaként, most következne az örök életre történő feltámadása a bibliai apokalipszisnek penitenciás véráldozásommal, mely által szépültek, emberré váltak, nemesedtek saját tettük, bűnök, sorsuk, apokaliptikus szerepük végrehajtásával.

Az ige cselekedett, teremtett zsidókat folyamatosan, megállás nélkül, börtön gyilkosok kiválasztásával létrehozva az összes bibliáját saját tettükkel emlékezve az általuk megölt népekre, mely által létrejött a Szentháromsága az Illés, Omega, Metronak.

Mivel az Ige teremtett, egyértelmű, hogy a magyar tökéletes nyelv ellen jött létre, akár, mint Románia Károlyi bibliája. Így fogadtak engem születésemkor, berendezve számomra Szenci, szódás, szamaras zsidó istálló szobáját, ahol az Istálló Vénusz-Ízisz-Jézus egyből földöntúli hatalom és feketemágia kezében indult egyetlen nagy közös áldozásában az összes utcanépe helyett Miskolcnak, mint világkönyvtárt jelentő vasapokalipszisnek.

A Csillagrend teremtője hozta létre az ég csillagait, köztük Freddy Mercuryt, Barbara Straisert, Illés-Pistit, a Csillagrend Isteneit, többed magukkal meghagyva őket állandó áldozásuk miatt, engem is Földanyaként, egykori Vénusz csillagból emberi formában, de ivarszervek nélkül. Akkor lett nemi szervem, miután Földanyaként legyőztek és Atlantiszba kerültem örök fogságba.

Míg a Csillagrend teremtője szívvel alkotta meg emberi formában az Isteneket, ég seregét, addig a római egyház szentháromságának tűzIstene utcanépet, sátánt világ urának, Talmud zsidóit, Heródes zsidóit, Ortodoxokat hozta létre az összes pusztítójával az állandó bibliai apokalipszisnek, régebben sárkányokkal, hatalmas lényekkel támadta meg a földrészeket. Tehát az Ige megalkotta Szaturnusz, a nagy rossz után a gyilkosságok szerszámait szív nélkül állandó világapokalipszis berendezésével, megrendezésével, eljárva az emberek lakta világot folyamatosan.

Tisztességtelen volt a teremtése a két Tűzistennek, Romániának az angyalok ember formában történő megalkotása, mert veszélybe került az emberiség, akik tökéletesek voltak, tökéletes egészséggel és szívtörvényekkel. Ezek voltak a kezdetek, s a vég lett a Vatikán tűzIstene részéről engem utolsó emberként hatvan éven keresztül történő vérfürdők sorozatával történő mészárlásom temetői torünnepével a Hunnia börtönének állandóan lezárt határokon belül, támadva minden patológiájuk és utcanépek helyett, mert kurvák voltak, horkoltak, deformáltak voltak, elmebetegek voltak, erkölcstelenek, fajtalankodók, nemi kivégzők voltak, ezt nevezték el a Vatikánjával Miskolcnak penitenciás tisztulásnak.

Soha többé nem lesznek emberek, felfoghatatlan számomra, hogy az Oroszország előtti világ és az afrikai, amerikai földrészek emberek lakta világán ugyanezt berendezték Atlantisz néven Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni. Embereket nem lehet cselekvő Igével alkotni, csak emberformákat, így kezdődött a vérfürdőjük libalábas történelmével Magyarországnak kommunikációs kivégzőkkel, rajtunk végrehajtott sorsukkal, tetteikkel, egykori mészárlásuk végrehajtásával.

Tisztességtelen volt emberi formában megteremteni engem is, mert még a saját teremtőm sem tudott nekem ellenállni, nem bírta a hangomat, járásomat, csilingelő mondataimat elviselni. Emiatt bontották le a Vatikánjával a Hunnia börtönnek at ínycsontozatomat, szedték ki a fogaimat patológiáikkal megfertőzve a Rákóczi téri cigánysága által a Vénusz áldozóknak tudtukkal, mert a 2004-es utolsó énekem a szomszéd genyózásával, aminek engem neveztek 1976. óta a gennyes nemi szerves Bertalan utcai világapokalipszis tagjai helyett és népei, országai helyett, amikkel meggyalázták az egész világmindenséget, utolsó énekem volt Földanyaként kivégzésem előtt utcanépével Müller Péternek.

Ez a világ történelme, ez így marad látleleteként Magyarország néven az örökkévalóságig a gyilkosok neveinek, szerepének, tetteinek, gyalázatának, csonkításának, tisztulásának, nemesedésének, emberré válásának szépülésükkel feltűntetésével kegyhelyekként.

Az Ige, mint cselekvést kifejező szófaj befejezte a Szentháromságával a világ emberiségének felszámolását, kiárulását, meggyalázását, megcsonkítását, gyalázását még a temetőkben is.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatszáz éves indiai cigány migránsok India szerint
  2018-05-21 23:07:45, hétfő
 
  Orsós Viktor indiai motoros cigány népének felvonulója rengeteg munkája közepette a patológiáknak, melyek éppen a Pszichografológiáját ismételték világkönyvtárával együtt a Bertalan utcai világapokalipszisnek díjazva a lírai karámtagokat Áder János Vénusz áldozással kiválasztott egyik Jánosa által a II-es elmeosztály indiai cigánytelepének közölte, hogy az indiai cigányság hatszáz éves migránsokat jelent ismételve a II-es elmeosztály Hofi Géza tagjának mondatát, mely szerint Farkas Flórián Elek házibácsi megölésével kitermelt hegyközi romája a parabrutálisnak a Tóth néven berendezett adventista kereszténynek magát mondó Jézus feszületemmel végrehajtott könyvének a Rákóczi térnek felvette a Bertalan utcai Müller Péterek hálózatának Farkas Bertalan nevét. Azóta válnak az állandó indiai cigány kíséretüktől, melyekkel együtt hajtották végre megállás nélkül az országrészek, világ felszámolását, mely látható Barziliiájában a jelenlegi Jeruzsálem központtal bíró Magyarországnak, vonultatva őket Kolcza Mária szappantisztító sorozatában egy forintos ideje óta a kancsal Isaorájuknak Vénusz áldozással, az egész világ jeruzsálemi beavatású sátán népével, török indiai cigányságával a narancs ózdi feketemágusi szövetségnek. Horvátország is ózdi feketemágusi eredettel bír a lírai karámtagja szerint a közös Kelet Földanya áldozóinak, együtt a japán pillangó néppel, együtt a tatárokkal, együtt a svájciakkal, németekkel, egész Oroszországgal.

Állandó országelfoglalói ezek az indiai cigányok a miskolci Rákóczi térnek, ezért nem értettem, miért támadtak meg engem a kurvák és cigányság kapcsolatai miatt, miért válnak tőlük a vasváros miskolci skizoprenjei, tisztulva és készülve a jövőre világ-Rákóczi térként István a királyával a visszament időnek 1983-as szegedi bemutatójával Bródy Jánosnak Földanya áldozóként együtt Illésék állandó világtörténelem végrehajtó reformátusaival, mint szentháromság tagjaival, egykori Napisten Istvánjának történelmi legendáját feldolgozva.

Ugyanúgy nem migránsok a Dalai Láma családom támadói kezdetével Yosé temetőbrigádjának cigányai, mint a Mu betűjelből Uniós központjukkal vonuló patológiai nagy közös áldozás céljából jőve keresztény ellenesként elméletben a muzulmánoknak, mint Mohamed jelmezbe öltözött Pszichografológiai csapásainak Kelet néven Magyarországnak egyetlen nagy közös véráldozással nemesítő emberré válás végett jőve ismeretlen elméletükkel, olyan csapásaival a Hunnia börtönnek, melyek nem tudják azt sem, hogy az iszlám ellensége mindig a rózsakeresztes rend volt.

Kelet népét patológiákkal népesítették be, mint állandó legyekkel és hasonló lényekkel, hogy miért, nem tudni, de 130 éves a vonulásuk Rozmanné néven kiadott Depresszió könyv alapján Pszichografológiájához Miskolcnak a legalsóbb kasztokból, emberré válva azzal, hogy nincs értelme a létezésüknek. Ezt hajtották a Hunnia börtön II-es idegosztályán rajtam végre 1990-ben Depresszió diagnózisa mellett az engem támadó és megöngyilkoló szomszéd Ágnes póknépével, melyek átszurták a szívemet is Szabó István lyukas szívű Vénusz támadó betegsége miatt 1984-ben talán, kezdve a világapokalipszist elölről.

Bodor Ágnes űrpók védelemben van a város részéről a családjával, melyek 1989. óta a nyíregyházi Keletes utcanép verse alapján hosszabbítanak utódokkal Bodor-Ménesi néven, hogy jön a felmentő sereg elvenni a világapokalipszis tagjait. Az űrpókoknak csak szeretetben lehetett élniük, mint az összes kispusztítójának a Pszichografológiájának, helyettük engem Földanyaként Mohamed Isten és Csillagmedve nem szerethetett és tisztelhetett. 1998-ban kezdték el pókhasam növekedésével együtt emelni ismétlésben az állandó világapokalipszis kezdetét az űrpók karrierjével a fogorvosi rendelőkben, mint állandó fogkiszedőjét a könyvsorozatok alapján, nagy gonosz pókként írva meg benne az Időt, amelyik új időszámítása Miskolcnak. Nagy gonosz pók az Idő, tövestűl cibálja a hajszálakat, fogakat, karmával mély barázdákat ró az arcra, írtam az egyik atlantiszi feketekereszten hét rózsás Ízisz és Mária kék ruhás hölgy áldozással bíró űrpusztító tetteiként meg a születésem óta rajtam végrehajtott világtörténelmében a Táncdalfesztiválásoknak a Hunnia börtön elmeosztályáról.

