Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pajzán élet történet
  2019-02-21 19:45:41, csütörtök
 
 













PAJZÁN ÉLET TÖRTÉNET


Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer, asszonyok fognak megnyílni, mint a tubarózsa, és elmesélnek az életükből olyan titkokat, amiket jó hatvan éve magukba zártak. Most, elmondok egyet. A szereplők nevét kérésre megváltoztattam, ha valakinek mégis ismerős lesz a mese, az nem igazán a véletlen műve

Sokan beszélgetünk az utóbbi időkben a környezeti problémáinkról egymás között, bárhol, bámikor, így a nyugdíjas klubokban is arról, hogy milyen veszélyek leselkedhetnek az idős emberekre. Beszélünk a közlekedésről, a szélhámosokról és mindenről, ami a csoportot érdekli. Időnként a filmek, a színház is szóba kerül, és legvégül mostanában az elmúlt évtizedekben történt magánéleti események is. Tegnap este is volt, úgynevezett interaktív foglalkozás, és életem legnagyobb, legvidámabb estéjét töltöttem idős asszonyokkal, akik kendőzetlenül mertek mesélni az ifjúságukról, a szerelemről. Az egy szem férfiember pedig csak irult, - pirult, szólni nem mert. Neki ahogy mondják az asszonyok, már az emlékezete sem a régi. Csak pisilni veszi elő... Másra tán... Pedig volna igény, - ahogy mondják.

Juliska néni történetét mondom el. 80 éves, szellemileg kitűnő állapotban, és fizikálisan is nagyon helyben van. Szemei huncutul ragyognak, amikor mesél:

Fiatal voltam, mindössze 18 éves. Akkor érettségiztem, a tinta még meg sem száradt a bizonyítványban. A nővérem, 20 éves volt, és karácsonykor volt az esküvője. Férje, 24 éves, szép szál férfi,- rendőr. Büszke volt rá az egész család, szép karrier előtt állt. Jó kiállású, erős testalkattal áldotta meg az Isten, és olyan szemei voltak, hogy ragyogtak, mint a gyémánt.Tán még az anyám is szerelmés volt belé, mert olyan kedvesen bánt vele. Hollófekete haja volt, ami göndörödött, és dús volt, mint a drótkefe. Nem nézett rám, imádta a nővéremet, én viszont kívántam minden porcikámmal. Barátnőim is rajongtak érte, szerette volna mind megkapni, legalább egyetlen éjszakára. Álmodoztunk róla közösen, és elképzeltük azt a romantikus szerelmes éjszakát. A véletlen volt az, ami felborított minden egyéni álmot. Nővérem, aki fontos beosztásban dolgozott, ideiglenesen egy vidéki szállodába került, ahol, a vezetést kellett átvennie, amíg a végső kinevezések meg nem történnek az új embereknek. Várhatóan egy, másfél hónapos elfoglaltsága volt. Férje, nevezzük csak egyszerűen csak LÁSZLÓNAK, egyedül maradt itthon. A szolgálatból nem tudott elszabadulni. Szabadnapjain utazott le vidékre ÉVÁHOZ, és akkor tudtak örülni egymásnak. Esténként telefonon tartották a kapcsolatot. Mi, a mamával kétnaponta felmentünk a lakásba, rendet tettünk, megfőztünk, kimostuk, amit kellett, vigyáztunk a rokonra. Egyik délután LACI mondta, hogy nagy valószínűséggel az éjszaka nem tud majd hazajönni, mert rendkívüli feladatot kaptak, azon részt kell vennie. Kértem, hogy a barátnőimmel a lakásban maradhassunk, és egy kicsit bulizhassunk. Máskor is előfordult ilyesmi, a kulcs nálam volt, hát felkészültünk egy kis lányos összejövetelre. ÉVA, szokás szerint telefonált, beszéltem vele, és neki is elmondtam, hogy itt vagyunk, öten bulizunk, de nem csinálunk rendetlenséget. Jót nevetett a dolgon, és kérte, hogy majd adjam át az üzenetet, LACI hívja fel valamikor holnap az esti órákban.

