Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megfeszítve
  2012-01-10 16:43:30, kedd
 
 




Megfeszítve - Molnár Tamás válasza Florian Geyernek

Előzmény: Illúziók és impressziók az új korszak hajnalán - válaszféle Molnár Tamásnak

Szeretettel


Támad a világ! A kontinens szívében Magyarország lett Európa Iránja. Egyre erősebb szorítással ölel körül bennünket a könyörtelen gyűlölet. Nap mint nap leminősítés, kirekesztés, megvetés, bosszúállás, politikai és gazdasági fenyegetések és ármánykodások hullámai záporoznak felénk. Ámen helyett ómen árad minden szegletből. Felfakadt régi stigmáktól vérzik ismét ez a kicsinyke Magyarország. A nemzetközivé dagadt gazság és aljasság már régen nem Orbánról, a kormányról, a rendszerről szól, hanem rólunk, magyarokról. Itt már régóta egy egész bűnösnek nevezett nép van útjában az összeomló nyugati világnak.

Ez a mai hanyatló világszellem egykor végleg legyűrte és betemette a görög-római állami ethoszt, aztán ez a sötét talmudi isten fokozatosan felőrölte a kereszténységet, majd kegyetlenül megtorolta a faji alapokon újraszerveződő germán hadisten feleszmélését. Ennek az örök felforgató, ,,haladó" és földbe süllyedt istennek a nacionalista, nemzeti kapitalizmus sem tetszett, gyorsan eltakarította az útból a hagyományőrző monarchiákat és a mediterrán fasizmusokat. Aztán később, jóval később a bolsevik despotizmus kollektivista antitézisét is leváltotta. Nem tetszett neki, nem volt ínyére sem a nemzeti, sem a nemzetközi szocializmus önjárósága. Aztán a szabad versengésre felesküdött, ám végsőkig monopolizált cionista világrend mindenhol elburjánzott. Miheztartás végett azért megalkotott egy kötelezően követendő példaképet. Létrehozta a világ legnacionalistább centrumát és etalonját, az Egyesült Államokat, majd ezt a gyökértelenül szintetizált és mesterségesen klónozott világot genetikailag és szellemileg megfertőzte a zsidó fajelmélettel. Már nem sokáig ugyan, de ma még ez az élősködő, rombolásra teremtett, torz hibrid uralja a világot.

A második világháborút követően az Egyesült Államok megszállta Európát, majd a hidegháborús győzelmét követően a Gólem kiterjesztette hatalmi befolyását az egész övezetre. Ma nem történik más, mint az amerikai jólét oltárán feláldozzák a bóvlivá silányított Európát. Először a keleti és déli provinciákat, aztán majd a többieket. A szellemében megroppantott Vén Kontinens pedig tétlenül szemléli, ahogyan nemzetei nyakára idegen behajtókat ültetnek. Látható, ahogyan az amerikai mintára majmolt jóléti hedonizmusnak mindenkorra vége szakad. Az amerikai álom hamarosan összeomlik az európai gyarmatok nélkül, és nyilván Európa nyugati fele is összeroskad a külső, szegényebb régiók bukásával. Az élősködések láncolatának eljön a végideje! Mohamed próféta bölcs tanítása szerint minden emberi lény születése pillanatában egy hegynyi étket kap ajándékba istenétől. Aki mohó. és gyorsan befalja a rá kiszabott ételmennyiséget, az előbb, aki puritán és önmegtartóztató módon él, az később hal bele az életébe. A nyugati világ idejekorán és mohón felfalta a reá kimért fejadagot.

A mohóvá tett, ateista Magyarország sorstragédiája sem most kezdődött. Folyamatos birodalmi behódolásainknak beérett a vetése. Több száz éve alig akad valódi, bölcs és megfontolt államférfi a magyar közéletben. Az elmúlt húsz esztendő közszereplői is mind kádár köpönyegéből bújtak elő. Kádár is függetlenségről hazudott, aztán a távoli rendcsinálás fedezékében megtagadta cimboráit, és behívta az oroszokat, majd orvul saját népére rontott. (Lásd Gyurcsányt is!) Orbán is nemzeti függetlenségről papolt, aztán a rendcsinálás érdekében most behívja az IMF-et. (Lehet, hogy ez volt a végső titkos terv a Nagy Káosz előidézésére?) Polgárháborúról nincs még szó, de a cél szentesítheti az eszközt... Ha kapitulálunk a végrehajtók előtt lassan, ha sikertelenek lesznek a megadásról szóló tárgyalások, gyorsan elvérzünk. Be kellene látni végre, hogy birodalmi érdekek mentén, a birodalom által adoptált politikusokkal számunkra nincs esély, nincs jó megoldás! A jelenlegi miniszterelnök is ebből az eltorzult világból vétetett, de hatalmasat tévedett, amikor gőgösen elhitte, hogy erővel összegányolt, önjáró pártkapitalizmusát eltűri és benyeli majd az agonizáló világ.