A lírai karámmal hosszabbított a Pszichografológiája a Látnokoknak.

A reformátusok, mint állandó világapokalipszis végrehajtói megtisztították a várost az indiai cigányságtól, melyek az ő neveiket vették fel, sőt Ágneseik tisztulnak a Rákóczi téri cigányságtól, melyekkel állítólag már hatszáz éve együtt gyalázzák az Isteneket, angyalokat, embereket még a sírjukban is.

Az állandó betegség, Gyurcsány Ferenc elküldte az orvosokat, mint állandó világapokalipszis végrehajtóit véráldozókként a többi véráldozó arab és keleti orvos után szerte a világba sztárorvosnak, hatalmas fizetségekért, követve a lírai karámot és a skizopren 56-os világkönyvtár tulajdonosokat gyerekáldással, reménykedve abban, hogy feltalálják mészárlásaik következményei ellen a megoldást a Hunnia börtönükkel, mint karmikus betegségeik ellen. Gyurcsány elküldte a magyar hosszabbításokat külföldre jólétbe, három csemetével megjelölve a Vénusz áldozókat a Föld minden részén.

Jönnek ide látogatóba a születésem óta Vénusz véráldozásból emelkedett amerikai sztárjai az indiai cigányságnak, Harriseon Ford állandó Atlantiszi kor apokalipszis végrehajtójával, minden sztárjával a vasvárosnak. 130 éves kezdetük volt kurvákkal, stricikkel, fajtalankodókkal.

A miskolci Uniója a Bertalan utcai Pszichografológiának 130 éves világapokalipszist jelent valamennyi művészével a világegyetemnek, postmodernként, elmebetegeivel az egész Földnek. Sára néven áll most fel Földanya áldozásból az értelmiség legyőző Józsefváros polgármestere, kézzel mosatával minden történelmi korszak végrehajtása közben az emberiségnek. Minden korszak, mint a középkor, viktóriánus kor mezítelenségével az Oláh könyvük alapján tükrözi a sivárság utálatosságát a világ gyalázói Hunnia börtönével együtt. Azon lepődnék meg, ha Európában ezek után maradtak még tiszta fajok, elszórtan, mert Románia Andy Vajnáékkal 83 éve temeti a családomat Magyarország néven.

Aki ebben nem vett részt és ennek ellenére túlélte a világapokalipszist, ne essen bántódása, legyen kurva, patológia, sátánista, sátán népe, Talmudos, vagy földönkívülije a világűrnek, az ártatlan pusztítóival a távol-Keletről hozottaknak Weöres Sándorékkal Miskolc szervezésében világapokalipszis megrendezése végett kidolgozott áldozásaival Ízisz néven a Földanyának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lírai Rákóczi tere a Hunnia börtönnek Miskolccal
  2018-05-21 22:24:10, hétfő
 
  Jelenleg Mosonmagyaróvár központjában is épül Bicske irodalmi református központja mellett narancsok szervezésében a két világapokalipszis utcája névtára szerint halálom után 14 évvel a jövő lírai közpntja Fehér ló névvel Nagy Istvánja által a születési kezdetemnek, mint állandó Hunnia börtön világapokalipszise része a sátoraljaújhelyi Révész utcának, együtt a Simonjaival a bibliai II-es elmeosztályoknak hatvan éves hosszabbításukban saját szerepük és sorsuk, tettük végrehajtása melletti díjazásokkal, életműdÍjakkal, egyetemi docensekkel, József Attila életműdíjasaival az állandó értelmiség legyőzőknek, kézzel mosó emberiség létrehozóiként a miskolci vasutcájukkal, mint Pszichografológiájukkal, melyben benne van a Föld összes elmebetege, diktárora, uralkodója, nemese, királyi családja, minden pusztító csemetéjével a Bertalan utcai állandó világapokalipszisnek.

A kurvák megtisztultak hatvan éve történő lyukként való kivégzés sorozata óta az utcanépnek, mint a miskolci Balázsné Győri kapui elválasztóinak gyalázatával az Orsós narancs kormányuknak,. tiszta lelkűnek írják magukat, miközben a sátán népe, mint Smidth Mária megrontott szemeimmel bevonult a világ gazdagai közé a Bertalan utcai Talmudjából Voit Áginak, Bodrogi Gyula viperának, mint 83 éves vérfürdő végrehajtóinak, állatnevei mellett az elmebetegeknek Mülleri kíséret mellett.

A fehér ló könyvét Christian Morgenstein verseivel adták ki, az Időjelek szereplői szerint ostorral püfölte a lovak istene valamiért, tehát a lírai karámtagoknak van Istenük, tűzIstenként.

Még Arany János is Babilont épített, mint ahogyan 1983-ban az Omega ismétlésével összerakott két utcai világapokalipszissel és a skizoprenekkel, nemesekkel Müller Péter döglégy építette a vasBabilont bolt és közlekedési fóbiámmal, személyiség összezúzással a gyilkosok helyett, emelésével a náciknak, támadásával Gábor Zsazsa miatti ismétlésével a nemi csapásoknak, mint nácik kiválasztottainak.

József Attila más arcában mosta a sajátját, amit elneveztek véráldozásnak, ezt jelenti a pszichopata, ahogyan tanították egykor az irodalom órán az antiszemita Radnóti zsidóságának félve történő kimondása mellett.

130 éve érkeztek vissza, együtt mészárolnak állítólag hatszáz éve már a Hunnia börtönnel, valamennyi lírai karámtagjával a világegyetemnek pár kivételével, akik sikeresen meghaltak, akikre mindenki felfigyelt a maga idejében.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világzenei fesztivál és zenei világapokalipszis
  2018-05-21 15:29:11, hétfő
 
  Omegával 1958-ban kezdődött a millióan voltak zenei fesztiválja szerte a világban.

Ugyanakkor indult a Földanya áldozó ózdi feketemágusok Főnix Rákóczi terének narancs áldozása együtt a vasfüggönyös Hunnia börtön Táncdalfesztiválos skizopren elmebetegeinek világ történelmével, világ apokalipszisével, együtt az Omegával kezdett szentháromságával a Hunnia börtön világkönyvtárának a lyukas szívű Sz. István ismételt Vénusz áldozásával, az egész családjával a Pszichografológiába téve állandó világapokalipszisként.

Csodálatos életet éltek szerepük és tettük végrehajtása közben végig utazgatva a világot, fő értelmiségi állasokban gyűjtve a gyalázatuk jeleit, mint a vázákat, melyek egyikével, a csíkossal Csernobilkor áldoztak engem meg.
Valamennyi értelmiség többszáz éve a vasvárost jelenti szerte a világban fertelmeseivel.

Beat kort a vasfüggönnyel kezdték ismétlésben Pápai Faragó Lászlóval, ceruzarajzokból életbe hozott apokalipszisével a Pszichografológiai szimbólumtárnak.
A Hippik skizopren korát Hobo ismételte már művelődési vezetőként készülve fogadásomra beavatásával a lírai karámtagoknak, mint valamennyi könyvtárosával a Hunnia börtönnek. Állandó Időjelek világ végi résztvevője kommunista úttörő nyakkendőjében, összeötvözve Vénusz névvel a vaskommunista korokat buddhizmussal, utcanépek és füvesek beavatása mellett.
A punkokat itt Nagy Feró Beatrice apródjaival képviselte, mint utcanépével a Főnix Rákóczi terének, valamennyi vaskommunista berendezett szereplőjével a vasváros kommunista országainak genyó néven létrehozott nemi csapásokként.

Ők kezdték el a zenei csapások vonultatását a szív küldi szívnek szívesen Szomorú vasárnap kezdetével indult lakásokban történő kivégzések folytatásában a tiszta szívek miatt, ezért minden zenész és énekes a lírai karám tagja az állandó apokalipszisnek narancs színében a Rákóczi térnek.

Fenyő Miklóssal lengyel történelmet kezdtek főszerepemmel helyette feketevonatos cigánysággal, angyalként Benkő Lajos és Mary Zsuzsa főszerepében, ismételte az utcanép rock lázadóinak rock-and roll idejét színpadi bohóckodással 1983-as hosszabbításában a két utcai világapokalipszisnek, popposaival Zoltán Erikának, Michael Jakson afrikai babának, valamennyi Rákóczi térrel emelkedő utcanépével az Orvosokkal, Elmeosztályával együtt az összes magyar zenei világ résztvevőjének.

Fenyő Miklós elölről kezdte a lengyel történelmét a feketemágusoknak,vidáman az utcanépével a Józsefvárosnak, értelmiség legyőzőkként Müller Péterékkel együtt.

A három akkordos hangom miatt ekkor kitermelt Zámbó Jimmy frizurájával a bátyámnak ekkor lett sztárja Miskolcnak szent Annás állandó világapokalipszis ismétlésekor, amiért a Szent Anna szállodában játszott Miskolc-Tapolcán.

Madonna ismét hosszabbított 1983-as két utcai összetételnél a II-es elmeosztályról Miskolcnak, mint ahogyan 1997-es kivégzésemkor argentin történelmével a vasvárosnak - Szenes Andrea horkolása miatt, együtt Malekkel, Medveczkyvel, összes halak szülött és Ágnes sorsaként változatlanul ismételve születésem óta.

