Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél a Jobbik parlamenti frakciója tagjainak
  2017-12-16 16:00:41, szombat
 
 




NYÍLT LEVÉL A JOBBIK PARLAMENTI FRAKCIÓJA TAGJAINAK
2017. december 14., csütörtök


Hölgyek és Urak!


Hosszú ideje várom, hogy egy is Önök közül feláll és minimum átül a függetlenek közé, hogy ne érje az árulás és a köpönyegforgatás vádja. Hiába vártam. Néhány cinkos és/vagy cinikus mosolyon kívül nem tettek semmit. Nem voltak képesek arra, hogy ahhoz a választóhoz, azokhoz a magyar emberekhez, Isten és a Szentkorona előtt tett esküjükhöz híven megtegyék azt a lépést, amely igaz magyarságuk, emberségük bizonyítéka, és párttársaik, de az egész magyar nemzet épülésére szolgálhatott volna, példát adva a jellem és a tisztesség terén.

Nem valamilyen párt tagjaként, nem politikai ideológia alapján, hanem keresztény magyar íróként, újságíróként, látó, gondolkodó emberként szólok Önökhöz, mert fáj, hogy értékesnek tudott emberek önnön lelkük, valójuk és emlékük bemocskolói legyenek, bármilyen okból.

Érthetetlen a számomra az, ami Önökben munkál. Érthetetlen számomra, hogy egy párt, és a párt által, a frakciótagság, a parlamentárius mivolt biztosította anyagi haszon többet jelenthet az adott szónál, az elvnél, az eskünél.

Nem azt vártam volna el Önöktől, hogy a Fideszbe üljenek át, hogy a Fideszt támogassák, csupán annyit, hogy ahhoz az eszméhez maradjanak hűek, amely eszme Önöket egykor Jobbikossá tette. Aminek a szolgálatában vállalták a Haza, a Nemzet, a kereszténység védelmét, megmaradásának biztosítását.

Önök azzal, hogy ma is abban a frakcióban ülnek, nem csak a hitelüket vesztették el, de elvesztették a jogot is arra, hogy azokat képviseljék, akik Önöket odaültették, akiknek a bizalma alapján Önök parlamenti mandátumhoz jutottak. Mert Önök ma már nem e magyar választótömeget szolgálják, hanem egy világpolitikai, liberális, keresztény-és egyben magyarellenes hisztériát, amelynek érdekében Önök nem csak a saját elveiket - ha voltak ilyenek -, hanem a nemzetet, a kereszténységet, a Kárpát-haza lelkét és megamaradása lehetőségeinek egy szegmensét is sárba taposták, tapossák. Mert Önök egy szegmense voltak e megmaradás lehetőségének, hiszen nemzeti érzelmű és gondolkodású, jó szándékú magyar emberek álltak az Önök háta mögött, bízva az Önök esküjében, adott szavukban, az ígéretekben. S erre Önök hosszú hónapok óta rácáfolnak, szembe hazudják mindazokat, akik Önöket megválasztották.

Ha Önök az első kérdéses pillanatban, amikor pártvezérük egyértelmű jelét adta az árulásnak, felállnak, akkor ma is van Jobbik, ma is van összetartás és egység azon elvek mellett, amelyek nem a személyes gyűlölködésen, hanem a Haza védelmének, megtartásának és túlélésének szilárd meggyőződésén alapulnak. Önök elvetettek mindent, ami a fentieket biztosíthatta volna. Épp úgy, mint az adventi keresztállítást... amely tény bizonyítja jelen - aggódó és figyelmeztető -soraim szükségességét.

Hölgyek és Urak!

Az erkölcs és a jellem elválaszthatatlan. Jellemtelen ember, a priori nem tud erkölcsös maradni, de az erkölcstelen is magában hordozza a jellemtelenséget. Ha pedig valaki az esküjét szegi meg, az kiírja magát a keresztény magyarság sorából. Önök e pillanatban ebben a helyzetben vannak és csak saját maguk tudnak ezen a méltatlan és megalázó helyzeten változtatni.

Kövessék meg hát az elfecsérelt lehetőség, és át nem gondolt időhúzás okán/miatt választóikat, és esküjükhöz híven tegyék a dolgukat, akár mint független képviselők, akár mint a politikától a továbbiakban távol maradó civilek, keresztény-keresztyén magyarok! Mert ma még módjukban áll és lehetőségük van erre, de holnap talán már nem lesz.

Kérem, ne kockáztassák anyagi javakért a nemzet biztonságát, a haza függetlenségét, és szabadságát, s ne bélyegezzék meg önmagukat egy életre, s talán - ha lesz ilyen - a történelem lapjaira se, mint árulók kerüljenek be. Az emberséget, a jellemességet, a tisztességet, a hazafiságot, a hitelességet, a keresztény magyar eszmét semmi sem éri meg eljátszani, megszentségteleníteni.

