Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Stefka István: Kit gyűlölök?
  2013-12-09 18:04:17, hétfő
 
 




Stefka István: KIT GYŰLÖLÖK?
2013. december 9., 4:39
Álláspont


Senkit. Mit gyűlölök? - arra könnyebben tudok magyarázatot adni. Ritkán szoktam válaszolni az írásaimra reagálók hozzászólásaira, most úgy gondolom, megteszem. A múlt hét hétfői Advent című álláspontomra a többi között így szólt az egyik vélemény: ,,Honnan van ez az elvakult gyűlölet? Meddig lehet fokozni?"

Semeddig. Tisztelt Hölgyem vagy Uram! Én senkit nem gyűlölök. Sem Gyurcsányt, sem Bajnait, sem Mesterházyt, sem nem a többi pártocska balliberális oldalát. Nem a személyeket nem szeretem, hanem az ideológiát, amit így vagy úgy képviselnek, aminek örökösei: a kommunizmust. Tudjuk, hogy ők nem kommunisták, szociális érzékenységük nulla — ami a baloldalnak sajátjának kellene lennie — sőt ők kapitalistábbak az igazi kapitalistáknál, vagyonszerzésük szenvtelen, ha kell, pénzért eladják a hazát, feláldozzák az otthont, a szülőföldet. Ők, a balliberálisok, az áldemokraták a kommunizmusnak azt a formációját képviselik, amely az önzésre és a családellenességre épül, hitük változó, mindenféle egyházat háttérbe szorítanának — különösen a keresztényeket — a becsapásra, a csalásra, más emberek átverésére szerveződnek, morális értékrendjük minimális. Eszközeik közé tartozik a többi között a polgári demokrácia, a parlamentarizmus legyengítése, csoportok, rétegek, osztályok egymás ellen uszítása, végső soron, ha elérkezettnek látják az időt, a hatalom erőszakos átvétele. A baloldalnak ez a magatartása immár másfél évszázada, soha nem fog megváltozni.

Lássuk világosan az ordas eszmét! A kommunizmus és a szocializmus, egyáltalán a proletárdiktatúra mérhetetlen károkat okozott a világnak, közelebbről nemzetünknek, Magyarországnak. Konrad Löw A kommunista ideológia vörös könyve szerzője Marxot és Engelset nemes egyszerűséggel a terror atyjainak nevezte. Ennek az ideológiának a jegyében öltek meg, pusztítottak el csaknem százmillió embert. A lenini-sztálini Szovjetunióban húszmilliót, Mao Ce-tung Kínájában hatvanötmilliót, Kambodzsában Pol-Poték kétmilliót, Kelet-Európában a rákosi-kádári, benesi-gottwaldi, ulbrichti, honeckeri, dimitrovi, georgiudési, ceausescui, és az enver hodzsai rendszerekben egymillió embert öltek meg, és sorolhatnánk tovább. Ezek az ártatlan polgárok a kommunizmus és az internacionalizmus pusztító eszméi miatt haltak meg. Karl Marxot már fiatal korában a bosszú éltette. A kétségbeesett imája című versében ezt írja: ,,Tán egy Isten mindent elragadott tőlem,/ Tán csak a sors átka és igája osztályrészem, / Kerek e világot, minden örömét nélkülözöm! / Mi maradt hát? Csak egy: a bosszú!" Marx hatása máig él. Ez a kicsinyes bosszú vezérelte Rákosit, amikor kiirtotta, lenullázta a magyar középosztályt, a jómódú parasztságot, a szakmunkásokat, az arisztokráciát, és ugyanez az indulat vezette Kádárt, amikor megsemmisítette, a társadalomból kirekesztette az 1956-os magyar forradalmárokat és szabadságharcosokat. Nem lenne jó, ha ez a világ visszajönne, de a történelem sokszor megismétli önmagát.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Ugyan kik akarnak 2014-ben visszakerülni a hatalomba? A szocialisták, az MSZP-ből kiszakadt Demokratikus Koalíció és az Együtt-PM. Az a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon, a volt, bukott szocialista miniszterelnökök csapata akar hatalmat szerezni, akik nyolc év alatt bebizonyították, hogy saját hasznukra használták fel az ország kormányzását, eladósították s végül kis híján a gazdasági csőd szélére kormányozták az országot. Kinek kellenek ők? Kinek kellenek azok a szocialista-liberális polgármesterek, börtönszocialisták — Demszkyék, Hunvaldék, Verókék, Hagyóék, Molnár Gyuláék — akik száz milliárdos károkat okoztak működésükkel?

A mai balliberálisok legnagyobb hibája, hogy nincs értékrendjük. Például nem tudják, hogy viszonyuljanak az elszakított országrészek magyarjaihoz, egyáltalán a világ magyarságához. Most útmutatást kaptak a Demokratikus Koalíció elnökétől, Gyurcsány Ferenctől, aki már meghirdette programját a kettős állampolgárság és a külhoni magyarok választójoga ellen. Problémát okoz a hazához, a nemzethez való tartozás fogalma is, főként akkor, amikor választani kell a párthűség, az internacionalizmus, a nemzetközi bankvilág érdekei és Magyarország között. Végül is hiányzik a zsinórmérték a balnál, ami megtalálható a jobboldal mérsékelt árnyalataiban. Hát, erről van szó.