Vörös rózsás sapkáját Madonnának rám adták 1971-ben, zöld-sárga kabátjával Lehoczky Zsuzsának, rózsaszín kesztyűjével a rózsaszín bombázóknak, , amik fel is tüntek az interpop fesztiválon a japán gésa macska, együtt a termékenyégi népek folytatásával Kósa könyv alapján Fejezetek a szexualitás könyvéből kiadványuk szerint vörös műszőr díszítésével a kabátomnak az Új-Kígyósi Isten áldozásában, tehát együtt jártak a sátánjukkal 1971-ben is Kex együttes állandó világapokalipszis végrehajtója dala alapján.

Tina Turnert megütötte az élettársa 1976-ban, ezt követően a bal arccsontomat összetörte a Zsigájuk a II-es elmeosztályukról, mert Katalin Földanya áldozóként került a világzenei fesztivál egyetlen túlélőjeként berendezésre.

1983-től a Vénuszok felálltak, mint a Csupasz pisztoly főszereplője, eldeformált számmal, Priscilla Presley, Dallasban is debütálva, melyek főszereplői lassan kihalnak, mint Rákóczi tér tagjai Miskolcról. Angeline Joli ekkor felkente magára romániai apokalipszisként a halvány szájfényemet, így lett a a világ egyik leggazdagabb Vénusza akár Julia Roberts.

Pataky Attilára cserélték át engem (amelyik 1997-ben bevitt a pszichiátriára elektromos szemeivel) mikor elénekelte, hogy elhagyja Miskolcot, Pataky Ágnese a Pszichografológiának itt szépségkirálynő lett Vénuszi formával. Itt debütált Farkas Bertalan Pácinból, már hozták be a pácini elmeosztályát a II-es elmeosztálynak az egész Hegyközével az indiai cigánytelepnek. Hiába válnak az állandó cigánykíséretétől a Pszichografológiának, eddig együtt számolták fel az országokat.

A zenei világapokalipszis az utcanéppel és Shuszter Lóránt patkányaival kezdődött, sátánistáival Müllernek, a cigányteleppel történő folytatása Túri Ferenc elmeosztályának 1995. óta látható volt mindenki számára, mint Földanya-Vénusz áldozása az emberiség temetőinek, mulató vasnépével a Rákóczi térnek trianonként jelenleg, együtt a temetőbrigádjával Romániának, szociális tik sem vagytok magyarok hálózatával Majkának Andy Vajnával, mint az összes világ gazdagával a Földanya gyalázóknak, meg tisztulóinak, időmegállóinak, Fidesz narancs berendezésével.

Miskolc Zámbó Jimmynél tudta, hogy nem Katalin szokott lenni a világapokalipszis állandó főszereplő gárdája, hanem Annák, Annás a római egyház. Nagy Anna halottja az állandó ébredő játszótér vallásainak földre szállításakor és megáldozásakor Annás főszereplőkkel állandó világapokalipszist, akiknek főszerepük volt, hogy a gyerekük tartja el őket, mint a székesfehérvári Fehér Anna feszületest indiai Fehér nevű cigányság kíséretével, mint a sakkártyás szereplők, akár Szt.Martin bölcsességek mondójaként, állandó világapokalipszis végrehajtójaként, jelenleg Földanya áldozóként népszerű társaságával a romániai íróknak és költőknek, akár Eperjes sportcsarnokot megtöltő farizeus zsidóival a Vörös Oroszlánnak, amivel kezdtek születésemkor Johanna őrült néven a mezőkövesdi angol tanárnőjük, Edó főszerepében, valamennyi Annás főszerepében a rendeknek, mint szabadköműveseknek, rózsakereszteseknek, feketemágusaiként az atlantiszi fekete kereszten hét rózsás földöntúli hatalomnak kék ruhás hölgyével Íziszként kidolgozott elméletének a Kelet Pszichografológiájának egyetlen nagy közös áldozásában Magyarország néven Kelettel és az összes cigánysággal, patológia országokkal szövetségben az emberiség ellenes hentes és mészárosoknak.

Teljesen értelmetlen életet hajtottak végre, mi tehettünk arról már születésünkkor, hogy a pusztítók elviszik a kurvák fogait terhesség alatt, hogy kurváknak barna a nemi szervük és hüvelyben élveznek, hogy a tisztátalan lelkek tisztulnak és szépülnek, költők és írók lettek, meg divatcégek irányítói a feketemágusaival Müller Péternek. Mi csonkítottuk és gyaláztuk meg ketten az öcsémmel az embereket minden földrészén a világnak, hogy tetteiket, gyalázatukat végrehajtották,akár a szőrös reformátusokat, mint a lányom, Mohamed Istene népének a mészárlását 1983-as kitermelésük kezdetével a lányom arcának deformálásával, akit vezetni hoztak engem.

A narancsok most is pénzelik a trianoni vas Rákóczi tér kivégzőit sorsuk és szerepük végrehajtása jutalmával, akár a reformátusait Illéséknek szerte a világon, akár a Talmud zsidóit, a barakkos zsidókról, melyet fesztiválokkal temettek, nem is beszélve, meg a skizopren 1956-os világkönyvtár tulajdonosokról, meg a bolt és közlekedés fóbiás hatágú csillagos Varjú néven ismétlőkről folyamatosan, születésem óta. Itt a tündérkirályfi életet élő Rákóczi téri cigányok Földanya áldozásból éltek mostanáig, akár az összes zenésze a pokol angyalainak és utcanépének a vasvárosnak szerte a világon, melyekkel zenei fesztiválokat rendeztek.

A gyalázásuk és temetésük ünnepe alatt a patológiái a narancs kormánytagoknak nyugodtan mentek az Új-Kígyósi kígyó istenük szigeti népeihez kormányüléseket rendezni hatalmas gazdagsággal, míg engem kínzott 18 éven keresztül a sátán miatt Király Linda sorsaként.

A Békesség madár, mint turul egykori Napisten egyik népének elméletével állottak fel a 83 éves Vona ricsei elmebetegei jobboldalként öcsém arcának sokkolással történő összezúzásával, bezárásával maguk helyett a pszichiátereivel a skizopreneknek. Az emberek nem szólnak vissza, nem tudnak harcolni feketemágia és földönkívüli hatalmas energiák ellen.

L. szőke Jehova tanúja napimádásával kezdték el az ikerházam szétroncsolásával 1996-ban az összes Napisten elméletét a Hunnia börtönnek ismétlésével a Táncdalfesztiáljuknak Eger központjában a Hunnia skizopreneknek. Lénárt állandó világapolaipszis végrehajtóként került a média névtárába is, akár az egész vasváros utcanépe az egész világegyetemben a pávatollas matyó Hunnia börtön földönnkívüli koalíciójával. Ekkor játszották el Piroska és a farkas történeteket, média torünnepével a trianoni németeknek.



Vénusz áldozásuk miatt történik az összes aljanép kitermelése azóta, amióta közölte velem a Rákóczi tere a Novákoknak, hogy mire vágok fel,. hangelvétellel, fogcsonkítással, szétpüföléssel, öregségi foltokkal, szeplőkkel, minden torzulásával a 83 éves Rákóczi téri hosszabbítóknak.

Hát ennyi volt a világzenei fesztivál, felvették frakkjaikat a Bertalan utcai állandó világapokalipszist végrehajtók szerte a világban, mint szimfónikus és komolyzenék,áriák, népdalok turulos képviselői, sámánjai.

Feltételezés szerint egyszer a sátoraljaújhelyi Rákóczi tér Ferenczyekkel hajtotta végre az atlantiszi korral, Vénusz áldozással záródó történelmét az emberek lakta világok felszámolásával, mert 1971-ben vették el a hangomat először a virágkertészetben 13 éves koromban, ahová anyám, mint Cilikéje a szőke gyári munkásoknak zavart el dolgozni Friderikusz Sándor sorsaként, mert azóta hosszabbít a patológiája a zsidóknak, tor ünnepeivel berendezve az összes Földanya áldozót.

1991-es hangelvéte a II-es idegosztálynak Balogh Gizella és Sági Ilona főorvosok keze alatt Malek amerikai teremtő óriásszörnyével álttal végrehajtott mészárlásuk között az osztályra rendezett idegosztály veszélyes betegeiként vettek részt egy földrész felszámolásában, vagyis Atlantisz náluk összefügg a hangelvétellel, kommunikációs kivégzésekkel.

2004-es berendezéssel az árnyékoskerti miskolci szocialista elmebetegekkel, Godzsák Ildikó és Bajzáth megmentője Vénusz áldozóként állandóan feltételezés szerint berendezték a súlyos elmebetegeit a Talmudnak és pók népének hatalmas pókhasakkal, alkoholistáival az Ufó kísérettel rendelkező utcanépének a városnak, a Hunnia börtön könyvtárosával, Pogány Balázsnéval, amelyik miatt kivégeztek ismét, mert a vadállat férje bántotta, elválasztották tőle az utcanépet, fia nevet változtatottt Pogány Balázsból, amit beleírt a bíróság Dávid Mónika állandó világapokalipszist végreahajtó Mülleri kivégzőnek címzett levelébe, hogy én nevet változtattam. Minden berendezettje a kétszeri kivégzésem helyszínének, a II-es Idegosztályának az állandó apokalipszisnek korokat hajtott végre Atlantisz véggel, Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni. Szintén elvették a hangomat a rózsakeresztes rend egyik áriása miatt, mint állandó világapokalipszis végrehajtója helyett, amelyik legyőzött születésemkor hatalmas hipnózisos erővel.

