Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Hogyan jutok el az igaz szeretethez?
  2016-07-09 12:27:36, szombat
 
  Az igazi szeretethez vezető úton az első lépés, hogy úgy kell a másikhoz odafordulni, hogy érte semmi jutalmat ne várjak, és magából az odafordulásból nyerjek magam számára boldogságot és megelégedettséget. Ha mégis kapok valamit, akkor egy plusz ajándék.

Ha a szeretetben boldog akarok lenni, két dologtól kell megszabadulnom: attól a félelemtől, hogy nem fognak eléggé szeretni és attól a vágytól, hogy a másikat birtokoljam. Aki ugyanis fél és birtokolni akar, végül mindent elveszít.

A tartós szeretetnek a következő feltételei vannak:

- csodálat
- mindkét felet lelkesítő feladat
- megértés

Ahhoz azonban, hogy rátaláljak az igaz szeretetre, először fel kell ismernem Istent az emberben, éspedig minden emberben. Az igaz szeretet ugyanis határtalan és végtelen, nem szerethetek tehát egy embert úgy, hogy azzal a másikat kizárnám szeretetemből.

Az igaz szeretet tehát nem azt jelenti, hogy kapcsolatba lépek valakivel, hanem a szeretet tárgy nélküli, egyszerűen áthat, és betölti a lelkemet. Csak miután teljes mélységemben áthatott, és miután felfedeztem mindenben az istenit, jön létre a "mindenek szeretete", amely senkit nem zár ki magából. Ez az igaz szeretet együttrezgést jelent az isteni Egyléttel, a mindenben megnyilvánuló Eggyel.


Nem kell megtanulnom szeretni, csak engednem kell, hogy a szeretet, amely az én benső valóságom, szabadon áramolhasson. Csak fel kell szabadítanom és le kell bontanom a blokádokat és akadályokat ahhoz, hogy a szeretet eltöltsön, és életemben láthatóvá váljék.

Mert ha valóban élek, a szeretet általam lesz.A szeretet a mi valóságos létünk, ezért nem kell és nem is tudjuk megtanulni, csupán engednünk kell, hogy bennünk létezzen. Szeretetre ébredek azáltal, hogy egyre inkább önmagam leszek, miközben egyre inkább "magamhoz térek", mint egy öntudatát vesztett, aki újra feleszmél.

Miközben felhagyok azzal az igyekezettel, hogy más legyek, mint ami vagyok, miközben felhagyok azzal, hogy valamely ideált akarjak megvalósítani, és elismerem, hogy éppen olyannak kell lennem, mint amilyen vagyok, és csak így tudom betölteni helyemet és optimálisan megoldani a feladatomat, akkor szeretetre ébredek. Ehhez az is hozzátartozik, hogy elfogadom, hogy az életemet meghatározó belső képek nem tőlem erednek.

Csak akkor tudom majd valóban a saját életemet élni, amikor más emberek elképzeléseitől elszakítom magam. Csak ekkor tudom elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok és csak ekkor tudom magam igazán szeretni, és ekkor válok képessé arra, hogy másokat is szeressek.

Akkor már nem kell senkit kizárnom szeretetemből: igazi szeretővé válok.

Kurt Tepperwein: A szellemi törvények
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hála: kulcs a boldogsághoz
  2016-07-09 12:20:51, szombat
 
  A mindennapokban úgy gondoljuk, hogy nincs miért hálásak legyünk: ez a pillanat nem teljesen olyan, mint amilyennek kellene lennie. S ez egy feloldhatatlan feszültséghez vezet: az ideális állapot valahol a jövőben van, s a jövő nincs most, ebben a pillanatban. "Add meg, Uram, de most add meg!" - mihamarább oda szeretnénk jutni, s ez sóvárgáshoz vezet, annak hiányában pedig unalomhoz.

Amikor sóvárgunk, energiát vonunk el a most-tól, hogy azt a jövőbeli beteljesüléshez adjuk, s amikor unatkozunk, akkor életenergiáinkat fogjuk vissza a jelenben való kibontakozástól - ilyenkor álmainkban szundikálva várakozunk az élet előcsarnokában. A hála érzete csak némelykor suhan át rajtunk: például amikor egy súlyos testi fogyatékost, netán hajléktalan koldust látunk. Azt gondoljuk, hogy "Jó, hogy nem vagyok ebben a helyzetben!" - s ezt némelykor hamisan részvétnek is hisszük.

