Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Abdiás próféta könyve
  2009-08-30 22:30:52, vasárnap
 
   
 
"Darabokra hullik a Biblia széjjel" 1995. Fatimei Jóslat

Jehova Biblia Budapest, 1987
Egyetemi Nyomda
Felelős: Sümeghy Zoltán igazgató

Jövendölés a kárörvendő Edomiták büntetéséről és Izráel megváltásáról

1. Abdiás látása. Így szól az Úr Isten Edomról. Hírt hallottunk az Úrtól. És hírnök küldetett a népekhez, keljetek és támadjunk haddal!
2. Ímé, kicsinnyé tettelek a népek között, felettébb útálatos vagy.
3. Szíved kevélysége csalt meg téged, ki szikla-hasadékokban lakozol, kinek lakóhelye magasan van, a ki mondja az ő szívében:Ki vonhatna le engem a síkra?
4. Ha oly magasan szállnál is, mint a sas, és ha a csillagok közé raknád is fészkedet, onnan is levonnálak, ezt mondja az Úr.
5. Ha tolvajok törnének reád, avagy éjjeli rablók (hogy elpusztíttattál!), nem annyit lopnának-é, a mennyi elegendő? Ha szőlőszedők jönnének reád, nem hagynának-é gerezdeket?
6. Mennyire kifosztogatták Ézsaut, felkutatták rejtett kincseit!
7. A határig űznek ki összes frigytársaid, megcsalnak, levernek szövetségeseid, kenyeredet törni vetik alád. Nincsen benne okosság!
8. Azon a napon, azt mondja az Úr, vesztem-é ki a bölcseket az Edomból, és az értelmet az Ézsau hegyéről?
9. És megrémülnek a te vitézeid, oh Témán! Hogy kiirtassék mindenki az Ézsau hegyéről az öldöklés által.
10. A Jákób öcséd ellen elkövetett erőszakért szégyen borul reád, és kivágatol mindörökké!
11. A mikor vele szembeszálltál, a mikor serege idegenek rabjává lett, és idegenek törtek be kapuján és Jeruzsálemre sorsot vetettek, olyan voltál te is, mint bármelyik közülök.
12. De ne gyönyörködjél öcsédnek napján az ő szerencsétlenségének napján, és ne örvendj a Júda fiai az ő veszedelmök napján, és ne kérkedjél a szorongattatás napján.
13. Ne törj be népem kapuján nyomorúságuk napján, ne gyönyörködjél te is baján nyomorúsága napján, és ne nyúlj az ő jószágához nyomorúsága napján.
14. A résre se állj fel menekülőit elveszíteni, és ne áruld el az ő megmaradottait a szorongatás napján.
15. Mert közel van az Úrnak napja minden népek ellen. A mint cselekedél, úgy cselekesznek veled, a mit te fizettél, visszaszáll fejedre.
16. Mert a mint ti fiaitok szent hegyemen, úgy isznak szüntelen az összes népek, bizony isznak és hörpengetnek, és olyanok lesznek, mintha nem lettek volna.
17. De a Sion hegyén szabadulás lészen és szentté lészen az, és a Jákób háza birtokba veszi az ő örökségét.
18. És a Jákób háza tűz lészen, és a József háza láng, és meggyújtják és megemésztik őket, és nem marad meg senki Ézsau házából, mert az Úr szólott.
19. A déliek öröksége szerint bírják az Ézsau hegyét, a síkon lakók pedig a Filiszteusokat. És örökség szernt bírják az Efraim mezőit és Samaria mezőit, Benjamin pedig a Gileádot.
20. Izráel fiainak ez a száműzött serege azokat, a melyek a Kananusoké, mint Sarfátig, a jeruzsálemi száműzöttek pedig, a kik Szefarádban vannak, elfoglalják majd a déli városokat.
21. És a Sion hegyén szabadítók mennel fel, hogy megítéljék az Ézsau hegyét, és az Úré lesz a királyság.

vasárnap, 2009. augusztus 30.
 
 
0 komment , kategória:  "Darabokra hullik a Biblia..:"  
Címkék: elpusztíttattál, szembeszálltál, megmaradottait, szövetségeseid, kifosztogatták, filiszteusokat, szorongattatás, gyönyörködjél, megváltásáról, nyomorúságuk, frigytársaid, cselekesznek, hörpengetnek, büntetéséről, jeruzsálemre, hasadékokban, nyomorúsága, veszedelmök, jeruzsálemi, száműzöttek, szorongatás, visszaszáll, felkutatták, elveszíteni, megrémülnek, elfoglalják, szefarádban, meggyújtják, megemésztik, szőlőszedők, szabadítók, kevélysége, mindörökké, erőszakért, jószágához, levonnálak, kárörvendő Edomiták, népek között, csillagok közé, mennyi elegendő, határig űznek, öldöklés által, mikor vele, mikor serege, szorongattatás napján, szorongatás napján, mint cselekedél, összes népek, déliek öröksége, síkon lakók, száműzött serege, jeruzsálemi száműzöttek, Fatimei Jóslat, Jehova Biblia Budapest, Egyetemi Nyomda, Sümeghy Zoltán, Isten Edomról,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Rátalálsz  képre írva  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Radikális szeretet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Kövesd a cowboyt!  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tanuld meg ezt a versemet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png ház  Egy lelki imádság  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Elköszönt  Az engedelmesség miért nem vál...  Mindig jusson idő nevetni  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png nő  Hogy lehet megtartani  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyi telefonál  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Esti kép  Facebookon kaptam  Adakozás  Fekete-erdő desszert  s immár én is felragyogva, ért...  Nem méltó hozzád  Nem számIt  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png csokor  Nevem  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Tanuld meg ezt a versemet  Szép estét kedves látogatóimna...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  képre írva  Egy lelki imádság  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Nem számIt  Irgalom és ítélet  Kellemes délutánt kívánok  Szabolcska Mihály – Ákác...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Png lepke  Nagyi telefonál  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kárörvendő Edomiták, népek között, csillagok közé, mennyi elegendő, határig űznek, öldöklés által, mikor vele, mikor serege, szorongattatás napján, szorongatás napján, mint cselekedél, összes népek, déliek öröksége, síkon lakók, száműzött serege, jeruzsálemi száműzöttek, déli városokat, elpusztíttattál, szembeszálltál, megmaradottait, szövetségeseid, kifosztogatták, filiszteusokat, szorongattatás, gyönyörködjél, megváltásáról, nyomorúságuk, frigytársaid, cselekesznek, hörpengetnek, büntetéséről, jeruzsálemre, hasadékokban, nyomorúsága, veszedelmök, jeruzsálemi, száműzöttek, szorongatás, visszaszáll, felkutatták, elveszíteni, megrémülnek, elfoglalják, szefarádban, meggyújtják, megemésztik, szőlőszedők, szabadítók, kevélysége, mindörökké, erőszakért, jószágához, levonnálak, elkövetett, kiirtassék, hallottunk, menekülőit, szabadulás, kárörvendő, jövendölés, kananusoké, megcsalnak, gerezdeket, kenyeredet, cselekedél, megítéljék, augusztus, bölcseket, fészkedet, kivágatol, lakóhelye, hagynának, királyság, csillagok, felettébb, száműzött, kicsinnyé, támadjunk, városokat, küldetett, örökségét, szüntelen, kérkedjél, bármelyik, darabokra, mennyire, jönnének, öröksége, gileádot, sarfátig, tolvajok, törnének, lopnának, elegendő, vasárnap, benjamin, levernek, hegyéről, mindenki, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 659
  • e Hét: 5523
  • e Hónap: 11764
  • e Év: 64030
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.