A székesfehérvári feszületem a világ bűneinek, világapokalipszis állandó végrehajtóinak tetteit és szerepét rajtam végrehajtók helyetti megáldozásom kígyókkal, békákkal, feketemágiával minden részemben, patológiákkal, cigánysággal körben a testemen, termékenységi népek Új-Kígyósi Istenével, Világ Urával, mint állandó Kex együttes magyar Isten áldozójának kígyójával, amelyik nézett ki a szememből, Müller Péter döglégy csapásaival minden részemben, Bodorné Ágnes cigánygyalázatával éjjel-nappal, férgeivel a Cerberusának Hantos Ágnesnek, néztünk reá, de orcája és alakja nem volt kívánatos szavaival az egyik pusztítónak, Isai törzsgyökereként, valamennyi feszületével a világegyetemnek a földönkívüliek sorsát is tetteit is végrehajtva rajtam, valamennyi ég serege, szent és angyal és emberiség mészárosainak tetteit és bénításait, csonkításait, gyalázását rajtam végrehajtva olyan feszülete a penitenciásan véráldozással, bűnbocsánattal tisztuló római egyházának a trapéz kereszttel bíró tűzIstennek, amilyet még eddig a világ nem látott.

A temetőbrigád meggazdagult, mulatott a vasnép, mint ahogyan teszi ezt 130 éve megállás nélkül Magyarország temetője néven, miközben sorsát, szerepét, tetteit végrehajtotta, bemondva a médiában saját mondatát, hogy hogyan áldoztak saját sorsukként. Nem lehet felfogni ezt a vérfürdőt.

A violinkulcs és a magyar nyelv velem együtt ment feszületre az összes tantárgy ellenes apokalipszisével Miskolc városának. Már 2004. óta egyáltalán nem tudtam beszélni, nincs hangom egyáltalán. Belém rekedt minden, miután a fogaimat végleg kiviháncolták közölve velem, hogy Vénuszként ne mutogassam magam a kórház udvaron a megyei kórház betegjogi képviselője által.
Azóta nem tudtam már enni, de nem is volt mit, koldultam. Ennyire még senkit sem aláztak meg, de még itt sem hagyták abba a cigányok emelését, eltartásukkal együtt egyetlen nagy közös áldozásommal Földanyaként, kiabálva az utcán a Kati neveket lakodalmakat rendeztek Bodorné Ágnes Rákóczi téri cigányai, már hatvan éve áldoz saját tetteivel, szerepével és sorsával tisztulva véráldozással az egész családjával, amik születésemkor támadtak meg nácis bolt és közlekedés fóbiásaival a szőke mentőknek, lírai karámjukkal narancs színben, Ágnes pókjaival, állandó hatalmas sebek létrehajtóiként, kivégzőimként, coop mondatával. A halottakkal kezdtek születésemkor, a sziklai hálózatára a világ apokalipszisnek folyamatosan visszatértek, melyeket a Bertalan utcai Pszichografológiája az Uniónak Újhelyben vetett be ellenünk a többi temetői halottal együtt, melyek tisztulnak, kereskedők, zöldségesek lettek a Hunnia börtön által, amelyik mindezt végrehajtotta lezárt határokon belül az utolsó árja német család lemészárlása miatt.

Miskolc városa valamennyi elmebetege sorsát, szerepét végrehajtotta a II-es elmeosztály állandó bibliai világapokalipszisének az egész világegyetemből, köztük a romániai ufókét a testem teljes deformációjával Nani néven, a bolondokét honfoglalókként kitéve a hét vezér szobrát feltételezés szerint még a hetvenes évek végén, vagy hamarabb Tas kezdetével az újhelyi történelemnek dadogósként, mint kommunikációs csapásukkal. Ilyen lehet a többi vezérük is a BI Aranyketrecből.
Már azon nem is lepődöm meg, hogy Etel pincérnő nevéből és a kisközből, ahol laktunk Etelközt találtak ki.

Ilyen meggyalázása volt valamennyi Istennek általuk az első görög Isten megtámadása óta, feltételezés szerint állandóan saját sorsukat, szerepüket, tetteiket hajtották végre állandó feszületem mellett a sátán népe helyett, mivel a sátáné az összes feszülete a világnak. A jelenlegi egész világban található magyar nevűek valamennyi népével az utcába rendezetteknek, valamennyi kommunista országával Nagy Feró genyó népének Mészáros Ági kezdetével a vérfürdőjüknek medve kommunista korként felszámolta az egész világegyertemet Bodor űrpusztítója és családja bevetésével a Rákóczi téri cigánysággal az árja németek és a magyar népek ellen.

Az árja Kohut németek elleni zenei világapokalipszist temetői ünnepükkel rendezték meg születésem óta a világ összes mészárosával és csonkítójával pusztítók tetteit is végrehajtva.






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Krisztus és a jungista aranysas szentlélek Mária vallással
  2018-05-21 14:43:31, hétfő
 
  Többmillió évvel ezelőtt érkezett ide a világűrből a jelenlegi Hunnia börtön felettes tűzIstene, amelyik egyidőben jött meg körülbelül a csillagok teremtőjével, aki csillagrendjével és dr. Melionnal, mint aranysasával érkezett a földönkívülieknek. Innen van az állandó aranykori elmélet.

Megfestettem a rajzát, amikor ismételték a földre jövetelésük idejét, egy trapéz aranykeresztet aranyhegy felé, aranysas jelével a jungista Mária elméletesnek, aki belekerült az Újszövetségébe a Talmudosok Mária Magdalénás Jézusához abban az időben, amikor a zsidók ördögök voltak csak, tisztátalan lelkek és gonosz démonok uralkodtak Európában. Már a Talmudot démon istenekkel a tűzIsten megalkotta, nem tudni, milyen okból, de mivel felszámolták az emberiséget azóta az állandóan létrehozott karmikus népekkel, látható a végeredménye az ember gyűlöletének.

Jézusa a holt tengeri tekercsnek, amiből az összes vallást létrehozták, mindegyik híveit a bibliai részeknek megfelelően beavatra, létrehozva állandó apokalipszisnek, Illésék, mint halál népek állandó ébredő játszóterének kezdetével élesztett vallásaival a Rózsa neveknek, mint a vallások feszületeinek.

A Talmud Jézusát gyilkolták le egyedül az ördögök, akiknek prédikált, űzte a tisztátalan lelkeit a vasvárosnak, meg a démonjait Romániának. Ilyen tisztátalan, emberi testekbe hatoló csapásokat hozott létre a tűzisten, majd folytatta a munkáját az orosz bűnözők kiválasztásával, így került be az Újszövetségbe János levelezéseihez, mint jungista vallásához az aranysasnak Barabás és a többi bűnöző, együtt Lázárral, a feketeruhás haláljával a Vénusz feszületeseknek. A megtisztított, férgektől hemzsegő Lázár Hantos Ágnes zsidó népének Cerberus féregállatát jelentette, mint egyik küszöb őrét az Isteni színjátéknak.

Jehova nevet meghagyták valamiért, pedig az apokalipszist állandóan jehova futballal kezdik, meghagyva Jehovát a másik világ focistájaként a tűzIsten által, amelyik népe sárga színben született meg Japánban, a megtisztult lelkek pedig kutya formában, amiért kínozzák őket állandóan.

Miután Jézust megölték, megjelent halála után a Jehova Isten Krisztus formában, hogy végtelen apokalipszist hozzanak létre, lerakva együtt a menyország elméletét, ahová Krisztus vérén keresztül jutnak a gyilkosok, mint ahogyan a két feszületese a Hunnia börtönnek. Ezer éve tart ez a mészárlás, hogy állandóan az embereket áldozzák meg, amit elneveztek penitenciás véráldozásnak. Engem tettek keresztre Atlantisz óta többször a jeruzsálemi zsidók Vénuszként. Jelenleg is én vagyok a székesfehérvári központtal bíró Időjeként a Földnek világfeszületese Magyarországnak, mint emberiség ellenes vérfürdő állandó végrehajtóinak.

Melion, jungista aranysas többmillió éves Mária elméletével hozták létre az összes vallást, a Talmud Máriájával együtt, Braun Frigyes sánta vörös botos Jézusával az ikerháznak, amelyik sorsát rajtam végrehajtották a többi valláséval együtt Rózsa nevekkel születésem óta.

Melionnak lelke van, ez került bele a Jézusos evangélumokba, hogy beleszúrt a római egyház katonája és víz csorgott ki belőle. Ez a szentlelke a szentháromságnak, mint amit Omega, Illés, Metroja jelent a Hunnia börtönnek.

Ezer éve Luther megalkotta a három bibliát, melybe folyamatosan tették bele az állandó világkönyvtárát a lyukas szívű Szabó Istvánnak, állandó világberendezés mellett elmeosztályokkal hajtották végre, amit maguk találtak ki háborúkkal együtt, mint a Napoleon kártyáját a franciáknak állandónak, együtt a zöldasszonyával az olasz vas Rákóczi térnek, együtt az angol rózsakeresztes rendjével a szörnyeteg pároztatójuknak, együtt a világ urával állandó zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka áldozásával a kígyójának, mivel több formában tudott megjelenni. Végtelen egy világapokalipszis, amit rajtam kezdtek el születésemkor a csapások sorsaként, szerepeként, betegségeként, tette végrehajtásával 58 éve folyamatosan, megállás nélkül, míg a szerepjátékosok, csapások utazgattak, nyaralgattak, unokákkal szaporodnak, amik mimelik a szeretetet, mint tisztátalan lelkei az ördögi bibliájuknak.

Ha megfigyelik, a legtöbb Krisztus többszáz éve vasrácsos megjelöléssel van, hogy ezeket a tiszta embereket a vaskommunista vallásai tették feszületre a világ minden táján. A Hunnia börtöné a római egyházban van, annál az Istennél, amelyik a hatágú csillagos Varjú népét trapéz keresztjével, aranysas jelével, együtt a Púder pókjelével elégette, míg a barakkosok nácik és fasisztákként vettek részt a háborúban.