Ha képtelenek vagyunk hálát érezni, akkor harcot hirdetünk a jelen pillanatának. Végső soron harcban állunk a teljességgel, az Élet-el, ami soha máskor, mint most, ebben a pillanatban zajlik.
Az élet nem a múltban zajlik, és nem is a jövőben, mindig csak az egyetlen örökké jelenlevő mostban. Hiszen az emlékeinket is most emlékezzük, a jövő terveit vagy félelmeit is most szövögetjük. A múlt, amikor történt, akkor is most volt, a jövő is csak akkor válik valósággá, amikor éppen most történik. S ha ezt megérted, akkor megértetted a lényeget: nincs más valóság, mint a most örökkévalósága. S amikor elzárkózol a jelen pillanat befogadása elöl, akkor valójában az élettől, az életben való jelenléttől zárkózol el. Megfosztod magad mindazon lehetőségeknek a felfedezésétől, amelyek a most-ban bontakoznak ki, s az elképzelt jövődet alakítják. Elégedetlenné, unatkozóvá válsz, visszavonulsz az élet teljességéből. "Bocs', de én nem ezt a valóságot akarom. Én nem ezt a pillanatot akarom. Nem fogadom el, nem veszek részt benne, inkább még itt ücsörgök a vágyakozásaim és félelmeim poklában!". Szenvedéseink java éppen a jelen teljességének az elutasításából fakad.

A hála érzete éppenséggel ezekre a belső szenvedésekre, élet és halál közötti várakozó, alvó állapotok feloldására szolgál. Ha mélyen belegondolsz, akkor mindenképpen van valami, amiért hálás lehetsz . Ha egészséges vagy, akkor könnyű belátnod: hálás lehetsz, hogy nem vagy abban a helyzetben, amelyben milliónyi rokkant vagy beteg embertársad van. Ha éppen nem vagy haldokló beteg, gondolhatsz arra, hogy mily' szenvedéseket élnek át az utolsó óráikban a haldokló rákos betegek. Hálás lehetsz azért, hogy otthon vagy a munkahelyeden csúcstechnikás kütyüddel olvashatod ezeket a sorokat: hiszen az emberiség java részének nem adatott meg az olvasás tudománya, egy biztos munkahely, vagy saját fedélzet a feje fölött.

Ha sokáig kontemplálsz ezen, ráébredsz, hogy végső soron hálás lehetsz a létezésért, hiszen a létezésed egy igazi csoda. Az élet létrejötte egy igazi csoda. Több millió ondósejt közül éppen az termékenyítette meg az érett petesejtet, amelyiknek a testi formád létrejöttét köszönheted. Ha mindent figyelembe veszünk (az Univerzum létrejöttének, a földi élet létrejöttének, fejlődésének, az emberiség és benne a Te létrejöttödnek valószínűségét), akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a matematika valószínűségszámítása szerint neked tulajdonképpen nem is szabadna létezned.
Fred Hoyle csillagász, matematikus tudós után szabadon fogalmazva: Annak valószínűsége, hogy Te létezz, messze kisebb, mint az, hogy egy hulladékvas telepen átsuhanó légörvény a rozsdás vasakból indulásra kész, működőképes repülőgépet hozzon létre.


Próbáld csak ki:
Ha teheted, vonulj egy csöndes, természeti szépségekben bővelkedő helyre. Szemléld az égen lágyan úszó felhőket, fogadd magadba a madarak csicsergését, élvezd a színek sokaságát, fogadd magadba a nyugalmat. Majd sóhajts néhányat, jó nagyokat, és minden sóhajtáskor engedd el magadból a még meglevő feszültséget. Tudd, hogy jó ott lenni.

