Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kormánytévéje Romániának - Duna vastrágya tévé Miskolc
  2014-03-26 22:56:47, szerda
 
  A kormány csatornán láttam ma véletlenül, mert soha nézek televíziót, információimat a ritka alkalmakból vettem, rosszul vagyok tőlük, különösen a villanyautós 1998. óta való ember kínzásom óta a börtön által az elmeosztályaival, amik megtámadtak Benkő Lajos reformátusai miatt születésemkor, ismételve az Omegával és Benkő Gyuláékkal a vasbabilonos romániai történelmet, Rima Jeruzsálem megmaradása érdekében.

Pécsi Ildikó kellette ma magát a pécsi torony építőjeként az elméjéről, Ildikó nevével mondani sem kell, hogy engem gyilkoltak le a börtönével. Együtt volt a Talmudos börtön védelemben a már megöregedett Bodrogi Gyulával, amelyik a Villa Negrát is játszotta Páger Antallal, miközben országokat szüntettek meg a 666 borsodi központjukkal Jeruzsálemmel.

Románia mutogatja őket a csatornáin, nyugodtan élnek megöregedve, mint Pécsi Bertalan utcai gondolkozás nélküli Szűcs focista férjel a börtönből, mint a futballista kutyák egyike Puskás mellett, amiről Orbán Viktor tud, hogy vasfüggönyös Időjelek Új Bekezdés kutyái. Mint Gór Nagy Mária inysorvadása mutatja, embereken hajtottak mindent végre maguk helyett Dévényi Tibor analfabétákat kitermelő elmeosztályával újhelyi névvel a főnix zsidó képviseletéből.

Benkő Gyula sárospataki nevet vett fel, mint ahogyan a nagy média mindig sátoraljaújhelyi és pataki neveket használt, mindig onnan kezdődött a történelem, akár a bibliák a hét hegy történetéből. Benkő Gyula vas babilonosként fiával együtt csodálatos élt, míg minket a borsodi médiájuk gyilkolt.

A Duna tévére kapcsoltam, itt rosszul voltam, amikor hallottam, milyen tehetség kutató alapítványokat hoz létre Miskolc a főnix vasfüggönyös miskolci névtárával Romániában. Rossz nézni a vigyori arcokat, már én húsz éve befejeztem, mikor Jeruzsálem helyett begyűjtötték az egész világot, az ufókkal együtt lesz nektek Emmanuel felkiáltásával a vas-csanyiknak a leszbikkel, mezőkövesdi vasfüggönyös központjával a Táncdalfesztiválosoknak, amik Cseh Károly ember áldozásával megmentették magukat. A matyók a börtönhöz tartoznak.

Rosszul voltam Benkő Gyula mai filmjétől, hetven évvel ezelőtt viselte a Vörös Oroszlán nemeseivel a sújtásos ruhákat, amiket most a Vörös Oroszlános főnixes nemesek indiai cigánytelep ember gyilkosságával felvett magára és hordozzák közösen István koronáját Romániának, mivel a Bertalan és Révész utca állította be az István a királyt a börtönnel csapásokkal.

Itt vannak még láthatóan a cserepek, melyek a bezúzott magyar történelem írásai alapján készültek, melyeket születésem óta egykori történelemként rajtunk végrehajtottak, mint a hangyás fejet Hangya ruhásbolt berendezésével, jól látható még a két magyar király napkirályként, István is.

Én le vagyok gyilkolva, rólam a Rákóczi téri hosszabbítás misztikus szörnyetegét csak leégetni lehet, mert szörnyű a cipelése éjjel-nappal a melleimnél fogva már majdnem húsz éve Pintér Margit és Sipos Gyula helyetti kezdéssel. Azóta a Rákóczi tér megöregedett ismétlésben is, háromszorosan hosszabbítva Dávid, Szelep és Keresztöltés, Mexikói zöld-sárga, Madonna leértékelt árui által a zsidók mellett, amik a cserepeimet egész sivataggal 18 éve ismételték az összes Pszichografológiai egykori történelemmel, mint amik az újhelyi zsidó Jehova focizó temetői történelmet nézték ki maguknak és kezdték el Braun Hitler népeként fekete mercedessel, fekete kalapban.

Főnix Erdős Péterrel úgy kezdett Csepregi Éva bárányával a Rákóczi térnek, hogy Japánba vitték azzal, hogy megmutassák, a magyarok nem várják a világ végét, itt jókedvűek, így hozták létre a Neotont, amelyik meggyalázta az egész világot az emberekkel együtt a Révész és Bertalan utcai elmeosztályokkal. A Pszichografológiai apokalipszis a Főnixé lett volna, amik magyarokat és az embereket támadták meg.