Kit gyűlölök?

Link








 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: miniszterelnökök, parlamentarizmus, megsemmisítette, bebizonyították, hozzászólásaira, forradalmárokat, hatvanötmilliót, magyarországnak, vagyonszerzésük, kapitalistáknál, kapitalistábbak, balliberálisok, kommunizmusnak, egyszerűséggel, keresztényeket, szakmunkásokat, szovjetunióban, arisztokráciát, polgármesterek, viszonyuljanak, állampolgárság, középosztályt, kétségbeesett, rendszerekben, elérkezettnek, magyarságához, osztályrészem, eladósították, érzékenységük, visszakerülni, társadalomból, kirekesztette, álláspontomra, árnyalataiban, szerveződnek, demokratikus, írásaimra reagálók, többi között, egyik vélemény, elvakult gyűlölet, többi pártocska, baloldalnak sajátjának, igazi kapitalistáknál, formációját képviselik, keresztényeket —, polgári demokrácia, parlamentarizmus legyengítése, hatalom erőszakos, magatartása immár, ordas eszmét, proletárdiktatúra mérhetetlen, kommunista ideológia, Stefka István, Tisztelt Hölgyem, Konrad Löw, Ce-tung Kínájában, Kambodzsában Pol-Poték, Karl Marxot, Demokratikus Koalíció, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Molnár Gyuláék, Gyurcsány Ferenctől,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Alázat  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Szívem  Fekete-erdő desszert  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem  Alázat  A boldog családok mind hasonló...  Nem számIt  Nagyon különös  Ami embereknek lehetetlen, az...  Reggel van  Szép estét  Png telefon  Mi lenne ha  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kellemes délutánt kívánok  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einsteinről  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Mit beszél, nem értem, hogy m...  képre írva  Mit beszél, nem értem, hogy m...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Png csokor  Reménység és erő Krisztustól e...  Png rózsa csokor  Png ház  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Fekete-erdő desszert  Szép estét  A sors  Facebookon kaptam  Erdőn  Radikális szeretet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Alázat  Sose bánj semmit  Akik bántanak téged  Garai Gábor - Takarítás  Próbálj meg ...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Paul David Tripp Április 20  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Egy hatékony szolga  Jónás Tamás – Végtelen b...  A boldog családok mind hasonló...  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem tiéd  Nagyi telefonál  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Alázat  Png cica  Garai Gábor - Takarítás  Egy hatékony szolga  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Png virág  Png kislány  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alázat  Örülök, hogy látlak! 
Bejegyzés Címkék
írásaimra reagálók, többi között, egyik vélemény, elvakult gyűlölet, többi pártocska, baloldalnak sajátjának, igazi kapitalistáknál, formációját képviselik, keresztényeket &#8212, polgári demokrácia, parlamentarizmus legyengítése, hatalom erőszakos, magatartása immár, ordas eszmét, proletárdiktatúra mérhetetlen, kommunista ideológia, terror atyjainak, jegyében öltek, lenini-sztálini Szovjetunióban, enver hodzsai, ártatlan polgárok, bosszú éltette, kétségbeesett imája, sors átka, kicsinyes bosszú, magyar középosztályt, jómódú parasztságot, indulat vezette, társadalomból kirekesztette, 1956-os magyar, világ visszajönne, történelem sokszor, ország kormányzását, gazdasági csőd, elszakított országrészek, világ magyarságához, kettős állampolgárság, külhoni magyarok, nemzethez való, nemzetközi bankvilág, jobboldal mérsékelt, miniszterelnökök, parlamentarizmus, megsemmisítette, bebizonyították, hozzászólásaira, forradalmárokat, hatvanötmilliót, magyarországnak, vagyonszerzésük, kapitalistáknál, kapitalistábbak, balliberálisok, kommunizmusnak, egyszerűséggel, keresztényeket, szakmunkásokat, szovjetunióban, arisztokráciát, polgármesterek, viszonyuljanak, állampolgárság, középosztályt, kétségbeesett, rendszerekben, elérkezettnek, magyarságához, osztályrészem, eladósították, érzékenységük, visszakerülni, társadalomból, kirekesztette, álláspontomra, árnyalataiban, szerveződnek, demokratikus, zsinórmérték, kommunizmust, értékrendjük, szorítanának, áldemokraták, megtalálható, választójoga, legyengítése, magyarország, ideológiának, parasztságot, működésükkel, balliberális, kormányozták, szocialisták, kormányzását, kambodzsában, nemzetünknek, magyarjaihoz, országrészek, pusztítottak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1948
  • e Hét: 16043
  • e Hónap: 55864
  • e Év: 233739
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.