Ekkor végy lassan egy nagyon mély lélegzetet. S amint a levegőt lassan magadba szívod, hagyd hogy szemeid lágyan elkalandozzanak a természet szépségein. Te pedig figyelj befelé, önmagadba és érezd a hálát. Érezd, hogy mily' csodálatos, hogy létezel. Mily' csodálatos, hogy minden úgy van, ahogy van. Akár köszönetet is mondhatsz a Mindenségnek (Univerzumnak, Istennek, Őserőnek, bárminek is nevezed). Sorolj fel minél több dolgot, amiért hálás vagy: hogy élsz, van hol fejedet nyugalomra hajtsd, van elegendő pénzed ahhoz, hogy élj az általunk kitalált kultúrában - légy hálás mindenért.

Amikor intenzíven megtapasztalod a hála érzetét, valami különös történik. Mélyen legbelül békés nyugalom honol, nem állsz ellen semminek. Megnyílsz és hagyod magadba szívni a pillanat teljességében levő, létező világot. Valami kimondhatatlan boldogságot érzel: a létezés örömét. Lélegezz csak mélyen és lassan; és szívd magadba a világot! Szívd magadba a létezést, örömmel nyugtázd a belső békét és a harmóniát - tudd, hogy összekapcsolódtál a mindenséggel.

Amint a hálaadás gyakorlatát egyre többször végzed, meglepődve tapasztalod, hogy az Élet csodákat művel Veled és Neked. Szívesen és örömest jelen vagy a most pillanatában , az élettel együtt lebegsz egyfajta lágy, könnyed és örömteli áramlásban. Észreveszel történéseket, dolgokat, amelyeket hamarább nem vettél észre, s amelyek elmélyítik benned a csodálkozást és a hála érzetét.

Észreveszed a pillanatokban rejtőző lehetőségeket, amelyek jobbítják életedet, harmonikusabbá teszik. Bármit, amit teszel, örömmel teszed, hálásan - és meglepő módon sokkal eredményesebben, mint hamarább. Az Élet barátként melléd szegődik, a Te szolgálatodra.

Sóhajts egy nagyot, szívd magadba a levegőt és ismerd el: "Óh, köszönöm! Hálásan köszönök mindent!

(A cikk részlet, Kery Ervin: A tudat rejtelmei c. könyvéből.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Születésed előtt tudtad...
  2016-07-09 09:58:45, szombat
 
  "Megszületésetek előtt tudtátok, hogy tényleges tapasztalatotok elsődleges alkotóeleme, amely egyéni és közös fejlődésetek és örömötök szempontjából a legértékesebb, az egymással megélt kapcsolat lesz. Az volt a tervetek, hogy élvezni fogjátok kapcsolataitok sokféleségét, és kiválasztjátok belőle a részleteket, amelyekből kialakul majd az, amit teremtetek - és íme, itt vagytok.
Születésed előtt, amikor eldöntötted, hogy az Előőrsnek ebbe a tér-idő valóságába összpontosítod magad, feltett szándékod volt örömödet lelni a folyamat minden egyes pillanatában. Nem Fizikai nézőpontból akkor tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és olyan környezetbe érkezel, amely hatalmas lehetőségeket kínál a teremtés örömteli, megelégedésedre szolgáló élményhez. Tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és földi tapasztalatod tökéletes alap lesz, ahonnan számos, megelégedésére szolgáló megteremtését indíthatod el - és íme, itt vagy. "

Születésed előtt, amikor eldöntötted, hogy az Előőrsnek ebbe a tér-idő valóságába összpontosítod magad, feltett szándékod volt örömödet lelni a folyamat minden egyes pillanatában. Nem Fizikai nézőpontból akkor tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és olyan környezetbe érkezel, amely hatalmas lehetőségeket kínál a teremtés örömteli, megelégedésedre szolgáló élményhez. Tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és földi tapasztalatod tökéletes alap lesz, ahonnan számos, megelégedésére szolgáló megteremtését indíthatod el - és íme, itt vagy.

Mielőtt megszülettél volna ebben az anyagi testben, tudtad, hogy ha itt vagy, lesznek mások körülötted, és mindenekelőtt a másokkal fennálló kapcsolataidból erednek majd az ellentétek, amelyeket megélsz. Azt is tudtad, hogy éppen ezek az ellentétekkel teli kapcsolatok biztosítják az alapot egyéni fejlődésedhez, és ez az alapja hozzájárulásodnak is az Örökkévaló fejlődéséhez. Te pedig lelkesen üdvözölted, hogy mindannyian hatni fogtok egymásra - és íme itt vagy.

