Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Blogom, Képtáram,
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Talán majd egy napon, tudom, hogy itt hagyom a várost...
  2024-04-29 19:59:36, hétfő
 
  Időnként letörlök egy-egy blogot, amit valaki kiemel, vagy törlök neveket, akiket régebben szerettem és tiszteltem, nem tudtam, hogy a sorsukat hajtják végre.Több, mint tíz éve vettem észre egy japán fórumon a nevemet, ahol azt taglalták, hogy 1990 óta inaktivitás volt jellemző rám, vagyis a japán szakértők szerint én lusta voltam dolgozni. Badar egy másik, vagy japán, vagy kínai véleménye. Hát ezért kellett Magyarország felszámolóinak az egész világ történelmét kétszer végrehajtani, amivel foglalkoznak ezer éve sátánjuk világkönyvtárával. Egész Keletet megváltották, el sem lehet venni tőlük a jólétet, míg én 66 éve szenvedek a világ bűnelhordozásával székesfehérvári Alba Regina központjával a Duna tévének. Hogy miért jártak a vasfüggönyösökkel oda-vissza időkben, korokban, egyetlen magyarázata, hogy csak a szereplők akartak megmaradni, másik az, hoigy féltek egymás csapásaitól, mivel gyászolják magukat, amikor valamelyik elesik, ezért is nem vállalták a szerepeiket. A miskolci elmeosztálynak csak aratnia kellett a megbékített országokat, nemzetiségeket.

Mikor idehoztak túszként Pataky Attila helyett a szürke városába Demjén Rózsinak, már repkedtek a levegőben buszon, villamoson a dögök, ahogyan támadták egymást. Engem is többször ért ilyen, orvos - pszichiáter részéről is, amikor a buszvezető majdnem felment a járdára, annyira félrerántotta miattam a kormányt. Így jön a miskolci elmeosztály békessége Talmud nácijaival.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bagoly Katalin és a Bohém Klub
  2024-04-27 22:09:33, szombat
 
  Bagoly Katalin hét hónapos korában, öcsém által kiskorában írt felirat a hét hónapos fotóm hátulján. Ezt megerősítendő, ki lett adva az Időjelek Antológiában 1992-ben a baglyos illusztráció, fekete erdőben készült, egy női alak van a pokol angyalához hozzákötve a melleinél fogva. Mivel minden főszereplő én voltam egyedül, fennáll a kérdés, hogy a Hu bagoly jeles Talmud teljes egészét reformátusokkal, nácikkal együtt nagy közös áldozásommal emelték szerte a világon ismétlésében az elmúlt 130 évnek többször.

S hogy még mik vannak a Talmudban, melynek nemcsak Bagoly, hanem a Bárány főszereplőjévé is engem tettek Ízisz-Jézus főszerepe mellett az Iker toronynak Keletesek áldozásával, atlantiszi feltámadás céljából a bibliás Föld létrehozása után. Tisztátalan lelkek, ördögök, ördögfiak, démonok, állatistenek, cigányok, emberek gyenge szíve miatt megteremtve örök életűként.

Találtak maguknak egy helyet Amerikában, ahol évente egyszer két hétre összejönnek Amerika gazdagai, színészek, elnökök, ahol egy hatalmas bagoly a szimbólumuk, ott rendezik az előadásokat. Nem értettem először, hogy Nepomuki Szent János, keresztény gyóntató hogyan illik a képbe, hallgatásra intő kézjelével, ami itt az egész országot jelenti, Müller Péter Végh Sziámi végtagjával, ugyanis nem emberről van szó. Nepomuki Szent János ujja a szájon azt is jelenti, hogy aki beszél arról, mi történik a klubban, az meghal. Akár azok, akik beszéltek arról, mi történik a német RTL Klubban Club Wiskeys kezdetük óta, vagy a világ bármelyik részén, ugyanis mind a Hunnia elmeosztályát szereplőit jelenti.

Hát jól tudnak titkot tartani, pedig Busch már több, mint tíz éve megüzente Magyarországnak, hogy ők embereket nem áldoztak. Miről beszélnek ezen a titkos, bohém helyen, ha nem a világ dolgairól? Már csak azért is, mert Arnold Schwarzegger, akit születésem óta Koncz Gábor párossal történt kezdete óta véráldozással emelnek, szintén tagja a Bohém Klubnak. Hogyan lehet a vért letörölni, semmissé tenni, mintha semmi sem történt volna, holott még mindig gyaláznak és kínoznak, hét éve folytatásban a világ összes népe helyett? Mivel onnan kezdtek, a Jehova és lengyel, román, japán teremtéstörténelemmel. Én meg azt hittem, segítséget kaptam, kinevetettem magam öntudatlanul, ahogyan írattak hónapokon keresztül. Nem tudtam, hogy elmeosztály, amelyik ismét a szabadköműves rend helyett támadott. Hiába töröm a fejem, az-e az oka, hogy a szabadköműves róka szerepben jött segíteni, vagy az, hogy vonultatják a Vörös Oroszlán népét, kommunistáival együtt a liberálisoknak atlantiszi elmélettel. A többiekkel ellentétben azt sem tudom, mik áldoznak, hogy a tatárok is megtisztultak. Azt sem értem, miért érzékenyít a sátán egészségügye az egész világon lábam megrántása kezdetével, betegségek és deformációk végrehajtásával, minden miatt támadva, ami rajtuk nem emberi.