Izrael régen Jákób országa volt, aranylétrás menybe vezető úttal ábrázolták a kabbalisták, aki birkózott a tűzIsten angyalával. Mindegyiket felszámolták, egyedül Heródes népe él a tűzIsten Noé ideje óta. Jelenleg vaskommunista internatonálés eszméket hirdettek, szerepet játszanak végtelen apokalipszis végett, mint pálmajeles narancsokkal együtt engem Földanyaként megáldozók születésem óta.

A biblai névtár a Hunnia börtön ember gyilkosait jelenti, már karmikus hét fátyol elhelyezéssel, mint amik állandóan újból kezdik a bibliai apokalipszist, végtelenül hosszabbítanak utódokkal a gyilkosok.

Pünkösdkor megbolondította a Talmud szentjeit a tűzIstene a Hunnia börtönnek, leszállt rájuk az égető tűz és össze-vissza kezdtek beszélni egymás ellen, a világ minden nyelvén, tűzzel égetve a lelküket, így prédikáltak szerte a világban káosz kezdeteként egykori Neptun bolygón történtek folytatása képpen.

Azóta a miskolci börtön Hunnia új missziói állandóak a világ minden részén, miután felszámolták a földrészeket, ismét egy-két túlélővel mentve a bibliát, mint amiben az egész világ benne van, kezdték elölről őskorról a világapokalipszist, amihez létre van hozva Frédy és Béni, állandó kőkori kezdethez, akik állítólag nekem nem ártottak, sőt nem is értek el a kőkorhoz, bár a Kővári, többi kő név berendezve volt. Nem is érhettek el,mivel az ország világ-Magyarországot épített, már nem volt hová menniük, új történelmet alkottak meg, honfoglaló elmebetegekkel, hét vezérrel sólyom szárnyán Atlantisznak, az én főszereplésemmel, Sólyom berendezével a Pszichografológiába elvéve a hangomat szerepeként 1971-ben és 2004-ben, feltételezés szerint 1991-ben is a Hunnia börtön elmebeteg elméleténél jártak Atlantiszban, melyek ismeretlenek számomra, mint az atlantiszi aranyhalak Gina Lolobrigidaként, a Halak szülöttjeivel együtt. Várkonyinál már csak egy motoros túlélő van általában a mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni. Ez a tűzIstene a túlvilági hálózatnak a sátán spriritizmusával együtt, ez a Pünkösd napja égi tűzzel, amivel elégeti az eljövendő napot, mint ahogyan akarta tűzzel felperzselni a Földet állandó özönvizei mellett.


Izrael, mint egykori kiválasztott népe Jákóbnak eltűnt, nem tudjuk, mi történt velük, a jelenlegi Izrael barakkosaival a náciknak és fasisztáknak népesült be, meg a Hunnia börtönnel, Müller Péter perverzei mellett fényevésemmel menetelve ki 1967-ben a Bertalan utcai előttem itt lakó képviseletében.

Göncz Árpád, mint egyetlen életben hagyott világ-könyvtár összepakolója valdensként lett bemutatva, a mondatával a skizopreneknek, hogy ha én egyszer kinyitom a számat értelmiség legyőzőként, beázással, ahogyan mutatták a médiában, csak volt kinek. Müller Péterrel volt együtt, ő tette meg köztársasági elnökké, együtt mészároltak a vas Rákóczi térrel 83 éve megállás nélkül. Az egészségügye Pataky Attila miskolci börtönének elektromos szemekkel teli fekete hatalmas árnyék Istenével és a Hunnia börtön együtt mészárolt minket Müller Péterékkel, az orvosok közreműködésével Földanyaként, afrikai Istenként, angyalokként.

Az ultraordodoxok áldoztak meg engem a Bizottság együttes beállítása szerint együtt a pusztítójával az újhelyi Jehova temető kisajátítójának, mint Kun református könyvében kiadott holt tengeri tekercs Jézus vallásából új népként elmeosztály keretében áldozó fekete kalapos, szakállas zsidó népével a Pszichografológiának, az összes jelét jelentő zsidó népével a Bertalan utcának. 83 éves zsidók, mint a Főnixes Rákóczi tere Csepreginek és Végvárinak feketemágusokkal, amik engem Vénuszként gyaláztak végig, mészárolva és csonkítva maguk helyett, saját főszerepeikben, együtt Vonával, Sárossy Katalinnal, akiért a Hunnia börtön harcolt Kiliánjával, mint állandó gyalázóival anyámnak Kovács Erzsiék kezdetével a szőke Hunnia börtön nemi gyalázóinak.

A Csillagrend tűzIstenét tavaly márciusban legyőzték együtt a földönkívüliek, azért, amit tett velem.

Ez a valósága az állandó bibliai apokalipsziseknek, de ha kéri valaki, mellékelem az aláhúzott szerepeimmel a darabokra hullott debreceni és jehova bibliákat.

Az Oroszország előtti emberek által törvényben élő emberiséget szinték a Hunnia börtön mészárolta le a lyukas szívó Szabó állandó villágkönyvtárával, a szentháromsággal, berendezve a vallási káoszt Jézus vallásokkal, kommunista koraival a vasvárosnak. Gyöngécske lány vagyok én, piros és kék a ruhám, jelenlétét jelentette az igazi ég csillaga Illésének piros és a kék földönkívüliekkel, amik Uramnak szólíttatták magukat. Itt a vaskommunista korok végrehajtásában vettek részt kék és vörös háromszögű úttörőnyakkendőjével az állandó hippi kutyáknak, mint skizopreneknek, az állandó beat mozgalmával a sárga tengeralattjárónak, köztük a dakota John Lennonnak, ahonnan feketemágusi Jehova rendeket fürdős alulról tisztulóként avatták be szerte a világban, mint elmebetegeit a kurváknak és szerepjátékosoknak. A punkok nem régiek, a világ minden részén megvannak a skizoprenek, mint zenei csapások, melyeket a szocialista iskola ének-zene osztálya ellen hoztak létre. Itt a Tádé egykori Talmudos szent népének genyó nemi szerves gyalázói hajtották végre Főnix néven a punkrációs műanyag kommunizmust, nemi felszabadító gyalázóival Putyin orosz hadseregének, sztálinizmusával Törőcsik Mari népének, mint Lin cseppjével Linné nevéből létrehozva a Földanya Katalinnak. Így osztották meg a nevemet születésemkor, Lindákkal, Linákkal, Katyerinákkal, Tinákkal, Katicákkal, Katkatokkal, Katikákkal, Katikkal saját kurvaságuk miatti állandó támadásukkal.

A két darabokra hullott bibliájukat Fatimei jóslatként, Trianonként dolgozták fel Cseh Károlyék, ez a valósága Ttrianonnak, névsorolvasása a vasvárosnak, ahogyan Pataky Attilája a börtönnek megénekelte, ők számolták fel a zsidókat nagy-Magyarország néven, romániai címerekkel, amiket kipakoltak ismétlésekor a Duna tévés elmeosztályukkal szerte a világban.
1995. óta olvastatták velem a bibliáikat, megmenve a szereplőket ismétlésben születési kezdetemként Simon Évát hozva, aki helyett anyámnak, mint saját bábjuknak Familia KFT beállítása szerint Cilikeként kiskora óta hisztisként és magas vérnyomásúként le kellett nézni és semmibe venni az összes börtön gyilkosával és Rózsa feszületesével Miskolcnak. 2004-es kivégzésemig tartott a bibliai olvastatása a cigánytelepének Müller Péternek. Hiába nem akartam vele foglalkozni, a szívemet nyomogatták, égették, szurkálták egyfolytában. Nem volt segítségem, mert a Hunnia börtön skizopren orvosaival együtt működtek, nevettek rajtam a gyógyszerészei a szőkéknek, amikor megláttak, gúnyolva és csúfolva engem. A trianoni bibliai olvastatás során létrehozott vallásai a Rózsáknak feszületemmel, meg Illésék reformátusainak dorbézolói, mint állandó Föld temető brigádjai, az összes berendezett egykori tranoni helyszínek elmebetegeivel jelentik a békesség virágos Napisten turulmadarát világ-Magyarország néven.

Kupaiékkal kezdték a Pszichografolóiai kivégző sorozatát az Ororszország előtti emberek lakta világnak rajtunk végrehajtva a vérfürdőiket, libás történelemmel a gyöngécske lányos felkontyolásuk mellett, Koncz Zsuzsa szaturnuszi állandó kommunizmusával. Kiárulták az embereket, akiket a kék földönkívüliek cipeltek, mint engem hatalmas hipnózisos energiával. Szerencsés esetben első gyalázásuk után meghaltak, mert az ember, mint én is, amikor hallottam, hogy valakihez hozzáértek, undorodik, taszítja a meggyalázott is a tisztaságot, mert ismeretlen a gyilkosok karmikus népe tettei visszakapásakor az ég serege számára.

A vörös és kék földönkívüliek szerepei is alá vannak húzva, a Rákóczi tere húzta alá Miskolcnak a darabokra szakadt bibliájukat aszerint, mikor következnek.

Tehát a kereszten rózsa jeles Annás állandó világapokalipszis Krisztusai Miskolcon vannak, még senkit nem sikerült átvinniük az Időn túli menyországba, mert ők maguk ki vannak léptetve az élők közül. Nem tudtak segíteni, mint ahogyan senki sem az árnyékvilágából a bibliájuknak.