Az ittléteddel kapcsolatos terveidben semmi olyasmi nem szerepelt, ami küszködéssel vagy megpróbáltatásokkal járna. Nem az volt a meggyőződésed, hogy múltbeli hibák vagy egy tönkrement világ helyreállításáért öltesz fizikai formát, sőt nem is azért, hogy fejlődj (olyan értelemben, mintha valamiféle hiányosságod lenne). Ellenben tudtad, hogy ez a fizikai tapasztalat az ellentétek egyensúlyát biztosító környezet, ahol egyre kiforrottabb egyéni döntéseket hozol, amelyek egyaránt hozzájárulnak egyéni fejlődéséhez és Minden Létező együttes fejlődéséhez is. Tudtad, hogy az ellentéteknek ez a világa mozdítja elő fejlődésedet, amely a szó szoros értelemben az Örökkévalóságba helyezi az Örökkévalót. Te pedig mérhetetlenül nagyra becsülted a Föld nevű bolygó ellentétekkel teli környezetét, mert tisztában voltál vele, hogy az ellentétek képezik a fejlődés alapját, és a fejlődés örömteli lesz - és íme, itt vagy.


Mielőtt megszülettél volna testedben, tisztában voltál a sokféleség és a változatosság értékével, mert tudtad, hogy minden újabb vonzalmad, vágyad vagy elképzelésed ezekből az ellentétekből születik meg. Azt is tudtad, hogy ezek az ellentétek nem csak a fejlődés valós alapját biztosítják, hanem örömteli tapasztalatod e Lét minden részének és minden rész minden elemének legvégső oka. Tudtad, hogy az egész a tudatosságodba folyamatosan és szüntelenül belerobbanó örömteli pillanatokért létezik - és íme, itt vagy.


Születésed előtt az ellentéteket azon kínálatként fogtad fel, amelyből majd választasz. Tudtad, hogy a környezet terített asztal, ahonnan válogathatsz , és ebben a környezetben semmi sem állandó, mert állandóan megjelenő új vágyaid miatt folyamatosan változik - és íme, itt vagy.


Születésed előtt tudtad, hogy mindig azzal választasz, ha ráirányítod valamire a figyelmedet. Tisztában voltál vele, hogy Tudatosságodat fogod Fizikai testbe és tér-idő valóságba összpontosítani; és Figyelmed, összpontosításod vagy gondolataid révén fogsz a körülötted lévő ellentétes lehetőségek menüjéből választani - és íme, itt vagy.

Születésed előtt tudtad, hogy a földi környezet, minden - fizikai és Nem Fizikai - környezet rezgéseken alapul, amit a Vonzás törvénye irányít (hasonló a hasonlót vonzza; és tudtad, hogy bármire figyelsz, azzal magadhoz hívod, hogy személyesen legyen részed benne - és íme, itt vagy.

Születésed előtt tudtad, hogy a Föld nevű bolygón rád váró tapasztalatodra gondolva nem azt kérted, hogy olyan környezetbe szüless, amelyben egyformaság és egyetértés uralkodik, ahol már minden változatot mérlegeltek, és minden döntést meghoztak arról, hogy az életet hogyan kellene élni, mert hatalmas teremtő voltál, aki azért érkezett, hogy saját döntéseket hozzon, és megteremtse a maga örömteli tapasztalatát.

Tudtad, hogy a sokféleség lesz a legjobb barátod, az idomulás pedig ennek minden szinten az ellenkezője. A szó szoros értelmében belevetetted magad, mert buzgón vártad, hogy kiismerd magad, majd a saját egyéni, fontos és nagyhatalmú nézőpontodból elkezd felfedezni ellentétekkel teli környezetedet, amelyből kibontod teremtéseidet - és íme, itt vagy.

Sok ember ad hangot aggodalmának és csalódottságának - és időnként dühének és neheztelésének -, amiért nem őriz tudatos emlékeket ezekről a születést megelőző döntésekről. Mi azonban úgy véljük, ennél valami sokkal fontosabbat őrizve érkeztetek ebbe a testbe. Saját Vezérlőrendszerrel születettek, amelynek segítségével - utatok minden egyes lépésénél vagy gondolatánál - tudhatjátok, mikor tértek el a születésetek előtti életfelfogásoktól, és mikor jártok jó úton.

