|
2021-08-07 14:41:38, szombat
|
|
|
|
|
|
Ha elkészíted ezt a páclevet, olyan finom sült húst tálalhatsz a családodnak, amit mindenki imádni fog!
Ha szeretsz a konyhában sürögni-forogni, és imádod a finom húsos készítményeket, akkor most van egy remek ajánlatunk, amivel még finomabbá varázsolhatod a sülteket.
Egy páclevet kell elkészíteni, lássuk, mi szükséges hozzá.
Hozzávalók:
250 ml fehér bor;
250 ml étolaj;
1 sárgarépa;
1 fej hagyma;
1 cikk fokhagyma;
½ citrom leve;
250 ml ecet;
1 csipet petrezselyem zöld;
2 babérlevél;
só, bors ízlés szerint;
Elkészítés:
1. Egy késsel vágjuk fel apróra a fokhagymát, a hagymát és a sárgarépát.
2. Az előkészített hússzeleteket kenjük be olajjal, majd egy éles kés segítségével ejtsünk kis bevágásokat rajta.
3. Egy edénybe keverjük össze a fokhagymát, a hagymát, sárgarépát, ecetet, a citrom levét, a fehér bort, sózzuk, borsozzuk, és a végén mehet bele a két darab babérlevél.
4. Ebbe a páclébe helyezzük bele a hússzeleteket, majd mehetnek be 6 órára a hűtőbe, de akár 24 óráig is pihentethetjük, mert minél többet pácolódik a hús, annál finomabb lesz, mikor megsül.
Ha szeretnél egy finom marhasültet elfogyasztani ebédre, akkor következzen még egy finom recept!
Hozzávalók:
1-2 kg marhahús;
1 kg burgonya;
7 cikk fokhagyma;
2 sárgarépa;
½ kiskanál szójaszósz;
½ kiskanál fekete, őrölt bors;
só, ízlés szerint;
Elkészítés:
1. A marhahúsból vágjunk szeleteket, sózzuk, borsozzuk. Egy más edénybe tegyük bele az összezúzott fokhagymát és a szójaszószt, és keverjük össze.
2. A fokhagymás, szójaszószos öntetbe mártsunk bele egy ecsetet, és kenjük meg alaposan a hússzeleteket, majd tegyük be 1-2 órára a hűtőbe.
3. A megtisztított sárgarépából vágjuk vékony hasábokat, a burgonyát kockázzuk fel, majd vegyük elő a húst, és egy kés segítségével vágjunk kis bemélyedéseket, amelyekbe tegyünk fokhagymát.
4. A sütőt melegítsük elő 220 Celsius fokra, a húsokat tekerjük be alufóliába. Süssük 120 percig, időközben tegyük a tepsibe a sárgarépa csíkokat, és a burgonya kockákat, majd 120 perc után vegyük ki az alufóliából a húsokat, és süssük további 20 percig.
5. Istenien finom lesz!
https://filantropikum.com/
|
|
|
0 komment
, kategória: konyhai tudnivalók |
|
Címkék: pihentethetjük, készítményeket, bemélyedéseket, megtisztított, hússzeleteket, varázsolhatod, filantropikum, elfogyasztani, petrezselyem, segítségével, előkészített, szójaszószos, sárgarépából, szójaszószt, marhahúsból, marhasültet, összezúzott, bevágásokat, következzen, elkészíteni, alufóliából, családodnak, elkészítés, tálalhatsz, hozzávalók, sárgarépát, babérlevél, fokhagymás, fokhagymát, elkészíted, szójaszósz, szeleteket, ajánlatunk, alufóliába, melegítsük, fokhagyma, konyhában sürögni-forogni, finom húsos, remek ajánlatunk, páclevet kell, késsel vágjuk, előkészített hússzeleteket, edénybe keverjük, citrom levét, fehér bort, végén mehet, páclébe helyezzük, finom marhasültet, finom recept, marhahúsból vágjunk, összezúzott fokhagymát, megtisztított sárgarépából,
|
|
|
|
