Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Atlantiszi aranyhalak feszülete a Megváltónak
  2018-06-17 16:19:20, vasárnap
 
  Atlantisz óta kerültek fel az égre az állatövi jegyek, kettéválasztásra került a világ Bak és Ráktérítővel. Újabb népeket hoztak létre az európai horoszkópnak megfelelően, mely bekerült a kommunista asztrológiájába a vasnépnek, zseni és különféle főszereplőjével, sőt valamennyi könyvébe a világapokalipszisnek, mint Toni Curtist is csillagnak mondták, amelyik sorsát és főszerepét rajtam végrehajtotta a Bertalan utcai Pszichografológiájából Antológia Humana zsidó népének főszereplőjeként.

Az egykori Neptun bolygón lévő vallási káoszt lehozta Róbert atyával a Földre a Sátánja a világnak, feketekereszten hét rózsás mágiájával, amely az egész világé valamennyi rendjével, kék ruhás hölgyével, mint Máriával, Ízisszel, Hagia Sophiával.

Miután a bolygók népeit felszámolták, állatjegyeit kitette az égre a Csillagrend teremtője, amelyik feltételezés szerint részt vett folyamatosan az emberi létforma teremtésében a csillagok által leírt külsőkkel, ami felfoghatatlan volt, s ezt az egész világon berendezték, mint Kínában az állatokat, Japánnal együtt, sárkányokat, kígyókat, kutyákat, lovakat, bivalyokat, nyulakat.... Létrejött az asztékkal egyidőben a három világ horoszkópja szerinti születés Európában fehér ember formájában.
Születésemkor a három világrész horoszkópjának megfelelően születtem meg, Föld-kutya évében, talán szélként azték horoszkóp szerint és Oroszlán-Halakként.
A régi szocialista elméletek valamennyien asztrológiai jóslatokra épültek fel, szivárvány jelével a bibliájuknak: megmutattad a jellemem, szivárvány-lépcsőn lépkedem, fényed kápráztatja a szemem, tenger csillag az életem, s míg egyre feljebb szárnyalok, alant hagyom a Földgolyót, tudatom új világot lel: hajnalló ébrenálmot.
Ezek szerint minden régi Istentől elpöröltek, földöntúli lopott hatalom volt az övék. Plútó ura is részt vett ezekben az apokalipszisekben, gúnyos szemmel nézve a Halak Megváltóikat, mint bolygók együttállása szerint született zseniket.
Ez mind én voltam egyedül, melyeknek az írásait, mint rajtam végrehajtott világapokalipszist Müller Péter sorsaként elégették, de a könyégetés állandó volt a világapokalipszisükben.

A Halak minden könyvébe a világapokalipszisnek bekerült, mint Krisztus szimbóluma kenyérrel együtt, néhol öt kenyér, két hal szimbolikus beavatásával, akár a Sátán bibliájába Jézusuk bemutatója szerint.

Halak szimbóluma az atlantiszi mágiájuknak feszülettel én lettem Gina Lolobrigida főszerepében születésemkor visszament időben Molnár Rózsa és Gina születési kezdetéig, a Rózsa a feszületet jelenti a vasvárosnál.

Atlantiszi ember vagyok, álmodozó, tudomásul vettem az ok földöntúli önkívület, hű kísérőm a feszület, munkahelyi üldözésekkel volt megírva a szőke spanyol pusztító Kos nő üldözésében, sorsaként a sátoraljaújhelyi rendőrségének egykori Romániának, saját bibliai apokalipszisüket hajtották végre, amit jöttek nekem mondani, hogy a rendőrség beszélte, hogy most fognak engem összezúzni a párttitkárjaival Újhelynek. A vers vége, hogy fényben fogan és hal az igaz ember, s mind ki Hal volt, Szepes Mária fő apokalipszist író mágikus elmélete alapján.

Így lettem én egyszemélyben a Krisztusa és Megváltója a világnak, valamennyi Halak szülöttjük sorsában és főszerepében, mint Medveczky Ilonáéban, amelyik a Vörös Oroszlán határozatlan Halak Megváltója lett volna, akár az összes többi Halak szülött Rózsa nevek berendezésével Megváltója volt népének.

Valamennyi kereszten rózsa jeles Krisztusa a Hunnia börtön vallásainak atlantiszi földöntúli hatalomból van létrehozva.

Az atlantiszi lopott dallam, melyet Hamvas Béla átadott nekik, mint Földanya áldozóknak Atlantisz óta van a birtokukban, zenészeké volt, mint titánoké, egykori elsüllyedt világ és Vénusz elméletből már, amiből hippi és skizopren elméletei szerint a zenei csapásoknak Vénusz állandó áldozásával kommunista elméletek jöttek létre együtt a budhizmussal.

Az atlantiszi lopott dallammal kezdtek születésemkor Müllerékkel, vagyis már létrehozta a tisztátalan lelkek, halottak, árnyékok hét fátylához az atlantiszi energiából teremtett Latinovits Vénusz áldozó halottjainak másik világát a sátánjukkal, ezt jelentette a Kígyó és a kereszt.


A feketemágusok számmisztikát is használtak születési napokként, így zárták össze a legyőzött csillagokat megszámozva, így lettem én állandó hetes Atlantisz óta Vénuszként.

Magyarország a kisvasúttal apa szocialista kirándulását temetői ünnepségben ismétlő narancsai a Fidesznek készült 2030-as tokaji központtal bíró apa szőlőjének összezúzásából gazdaguló bortermelőkkel a jövőjére Borsod megyének, együtt a Bertalan utcai névtárával a csonkítóimnak és bénítóimnak, sátoraljaújhelyi gyalázóival a csernobili medve üzenet óta. Lendvai Ildikó születésem óta áldozó narancs színében a Földanya gyilkosoknak Heródes pálma jelével és a Tóthjai a szlovákoknak, mint árja kakas állandó áldozók most is készülnek a hosszabbításukra, visszament időben a hatvanas évek elé együtt a Kárpáti nevet ismét felvevőkkel. Mészáros három gyerekkel megjelölt világ gazdaga a földönkívülieknek, amik odatették tavaly, felfoghatatlan, mivel a medve szocializmust ezen a néven hajtották végre, Mészáros Ágnes sorsaként.

Ebből a temetői magyar neveket használó országból kétszázat érdekel, sőt az egész világból, hogy mi történt és történik velem. Gondolom valamennyien velem együtt azonnali segítségben bíztak, kiderült, hogy egyedül vagyok, megtámadtak tavaly a földönkívüliek, mivel Vénuszt ők nőnek látják, nem szellemi lénynek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1852
  • e Hét: 6716
  • e Hónap: 12957
  • e Év: 65223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.