Bohém Klub tagja az a Reegen, amelyik választási beszédében biblián haladva végig egy nagy Armageddonról beszélt, s már kezdték 1983 után a Christine Busta ezer éves aszkéta ünnepi cirkuszát ismétlésben főtanácsnokának főszerepében Miskolcnak, mely mai napig tart. Tehát szintén Jézus elmélettel és Hunnia elmeosztály szentháromságával vannak együtt, amiktől ezt a rengeteg gazdagságot és hatalmat kapták, jogosítványával annak, hogy döntsenek életekről, halálokról, emberiségről.

Megbeszélték egyáltalán a Bohém Klubban, hogy az Ezeréves aszkéta ünnepi cirkusz főszereplője, a sátán világkönyvtárának tulajdonosa összes szerepét négyszer hajtotta Magyarország végre, hogy miért is nem jött el Armageddon, vagy ez egy állandó játékuk volt, ahogyan Christine Busta fogalmazta, mindig más főszereplővel? Meg hogy a Hunnia börtön, ahogyan én nevezem a szentháromságot irányító orosz maffiát lemészárolta Müllerékkel az emberiséget, meg az értelmiséget? Meg átcserélték az országok, városok lakosságát tisztátalan lelkekre, mely része a spiritizmusuknak, mint sátán szeretetvallásának, hatalmas néptömeggel, amelyek része a buddhizmusa is a Főnix utcanépnek. Itt olyanok ismételték a Kelet verseit, mit nekünk a versek bekiabálásokkal, melyek fertelmesek és az Iker torony népei, Busta nevét is felvéve. Meg kellene nézni, mik ezek, mert én iszonyatos állapotban vagyok, tehetetlen a dögökkel és feketemágiával, földöntúli hatalommal szemben. Nem értem, miért kellett Magyarország egykori legyőzőinek, meg az emberek, angyalok, tündérek, szentek, csillagok gyilkosainak a tetteit ismételni, amik az országot jelentik.

Tehát állandó világjátékuk közben nagyszerűen éltek, gazdagultak, mindent megkaptak a Hunnia börtöntől, míg a családomat 1945 óta gyilkolták az összes szerepük végrehajtásával Hunnia filmjeikkel együtt, amelyeket orosz és német felirattal láttak el.

Megbeszélték a zenei apokalipszisét a pokol angyalainak, melyekkel szintén frigyben vannak, ellenség nélkül, a rock-hippi-punk-beat mozgalmak kezdetével, végtelen irányzattal való folytatásával, fogadó meg a szentháromság részéről nem volt.

Undorodom mindegyikőjüktől, amelyek folyamatosan ismételték a történelmet, végtelenül hosszabbítva, hogy megmaradjanak örökös túlélőkként.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Törvényen felül állnak
  2024-04-26 19:11:07, péntek
 
  Átmentem ma hajnalban a Pennybe, vettem zsírszalonnát. 1,40 kg-ból lett két lekváros üvegnyi zsír és elég sok tepertő. A puhábbakat kétszerre megettem délután és vacsorára, a többit nem tudom, mert nincs mivel. A lányom viszont a porcogósokat szereti, azt, ha jól ki vannak sülve. A végén teszek a fakanálra mindig kevés tejet, hogy szép pirosak legyenek a tepertők.

Holnapra tarkababot áztatok, még tavaly tavasszal vettem, remélem, nem lesz kemény. Vagy szójapörköltet, vagy csirkemellfiléből készült pörköltet készítek hozzá, majd meglátom. Jó tejfölösen szeretem, sok babérlevéllel.

Megkaptam apáék esküvői fotóját, majd be kell vinni a városba, biztosan drága lesz együtt a háromezer javítás, szkennelés és képsokszorosítás, mert van még három fotó, amit elő szeretnék kettőben hívni. Nem tudok sokáig kinn lenni, mindig keresni kell mosdót valahol.

Anyák napjára általában aranygaluskát készítek, remélem, lesz dióm hozzá, azt még a jövő héten össze kell törni és ledarálni.

Reklamáltam a boltban, hogy kétszáz forinttal többet ütött be a pénztáros az akciós fehérbornak, nem látok szemüveg nélkül. Kiderült, hogy helyesen volt blokkolva, elnézést kértem, de annyi eszem nem volt, hogy elővegyem a nagyítót, amit mindig a bevásárló táskában hordok. Mindegy, ez egy figyelmeztetés volt magamnak. Egyszer ittam egy netes ismerősömmel való találkozáskor, amikor nem volt sok pénz nálam és kevés hely volt nyitva, fröccsöt. Nem volt rossz, gondoltam, jó, ha van itthon fehérbor, majd egyszer megismétlem valakivel.