Szeretnénk, ha tudatában lennél saját Vezérlőrendszerednek, hogy Nem Fizikai tudásod biztonságával összhangban fedezhesd fel a teremtésnek ezt az új határvidékét.

Szeretnénk segíteni nektek megoldani a képtelennek tűnő kapcsolatok rejtélyét</strong>; összeilleszteni a részleteket, hogy miért osztoztok milliárdokkal bolygótokon. Szeretnénk segíteni nektek újra felfedezni a különbözőség szépségét; és mindenekelőtt helyreállítani mindennél fontosabb kapcsolatotokat az Örökkévalóval, a Nem fizikai Forrással, ami valójában vagytok - és íme, itt vagyunk.

/sorsunkutja.blogspot.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Születésed előtt tudtad...
  2016-07-09 09:57:22, szombat
 
  "Megszületésetek előtt tudtátok, hogy tényleges tapasztalatotok elsődleges alkotóeleme, amely egyéni és közös fejlődésetek és örömötök szempontjából a legértékesebb, az egymással megélt kapcsolat lesz. Az volt a tervetek, hogy élvezni fogjátok kapcsolataitok sokféleségét, és kiválasztjátok belőle a részleteket, amelyekből kialakul majd az, amit teremtetek - és íme, itt vagytok.
Születésed előtt, amikor eldöntötted, hogy az Előőrsnek ebbe a tér-idő valóságába összpontosítod magad, feltett szándékod volt örömödet lelni a folyamat minden egyes pillanatában. Nem Fizikai nézőpontból akkor tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és olyan környezetbe érkezel, amely hatalmas lehetőségeket kínál a teremtés örömteli, megelégedésedre szolgáló élményhez. Tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és földi tapasztalatod tökéletes alap lesz, ahonnan számos, megelégedésére szolgáló megteremtését indíthatod el - és íme, itt vagy. "

Születésed előtt, amikor eldöntötted, hogy az Előőrsnek ebbe a tér-idő valóságába összpontosítod magad, feltett szándékod volt örömödet lelni a folyamat minden egyes pillanatában. Nem Fizikai nézőpontból akkor tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és olyan környezetbe érkezel, amely hatalmas lehetőségeket kínál a teremtés örömteli, megelégedésedre szolgáló élményhez. Tisztában voltál vele, hogy teremtő vagy, és földi tapasztalatod tökéletes alap lesz, ahonnan számos, megelégedésére szolgáló megteremtését indíthatod el - és íme, itt vagy.

Mielőtt megszülettél volna ebben az anyagi testben, tudtad, hogy ha itt vagy, lesznek mások körülötted, és mindenekelőtt a másokkal fennálló kapcsolataidból erednek majd az ellentétek, amelyeket megélsz. Azt is tudtad, hogy éppen ezek az ellentétekkel teli kapcsolatok biztosítják az alapot egyéni fejlődésedhez, és ez az alapja hozzájárulásodnak is az Örökkévaló fejlődéséhez. Te pedig lelkesen üdvözölted, hogy mindannyian hatni fogtok egymásra - és íme itt vagy.

Az ittléteddel kapcsolatos terveidben semmi olyasmi nem szerepelt, ami küszködéssel vagy megpróbáltatásokkal járna. Nem az volt a meggyőződésed, hogy múltbeli hibák vagy egy tönkrement világ helyreállításáért öltesz fizikai formát, sőt nem is azért, hogy fejlődj (olyan értelemben, mintha valamiféle hiányosságod lenne). Ellenben tudtad, hogy ez a fizikai tapasztalat az ellentétek egyensúlyát biztosító környezet, ahol egyre kiforrottabb egyéni döntéseket hozol, amelyek egyaránt hozzájárulnak egyéni fejlődéséhez és Minden Létező együttes fejlődéséhez is. Tudtad, hogy az ellentéteknek ez a világa mozdítja elő fejlődésedet, amely a szó szoros értelemben az Örökkévalóságba helyezi az Örökkévalót. Te pedig mérhetetlenül nagyra becsülted a Föld nevű bolygó ellentétekkel teli környezetét, mert tisztában voltál vele, hogy az ellentétek képezik a fejlődés alapját, és a fejlődés örömteli lesz - és íme, itt vagy.