Ha Önök nem lennének, biztos, hogy egy elfekvőben végzem, soha senki sem tudta volna meg, hogy a vasfüggöny emberek ellen jött lére német és magyar zsidók trianoni megmaradása miatt, s mert a magyarok börtön fogságban voltak, attól kívántak megszabadulni, ezért ismételte az elmeosztályl folyamatosan mai napig a börtön könyveit rajtam, ez a skizopren refrénjük.

Önöknek köszönhetem, hogy haldokolva, de még tartom magam, ha eszembe jut valami, még ha nem is szépen, de megírom, mint valóságos történelmét a borsodi központnak iszonyatos tetteiről.

Dr. Tűzkő Judit Müller Péterékkel a borsodivánkai szociális otthonba akart zárni 2004-ben, amikor elvették a hangomat is az árnyékoskerti Káli Sándor belőlem polgármesterré tett és taníttatott helyett. Tűzkő felszabadította az összes alkoholistáját a Meni italdémonnak a Talmudból és valamennyi csapását a füveseknek, utcanépnek, mint anyám anyjának hetven éves támadóit Pogánynéval és Balázsnéval, a börtön elmeosztályaival, amit a Semmelweis jelentett mindig Keresztesiekkel együtt, amiért ismét rám támadott a menhely, hogy a Keresztöltés népét odazárták születésem idején.

Minden deformációja miatt az elmeosztályoknak születésem óta támadnak minket. Önöknek köszönhetem, hogy ez napvilágra jöhetett. Iszonyatos volt az az időszak, amit nem tudtam megfogalmazni, amikor a világ könyvtárnyi anyagon ment végig a börtön elmeosztályokkal, minden idetartozó ország elmeosztályaival. Nem volt segítségem, sem erő bennem, egy széket sem tudtam felemelni, csak feküdtem, közben tanultam ismét írni és suttogva beszélni. Okos Kati Ménesi 18 éve folytatta Bodor Keresztöltés 1989-es hosszabbítását az Új bekezdés Rákóczi terével Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójának, amit le kell venni rólam, gyalázott közben éjjel-nappal minden részembe behatolva, az ezeréves szerepjátékosok helyett, cigányok népeként.

Húsz éve tart a kínzásom a reformátusok felmentésével, ez volt Nagy Anna is a Vörös Oroszlános kommunizmus végén, a begyűjtés előtt, sorsát velem hordatta el az elmeosztály.

Nem tudok elmenni innen, a megye folyamatosan költözik túsznak való idehozatalom előttől már. Közben isznak és mulatnak, mint a romániai vasmagyarok a börtönből. Börtön hozta létre biblia alapján az egész sivatagot. Nem tudom elmondani a gyerekeimnek, akikkel hárman jöttünk a fekete központba, mi történik velem húsz éve és születésem óta, mert Szelep Talmudos pszichiáterei közölték velük, hogy én súlyos skizopreniában szenvedek, ne higgyenek semmit sem nekem el, ugyanezt mondta a Nyírő Gyula orvosa a csapások kommunistáin való végig haladás közben mérgezésemmel. a gyerek nyakának megrontásával ádámcsutkás börtön orvos. Nem tudom megmondani a gyerekeknek, mi történt, hogyan lettek középkorúak, miért nem tanulhattak, miért nem szerethettük egymást, mint a Rákóczi tér és a börtön. A vasbabilonos Puskás Katalint szőke haja miatt elvitték a városból, helyette nem szerethettek és tisztelhettek a gyerekeim,s innen a Bertalan utcai berendezésben valaki helyett, aki itt van berendezve és szerető életet él a szomszédban. Féltettem őket, hogy elmondjam, milyen szörnyűségben élek, hogy őket is megtámadják, ezért hallgatok húsz éve és tűröm a kínzást és a gyalázatát a két elmeosztálynak a cigánytelepével a 666 központnak. Nekem nem járt semmi emberként, nem járt a szerelem, bár nem is találtam volna társat Borsodban. Minket is szlovák átrendezés idején hoztak annak idején Újhelybe egy orosz börtön bűnöző házába. Abból az orosz bűnöző házból és a Tulpa néniék házából született egykor az orosz történelem cirill betű kezdetével, amit hatalmas hipnózisos erővel itt a lakásban Voltamként a börtön ismételt rajtam Bot kormánnyal együtt.