Az összes Király, King idetartozik a Herman Ottó Múzeum Hunnia bibliai apokalipsziséhez, egyetlen nagy közös áldozásukban.

Mária mennybemenetele már ismétlés, Európában megtalálható a maradványa az Isteni színjátéknak, sárga rózsájával Bródyéknak, Tóth Klára körzeti orvosával az állandó szereplőjének, amelyik saját szerepét rajtam 1998. óta ismételte szégyentelenül. Ezt tették bele az antiszemita Weöresék Radnótiékkal a Pszichografológiájukba, ezt ismételte Müller Pétere a hungária kormánynak a gyalázásom és kínzásom, kivégzéseim közben.

Az antiszemitizmus ezek szerint kimondottan emberiség ellen, tiszta emberek ellen irányul, ezért vezették be az indiai cigány négerekre, a Rákóczi téri gyalázó cigányságra, állandó kisány áldozó zsidókra a rasszista kifejezést, mint fertelmekre és perverzekre, állandó világapokalipszis végrehajtóira.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Illés-Pistitől való szerelmi elpörölés Rákóczi téri feketék
  2018-05-12 20:42:11, szombat
 
  Cseh Károlytól tudtam meg, hogy a szentélyem neve Ízisz, amiről egész könyvet adott ki, hogy ez lenne a szerelmem, amit házasságom és későbbi kék szemű hipnózisos szerelmem alatt vizsgáltak égi nektár meglétével együtt.

Nap és Hold jeles együttállással dolgozták ki Íziszt valamennyi szerepében a Pszichografológiájuknak a Keletesek az Ágnes főszereplőik helyetti kösztümös áldozásommal, cigányság és egész Kelet emberré nemesítésével egyetlen nagy közös áldozásommal.

Valamennyi pusztító jele Nap és Hold együttállás. Valahol talán létezik egy tökéletes világ, kinn az űrben, amelyik el tudott rejtőzni a miskolci vasmészárosok elől, mert ezzel kezdték vonultatni 1995-ös ismétlésével születésemnek a pusztítókat:

Apám a Nap, anyám a Hold, nénéim a bölcs csillagok, s akár mint fent, úgy lent, az úr a tökéletes.

Ilyen világ csak addig volt a világegyetemben, míg a Csillagrend teremtője meg nem érkezett, külön a Hunnia börtön tűzIstenével. A Hunnia börtön Istene az űrből jött, ismeretlen galaxisból, amelyiknek a világ fertelmes kivégzését lehet köszönni, amelyik magának atya, fiú, szentlélekkel imádkoztat, amelyik fel akarta támasztani a betegségeket, állandó véráldozókkal együtt, amelyik a Hunnia börtön gyilkosokat orosz bűnözőkként felruházta földöntúli hatalommal, amelyik megalkotta a sátánt világ urának, a Talmudot, az örökéletű Heródes népét, az örökéletű cigányságot állandó apokalipszis végrehajtóiként együtt a lírai karám tagjaival, állandó szív ellenes csapásokkal. Még a szép dalaik is veszélyesek, mert a házakban vizsgálva a kislányok szívét áldozták meg őket, mert a tiszta szív megborzong a dallamtól.

Hatvan éve kezdték el az áldozásomat a feketemágusai Ózdnak Földanya-Vénuszként, a számaikat ihletetten írták, aszerint, hogy éppen hol járnak a közös áldozásukban, ugyanúgy írták a verseket, készítették a fotókat, illusztrációkat.

A Csillagrend teremtője feltehetően az űrben állott össze kémiai anyagokból, így hozta létre az Isteneket, mint engem csillagként Illés-Pistivel együtt. Nem tudott tisztaságomnak ellenállni, mivel tűzIsten volt, ezért tette mindezt velem együtt Illés-Pistivel, akinek egyik dala így szól a kiválasztott Gábor előadásában:

A Föld, a magányos Föld jelre vár, olyan régen egyedül suhan. Fenn csillagok ragyognak, de éjfekete minden ablak, s mind zárva van. A csönd, a magányos csönd jelre vár, olyan régen sötétben suhan. De minden csöndben dal van, s minden dalban egy szál dallam sír hangtalan. Egyetlen szív kell csak nekem, egy messziről dobbanó néma jel. Egyetlen szó, egy halk igen, amit egy magányos csillag üzen.

A fényt, ezt a messzi fényt keresem, átkelek a némaság vizén, s ha itt a közelemben, megkeres és meglel engem, csillag a csillagot, mert ő is jelt adott, s mint én felragyog. Egyetlen szív kell csak nekem, egy messziről dobbanó néma jel. Egyetlen szó, egy halk igen, amit egy magányos csillag üzen.

Ez a sorozata lírai karámból az egyetlen leplezőnek, Cseh Károlynak, amelyik Bodor űrpusztító sorsát hajtotta végre rajtam Vénuszként, Íziszként tudtával, a világ összes ózdi feketemágus szerepével könyvsorozatai alapján minden vallásával a Rózsa berendezéssel bíró Krisztus váróknak a kétszarvú hamis prófétájukkal, aki az Észak-Magyarország rajzai szerint bárányként jött engem köszönteni születésemkor, a Főnixes Csepregi Éva saját Rákóczi téri báránya helyett, aki olyat tett, amitől fertelmet szedtek ki minden testrészemből feketemágiájaként a cigány kíséretével főnixes Rákóczi terével.
Nyugodtan sztárkodnak mai napig a Földanya-Vénusz áldozók együtt a világapokalipszis összes lírai karám tagjával szerte a fertelmes feketemágusi halottakkal.

Miután Medúza Ferike zeneszerző reménytelenül bolyongott, a diófa asztal alá bújt velem kicsi koromban az űrpusztító és a cigánytelepe elől az ózdiaknak, 1995-ben feladta a küzdelmet Vénuszért.

Nyugodtan táncikálnak, koncerteznek, tudták, hogy ki vagyok, én nem tudtam egyedül, utolsó embernek gondoltam magam, hogy lezárt határok között torünneppel áldoznak és temetnek engem.

A lírai karámtagok állandó világapokalipszis végrehajtói a bibliai lovasok néven feltűntetve őket a Jelenések könyvében, mint feketemágusai a kétszarvú hamis prófétának, amelyek bibliás földet hoztak létre minden szerepbe engem írva, téve a kurváik és gésáik helyett, Ádám és Éva népük helyett.

Miskolc fogadott születésemkor kurvának nevezve, azóta, már hatvan éve tisztulnak a kurvák, nemesednek emberré, unokáik, dédunokáik diplomásak, szaporodnak, nemesednek Vénusz gyalázásból.

Mivel bezúzták az Északban megjelent ábráit a verseimhez rajzoltaknak, párra emlékszem, kimásoltam a könyvtárban őket, eltüntették a világtörténelemmel, amit végrehajtottak rajtam 1995-ig az összes bizonyítékot, mint a két utcai világapokalipszis álmosfüzeteit. Egyik szereplő sem én lettem volna, hogy a világ állandó csapásai sorsát, szerepét, könyvét hajtsák végre 58 éven keresztül.

Illés soha nem szeretett, amikor csillag voltam, vonzódtam hozzá, egyszer meg is mentett, amikor Szabó István állandó világkönyvtáros lyukas szívű megtámadott engem Atlantisznál már, ekkor megsebesítette a szívét. Becsapott engem, azért jött udvarolni Földanyaként hozzám, hogy ellopja a földöntúli hatalmat.
Illés fertelmet hajtott végre a kakas nevű tik sem vagytok magyarok állandó Piros Piri földönkívüli népének kíséretével, állandó temetésükkel a földrészeknek az árja Kohut név ellen. A Rákóczi tér Amerikában felvéve a nevünket fertelmeskedett tudtukkal, annak ellenére nem reagálnak, hogy Bush évekkel ezelőtt azt mondta, hogy Amerika embert nem áldozott az ottani világkönyv szereplőkkel, sőt befogadja a világapokalipszis végrehajtóit Kanadájával,akár a cseremisz pusztító Svédországa tette a skizopren 1956-os könyvtulajdonoskkal születésem kezdetével a többi viágrészével a Rákóczi térnek. A cseremisz pusztítót Zalatnay Sarolta kommunista állandó világapokalipszist utolsó magyarként végrehajtó helyett fogadták fel ellenem. Nem az első utolsó magyar szereplőjük Cini.

Fenyők helyett állandó lengyel történelmet hajtottak végre születésem óta angyal szárnyával Benkő Lajosnak, Feketevonat Rákóczi téri nemi szervem gyalázóinak, minden részem feketemágiával való lebénítóival, a sírban is a szenteket, angyalokat gyalázóival Csepregi Évának folyamatosan.
Ez a jelenlegi még meglévő facebook profilom fotóján látható.

Az elmebetegei az országnak tudták, hogy ki vagyok, saját szerepüket, sorsukat, betegségeiket hajtották végre, mikor összezúztak közösen az utcanépével Balázsnénak a II-es elmeosztályával és Müllerékkel, ózdi cigánytelepével kiközösítettek, zenei terápiákat tartottak a rólam írt lírai karám zenéivel, gyűlölve engem.