Rengeteget mostam kézzel, vastag felsőket, mert hideg volt a héten. Ráérnek holnap estig beszáradni, szombaton csak főzni és takarítani szoktam. Majd vasárnap hajat mosok és manikűrözök. Hajnalban be szoktam kenni a hajamat Panthenol sprayvel, mert kihullott egy darabon pár évvel ezelőtt. Visszanőtt, de még mindig vannak hiányos részek. Nagyon drága a Panthenol, van talán 3.500 is, s már éppen egyszerre maradt benne egy kicsi. Ha nem l esz rá pénz, használom a ricinust, állítólag az is jó, bár nekem nem vált be.
Egyszer utaztam a villamoson egy lánnyal, hatalmas szempillái voltak, de látszott, hogy igazi, nem mű. Megkérdeztem tőle, hogy mindig ilyen nagy volt-e. Azt felelte, hogy ricinussal kenegette éjszakára, attól nőttek meg a pillái ennyire.

Izgulok az öregségi nyugdíj miatt nagyon, remélem, most nyugdíjba tudok menni, ha nem, maradok járadékos.

Megvették a lányok a névnapomra a HD-s televíziót, s mindig ott áll a komódon, lekapcsolt hosszabbítóval. Nincs mit nézni a médiában, régen is rosszul voltam tőlük. Nincs ennek törvénye, itt mindenki törvényen feletti?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem mondtam, hogy fájdalmaim vannak
  2024-04-22 14:05:29, hétfő
 
  Ma fél kilenckor elindultam a villamoshoz, mert ritkán közlekednek a buszok a Semmelweis kórház felé, 9,15-re nézett a lányom egy csatlakozást. Odaértem, bementem a mosdóba, átmentem a kórházba, már fél tízkor beültem a kardiológia ajtaja elé. Nagyon lassan tartottak a vizsgálatok, két helyen kellett levetkőzni, EKG-n és Ultrahangon. Nagyon fájt, amikor rátette az ultrahangot a szívemre, nyögdécseltem is közben. Fél tizenkettő körül végezhettem, de csak itthon olvastam el, miket írt a főorvosnő, mindenesetre azt elmondta, a szív nem indokolja a fulladást, sem a bevizelést.

A panaszok között elhallgattam, hogy hatalmas fájdalmaim vannak négy éve a tüdőmön és a szívemen, mintegy folytatásaképpen az 1998-asnak. De mondtam, hogy a kezeim és a felsőtestem dagadnak, de kihagyta az ambuláns lapon a felső testemet, csak annyit írt, hogy a kezeim dagadnak.

Nagyot csalódtam a házi orvosban, mert a Vaszily Mária és Dávid Mónika pszichiáterei a feketemágusoknak által adott Fluanxol elmeosztályuk injekciójának nevét a gyógyszerek között feltüntette az asszisztensnővel, miután közöltem az azóta kitüntetett pszichiáterrel, hogy hatalmas fájdalmaim vannak. Megelőzték, mielőtt bármit is megtudok arról, mit tesznek, idő előtt paranoidnak nyilvánítottak, hiába kértem segítséget több helyen, csak nevettek rajtam, hogy ki szállít engem a kórházakba és mentek végig a szereplők szerepein, torzulásain és betegségein. A Szabó család, mint főszereplői világ-Magyarországnak, amelyek világkönyvtárát az elmeosztályok négyszer hajtották végre további jó puffadást kívánt nekem évekkel ezelőtt, a lányom férje pedig azt írta a facebookon névnapomon, hogy f@szszopó kurva, a nevedet csak kisbetűvel lehet leírni. Nemrég itt kiabált valaki az ablak előtt, hogy igen, így van f@szszopó, erről jutott eszembe, miket írt nekem. Németh főorvosnak (aki nézett valamit a feje felett) a Nyírő Gyula kórházban, ahová segítségkérés végett mentem, azt mondta, hogy én írogatok az interneten. Almási meg kinevetett, hogy nem voltam magamnál, mint orosz Hunnia része. Hát a segítségkérésekből, hogy mennyien győztek le és fájdalmaim vannak kizáró gondnokság lett hosszú éveken keresztül, míg a kivégzések és betegségek, széttaposások történtek, ami négy éve ismétlődik, a kurvázásommal együtt.
Nem tudom elvenni egyiktől sem, hogy 88 éve bejárták az egész világot, meg hogy zenét, meg mindenfélét tanultak az emberiség legyőzői. Hát ezért nem engedték, hogy megjelenjek legalább újságokban, mindent elégettek, összezúztak, ismételve a leírtakat, mint visszhang sorozatát Egernek az én írásaimmal együtt, mert véráldozással emelik világ-Magyarországot, megváltási tervével a nagy-Babylonnak Kaffka Margiték kezdetével a Keletesekkel.


Hát én már így leszek örökké, a szomszédok pedig arra utalgatnak, hogy az már mikor volt, amikor velük függött össze a gyilkolásom. De még mindig áldoznak.

Szóval a kínzásom földöntúli hatalommal nem kimutatható.

Az áldozóim érzékenyítik a hivatalos személyeket az esőemberekkel és vasfüggönyösökkel való bánásmód végett, amik helyett folyamatosan támadtak, hogy betegen születtek meg, meg rokkantak lettek, s ebbe keverték a családomat is.