Volt két üveg martinink, volt valami édes likőr is, jó volt a zene, hát egy nagyon kicsit éjfélre becsiccsentettünk. Az egyik barátnőmmel átmentünk a kisebbik szobába és ott feküdtünk le. Hárman, maradtak a nagyszobában, ahol egyóriási kinyitható rekamié volt, azon ott kényelmesen elfértek. Csak egy kis bugyi és babydoll volt rajtunk, elaludtunk. Talán két óra felé járhatott az idő, amikor arra ébredtem, hogy nyílik a bejárati ajtó. LACI jött haza. Dobogott a szívem, hogy most, mi fog történni, hova fog lefeküdni, mit szólnak a lányok? Remegtem, mint a nyárfalevél, de jelt adni, hogy fent vagyok, nem mertem.

Laci levetkőzött, és nem vett fel pizsamát, csak úgy félmeztelen befeküdt az ágyba és a jobb szélén helyezkedett el. Talán pihenni akart, nem akadékoskodott. Igen ám, de ICA, aki közvetlenül mellette feküdt, ébren volt, és csábító játékba kezdett.

Átölelte a mellette fekvő fiút, és mintha még mindig aludna, elkezdett hozzádörzsölődni. Kis puszikat lehelt az arcára, suttogta, hogy szeretlek, és LACIBAN feltámadt a férfi. Viszonozta az apró csókokat, simogatásokat, és amikor már mindketten áttüzesedtek ICA felvette a lovagló pózt, és elkezdődött a nagy játék. Én, ott a másik szobában, mivel az ajtó nyitva volt, hallottam mindent, és azon csodálkoztam, hogy a másik két lány nem ébred fel. Halk, apró sikkantások, cuppantások, majd egy nagy sóhaj után ICA lefordult a lóról, és az ágy szélére került. Most már Laci volt középen.

Néhány perc alig telt el, és a másik lány Erika is kedvet kapott a szerelemhez. Elkezdődött ismét mindaz, amit egyszer már végig hallgattam, a szívem hevesen dobogott, és irigy voltam, de nagyon. Ekkor határoztam el, hogy LACIT megszerzem magamnak, de egyedül csak az enyém lesz, senki másé, legalább egy teljes éjszakára. Egyre érdekesebb lett a játék, hiszen az előző partner is beszállt a buliba, és most már ketten gyűrték a sógort, aki el kell ismerni, becsületesen állta a sarat. Mindkét lány nagyot sóhajtott, és eldőltek, mint a rongybaba. Igen ám, de ekkor a bal szélen fekvő Kati is felébredt, és kezdődött minden elölről. Én pedig csak pihegtem a másik szobában, a szívem zakatolt, féltem, ha rájönnek, hogy fent vagyok nagy baj lesz. Ez a szex parti nem volt betervezve, és főleg nem a sógorommal.

Azon az éjszakán Laci kikészült; gondolom, mert reggel sokáig aludt. Lehetett tán tíz óra is, amikor felébredt. Addigra a reggelit elkészítettem. A lányok már elmentek, de egy árva szót nem szóltak arról, hogy mi történt az éjszaka, és mit műveltek a rekamién, ami alaposan össze volt gyűrve. Én, nem említettem, hogy tudok mindenről.

Átadtam Éva üzenetét. Mondtam, hogy este majd felnézek, hátha szüksége lesz valamire. Az ágyat rendbe tettem, és elmentem;

Aznap este, ahogy ígértem, felmentem hozzá. Vittem egy üveg bort, és valami harapni valót. Két -szál gyertyát, és ha nehezen is, de LACIT, a sógoromat sikerült elcsábítanom. Életem, egyik legjobb élménye. Igaz, csalódtam is benne alaposan, mert később megtudtam, hogy még azon a héten megfektette azt a barátnőmet is, aki velem aludt a másik szobában. Mint később kiderült, Ő is végig izgult azon az éjszakán, a hatása alól nem tudott menekülni, de titkolta, félt, hogy észreveszem, ezért megjátszotta, hogy mélyen alszik.

Még abban az évben, három, soron kívüli esküvő volt. A barátnőim teherbe estek, a babát elvetetni nem akarták, ezért aztán az első kérőnek IGENT mondtak. Amikor a kicsik megszülettek, azok is szinte egy időben néhány nap eltéréssel jöttek a világra, inkább Lacira hasonlítottak, mint a boldog apukákra, akik egész életükben büszkén vették fel a családi pótlékot.