A II-es elmeosztály skizoprenje támadta meg a számat 1995-ben, amit bekiabáltak boldogan, hogy ínyevő baktérium a TV2-nél, úgy emlékszem, mert ezt a médiát torünneppel nem tudtam nézni, párszor néztem rá, mindig a saját sorsomat ismertem fel, akár a Fókusz fekete halálvilág felvonulásánál, valamennyi viháncolójánál a médiájuknak. Véráldozók, így néznek ki. Gór Nagy Mária nyugodtan felvonult hattyúdalom eléneklése előtt a többi apokalipszist végrehajtójával a háznak, színi iskolát és tisztességet kapott a börtön felfoghatatlan utálatossága, amit kiengedtek, s ekkor visszamentek arra az időre Csernobil után, közölte velem Illés doktora az utcának Újhelyben, hogy drága, maga összeverekedett egy asszonykával, meg hogy ínysorvadásom lesz, mert minden lebontó csapással támadtak meg ekkor. Felfoghatatlan a Rákóczi tér minden tette.

Csepregi Éva feketemágusa az ózdi lírai karám Rákóczi terének fontosabb volt a Magyarország nevet bitorló Magyarország torünnepét rendező hentes és mészárosoknak, mint Vénusz, egykori Földanya, meg Zoltán Erika a macska gésája Japánnak, együtt az egész utcai névtárával a világapokalipszisnek.

Elnézést kérek, nem lettem közönséges, végig tiszta volt a szívem, de nem lehet felfogni, sem megérteni, amit a testemmel műveltek azért, mert szép voltam és nem bírták a hangomat elviselni, sem a viselkedésemet. Én nem bonyolódom bele szívesen a felfoghatatlan feketemágiájukba a lírai karámtagoknak, sem a Rákóczi tér tetteibe, ezért adtam át ügyemet másoknak, a főszereplőket kell felelősségre vonni, mert én a legszívesebben elégetném őket az engem gyalázói cigány állandó feketemágus kíséretükkel, Heródes népével és a legyeivel a Bertalan utcai Pszichografológiának Bródy János és Koncz Zsuzsa összes vaskommunista szereplőivel a Vörös Oroszlán állandó világapokalipszisének valamennyi vallási szereplőjükkel, a halál reformátusaival Illéséknek, a szőrös reformátusaival Szuláknak, együtt a keleti patológiákkal, amik jönnek nemesedni az indiai cigányok után. Lehetetlen visszaadni bármikor, amit tettek a szentekkel.

1997-ben a II-es elmeosztálya a világapokalipszis bibliai végrehajtóinak egyszerűen befektetett Íziszként az elfekvőbe a súlyos elmebetegek közé, Müller Péter cigánytelepe telerakta az egész testemet patológiákkal, mint a nyakamat, fogaimat, minden részemet Medveczky Ilona határozatlan halak, meg minden halak szülöttjük sorsaként ismétlésben az Ágnesek kivégzése 1995-ös II-es idegosztálybeli lemészárlásom után, húgyhólyagom elpukkasztásával kísérletével Bodorné Ágnes kezdetével a születésemnek mindent lebontó cigánytelepükkel. Ekkor jelentkezett ismét Malek amerikai teremtője, az én és az öcsém megtámadásával, vagyis állandó apokalipszis végrehajtója Malek nemi csapása a Rákóczi térnek.

A 2004-es kivégzésük Vénuszként eszméletlenre, mikor már semmiféle életjel nem volt bennem, miután felvonultak az utcai csapások a médiában, köztük a medve kommunizmust végrehajtó Mészáros Kata kocsmai Nagy Feró genyó néven nemesedő nemi felszabadító hadserege Putyin népének az utcai listája alapján a kommunista koraiknak, üzengetve a medvének ismét, mint Soós névnél, agy és mindenféle halott állapotom ellenére szociális járadék adásával együtt, lányommal való eltartásom Nagy Anna halottjuk és a halálreformátusok helyett, folyamatosan haladva végig a névtárán a csapásoknak, gazdagulva, utazgatva, zabálva, párosodva, utódokkal hosszabbítva, felfoghatatlan.

A Rákóczi téri Uniójának a Bertalan utcai világapoaklipszis állandó végrehajtóinak kelet és a cigányság emberré nemesítőinek egyetlen nagy közös áldozásommal tajgai egyre bővülnek, már Románia is belépett a kivégzésemkor a magyarok mészárosaival együtt, melyeknek képviselője Oláh Ibolya, amelyik a hülyelyében önkielégítést végez, fogcsonkításával együtt nemi csapás sorsát rajtam a többiekkel együtt eszméletlen állapotomban megállás nélkül hajtották végre. A narancs kormánya a Rákóczi téri vasnépnek 1989-ben állott fel, azóta folytatták a celebek és politikusok kitermelését az utcanépekkel, ismételve folyamatosan névtárukkal a tehetségkutatók mellett a rajtam végrehajtott gyalázásukat. A narancsok a Földanya áldozók ózdi feketemágiával együtt Heródes népével, Kék csillagos sátán népével, valamennyi bibliiai főszereplőjével születésem pillanatától,nagymamákká tisztulva dédunokákkal. A Bertalan utcai Pszichografológiai NagyPán népe narancsokkal van berendezve valamennyi szerepjőjével a politikusoknak, médiájukkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemiséget nem ismerő emberek és a rasszizmus tényekként
  2018-05-06 22:15:40, vasárnap
 
  Miskolc városa megtámadta folyamatosan a nemiséget sem ismerő embereket felfoghatatlan idő óta tisztátalan lelkeivel egykori bibliai időnek, első démonnal történő embergyalázása óta Liptai Klaudia bemutatásával, mint ami ezt végrehajtotta, sztárjaként a világ gyalázóinak, temetői ünnepsége közben az összes nemi csapásával a világapokalipszisnek

Néztem egy darabig egy filmet, a Negyvenéves szűzt, aki tisztelte annyira a nőket, többedmagával feltételezés szerint, hogy csodálva őket még a kezüket sem merte megfogni. Ilyen egy férfi.
Az összes többi nemi csapása a vasvárosnak Miskolc névvel, jelenleg a Föld háromnegyed része, hatalmas munkát fektettek abba, hogy mindenkit megalázzanak emberségükben, szívüket összetörjék, elválasztva szerelmüktől, akár gyilkossággal, meggyalázva őket tisztátalan lelkeikkel, latraikkal, utcanépekkel, ahogyan velem is elbántak azzal a mondatukkal Novák által, hogy mire vágok fel megadva a jelszót a Keresztesi pusztító Rákóczi terével együtt a kommunista elmeosztályokkal, őskígyójukkal, rózsakeresztes rendjükkel állandó világapokalipszist végrehajtva rajtam utolsóként. Feltehetően minden Isten és magyar kislány ugyanilyen titokban volt meggyalázva, kiráulva, lemészárolva, ahogyan tették ezt közösen az Ázsia előtti emberek lakta birodalomban Koncz Zsuzsáékkal.

A világ férfiai dugnak, csupán erre van tehetségük, mindent a gyalázó szervük irányít, nagyságától függetlenül, mert a nagy nemiszervűeket sérülések létrehozása végett, a kis nemi szervűeket méhgörcs, mint állandó kielégületlenség miatt vetették be a nők ellen, meggyalázva a szentélyüket, mely templomnak számított régen, mely szent és sérthetetlen.
Ezeket végrehajtotta a Hunnia börtön világtörténelmei folyamán ugyanúgy a gyilkosaival, mint vas Rákóczi tere Miskolcnak, félregombolt halálokat vetve be halált jelentő nemi szervekkel, dögökkel, genyó népével az orosz felszabadító haderegének Putyin idetartozó névtárának, amit a miskolci utcanép támadásommal ismételt a II-es világhoborúban történtekkel együtt, együtt a barakkosok sorsával, fényevésemmel ismétlésében az 1967-es kezdetüknek lányommal történő eltartásommal a halott reformátusok sorsaként.

A szívvel rendelkező nőknek van méhük szentélyként, a kurváknak nincsen, csak démoni anyai testük, tisztátalan lelkük emberi külsővel nemesedik a nemi csapásaik által felfoghatatlan idő óta. A kurváknak csak hüvelyük van, ezek vezették be a nemi csapás férfi külsőben lépbe lépettekkel a szexet a világon. A szőkéket nemi kivégzőknek hozták létre tisztességes férfiak ellen a világ meggyalázása céljából, melyek a náci cigányok védelme alatt állanak, ez a volt a II-es világháborúja Hitlernek. Ezeknek nincsenek érzelmeik egyáltalán.

Mivel a világ nemi gyalázókból áll, ezek ellen törvényt hozni felesleges, egyetlen mód a végleges leszámolás velük, anélkül, hogy bármiféle gyilkos szándék lenne a szívemben, mivel mindezeket a világapokaliptikus sorozatokat az összes főszerepével a kurváknak kurvának nevezve engem születésemkor maguk helyett folyamatosan hajtották végre.

A szerelem szívből ered, ez volt az oka állandó ismétlésében a férfiak és tiszta nők megölésének, míg engem vártak egyedül 83 éve tartó hosszabbításában Magyarországnak, fertelmes, mészáros munkát végezve állandó nemi szervemben történő gyalázatával a nemi csapások szerepeként és sorsaként fejezték be a művüket segítség kérésemkor Balla Bea, Csisztu Zsuzsa, Gyarmathy Katalin, Oláh Ibolya már folyamatosan történő ismétlésben fogcsonkításommal együtt, mint hüvelyben élvező nemi csapásokként létbelépettek sorsát végrehajtva.

A XX. századnak állandó egyetlen nagy közös áldozásukkal, a Hunnia börtön világtörténelmének folyamatosan történő végrehajtásával ugyanúgy nem volt értelme, mint az előző évezredeknek, hatalmas hadseregével, könyvszereplőivel minden országában a világnak, amiket folyamatosan felszámoltak.

Nevezzenek rasszistának nyugodtan a történtek miatt, melyeket én feljelentéseknek és tényeknek, igazságoknak nevezek.