Már 2001-től kértem segítséget valamennyi emberjogi bizottságtól, ombudsmanntól elküldve a főbb szerepeket aláhúzva a zárójelentésekkel, orvosi papírokkal, hogy mit művelt az egészségügy, előtte az Északhírnöktől 1998-ban, a megyei kórházban Dávid Mónika pszichiátertől kínzásom kezdetén, cipeltem magammal a Nyírő Gyula kórházba, Szombathelyre a kiadott könyveit a feketemágusi rontásoknak, csapásoknak, mindannyian súlyos skizoprennek könyveltek el és ezt mondták a gyerekeimnek is. Végig nézték 1997 óta a temetői győzelmi tor ünnepét a világnak, hogy legyőztek minket Magyarországgal együtt, de senki semmit nem tett az érdekünkben. Nem tudok tűz ellen harcolni, semmit sem tudok tenni ellene, csak tartom magam azóta, 25 éve, hatalmas erővel. Az elmeosztály pszichiáterei saját diagnózisukat írják a családnak, mivel ők terjednek tűzben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit beszél, nem értem, hogy mit mond!?
  2024-04-19 18:46:03, péntek
 
  Tegnapra házhoz rendeltem ismét a nehezeket, mint ásványvizeket, tejeket, olajakat, mosogatókat. Minden volt jó áron, de sajnos nekem mindenből csak a legolcsóbbra telik. Kaptam minőségi akciós Silan öblítőt. 44 termék volt, nem is olyan sok egy hónapra 6 db tej és 8 db ásványvíz. Már lemondtam arról, hogy a Vilma forrásról hozzak oxigéndús forrásvizet, nem tudok már egyáltalán cipekedni. Nagyon jó az élelmiszer szállító cég rendelési oldala, amit elfelejtettem, felkínálta nekem, mint a tojást és az ásványvizet. Elég drága náluk a Corsodyl, meg nem kaptam Sana lábápolót és pörkölt, sós mogyorót. De két hónap alatt nagyon sokat javult a termékkínálat, majd fogok rendelni káposzta-féleségeket is. Mindenféle burgonya kapható náluk, rengeteg zöldség. Még amit hiányolok az a szójakocka és szójagranulátum, Feta sajt, felvágottak, kolbászok jó áron. Egyetlen százszázalékos almalevet találtam, amit meg tudok fizetni. Kicsit lelkiismeret furdalásom is van, mert az elégedettségi kérdőívben nem adtam teljes mértékben elégedettséget az árra, mert mindenből a legolcsóbbat rendeltem, bár kipróbáltam a joghurtokat is, cukornélkülit és áfonyásat. Nagyon elégedett vagyok a cukorpótlós üdítők kínálatával. Nem is figyeltem, hogy van-e szalonna, bacon, édesítőszer a kínálatukban. Meg mennyibe kerülnek a fűszerek. A só is fontos, hogy ne legyen jódozott, csak sima asztali só, szerintem az a legjobb főzéshez. Késett a futár majdnem háromnegyed órát, aggódtam a sertéscomb miatt, megkérdeztem az ügyfélszolgálatot, megbonthatom-e megszagolni a csomagot. Nagyon szép és friss húst kaptam, örültem a tegnapi kiszállításnak. Fontos, hogy mindent meg lehessen venni, ami hétvégi főzéshez szükséges.

Ma hajnalban átmentem a Pennybe pár akciós dologért. Vettem hagymát, fokhagymát, Hamé tonhalas pástétomot, löncshúst, Toast teljes kiőrlésű kenyeret, 2 db csirkemell sonkát,1 cs. édes fűszerpaprikát. Mindezt akciósan és így is sokat fizettem. Nagyon sokba kerül saját magam fenntartása még az ebéd fizetése mellett, amit házhoz hoznak nekem.

Megjött a villany és a tévé, internet, telefon számla. Eddig kb. háromezer forint emelésnél járnak, már 15.000,-Ft-ot kellett fizetnem. Mint kiderült, más cégek is emeltek inflációra hivatkozva. Nem szeretnék ennyi bevétel mellett, a bérház legfelső emeletén betegen átélni egy teljes inflációt, amikor minden értéktelenné válik. Még kertem sincs, hogy ültessek zöldségeket. A régi, tatárdombi Braun házat azért vettem meg komfort nélkül, hogy majd én komfortosítom és van hozzá háromforrás víz, egy mély kút mélyén. Azzal locsoltam minden este a kerteket elöl és hátul. Mindenféle virágot és zöldséget ültettem, meg gyümölcsfákat is. Egyedül a törökszegűt gyomláltam ki véletlenül és a dinnye nem termett meg.

Voltam a postán befizetni a csekkeket, hamar végeztem. Mérges vagyok a világra, mert olyan falanszter-szerű állapotot hoznak létre, mindent gépesíteni akarnak űrtechnológiával, én meg a dagadt kezeimmel, mint egyetlen főszereplője az összes könyvnek nem tudok bánni az okostelefonnal sem és pénzem sincsen arra, hogy megfizessem az előfizetést. Hát digitalizálni akarják a postákat, üzleteket is.Át lehetne ugorni a falansztert, mivel úgysem tudok kimenni az űrbe és létrehozni emberközpontú társadalmat?