konyhában sürögni-forogni, finom húsos, remek ajánlatunk, páclevet kell, késsel vágjuk, előkészített hússzeleteket, edénybe keverjük, citrom levét, fehér bort, végén mehet, páclébe helyezzük, finom marhasültet, finom recept, marhahúsból vágjunk, összezúzott fokhagymát, megtisztított sárgarépából, burgonyát kockázzuk, sütőt melegítsük, húsokat tekerjük, sárgarépa csíkokat, burgonya kockákat, pihentethetjük, készítményeket, bemélyedéseket, megtisztított, hússzeleteket, varázsolhatod, filantropikum, elfogyasztani, petrezselyem, segítségével, előkészített, szójaszószos, sárgarépából, szójaszószt, marhahúsból, marhasültet, összezúzott, bevágásokat, következzen, elkészíteni, alufóliából, családodnak, elkészítés, tálalhatsz, hozzávalók, sárgarépát, babérlevél, fokhagymás, fokhagymát, elkészíted, szójaszósz, szeleteket, ajánlatunk, alufóliába, melegítsük, fokhagyma, szeretnél, sárgarépa, konyhában, időközben, borsozzuk, helyezzük, szükséges, amelyekbe, burgonyát, kockázzuk, pácolódik, finomabbá, hasábokat, istenien, finomabb, alaposan, mehetnek, kockákat, sülteket, kiskanál, burgonya, páclevet, tekerjük, mártsunk, marhahús, csíkokat, szeretsz, keverjük, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
4 db bejegyzés |
e év: |
41 db bejegyzés |
Összes: |
8746 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Általános (1237)
- Belső kör (74)
- Család (203)
- Munka (6)
- Haverok (9)
- Iskola (10)
- Hit és vallás- versek,idézete (287)
- novellák, gondolatok, versek (73)
- 1-tál étel (56)
- A természet gyógyszertárából (146)
- Advent (100)
- Advent (9)
- Adventi gondolatok 2015 minden (29)
- Alkohol és likör stb... (13)
- Anyák napjára (18)
- Apró tea sütik (66)
- Barátoknak (29)
- Betegekért ima (27)
- Böjtös ételek (húsmente) (48)
- Bölcsességek (112)
- csibehúsos és más szárnyasok (246)
- Cukrosoknak diétás étrend (25)
- Diétásak (65)
- Dinus és Regi (48)
- Ecetekről (10)
- Egészség,életmód (461)
- Egészségünkről (97)
- EGYASSZONY az én történetem(fe (6)
- EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZE (22)
- Elgondolkodtató (85)
- Élsz,Barackvirág! (10)
- Érdekes (10)
- Finom husik (80)
- Forever (6)
- Főzés-sütés (65)
- Fűszerkalauz (41)
- Gombócok (10)
- Gyógyászat (169)
- Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj (136)
- gyors édesség (22)
- Gyümölcslevesek (37)
- Hal ételek (31)
- Házi mosószer és egyebek készí (4)
- Hírek a világból (70)
- Horoszkóp (47)
- Humormorzsa (9)
- Húsvét (36)
- Húsvétra töltött husik (20)
- Idézetek,szép mondások (9)
- Ima kilenced (119)
- Ima nyolcad (6)
- Imádságok,áldások. (638)
- Isten patikája. (42)
- Jó éjszakát (29)
- Jó ha tudod (91)
- Jó napot (29)
- Jó reggelt (147)
- Karácsony (55)
- Karácsonyi ételek (50)
- Kelt tészta édes és sós (121)
- Kérdések-válaszok (6)
- Kis Szent Teréz (28)
- Kívánságok (7)
- konyhai tudnivalók (54)
- Könnyű ételek,saláták,stb... (100)
- köretek (37)
- lekvárok-befőzése,szörpök (63)
- Lélekemelő (249)
- Lelkipásztori elmélkedés (220)
- levesek (63)
- mások tollából (74)
- Masszázs és Csakrák (21)
- Mikulás (4)
- Nagymama gyógyító receptje (100)
- okosságok (75)
- Olcsó, finom és házias recepte (73)
- Palacsinták édes - sós (4)
- pünkösd (9)
- Rózsafűzér (40)
- saláták (32)
- Schüssler sók (7)
- sertéshúsos (119)
- Spárgás ételek (9)
- sütemények ,édességek (472)
- Szent Ágnes (1)
- Szent András (2)
- Szent család ünnepe (2)
- Szent Erzsébet (9)
- Szent Ferenc (3)
- Szent Márton (1)
- Szent Mihály Arkangyal (1)
- Szent Mónika (1)
- Szent Pio atya (234)
- Szent Rita (9)
- Szentek (43)
- Szép történetek (48)
- Szeretett könyv (46)
- Szilveszter (3)
- Szószok (16)
- Születésnapi Köszöntők (7)
- tallózásból (15)
- Tanulságos történetek (210)
- Tésztafélék (45)
- Tudnod Kell (25)
- Túrmezei Erzsébet versei (48)
- Új év (3)
- vacsorára reggelire (47)
- Vad ételek (6)
- Versek (262)
- Viccek (37)
|
|
|
|
- Ma: 2132
- e Hét: 7822
- e Hónap: 14194
- e Év: 64985
|
|
|