Nem az fáj leginkább, ami mostanában történik, hiszen ezt minden józan ember előre láthatta. Nem a csalódás fáj, az, hogy közel egy évtizednyi ellenzéki töprengés és bujkálás után mindössze erre a kapkodó, széthulló, megosztó, pancser és dilettáns kormányzásra képes csak a kereszténynek hazudott fideszes jobboldal. Nem az fáj, hogy Orbán, a karizmatikus hazudozó, a kegyetlen pártszervező és a nagyratörő hatalomtechnikus igazából csapnivalóan rossz kormányfő, aki magára haragította a fél országot és az egész világot. Sokkal inkább fáj, hogy Orbán évtizedekre előrevetítve, jóvátehetetlen károkat okozott az egész magyarságnak. Uralma két dologban egységesítette a nemzetet: a megosztottságban és a mélyszegénységben.

Az fáj igazán, hogy mindezt még a végzet előszobájában sem látják be, ismerik fel a hatalmas, fanatizált tömegek. A politikai placebó fáj leginkább, igazán! Megint nem gyógyszert kaptunk a bajainkra, csak álságos fedést és takarást. Ismét, sokadszorra becsaptak bennünket, hátha meggyógyulunk és felépülünk majd a kézrátéttől és a szómágiától! A felajzott tömeg évtizedek óta messiást vár és rendre Barabást talál. A csalódás mérhetetlen! Pedig egy igazi bölcs államférfinak tudnia kellett volna, hogy testileg és lelkileg milyen szánalmas, siralmas és kivéreztetett állapotban vagyunk mi, magyarok. Aki tudja ezt, az legfőképp a szellem erejével harcol. Aki tudja ezt, nem nyit egyszerre több frontot, hanem észrevétlenül és ravaszul behatol az ellenség sáncai mögé. Nem beszél feleslegesen, hanem csendben, nemzete javára cselekszik! Nem ül meg egy lovat két csupasz fenékkel!

A nyers erő - különösen, ha nem társul kellő bölcsességgel - mit sem ér. Egy valódi nemzeti kormánynak nyitnia kellett volna az egész megsértett nemzete felé. Új alkotmány? Igen, de nem pártjogászok, hanem alkotmányozó nemzetgyűlés által! Új médiatörvény? Igen, de nem pártcenzorok, hanem szabad, független, nyílt szívű nemzeti médiamunkások által! Új munkatörvénykönyv? Igen, de nem a kiszolgáltatott munkavállalók rovására! Új egyházi törvény? Igen, de nem a vallásszabadság kárára! Új adótörvény? Igen, de nem a legszegényebb dolgozók ellenében! Új nyugdíjrendszer? Igen, de nem gátlástalan szabadrablással! Új egészségügyi és oktatási törvény? Igen, de nem az orvosok és a tanárok ellenében! Az Orbán-kabinettel nem csak az a baj, amit és ahogyan csinált, hanem a legfőbb baj az, amit, nem mert mindeddig megtenni! Egy szegény országban nem sarcolom végletekig a szegényeket, miközben a kiváltságosok zsíros kasztját dorbézolni hagyom. A nyomorúság kellős közepén látványos és hathatós politikai puritanizmussal kellett volna kampányolni, nem eltitkolt vagyonbevallással! Nyugodtan kimondhatjuk a végső következtetést: Magyarország a látszatdemokrácia, az uralkodó kleptokrácia és az áldatlan pártoskodás áldozatává lett! Elfelejtettük, hogy nemzetet csak közös akarattal és hittel lehet felépíteni! (A követendő példa adott: a kicsinyke Izland ezt már megcsinálta!)

A történet innentől kezdve egyre gyorsabban folytatódik. Orbán akár az ország pusztulása árán is, de véghezviszi fanatikus terveit. Ha már minden kötél elszakad, inkább összeáll majd szocialista és liberális ellenfeleivel, nehogy egy minden ízében nemzeti kormány kerülhessen hatalomra. (Ennél még egy kézivezérelt janicsár is elfogadhatóbb a Fidesznek!) Ám tanulságos lecke lesz ez a Jobbik számára is! Most láthatják igazán, mit képes ez a szétrohadt világ egy félszívű, magányos akarnokkal és egy végletekig megosztott nemzettel szemben elkövetni. Most nem kell félni és kapkodni, az idő nekünk dolgozik! A türelem a bölcsesség egyik sarokköve. Felkészülten, okosan, belülről építkezve meg kell várni ennek a tragikus történetnek legvégét. Az emberi történelem örök tanulsága szerint a fény mindig a legsötétebb pillanatokban sejlik elő. Ha viszont Isten gondviselése helyett csalfa reményeinknek hiszünk, akkor becsukott szemeinken keresztül láthatjuk azt a közeli és boldognak tűnő pillanatot, amikor végre hatalomra kerül a nemzet. Láthatjuk, amint ott repülnek felettünk a birodalmi F-16-osok, melyek végleg balkánná bombáznak bennünket. Ezt kellene most elkerülnünk. Ne siettessük a sors beteljesülését, mert hamarosan eljön a pillanat. A hormuszi szorosban ott vannak már a cirkálók. Az Armageddon hamarosan elkezdődik.