E gondolatokkal kívánok Önöknek Áldott Karácsonyt, remélve, hogy Jézus születése (majd szenvedése, halála és feltámadása), az Önök részére, az Önök szellemisége szerint sem volt hiábavaló... amint nemzetünk történelmének megalkuvást nem ismerő, a Hazát és a Nemzetet, mindig és mindenek elé helyező nagyjaink, szentjeink, papjaink, lelkészeink és politikusaink példája, áldozata sem.

Isten áldja Önöket!

Stoffán György

író, újságíró


Link







Karthago - Áruló

Link

















 
 
0 komment , kategória:  Irodalom - Próza  
Címkék: jellemtelenséget, köpönyegforgatás, keresztállítást, kereszténységet, megválasztották, választótömeget, szükségességét, megmaradásának, függetlenségét, lehetőségeinek, világpolitikai, parlamentárius, kereszténység, meggyőződésén, történelmének, politikusaink, magyarellenes, gyűlölködésen, figyelmeztető, szolgálhatott, biztosíthatta, frakciótagság, lehetőségének, megtartásának, szolgálatában, gondolatokkal, jellemességet, hitelességet, kockáztassák, tisztességet, gondolkodású, biztosítását, továbbiakban, újságíróként, választóikat, erkölcstelen, függetlenek közé, köpönyegforgatás vádja, magyar emberekhez, egész magyar, tisztesség terén, párt által, parlamentárius mivolt, adott szónál, eszméhez maradjanak, szolgálatában vállalták, kereszténység védelmét, frakcióban ülnek, hitelüket vesztették, bizalma alapján, saját elveiket, szegmense voltak, NYÍLT LEVÉL JOBBIK PARLAMENTI FRAKCIÓJA TAGJAINAK, Mert Önök, Önöknek Áldott Karácsonyt, Stoffán György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Nagyon különös  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Egy lelki imádság  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Bounty krémes  Radikális szeretet  Egy hatékony szolga  Idő  Minden harmadik...  A televizió nem a kultúrát kép...  Png kislány  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Zilahy Lajos gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  A sors  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Bounty krémes  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép napot kívánok  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Az engedelmesség miért nem vál...  A Megváltó szolgálatában  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Hiányzik  Kellemes délutánt kívánok  Éretlen vers  Egy bizonyos határt  Elköszönt  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Szép napot kívánok  Reggel van  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nagyi telefonál  A Megváltó szolgálatában  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Még csak most kezdődik a nap  Ami embereknek lehetetlen, az...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép napot kívánok  Alázat  Png lepke  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png nő  Varga János Veniam - Fontos sz...  Albert Einsteinről  Alvó cicák  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alázat  Facebookon kaptam  Rátalálsz  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png telefon  Mi lenne ha  Ágai Ágnes – Csendélet  képre írva  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Mi lenne ha  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kövesd a cowboyt!  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jó éjszakát  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szívem tiéd  Alázat 
Bejegyzés Címkék
függetlenek közé, köpönyegforgatás vádja, magyar emberekhez, egész magyar, tisztesség terén, párt által, parlamentárius mivolt, adott szónál, eszméhez maradjanak, szolgálatában vállalták, kereszténység védelmét, frakcióban ülnek, hitelüket vesztették, bizalma alapján, saját elveiket, szegmense voltak, első kérdéses, személyes gyűlölködésen, fentieket biztosíthatta, jellem elválaszthatatlan, esküjét szegi, kiírja magát, keresztény magyarság, helyzetben vannak, elfecsérelt lehetőség, továbbiakban távol, nemzet biztonságát, haza függetlenségét, történelem lapjaira, keresztény magyar, jellemtelenséget, köpönyegforgatás, keresztállítást, kereszténységet, megválasztották, választótömeget, szükségességét, megmaradásának, függetlenségét, lehetőségeinek, világpolitikai, parlamentárius, kereszténység, meggyőződésén, történelmének, politikusaink, magyarellenes, gyűlölködésen, figyelmeztető, szolgálhatott, biztosíthatta, frakciótagság, lehetőségének, megtartásának, szolgálatában, gondolatokkal, jellemességet, hitelességet, kockáztassák, tisztességet, gondolkodású, biztosítását, továbbiakban, újságíróként, választóikat, erkölcstelen, biztosította, megamaradása, elvesztették, szellemisége, érthetetlen, bélyegezzék, összetartás, megalkuvást, ígéretekben, magyarságuk, szentkorona, lelkészeink, választóhoz, hazafiságot, elfecsérelt, odaültették, változtatni, függetlenek, képviseljék, lehetőségük, bemocskolói, politikától, túlélésének, párttársaik, biztonságát, feltámadása, bizonyítéka, jellemtelen, mandátumhoz, pillanatban, pártvezérük, szabadságát, történelem, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2775
  • e Hét: 16870
  • e Hónap: 56691
  • e Év: 234566
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.