Felhívtam telefonon a kardiológiát, ugyanis április 22-én 10 órára kaptam előjegyzést, viszont az ügyfélkapu e-mailben 10,40-et írt. Meg szerettem volna kérdezni, hányra kell menjek. Egy nagy hangú fiatal nő vette fel a telefont, bemutatkoztam és elmondtam, hogy hétfőn, 22-re van előjegyzésem, nem tudom, hány órára kell mennem, mert két időpontot kaptam. Rám kiabált, nem tudom, hogy mit beszél, nem érti, mit mondok és 22-e nem hétfőn van. Nagynehezen eljutottam vele odáig, hogy elkérte a Taj számomat.

Nem értem az egészségügy teljes egészét, sokszor előfordul, hogy ráhagynak az asszisztensnőkre mindent, akkor is, ha kiutálnak onnan mindenkit. Vagy éppen ez a célja annak, hogy nem figyelmeztetik, mikor nem megfelelően viselkedik? Előre tartok a hétfői naptól, hogy milyen lesz az orvos, aki hozzátartozik.
Kell vinnem az összes orvosi ambuláns papírt minden betegségről, még jó, hogy kinyomtattattam őket a múlt héten, de a tavalyi diabéteszes papírom talán még nincsen meg. Egy nagy dobozban tartom az orvosi papírokat, külön dossziéban minden betegségét, nem tudom, hogyan tűnnek el a dolgaim.

Szóval fáj, hogy a tökéletes szállítására az üzletnek kevesebb pontot adtam két helyen, csupán azért, mert mindenre csak a legolcsóbból telik, meg pár dolgot nem kaptam. Nem is tudom, hogyan tegyem jóvá, nem fogják érteni az értékelést.

Megyek mosni, áznak a ruhák már öt órától. Csak kézzel átöblítem, ami a héten volt rajtam és kicentrifugázom, majd a szokásos izgulás a fregolin miatt, hogy ki ne akadjon.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A média és a világ 66 éve nem állítja le az áldozást
  2024-04-16 07:12:43, kedd
 
  A média és a világ 66 éve nem állítja le a véráldozását bűnelhordozásával Magyarország elmebetegeinek, amiket meg sem lehet büntetni tetteik, szerepeik, deformációk, betegségeik, erkölcstelenségeik végrehajtásával. Nyugodtan választanak 1997 óta tartó tor temetői, győzelmi ünneplőkként, készülnek a jövőjükre. Sőt, még érdeklődő levelemre sem válaszolnak, vagy segítséget sem nyújtanak, hanem letiltanak mindenhonnan, vagy moderálnak. Folytatják tovább, Azt írják, Varga Zoltán lengyel médiát vásárolt fel, Orbánék európait, hogy végtelenül hosszabbítsanak, amiért titkosítottak is eddig mindent.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Öregségi nyugdíj és hibázás
  2024-04-15 23:42:05, hétfő
 
  Elmentem ma a Nyugdíjfolyósítóba, betéttel, ami hatalmas terhet jelent, mert ennek soha nem lesz vége.Mondtam, hogy miért jöttem sorszámot kérve, közölte a portás, hogy a nyugdíjfolyósító elköltözött, de ha ki van töltve a kérelem, ad sorszámot, be lehet adni és majd továbbítják. Leültem várakozni, majd odamentem, mikor rám került a sor az ügyintézőhöz. Betettem a sorszámot az üvegfalig, erre hangosan rám szólt, hogy tegyem neki beljebb. Ő nem tudott érte kinyúlni ezek szerint. Nem vette el a papírokat, azt mondta, menjek el személyesen a Mindszent térre. Hirtelen nem tudtam, hová is kell menni, nem tudtam behatárolni, mert én a kilencvenes években jártam ott a TB-ben. Hát odataláltam, nagyon kedves volt az ügyintéző hölgy, de nagyon nagy lelkiismeret furdalásom van, arra gondoltam, holnap fel kellene hívni telefonon, mert nem jól adtam meg az e-mail címemet. Elmondtam részletesen az elejét, majd a kukac után annyit, hogy gmail.com, de a pontot kihagytam szóban. Kétszer is mondta, hogy pont, s én azt hittem, természetes, hogy a gmail után pont kell, nem mondtam, hogy igen, a gmail után kell a pont. Remélem, megtalál majd a levele, megbeszélem még valakivel, telefonáljak-e emiatt. Nagyon morfondírozó vagyok, nem nyugszom meg, csak ha lerendezem a problémát.

Hát nyugdíjba megyek, ha mindez igaz, majd levélben értesít, mennyire jön ki a nyugdíj a bedolgozott évek után. Nem engedett az egészségügy munkát végezni az állandó mészárlása és szerepei végrehajtása végett, hatalmas erővel és hipnózissal. De le sem százalékoltak bolt és közlekedési fóbiájuk kezdetével, legyőzési sorozataik ellenére, a lányommal tartattak el. Illetve pár évig voltam leszázalékolva kizáró gondnoksága idején Mülleréknek, míg a kivégzéseik tartottak a betegségeivel a súlyos csapásaiknak.Nem akarok járadékos lenni örökké, még ha kevés is a bevételem. A betegeiket hatalmas nyugdíjakkal rokkantosították, árvaságikat, özvegyi nyugdíjakat vesznek fel közgyóggyal együtt.Már ezt talán soha nem lehet meg nem történtté tenni, lerendezni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit ünnepelnek a görögök március 25.-én?
  2024-04-12 20:22:49, péntek
 