A Rákóczi téri cigánytelepe fogadott engem az Ágnes főszereplőknek Weöres Sándor és Radnóti, Jékely antiszemiták elméleteit végrehajtani Ízisz-Jézus kezdetükkel a többi elméletek mellett.

A cigányok anyámat támadva öltöztettek jelmezekbe a szerepek alapján. A cigányok megtámadták nagyapámat és apámat, baltával űzve el őt otthonról születésem előtt, tort ülve a Hunnia börtönével Gáspár Győzőnek kakasfrizurásokkal, temetve engem közösen a világapokaliptikus csapásokkal utolsó magyarként, felfoghatatlan módon a pszichiáterek főszervezésében.

Két éves lettehetem,amikor Zorán perverzége miatt megtámadtak engem unokabátyám megrontásával nemi elfaljulás létrehozásával létradobással a hátára. Utána következett a Mónika Show csonkító, bénító, kivégző hálózatának tagja, Benkő Dániel miatti pinázással történő megalázásom.

Godzsák Ildikó állandó szocialista ezer éve mindig ismételt berendezésű iskola sátánjával történő összezúzója sorsát hajtották végre tudtával, Vénusz áldozóként Bajzáth felmentő sereggel három udóddal hosszabbított, fajtalankodott velem kiskoromban, még a fehérneműt is lehúzatta rólunk az utcán, mint nemi kivégzője a világapokalipszisnek, Káli Sándor és II-es elmeosztálya 2004-ben rendezte be Godzsák Ildikó elmebetegeit a II-es elmeosztályán Tűzkő Juditnak, ismételve a szocializmust végleges kivégzésemmel Vénuszként.

A napközibe egy darabig jártam, odahoztak egy cigánylányt, amelyik két napon át zaklatott engem, a nemi szervemben nyúlkálva. Segítséggel mentem az igazgatónőhöz, így tették ki onnan. Erika, lett volna Mészáros Kata medve kommunizmusának főszereplője magas kőkerítés mögött a Thököly utca sarkán fertelmet hajtott végre a Hunnia börtönével.

Végig cigányok voltak a lakásban születésem óta, mivel ezek halált jelentenek, régen kihalt helyeken éltek az ördögökkel együtt, mint testbe lépő, fertőző nemi csapások. Jöttek a cigányok folyamatosan Yosé temető népeként engem temetni, folyamatosan felvéve a neveit a világapokaliptikus csonkítóknak, gyalázóknak és bénítóknak.
Valamennyi cigány világapokalipszis állandó végrehajtója. Engem nem érdekel a szociális hálózata a Rákóczi térnek emberré nemesítésével születésem óta a cigányságnak, sem az Uniós központjuk.

Régebben én is úgy gondolkoztam, hogy megértettem mindenkit, mikor elmesélték gondjukat, segítettem, ahol tudtam, míg pár éve rá nem jöttem, hogy valamennyien áldozóim voltak.

Miután megjelentek a városban, egyből megloptak engem, ahogyan jöttek folyamatosan az ötvenes évek óta nagy közös áldozásomra.
Amik áldozásommal emelkedtek, beképzelként lenéztek engem, mint Balogh Ildikója a zsidó szövetkezet tolmácsaként.

Mikor már a pszichiáterek az cigány áldozóimat helyezték el szanatóriumokban 1995-ös kezdetével átadva a gitáromat az utcanépének a médiának, már vége volt mindennek, kezdődött Magyarország kihalatása miatti borzadályuk.

A cigányok elvették a karcsai nagyvőfély verseket, fel akarták a kéziratot is vásárolni tőlem, lakodalmakat ültek, ismételve Fehér Mercedesben járva a kezdeti történelmét a Hecskének, kastélyokat építettek maguknak, mint a Kukó cigányok, aminek engem kiabáltak el.


Én a tényeket mondom, itt gyaláztak körben rajtam és nemi szervemben éveken keresztül a cigány pinák, állatokkal fajtalankodók, nemi kivégzők sorsaként együtt Mohamed gyalázóinak állandó emelésével Szulamith Kezdetével, mint állandó világapokaliipszis II-es elmeosztály Miskolc általi végrehajtói az összes bibliájuk alapján.

Az igazság mellett állok ki, legyen megbűntetve az, aki mészárolt, aki tort ült, saját apokaliptikus szerepe végrehajtásával.

A zsidók valamennyien beálltak áldozómnak, melyre vannak bizonyítékaim kiadott könyvek és beállított együttesek alapján, festményem Heródes narancs Rákóczi térrel együtt történő Földanya áldozásáról, melyek feálltak 1989-ben kormányra ellenség nélkül, azóta termelték ki az összes politikusát a miskolci elmeosztályoknak a Pszichografolóigiai Bertalan utca névtára alapján főleg.

Nincs jobb és baloldal, mind ugyanazt jelentik, akár a békesség virágos főszerepemből elméjéről kijött jobbikus Vonája az arc nélkülieknek, az összes állandó főszerepjével a világapokalipszis állandó végrehajtóinak, mint a keresztény demokra Illés apokalipszisnek ébredő vallási játszótere kezdete óta négy éves koromban.

Ahogyan beálltak haldokásom közepette politizálni, valamennyien apokaliptikus csapások és világkönyvtár tulajdonosok. Nem áll érdekükben lezárni a közös áldozásukat, mivel ebből gazdagodtak meg, ebből élnek, begyakorolt történelemi korok képviselőiként, áldozásommal emelkedve folyamatosan.

Müller Péter menhelyi cigánytelepe az ózdi fenevad földöntúli hatalmával 83 éves vérfürdőt rendezett megállás nélkül, eltaposva minden részemet, a Hunnia börtön számat lebontó csapásai mellett. Amikor 1995-ben a TV2-ben bekiabálták, hogy ínyevő baktériumot vetettek be, ellenem vetették be, két hét alatt fél centit sorvadt a ínycsontozatom megállás nélkül.

Kihalatták a német utolsó árja családot, Rákóczi térrel házasították össze, Keresztesi pusztítót hoztak létre a nevemmel , végig cigányoztak, gyalázták a nevünket a Hunnia börtön állandó bibliai gyilkosai, amikkel kezdtek születésemkor, hogy ezeket nem tisztelheti és szeretheti senki sem.

Mindez Vénusz, a szeretet, szerelem Istennője ellen lett végrehajtva, szépségversenyeikkel együtt szétverésem idejében még mindig, megállás nélkül, hangom elvételével, mindenem beszeplőzésével, amit nem bírtak elviselni.

A bankok az OTP kezdetével állandó világapokalipszis részeként vannak itt berendezve az összes ügyvédjükkel együtt, akár az áramszolgáltató vállalatuk, mely egyesült az Elművel, megúszták számon kérés nélkül a kivégző sorozatukat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mohamed népe a világkönyvtárból
  2018-05-05 13:34:33, szombat
 
  Mohamed népét, mint egykori Földanya népét, mint növénytermesztőket a Hunnia börtön a vasvárosával Miskolcnak megtámadta, meggyalázta, megvakította Szulák Andrea szőrös hangjával kezdett kitermelésével a szőrös reformátusoknak romániai halálnépként. Végtelen apokalipszist hajtottak végre emberek lakta világot felszámolók emelésével tetteik, szerepük végrehajtásával születésem óta.

Jelenlegi Mohamed népe Koránnal, mely egykor Károlyi raccsoló nyelvi játékából jött létre, répa, retek, mogyoró, korán reggel ritkán ritkkant a rigó nyelvi gyakorlásból, a Hunnia börtön rendezte Korán névvel, együtt Romániával a már megölt Mohamed tökéletes törvényeivel, állandóan szembe állítva őket Germain rózsakeresztes fekete rendjével, ezek voltak az ellenségeik többezer éven keresztül.

Megtámadták a coca colás patológiái Miskolcnak nemi gyalázással őket folyamatosan, ahányszor a világkönyvtárat végrehajtották. Nem bírom nézni a hazugságaikat sem, hogy coca cola gépek mellett tisztulnak, vádolva mindenkit indiai cigányszaporulatként, amivel ezek foglalnak el országokat, ezek fejezték be a világ felszámolását, ahogyan minket is születésem után Dalai Lámájuk kezdetével megáldoztak temetői torünnepében Gáspár Győzőnek és Balla Beának, magyarországi temetőt ünnepelve torünnepként.

Minden felelelősség a jelen Mohamed népe tetteiért, melyek maszkokba öltöztek, mint Pszichografolóigia Bertalan utcai Mu betűjeles csapások, egyetlen nagy közös áldozásomban emberré válásuk végett eljárva Európát, melyet letakartak a Hunnia börtönnel, Gábor Zsazsaáék idejében,mint látható volt a II-es elmeosztály RTL klubjának Friderikusz Sándor Rákóczi téri hosszabbítás közvetítése kezdetén ünnepelt szőke légy Gábor Zsazsa gondolkozás nélküliségének bemutatóját, amin nevetett az ország, azóta tart az emberek fejének támadása, nemi gyalázatukkal együtt megállás nélkül.

Minden Miskolc bűne, övé az összes nemi csapása a világnak. A tisztátalan lelkek gyalázatból emelkednek emberré.

Elég volt a hazugságból, a halál szaporodik, patológiákat hoz létre, mert a halál szapora, nem úgy, mint az emberek voltak egykor, ritkán házasodtak, mert a szív a szívvel házasodik, ahogyan ezt tudták közösen, megtámadva őket a tisztaságuk és a törvényük miatt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 182
  • e Hét: 453
  • e Hónap: 3295
  • e Év: 42296
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.