További részletek: http://kuruc.info/r/7/90540/#ixzz1j4QbnFFk




 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: hatalomtechnikus, megosztottságban, behódolásainknak, ételmennyiséget, kereszténységet, függetlenségről, polgárháborúról, puritanizmussal, nyugdíjrendszer, önmegtartóztató, kiszolgáltatott, vallásszabadság, szabadrablással, sorstragédiája, politikusokkal, egységesítette, jóvátehetetlen, miniszterelnök, beteljesülését, következtetést, újraszerveződő, kiterjesztette, legszegényebb, kereszténynek, pillanatokban, fajelmélettel, ellenfeleivel, ármánykodások, szentesítheti, munkavállalók, mesterségesen, meggyógyulunk, államférfinak, észrevétlenül, előszobájában, bölcsességgel, kontinens szívében, könyörtelen gyűlölet, kicsinyke Magyarország, nemzetközivé dagadt, rendszerről szól, egész bűnösnek, összeomló nyugati, görög-római állami, sötét talmudi, faji alapokon, örök felforgató, hagyományőrző monarchiákat, mediterrán fasizmusokat, bolsevik despotizmus, nemzetközi szocializmus, szabad versengésre, Molnár Tamás, Florian Geyernek, Molnár Tamásnak, Európa Iránja, Egyesült Államokat, Egyesült Államok, Lásd Gyurcsányt, Nagy Káosz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  A sors  Szívem  Tanuld meg ezt a versemet  Png nő  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Szép napot kívánok  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Albert Einstein gondolata  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nagyi telefonál  Esti kép  Nagyon különös  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Akarat  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png csokor  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Alázat  Erdőn  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Lóhere  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png kutya  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mi lenne ha  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Akarat  Png virág  Gonosz démon-álarc  Fekete István - Akác  Nevem  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor 
Bejegyzés Címkék
kontinens szívében, könyörtelen gyűlölet, kicsinyke Magyarország, nemzetközivé dagadt, rendszerről szól, egész bűnösnek, összeomló nyugati, görög-római állami, sötét talmudi, faji alapokon, örök felforgató, hagyományőrző monarchiákat, mediterrán fasizmusokat, bolsevik despotizmus, nemzetközi szocializmus, szabad versengésre, kötelezően követendő, világ legnacionalistább, gyökértelenül szintetizált, zsidó fajelmélettel, második világháborút, hidegháborús győzelmét, egész övezetre, amerikai jólét, bóvlivá silányított, szellemében megroppantott, amerikai mintára, amerikai álom, európai gyarmatok, élősködések láncolatának, hegynyi étket, nyugati világ, mohóvá tett, magyar közéletben, elmúlt húsz, távoli rendcsinálás, rendcsinálás érdekében, végső titkos, végrehajtók előtt, megadásról szóló, birodalom által, jelenlegi miniszterelnök, eltorzult világból, agonizáló világ, évtizednyi ellenzéki, kereszténynek hazudott, karizmatikus hazudozó, kegyetlen pártszervező, nagyratörő hatalomtechnikus, egész világot, egész magyarságnak, végzet előszobájában, politikai placebó, felajzott tömeg, csalódás mérhetetlen, igazi bölcs, szellem erejével, ellenség sáncai, valódi nemzeti, egész megsértett, kiszolgáltatott munkavállalók, vallásszabadság kárára, legszegényebb dolgozók, tanárok ellenében, szegény országban, kiváltságosok zsíros, nyomorúság kellős, végső következtetést, uralkodó kleptokrácia, áldatlan pártoskodás, követendő példa, kicsinyke Izland, történet innentől, ország pusztulása, minden ízében, kézivezérelt janicsár, szétrohadt világ, végletekig megosztott, bölcsesség egyik, tragikus történetnek, emberi történelem, fény mindig, legsötétebb pillanatokban, birodalmi F-16-osok, sors beteljesülését, hormuszi szorosban, hatalomtechnikus, megosztottságban, behódolásainknak, ételmennyiséget, kereszténységet, függetlenségről, polgárháborúról, puritanizmussal, nyugdíjrendszer, önmegtartóztató, kiszolgáltatott, vallásszabadság, szabadrablással, sorstragédiája, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4330
  • e Hét: 18425
  • e Hónap: 58246
  • e Év: 236121
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.