 
Március 25. a görögök egyik legnagyobb nemzeti ünnepe. Ekkor emlékeznek meg az 1821-től 1831-ig tartó szabadságharcról, amelynek eredményeképpen sikerült függetlenné válni az Oszmán Birodalomtól. A felkelés kezdete március 21.-én Kalavrytában volt, ahol nem tudni melyik fél adta le az első lövést, de a görögök 5 nap után győzelmet arattak. Március 25.-én pedig Patrasban kikiáltották a forradalmat. Az erőviszonyok elég változatosak voltak, de tengeren a görögök voltak fölényben. A felkelés egyik legjellegzetesebb alakja egy nő volt, Laskaris Bouboulina, akinek saját hajóhada volt. Noha a törökök végül a tengeren is túlerőhöz jutottak, a görögök szép sikereket értek el. A szultán ekkor segítséget kért a görög földön született egyiptomi királytól, aki Krétáért és Peloponészoszért cserébe hajlandó is volt a törököket támogatni. Algéria és Tunisz is a görögök ellen fordult, egészen Nafplioig jutottak el, ahol aztán visszaverték őket. A görögök sem maradtak azonban egyedül, hiszen függetlenedési törekvésük egyre szimpatikusabbá vált. Voltak olyan államok, melyek pénzzel, voltak, melyek haderővel támogatták őket. A híres angol költő, Lord Byron is harcolt a csaták során, ő is ott veszítette életét. A fordulat akkor következett be, mikor 1827-ben a francia-brit-orosz flotta csapást mért a török-algír-egyiptomi flottára Navariónál, majd a szárazföldi haderő ellen is győzedelmeskedtek, s létrejöhetett az új görög kormány Ioannis Kapodistrias vezetésével. Kapodistriast 1831-ben Nafplioban meggyilkolták, a trónt a belga királynak, I. Lipótnak ajánlották fel, aki azonban nem fogadta el azt. A konstantinápolyi szerződésben végül megállapodás született Isztambullal az új határokról.
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Ismeretlen: Ikarusz monda
  2024-04-12 20:20:39, péntek
 
 
Daidalosz, Athén híres szobrásza és ezermestere megneheztelt riválisára és megölette őt, ezért el kellett menekülnie a városból. Kréta szigetén a híres király, Mínosz fogadta be és rábízta a szörnyszülött Minótaurusz lakóhelyének elkészítését. Daidalosz soha nem látott építményt tervezett a királyi palota udvarába, olyan hatalmas labirintust, amelynek kanyargó, tekergő folyosóiból lehetetlen volt kijutni. A folyosórendszer végén pedig az emberevő szörny várta az oda vetteket. Mínósz király gazdagon megjutalmazta az ügyes építészt, elhalmozta kitüntetéssel és minden jóval, de Daidalosz idegennek érezte magát és visszavágyott szülőföldjére, Athénba. Tudta, hogy tengeren nem menekülhet el, ezért sóvárogva figyelte a légben szárnyaló madarakat és elhatározta, hogy ő is el fog repülni a szigetről, s magával viszi a kisfiát, akit Ikarosznak hívtak.
Tanulmányozta a madarak röptét és rájött arra, hogy szárnyakat kell készítenie ahhoz, hogy repülni tudjanak. Éjszakánként titokban hatalmas szárnyakká ragasztotta a napközben összeszedett madártollakat. Eljött a szökés napja. Daidalosz és Ikarosz felerősítette a szárnyakat és a part menti magas sziklákról a mélybe vetette magát. A szárnyak kiválóan működtek és a szelek szárnyán lebegtek a tenger felett. Az apa figyelmeztette fiát, hogy ne merészkedjen túlságosan magasra, mert a Nap izzó heve megolvasztja a tollakat összeragasztó viaszt és lezuhanhat. Ikarosz mindaddig szót fogadott, amíg apja közelében volt, de egyszer, amikor kikerült annak látóköréből, elragadta a magasság mámora és egyre feljebb emelkedett. Szállt fel, egyenesen a Nap felé. Végül olyan közel került a perzselő sugarakhoz, hogy szárnyain megolvadt a viasz, a tollak lehullottak róla, ő pedig belezuhant a tengerbe és szörnyet halt. Apja egy kis szigeten temette el. Ikarosz szomorú történetére emlékezve ezt a kis szigetet Ikariának nevezték el.
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Ki akarják dobni a pajzsmirigyeimet az egészségügy miatt
  2024-04-11 16:11:48, csütörtök
 