 
 
0 komment , kategória:  Pajzán történetek&mondák  
Címkék: hozzádörzsölődni, megváltoztattam, bizonyítványban, valószínűséggel, akadékoskodott, rendetlenséget, összejövetelre, problémáinkról, leselkedhetnek, szélhámosokról, simogatásokat, kendőzetlenül, hasonlítottak, elkészítettem, szabadnapjain, közlekedésről, felkészültünk, érettségiztem, elfoglaltsága, becsületesen, asszonyokkal, szolgálatból, megjátszotta, helyezkedett, testalkattal, barátnőimmel, áttüzesedtek, ifjúságukról, karácsonykor, évtizedekben, megszülettek, elcsábítanom, ideiglenesen, nagyszobában, maradhassunk, csodálkoztam, életükből olyan, szereplők nevét, véletlen műve, utóbbi időkben, környezeti problémáinkról, nyugdíjas klubokban, idős emberekre, csoportot érdekli, elmúlt évtizedekben, egész család, romantikus szerelmes, véletlen volt, vidéki szállodába, vezetést kellett, végső kinevezések, mamával kétnaponta, PAJZÁN ÉLET TÖRTÉNET, Átadtam Éva,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png fotel  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png telefon  Akarat  Zilahy Lajos gondolata  Fehér virág  Png férfi  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reggel van  Png csokor  Nagyi telefonál  Png ház  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A sors  Hogy lehet megtartani  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Bertolt Brecht -től idézet  Bertolt Brecht -től idézet  Esti kép  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Hogy lehet megtartani  Reggel van  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Soha ne kedvezz...  Egy lelki imádság  Hiányzik  Neked tudnod kell  Nagyon különös  A jó emberek mindig szépek mar...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Németh László tollából  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Nevem  A jó emberek mindig szépek mar...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Őrizkednünk kell...  Nem méltó hozzád  Radikális szeretet  Szép napot kívánok  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Png kutya  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png csokor  Csak a fogyatkozás látható  Szép estét  Őrizkednünk kell...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Png virág  Az engedelmesség miért nem vál...  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Elköszönt  Nevem  Jó éjszakát  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
életükből olyan, szereplők nevét, véletlen műve, utóbbi időkben, környezeti problémáinkról, nyugdíjas klubokban, idős emberekre, csoportot érdekli, elmúlt évtizedekben, egész család, romantikus szerelmes, véletlen volt, vidéki szállodába, vezetést kellett, végső kinevezések, mamával kétnaponta, lakásban maradhassunk, kicsit bulizhassunk, kulcs nálam, esti órákban, nagyon kicsit, egyik barátnőmmel, kisebbik szobába, bejárati ajtó, jobb szélén, mellette fekvő, apró csókokat, lovagló pózt, nagy játék, másik szobában, ajtó nyitva, nagy sóhaj, másik lány, szívem hevesen, enyém lesz, teljes éjszakára, előző partner, szívem zakatolt, szex parti, éjszakán Laci, reggelit elkészítettem, árva szót, ágyat rendbe, üveg bort, sógoromat sikerült, héten megfektette, hatása alól, barátnőim teherbe, babát elvetetni, első kérőnek, kicsik megszülettek, időben néhány, boldog apukákra, családi pótlékot, hozzádörzsölődni, megváltoztattam, bizonyítványban, valószínűséggel, akadékoskodott, rendetlenséget, összejövetelre, problémáinkról, leselkedhetnek, szélhámosokról, simogatásokat, kendőzetlenül, hasonlítottak, elkészítettem, szabadnapjain, közlekedésről, felkészültünk, érettségiztem, elfoglaltsága, becsületesen, asszonyokkal, szolgálatból, megjátszotta, helyezkedett, testalkattal, barátnőimmel, áttüzesedtek, ifjúságukról, karácsonykor, évtizedekben, megszülettek, elcsábítanom, ideiglenesen, nagyszobában, maradhassunk, csodálkoztam, bulizhassunk, elszabadulni, beszélgetünk, kinevezések, levetkőzött, közvetlenül, hollófekete, göndörödött, úgynevezett, foglalkozás, félmeztelen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 457
  • e Hét: 14552
  • e Hónap: 54373
  • e Év: 232248
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.