Megvisel, hogy minden hónapban beosztják a pénzemet, minden hónapban elrontanak valamit, nem marad egy fillérem sem, mindig rá vagyok utalva a lányomra. Megvisel az is, hogy kértem az Okos Kati megyei hosszabbítás laptopját, ami az én áldozásomból van szétosztva a megyében a belőlem élteknek jólétben és megöregedve, ennyire megaláz Miskolc városa, Kata közlekedési kártyája bevezetése után a kommunista medve kor ismétlésének, ami ellen a Kata kocsma létrejött a kommunista 666 népével Mészáros Kata néven. Mészáros Ági bútorbolt Rákóczi terének utcája ez, amivel kezdtek születésemkor, hogy ismét született egy kurva a Pszichografológiával egész Ázsia és a cigányság felemelésével.

Megvisel a gyerekeim alárendelt helyzete és az elszaladt évek hiábavalósága, a rengeteg gond, amivel a város Szombathellyel megtisztult a Jehovák berendezésében hosszabbításként 1991-ben Wass Albert vasfüggönyös feketevonatos Erdélyével együtt, amik magyarnak hiszik magukat.

Klimaxx együttessel állította be az angol média a cigánytelepét Miskolcnak, miután kihalattak minket, de nincs is párja az embereknek Borsod megyében. Megvisel az állapotom, az állandó orvoshoz járás a csapások betegségeivel, az, hogy mindenkinek joga van együtt betegnek lenni az ember gyilkosokkal.

Kizárták a külvilágát az adventi világ-berendezésnek, pedig a Republic nemcsak a Bertalan utcai börtönt jelentette, Amerikában ugyanilyen pártok vannak, egész Európában zajlik a régi történelem az elme berendezésében, nemcsak itt.

Köszönöm a megértését azoknak, akik ezt a rengeteg káoszt megértették, bár én is még két éve alig értettem valamit abból, ami velem történt, annak ellenére, hogy Urbán Tibor közölte velem 1992-ben, ne éljem magam nagyon bele a szerepekbe. 56 éve tart anyám apjának Benkő Dánieles Zöld Médiája ember gyilkossága a szörnyetegekkel, nácik sorsával együtt, az összes elmebetegével a 666-nak.

Hihetetlen, hogy én voltam egyedül egész Ázsia minden ország kezdetektől indult történelmével a 666 népének végével Miskolcnak, ahogyan mentek végig a könyein az ezeréves karmikus reformátusoknak.
Hihetetlen, hogy én voltam a kommunista hidegháborús egyedül, s ezt a média végig mulatta, a Zöld Medeia, amelyik itt támadott meg ismétlésben 1998-ben Benkő Dániel gitározó pinázó kezdetével Benkő Lajosként, anyám apjaként, tágul, nő bennem, így járok iszonyatosan eldeformálva. Hihetetlen, hogy az összes kommunista kort végrehajtó elmeosztályról van, s egymás után mentek végig a Vörös Oroszlános kommunista korokon megmentve a szereplőiket karmikus Johannás kezdetével a matyóknak, Nagy Anna véggel.