  Voltam endocrin gondozóban, vittem vissza a citológiai eredményt a bal oldali strumagöbről. Azt hittem, mivel gyulladás van az eredményben, lehet gyulladásgátlót felírni, de nincsen más az orvos szerint, csak Metotyrin, amit mindig összekeverek, mikor rákérdez a régi cukorgyógyszer, Mercorferin nevével. Júniusban kell visszamenni laboreredménnyel, akkor kell választ adni, belemegyek-e a műtétbe, mert szerinte ettől fulladok, hiába mondtam, hogy tüdőről inkább. Megemlítettem, hogy a covid előtt, mikor műtétre jegyeztek elő, azt mondta a sebész, hogy mivel göbös a pajzsmirigy, teljesen eltávolítják a pajzsmirigyeket. Az azt jelenti, hogy míg élek, pótolni kell gyógyszerszedéssel a hormonokat, melyek a test működéséért felelősek. Régebben az orvosok még műtöttek úgy, hogy részlegesen távolítottak el mirigyeket, nem dobták ki az összeset. Hogy mondjam el neki, hogy Müller cigány sátánistái megtámadták a világ ura nyakamban lévő csapását feketemágiával, ami után egyből kialakultak a göbök 1997-es kivégzésüknél, amiből egyből mintát is vett a megyei kórház struma osztálya. A covid előtti műtéti előjegyzéskor egy fiatal doktornő fogadott, a cigány takarítónő jelenlétében. Ült az asztalnál, csend volt, egyszer csak felnézett és azt mondta nagy hangon, hogy lófasz. Hogy is bízhatnék meg bárkiben az egészségügyben, amikor kivégeztek engem folyamatosan az elmebetegeik, amik most is itt vannak, mérgezve a cigarettájukkal, hatalmas erővel tüdőfullasztással Hunnia börtön elmebetegeivel együtt, meg az ózdiakkal? Mindenkit kiiktatnak az élők közül, aki tudja, hogy Müllerék támadtak meg lábaim széttaposásával és a hangom elvételével, illetve együtt mészároltak végig. Mivel a reformátusok sorsát és tetteit ismételték, azt tesznek, amit akarnak deformációik mellett és én csak egy ember vagyok, nem tudok védekezni ellenük, így nem volt nehéz dolguk. Segítségre lenne szükségem, akik leveszik rólam a gyilkosaimat, a Vargák kíséreteivel együtt, mint állandó hosszabbítóival a végtelen áldozásnak.

Geszti Péter boldogságot tanít a nemi csapásokkal, mint liberálisokkal közösen, miután a népével két kisgyerek mellett gyaláztatott meg éveken keresztül a rózsakeresztes rendjükkel, miután legyőztek Csernobilkor hidegháborús kommunisták helyett, mivel a szerepeiket az itteni játékosok nem vállalták. Gesztinek állandó lehetett a nemi gyalázása az I. emelet beállításával. Nem tudtam védekezni ellenük Sátoraljaújhelyen, összetöréseim közben a kurváik miatt. Én nem bocsátom meg, amit a gyerekek tapasztaltak a viselkedésem megváltozásával, hogy ennyien mészároltak, gyaláztak egyszerre a földönkívülijeivel együtt Jeruzsálemnek, sem a nyomort, sem a fényevést, kösztümös beöltöztetés közben, sem a termékennyé télelemet 13 éves koromban, sem a hosszabbításukat Bródy hasonmás férjjel, Kukó cigányság kísérete mellett, egykori Magyarország legyilkolóinak kitermelésével, meggyaláztatásával a világkönyvtáros családjával, a gyerekek megtámadásával, sem azzal, hogy nem engedték, hogy tiszteljenek engem pókok emberré nemesítése miatt, sem a torzításaikat, a rengeteg fizikai munkát, betegségeket, kihasználásukat, eltartásomat hosszú-hosszú évekig a reformátusok emelésével Nagy Anna főszereplőjük helyett feltámadásuk céljából, sem az összes szerep végrehajtását Kelet ózdi feketemágusaival, cigányságukkal, sem a szőkéik miatti nemi gyalázásukat, sem a liberálisok helyetti nemi gyalázásukat 1990 óta, sem a családom genetikai kihalatását, betegségeik végrehajtását, állandó támadásukat érzékenyítés néven, öcsém és azok halálát, akik szerettek. Nincs bocsánat, mivel engem tettek meg Ízisz-Jézussá, van bocsánatos bűn és nem bocsánatos, hiába hordatták el a világ bűneit, mint betegségeiket, tetteikkel együtt, nincs rá bocsánat, mert olyat kottáztak lopott atlantiszi mágiával az égbe, melyet többé nem mos le a hó, szándékosan, előre eltervezetten.

Nem tudok már beszélni, körben van rajtam valami, tele van a tüdőm tisztátalan lélekkel, ezek a huhogók, ahogyan írták az egyik fórumon. Nemesednek emberré kakas történelme kezdetével a szlovákoknak, Tóth atyafiakkal az élen Babylonként, amit Müllerék a cigánysággal állítottak össze Kecskések és Farkasok miatti kivégzéssel, megváltási tervével a németeknek India vonultatása és emberré nemesítése mellett véráldozással Ázsia népeivel együtt, meg a szappantisztító sorozatok országaival és városaival.

