Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Isten szeretete Krisztus Jézusban
  2015-09-09 21:44:37, szerda
 
  Link

Mit is lehetne még hozzátenni ezekhez? Mivel Isten velünk van, ki lehet ellenünk?! Hiszen ő még a saját Fiát sem kímélte meg, hanem odaadta értünk, mindnyájunkért! Akkor hogyne adna nekünk minden mást is a Fiával együtt?

Ki vádolhatja azokat, akiket Isten kiválasztott? Senki! Isten felmentette őket minden vád alól! Akkor ki ítélhetné el őket? Talán Krisztus Jézus? Hiszen ő nemcsak meghalt, de fel is támadt értünk! Most pedig az Atya jobb oldalán ül, és közbenjár értünk az Atyánál!

Mi választhat el bennünket Krisztus szeretetétől? Elnyomás, szenvedés, nyomor, nehézségek, üldözés, éhínség, ruhátlanság, életveszély, vagy akár ha meg is ölnek bennünket? Nem, egyik sem! Hiszen az Írás is azt mondja:

,,Érted gyilkolnak bennünket állandóan,
olyannak tekintenek, mint a levágni való juhokat."

Mindezek ellenére, minden nehéz helyzetben mi vagyunk a győztesek!

Sőt, még annál is többek - ő általa, aki szeretett bennünket. Mert Isten szeretetétől semmi, de semmi nem tud minket elválasztani - ebben egészen biztos vagyok!

Sem halál, sem élet, sem angyalok, sem az uralkodó szellemek, sem ami most van, vagy ami ezután következik, sem azok, akiknek hatalmuk van, semmi, ami a magasságban vagy a mélységben van, semmiféle teremtmény sem választhat el bennünket Isten irántunk való szeretetétől, amely Urunkban, Jézus Krisztusban mutatkozott meg.

Rómaiakhoz 8
Link
 
 
0 komment , kategória:  Egyszerű fordítású * Biblia   
Hinned kell, mielőtt megláthatod
  2015-09-09 11:16:57, szerda
 
  Link Link

"A hit annak a biztos tudata, hogy amiben reménykedünk meg is fog történni;
bizonyosságot ad azokról a dolgokról, melyeket nem látunk." (Zsid.11:1, NLT )


A hit a jövőt ábrázolja. Elhinni valamit, mielőtt azt meglátnád. A Zsidókhoz írt levél 11:1-ben azt olvassuk, hogy "A hit annak a biztos tudata, hogy amiben reménykedünk meg is fog történni; bizonyosságot ad azokról a dolgokról, melyeket nem látunk." (NLT fordítás)

Sokan mondják, hogy "Hiszem, ha látom!" Isten azt mondja, hogy pont az ellentéte igaz: "Akkor fogod látni, ha először elhiszed." Nagyon sok dolog van az életben, amiben először hinni kell és csak utána látható meg.

Az 1960-as években az oroszok kiküldték az első asztronautát az űrbe. Körberepülte a földet, majd amikor visszatért, egy sajtótájékoztatón a következőket mondta: "Kerestem a Mennyországot, és kerestem Istent, de nem találtam sehol. Ezért, Isten nem létezik." A Kommunisták, akik ateista diktatúrát folytattak azt mondták: "Most már tudományos bizonyítékunk van arra, hogy nincs Isten." Úgy hat hónappal később, John Glenn kiment az űrbe, háromszor körberepülte a Földet a Geminivel, visszajött, majd ő is tartott egy sajtótájékoztatót. Azt mondta, hogy "Mindenhol Istent láttam! Láttam a dicsőségét a galaxisban. Láttam a pompáját az univerzumban. Láttam a fenségét a csillagokban."

Melyiknek volt igaza? Mindkettőnek. Jézus azt mondta: "Amíg nem születsz újjá, nem láthatod meg az Isten Királyságát." (János 3:3) Mielőtt az életedben megtörténne a lelki átalakulás, a tudatod beszűkült állapotban van, hogy láthasd annak a lehetőségét, hogy mire képes Isten az életedben.

Wernher von Braun, a nukleáris megmozdulások atyja azt mondta: "A történelemben soha nem jött létre nagyszerű eredmény, hit nélkül." A hit miatt tervez egy építész házat, mert először el kell hinnie, hogy meg lehet csinálni. A hit miatt gyakorol és vállalja a megmérettetést egy olimpiai atléta, mert hiszi, hogy elérheti a célt. A hit miatt dolgozik a szobrász vagy egy festő, mert hiszi, hogy meg tud festeni egy képet, vagy ki tud faragni egy szobrot. A hit miatt tartja lehetségesnek egy tudós, hogy embert küldhet a Holdra. Valakinek el kell hinnie, mielőtt megláthatod. Ez az élet egyik örök érvényű igazsága.

Beszéljetek Róla

Mit gondolsz, mit szeretne Isten elvégezni az életedben?
A hit hogyan kellene, hogy befolyásolja a célkitűzéseidet?
Mit gondolsz, miért akarja Isten hogy higgyünk, ahelyett,
hogy csak megmutatná az eredményt mielőtt hinnénk?

*(Daily Hope by Rick Warren 2015.09.02.) NAPI REMÉNY
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
CBN: Európa kiszolgáltatja magát ellenségeinek
  2015-09-09 11:02:18, szerda
 
  Egy reális tudósítás, amelyben Magyarországról is tényszerűen beszélnek.

CBN: Európa kiszolgáltatja magát ellenségeinek
Link

Link

" 850 ember halála kellett ahhoz, hogy az európai közvélemény végre felfigyeljen az Afrikából a Földközi tengeren át Olaszországba lélekvesztőkön útnak induló, és sokszor a vízbe fúló menekültek problémájára - írja a Washington Post.

Az amerikai lap egy a közösségi oldalakon a vasárnapi tragédia kapcsán ezrek által megosztott képet is közölt."
 
 
0 komment , kategória:  NAPI HIREK  
Gyakorold a jogaidat
  2015-09-09 10:20:13, szerda
 
  És Ő megsebesíttetett bűneinkért, megrontatott a mi vétkeinkért, békességünknek büntetése rajta van, és az Ő sebeivel gyógyulánk meg. - Ésaiás 53:5


Jézus azért jött a földre, és azért adta magát áldozatul a bűnért, hogy visszavásároljon neked mindent, amit Ádám elveszített. Azért jött, hogy az ördög minden munkáját lerontsa... többek között a betegséget is. Ha egyszer elfogadtad Jézust életed Urának, akkor minden jogot és kiváltságot, amit Isten eredetileg neked akart adni, helyreállított (például a jogot a Vele való közösségre, az egészségre és bővölködésre).

De azokat a jogokat neked kell gyakorolnod!

Tudod, az ördög törvényszegő, és bár Jézus elvette a hatalmát itt a földön, tehát nincsen joga ölni és lopni Isten gyermekeitől, mégis megteszi... amíg hagyod, hogy megússza a dolgot.
Ki kell kényszerítened a vereségét azáltal, hogy hittel szólod Isten Igéjét. Cselekedj most az Igén. Követeld, hogy a betegség elhagyjon téged Jézus nevében. És ne vond vissza a követelésedet. Teljességgel állj ellen az ördögnek. Talán harcol majd veled egy darabig, de előbb vagy utóbb, el kell futnia tőled!

Igei olvasmány: Máté 8:1-17
Link Link
 
 
0 komment , kategória:  Békevár Webkikötő  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 68 db bejegyzés
e év: 906 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3078
  • e Hét: 11927
  • e Hónap: 22980
  • e Év: 84281
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.