Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Magyarországi szociális hálózat - menhely által emelve
  2014-08-21 18:08:55, csütörtök
 
  A menhely sátánistái, láthatatlan világban pszichózist végrehajtói nem titok, már nyolcvan éve űrhajóval járókkal apokalipszist, könyveket hajtanak végre romániai börtön által.

A menhely ember gyilkosokból áll, születésem óta áldozott meg, csonkított meg a Rákóczi tér Magyarország ellenes borsodi és pesti csapások sorsát végrehajtva, ismétlésben húsz éve. Jelenleg ők vannak a szociális helyeken az egész országban.

1995. után, mikor a romákkal trianoni bibliai olvastatás után Orbán elméjével a világ-elmeosztálynak kinyitották a határokat - nem a kezdeti német-magyar trianoniaknak, melyek megáldozták a két családot - felgyorsultak az események. A füveseket, cigiseket, alkoholistákat vették csak fel a pszichológusaik szociális munkásnak, szociális hálózatba, kiválasztott Tóthokkal, Ildikókkal együtt, ezeket már születésem óta emelték fel emberek megáldozásával Rákóczi térként. Egész Borsod a 666-é, mindegyik sorsát rajtunk hajtották végre, azokét is, akik külföldön vannak. Mind Magyarország ellenes csapás volt 130 éve.

Ahonnan én hordom az ebédet, ott Tóth Margit a vezető, jelenleg Kriza Ákos reformátos Katika Romániából, aki a választása miatt a Rákóczi téri nyugdíjasoknak tízezer forintot ad szeptemberben - lediplomáztatta a felzsőzsolcai Ildikó helyettesével együtt, amelyik helyett a nagyobbik lányom vérkeringését tönkretették, meg a többi karmikus Rákóczi téri helyett is.

Margit és Ildikó hangulatlény, hatalmas szájat nyitnak mindenkire, ha dolgozni kell, s nem tudnak cigizni az udvaron, fel vannak háborodva. A szociális hálózata Miskolcnak egyet tud: inni, a másik az emberség sárba taposása.

Tavaly volt egy rendezvény, melyre meghívták a helyi képviselőt, aki fizetett a Rákóczi téri agg mulatozóknak két tortát. Margit megvárta, hogy mindenki elmenjen, majd szétosztott pár darabot, a többit maguknak becsomagolták.

Gyarmathy Ica klubvezető legutóbb az asztalon táncolt, annyira belejött a mulatásba. 15 fő klubtag van, majdnem mind mulatós, jólétben élő anyám és a mi megáldozásunkból.
Napközben ketten szoktunk néha ott tartózkodni a klubhelyiségben, mert Margitot és Ildikót zavarja, ha valaki ott van. A többi családvédelmiben egész nap ott vannak a tagok. Ica az összes ebédért járót beírta klubtagnak jelentéseiben.

Két napja Tóth Margit bevezette, hogy egy óráig ebéd után el kell hozni az ebédet, akkor is, ha valaki kórházban, kivizsgálásáson tartózkodik, mert ott egy pillanatig sem állhat ételhordó, nem teszik bele az ebédet, nem lehet ott hagyni, mint régebben, amikor 16 óráig lehetett menni az ebédért, ha valakinek dolga akadt. Margit és Ildikó friss diplomások az elméről, akik helyett két embert öltek meg, én vagyok legyilkolva helyettük, az öcsém már meghalt azt válaszolta, ha valaki orvoshoz megy, mondja le az ebédet aznapra.
A szociális hálózat nem tudja, hogy szolgál, nem lehet szólni, érvelni, mert hatalmas szájat nyitnak és rettegésben tartanak mindenkit.

Nincs kinek jelenteni, mert felettük ugyanilyen ember áldozással kerültek vannak. Ha Köjál, vagy klub ellenőrzés jön, mindenki bemegy oda, hogy lássák, ott klubélet van, a többi családsegítő leadja a kulcsot, összetartanak.

Egyedül nem jelenthetem őket, mert egyet tehetek, lemondom az ebédet, már így is kiutáltak engem. Tegnapelőtt nem engedték meg délben, hogy egy órán keresztül ott legyen a bolti árum és az ételhordóban az ebédem, cipekedve mentem ügyem intézésére.

Pénteken mentem ebédért, többé nem fogok ebédelni a klubban, ahol tilos tartózkodni, s három főnek volt ott megpakolva az ételhhordója. Ildikó és Margit egyedül engem zavart ki kétszer a héten az ételhordó miatt. Nem lehet csodálkozni azon, hogy a kérdésre, kié a három ételhordó, Piroska a belőlem megváltott egyidős már nyugdíjba vonuló nem felelt, mert a pénz beszél. Én nem vagyok olyan, mint az engem meggyalázó demenz csÍkos vázás Lázár népe, Zsíros, akit reggel hoznak, délben visznek, s hatalmas nyugdíjjal ment nyugdíjba a postától mint vezető, míg engem gyaláztak helyette. Pénzelik a bulgárföldi családvédelmi intézetet, hogy a megmentett patológiai csapást lássák el, gondoskodjanak róla, szórakoztassák. Nem lehet csodálkozni ezen, a miskolciak már ezer forintot tesznek a taj kártya és lakcímkártya mellé orvosnál, hogy soron kívül behívják őket. Szegény megmentett romániai - jeruzsálemi Rákóczi tér, kénytelen volt az ifjúság szétszéledni a világban, így Farkasokkal előlről kezdik a vastrágya honfoglalást szerte a világban, svédeknél, angoloknél, németek már nincsenek, mindet borsodiak hozták lére.

Ágnes születésem óta belőlem jól élő konyhás tetemvári Ágnes asszonyként már nyugdíjba fog menni lassan. Van, amikor egy két decis kanállal adja az ebédet, s itthon sírva nézem, hogy mit fogok aznap ebédelni, még soha nem kapott érte büntetést sem. Nem tudom, hová teszik azt, amit megprórolnak a kevés adaggal, lehet, hogy hazaviszik, elosszák maguk között.

Magyarország - különösen Miskolc - szociális hálózata ember áldozással katasztrófális, ezeket iskolázzák be a polgármesteri hivataltól. Emberség szót hírből sem hallottak, nem is tudnak bánni a tagokkal, nem tudják mit jelent a munkájuk, a szolgálat. Csak mulatnak és élik a világukat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Kolibri-hírek
  2014-08-21 07:52:44, csütörtök
 
  Kohut Katalin: Kolibri-hírek

Lila kolibri hozta a híreket:
már nem szeretsz, boldogságom odalett.
Sárga, vörös kála súgott, s meglepett:
Ne hallgass madárra, becsap tégedet!
Piros ruhámban hívom az éveket,
szavak zsongják a kislányos perceket.
Kék madár szárnyán száll hozzád üzenet:
szívem vár rád, soha többé nem felejt.


2014. augusztus 21.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Telihold
  2014-08-21 07:19:58, csütörtök
 
  Kohut Katalin: Telihold

Leányszobámban velem alszik a nyugalom,
alattam bárányszőr subám, s a kép a falon,
ablak párkányomat ékítő szép virágom.

Telihold világítja be a sötét eget,
álom-lényemet hívja, testemből kilépett,
a szerelem tüzétől szívem is feléledt.

Hív a romantika, sírig tartó szerelem,
vágyakozom, szívem eszményét majd meglelem.
Ugye hallasz és látsz engem, örök kedvesem?

2014. augusztus 21.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 60 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 110
  • e Hét: 7583
  • e Hónap: 13824
  • e Év: 66090
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.