Mielőtt megszülettél volna testedben, tisztában voltál a sokféleség és a változatosság értékével, mert tudtad, hogy minden újabb vonzalmad, vágyad vagy elképzelésed ezekből az ellentétekből születik meg. Azt is tudtad, hogy ezek az ellentétek nem csak a fejlődés valós alapját biztosítják, hanem örömteli tapasztalatod e Lét minden részének és minden rész minden elemének legvégső oka. Tudtad, hogy az egész a tudatosságodba folyamatosan és szüntelenül belerobbanó örömteli pillanatokért létezik - és íme, itt vagy.


Születésed előtt az ellentéteket azon kínálatként fogtad fel, amelyből majd választasz. Tudtad, hogy a környezet terített asztal, ahonnan válogathatsz , és ebben a környezetben semmi sem állandó, mert állandóan megjelenő új vágyaid miatt folyamatosan változik - és íme, itt vagy.


Születésed előtt tudtad, hogy mindig azzal választasz, ha ráirányítod valamire a figyelmedet. Tisztában voltál vele, hogy Tudatosságodat fogod Fizikai testbe és tér-idő valóságba összpontosítani; és Figyelmed, összpontosításod vagy gondolataid révén fogsz a körülötted lévő ellentétes lehetőségek menüjéből választani - és íme, itt vagy.

Születésed előtt tudtad, hogy a földi környezet, minden - fizikai és Nem Fizikai - környezet rezgéseken alapul, amit a Vonzás törvénye irányít (hasonló a hasonlót vonzza; és tudtad, hogy bármire figyelsz, azzal magadhoz hívod, hogy személyesen legyen részed benne - és íme, itt vagy.

Születésed előtt tudtad, hogy a Föld nevű bolygón rád váró tapasztalatodra gondolva nem azt kérted, hogy olyan környezetbe szüless, amelyben egyformaság és egyetértés uralkodik, ahol már minden változatot mérlegeltek, és minden döntést meghoztak arról, hogy az életet hogyan kellene élni, mert hatalmas teremtő voltál, aki azért érkezett, hogy saját döntéseket hozzon, és megteremtse a maga örömteli tapasztalatát.

Tudtad, hogy a sokféleség lesz a legjobb barátod, az idomulás pedig ennek minden szinten az ellenkezője. A szó szoros értelmében belevetetted magad, mert buzgón vártad, hogy kiismerd magad, majd a saját egyéni, fontos és nagyhatalmú nézőpontodból elkezd felfedezni ellentétekkel teli környezetedet, amelyből kibontod teremtéseidet - és íme, itt vagy.

Sok ember ad hangot aggodalmának és csalódottságának - és időnként dühének és neheztelésének -, amiért nem őriz tudatos emlékeket ezekről a születést megelőző döntésekről. Mi azonban úgy véljük, ennél valami sokkal fontosabbat őrizve érkeztetek ebbe a testbe. Saját Vezérlőrendszerrel születettek, amelynek segítségével - utatok minden egyes lépésénél vagy gondolatánál - tudhatjátok, mikor tértek el a születésetek előtti életfelfogásoktól, és mikor jártok jó úton.

Szeretnénk, ha tudatában lennél saját Vezérlőrendszerednek, hogy Nem Fizikai tudásod biztonságával összhangban fedezhesd fel a teremtésnek ezt az új határvidékét.

Szeretnénk segíteni nektek megoldani a képtelennek tűnő kapcsolatok rejtélyét</strong>; összeilleszteni a részleteket, hogy miért osztoztok milliárdokkal bolygótokon. Szeretnénk segíteni nektek újra felfedezni a különbözőség szépségét; és mindenekelőtt helyreállítani mindennél fontosabb kapcsolatotokat az Örökkévalóval, a Nem fizikai Forrással, ami valójában vagytok - és íme, itt vagyunk.

/sorsunkutja.blogspot.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2016.06 2016. Július 2016.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 49 db bejegyzés
e év: 935 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 283
  • e Hét: 8928
  • e Hónap: 15300
  • e Év: 66091
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.