Úgy döntöttem, nyugdíjba megyek a jövő héten akkor is, ha elveszítem a novemberi prémiumot, emelést és 13. havi nyugdíjat jövőre, mert nem lehet örökké rokkantsági ellátottként élni. Annak ellenére, hogy iszonyatos állapotban vagyok.
A struma gondozóba csak boltba járó ruhában mentem, farmerdzsekiben. Amíg jártam az inkontencia vizsgálatokat, kénytelen voltam bevásárló műbőr táskát vinni, amolyan indiait, mert vittem magammal pótnadrágot is a biztonság kedvéért. Meg felvettem tunikára dupla polár sportos felsőt, amit még soha nem tettem eddig. Kilógott a tunika a polár alól. Vannak pancsóim, de elegem van már abból, hogy 2009 óta kontrollokra járok, oda öltözök ki normálisan. Meg minek a sárga alsó végigcsattant fogakhoz elegáns ruha? Meg már nem érdekel, hogy megszólnak Miskolcon, hogy pacuha vagyok, abban a városban, amelyik ócska göncben koldultatott hosszú évekig, a lányommal tartatva el, akit kevéske fizetségért alkalmaztak pár helyen.Mert az emberek szorgalmasak, ahogyan Benedek Évája mondta az egészségügynek orvos nővére megállapítása mellett, hogy nekem mindig férfira van szükségem Jakubcsek Gabriella mondatával, mikor kértem egyszer három munkakörért fizetésemelést: "Az emberek nem pénzért dolgoznak". A Babylon pörcegödre mindig is visszaélt, amióta megvannak az emberi szorgalommal, nyomorban, ingyen dolgoztatva, vagy a legkevesebbért az embereket. És ezeké a jelenlegi ispánságos világ-Magyarország.

Gyerekkoromban egészen férjhez adásomig hipnózisban állandóan jókedvem volt, kivéve a rettegő időszakokat anyám miatt, meg az állandó szégyenérzetet a viselkedése, piros és ócska, csúnya ruhák rám adása miatt. Még a szám formája is olyan volt, hogy a vége az ajkaknak kicsit felfelé ívelt. Mert az emberek bűn nélküliek, tiszták, vagyis tökéletesen egészségesek, ami ezzel együtt jár. Ezért támadtak meg minket utolsókként Hunnia börtönnel és Németország szövetségében kakasként, amit Gáspár Győzővel ünnepeltek,anyámmal hosszabbítanak jelenleg is a kommunistákkal, most a szereplők bevizelésével, elmenő tüdőhanggal együtt. Árja németként a Rákóczi tér áldozott, Vénuszként a földönkívüliek Illés miatt. Így is rendezték be az országot a fogadásomra, a világmindenség apokaliptikus Ratkós névtárával, világ-mindenség Magyarországa létrehozása céljából, patológiákkal, elmebetegekkel, egykori történelem alapján, amit végrehajtottak. Ezért égették el az írásaimat,kezdeti történelem könyveivel együtt. India nemi gyalázóit kitermelték főzőmestereknek, saját vállalkozásokkal, nemi gyalázásai közben Ágnes asszony népének, Iker torony népeként, állatokkal fajtalankodókkal együtt.

Régen nem beszéltem feleslegesen, csak hivatalos ügyekben idegenekkel, nagyon lényegre törő voltam. Egyszer hallottam Szabóné házi nénit pletykálni a volt férjemről az utcán, hogy naponta részegen jár haza. Átmentem, finoman beolvastam neki, hogy rólunk megkérem, hogy ne beszéljen, de közben teljesen lehalkult a hangom, remegtem. Hát ennyire nem valóak az emberek a jellemtelen, rossz természetű elmebetegei közé Magyarországnak. És nem az emberek tehettek arról, hogy az ország legyőzői felszámolták az emberiséget, ezt ünneplik 1997 óta, kisvonattal, Mészáros gázszerelővel külön a csernobili nemi legyőzésüket. Mióta legyőztek, nem voltam magamnál, azt hiszem, csak lényegeset beszéltem, amikor éppen nem ment el a hangom. Mert így termelték ki a világ kommunikációs csapásait. 2011 óta tanulok beszélni másokkal, de rengeteg bakival, meg utálattal az arcokon a hangom miatt. Mert a tüdőkórházak üzemeltetésével a Rákóczi tér már születésem előtt a szív és tiszta énekhang miatt támadott. Szív ellenes sorozatuk első része a szavakkal való sértegetés, hogy az összetört szemet, vagyis szívet létrehozzák. Porcelánszív Sárközy Anita lett volna, akit minden orvostól el kellett volna pörölni. Üres lélek már a kurváiké, amiket kitermeltek gésáival együtt Zoltán Erikának, mikor a koncertje az Omegának véget ért az egész világon, csak Tina Turner Katikaként kiválasztva maradt egyedül, bal arcscsontom összetörésével. Jégszív Oroszország helyett voltam a kilencvenes években, mentek végig az orosz teremtési történelmen ismétlésben már. Benkő a kőszívet jelenti, az angyal gyalázását a Rákóczi térnek, rengeteg cigányával a Balla, Csisztu pináknak, cigány pináiknak Woode Allen kezdetével kerékpár balesetemnek, amikor egy hatalmas kőnek löktek a kaszárnya felett a Hecskén, amit később kiadtak könyben. Megbocsátott neki Németh a Hit gyülekezettől, spritiszta szövetéségében a sátán Mülleri elmeosztályának, kígyó és kereszt jelével.

Ez az egészségügy jele is, a kígyó. Hát le kellene rendezni a struma műtétet, a göbök kivágásával, mirigyek meghagyása mellett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 7264 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 390
  • e Hét: 390
  • e Hónap: 18702
  • e Év: 95218
Szótár
 
Blogok, Szótár,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.