Hihetetlen Románia a református halálnépével, hogy már húsz éve legyilkoltak a reformátusok helyett, s mint halál képviselete a Bibliának, semmit sem tett az érdekemben. Hihetetlen, hogy egyedül álltam és néztem kidülledt, ijedt szemekkel a Duna tévé elektromos szemű árnyékát a börtön tolvaj Pataki Attilának, a kopogó kísérteteit a Jehováknak, az adventisták sátánista tűzben járó szektáinak sátánistáit, a szellemvilágot, a halottakat, a tisztuló démonjait a Főnix Rákóczi terének a szellemvilággal együtt ember áldozással, egyedül álltam az elektromos ufók támadását Szandi náci helyett. Hihetetlen, hogy itt embereket gyalázat érhetett és csonkítás a beszéd és a tiszta szív miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályokkal, elmeosztályoknak, elmeosztályaival, hosszabbításként, sátoraljaújhelyi, felszabadította, szerepjátékosok, szellemvilággal, keresztesiekkel, szörnyetegekkel, reformátusoknak, elmeosztályával, cigánytelepével, alapítványokat, elmeosztálynak, felkiáltásával, szellemvilágot, gyilkosságával, történelemként, információimat, berendezésével, berendezésében, képviseletéből, skizopreniában, elmeosztályról, polgármesterré, hosszabbítását, szombathellyel, alkoholistáját, végrehajtottak, tisztelhettek, napkirályként, szörnyűségben, megrontásával, berendezésben, felemelésével, kormány csatornán, ritka alkalmakból, villanyautós 1998, börtön által, vasbabilonos romániai, pécsi torony, futballista kutyák, főnix zsidó, nagy média, borsodi médiájuk, főnix vasfüggönyös, vigyori arcokat, egész világot, ufókkal együtt, börtönhöz tartoznak, sújtásos ruhákat, Kormánytévéje Romániának, Benkő Lajos, Benkő Gyuláékkal, Rima Jeruzsálem, Pécsi Ildikó, Bodrogi Gyulával, Villa Negrát, Páger Antallal, Pécsi Bertalan, Orbán Viktor, Időjelek Új Bekezdés, Mint Gór Nagy Mária, Dévényi Tibor, Benkő Gyula, Cseh Károly, Vörös Oroszlán, Vörös Oroszlános, Pintér Margit, Sipos Gyula, Braun Hitler, Főnix Erdős Péterrel, Csepregi Éva, Tűzkő Judit Müller Péterékkel, Káli Sándor, Okos Kati Ménesi, Bodor Keresztöltés, Dávid Mónika Szörnyeteg, Nagy Anna, Szelep Talmudos, Nyírő Gyula, Puskás Katalint, Okos Kati, Mészáros Kata, Mészáros Ági, Wass Albert, Urbán Tibor, Benkő Dánieles Zöld Médiája, Zöld Medeia, Benkő Dániel, Benkő Lajosként, Hihetetlen Románia, Pataki Attilának, Főnix Rákóczi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png lepke  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  A jó emberek mindig szépek mar...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alázat  Idő  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Krisztinától  Bertolt Brecht -től idézet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A kételkedés kezelése  Akik bántanak téged  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem méltó hozzád  Alázat  Png virág  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Jó éjszakát  Nem méltó hozzád  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Gonosz démon-álarc  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Akarat  Nagyi telefonál  Gonosz démon-álarc  Nevem  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Png férfi  Mindig jusson idő nevetni  Popper Péter szavai  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Png ház  Szívem tiéd  Akarat  Hogy lehet megtartani  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kerüld el az evangélium örömén...  Esti kép  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nevem  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Nevem  Fekete-erdő desszert  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A boldog családok mind hasonló...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Radikális szeretet  Fekete-erdő desszert  Mai harmónia kártyám  Nem méltó hozzád  Kövesd a cowboyt! 
Bejegyzés Címkék
kormány csatornán, ritka alkalmakból, villanyautós 1998, börtön által, vasbabilonos romániai, pécsi torony, futballista kutyák, főnix zsidó, nagy média, borsodi médiájuk, főnix vasfüggönyös, vigyori arcokat, egész világot, ufókkal együtt, börtönhöz tartoznak, sújtásos ruhákat, börtönnel csapásokkal, bezúzott magyar, hangyás fejet, cipelése éjjel-nappal, melleimnél fogva, zsidók mellett, cserepeimet egész, újhelyi zsidó, világ végét, emberekkel együtt, embereket támadták, elfekvőben végzem, vasfüggöny emberek, magyarok börtön, elmeosztályl folyamatosan, börtön könyveit, skizopren refrénjük, borsodi központnak, borsodivánkai szociális, árnyékoskerti Káli, összes alkoholistáját, börtön elmeosztályaival, elmeosztályoknak születésem, világ könyvtárnyi, börtön elmeosztályokkal, ezeréves szerepjátékosok, reformátusok felmentésével, begyűjtés előtt, megye folyamatosan, romániai vasmagyarok, egész sivatagot, fekete központba, csapások kommunistáin, gyerek nyakának, vasbabilonos Puskás, orosz börtön, orosz bűnöző, orosz történelem, lakásban Voltamként, börtön ismételt, belőlem élteknek, kommunista medve, cigányság felemelésével, gyerekeim alárendelt, elszaladt évek, rengeteg gond, város Szombathellyel, angol média, cigánytelepét Miskolcnak, embereknek Borsod, állandó orvoshoz, csapások betegségeivel, ember gyilkosokkal, régi történelem, elme berendezésében, megértését azoknak, rengeteg káoszt, összes elmebetegével, ezeréves karmikus, kommunista hidegháborús, média végig, összes kommunista, szereplőiket karmikus, református halálnépével, reformátusok helyett, börtön tolvaj, kopogó kísérteteit, adventisták sátánista, tisztuló démonjait, szellemvilággal együtt, elektromos ufók, tiszta szív, elmeosztályokkal, elmeosztályoknak, elmeosztályaival, hosszabbításként, sátoraljaújhelyi, felszabadította, szerepjátékosok, szellemvilággal, keresztesiekkel, szörnyetegekkel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2222
  • e Hét: 7086
  • e Hónap: 13327
  • e Év: 65593
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.