Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Fellázadtak a Gyógynövények
  2016-08-06 15:32:26, szombat
 
  Gyógynövények tárházában ülést tartottak, no persze ez nem ritkaság, de a mai napirendi pont eltér a megszokottól: teremjünk az embereknek, vagy eltűnjünk örökre a föld színéről?
Komoly kérdés foglalkoztatja -e nemes Gyógytárházat.
Nagylevelű hárs a ház elnöke a több pártra szakadtakat szeretné eggyé kovácsolni.
Kislevelű hárs szerényen meghúzódik mellette, csak időnként mosolyog, bólogat, amikor Nagylevelű hárs erre engedélyt ad.
Virágos kőris ellenáll minden kísértésnek, és hangosan susogja: - Nem hajlandó többé az embereket gyógyítani!
Tavaszi kankalin nem szól, csöndben szemléli a fejleményeket.
Közönséges cickafark arról győzködi a hallgatóságot, hogy az emberek eltapossák, letépik és nem érdemlik meg őt.
Édeskömény mindezt cáfolja, mondván őt sokféle dologra használják, egyet említve: szeretik, mert puffadás ellen csak ő a jó szer!
Nyírfa mérgesen rázza fürtjeit, mivel ellene komoly hadjáratot indítottak a pollenjei miatt. Pedig minden növény tudja az ő jótékony hatását a vesére és hólyagra.
Lángvörös kasvirág igenlően hozzá teszi: -Engem nem ismernek fel, pedig én az immunrendszert erősítem, azt sem tudják ki vagyok! Igen is költöttünk másik bolygóra, ahol megbecsülnek minket!
Ezen súlyos szavak hallatán nagy zsongás támad a Gyógynövények Tárházában.
Egybibés galagonya zsenge fehér virágú ártatlanul köszörüli torkát, ha netán ráfigyelnének a növényi képviselőtársak és megengednék szavait, lenne egy javaslata:
-Én, mint a szív kenyere, azt gondolom adjunk az embereknek még egy esélyt, hiszen ott vannak a zöldek, a természetvédők, az ártatlan gyerekek, idősek, betegek ők nem tehetnek arról, hogy minket pusztítanak és semmibe vesznek!
-Igaza van. -duruzsol közbe mély hangján Fagyöngy-, -Engem 1907-óta vizsgálgatnak, ennek ellenére mégsem ismernek igazán!
Ibolyakék levendula létemre és is az emberek mellé állok, engem szeretnek, megbecsülnek, használnak. Igaz sokan a sötét szekrénybe dugnak, ahelyett, hogy jókat fürödnének velem, na de megbocsátok nekik, sebaj.
-Én, mint a gyógynövények fejedelme Kamilla, igenis vérig sértődhetnék, állandóan összetévesztenek a közönséges ebszékfűvel, aminek még illata sincs! Külsőleg, belsőleg alkalmaznak, sokat köszönhetnek a létezésemnek. Hozzunk döntést szavazással!
-Kedves Kamilla, szavad ne feledd, én a Fehér árvacsalán csak annyival szeretném kiegészíteni: 1098-óta ismernek - én régebbről ismerem az embereket-, ez idő alatt sok jót és sok rosszat is tettek. Én, mint a rossz vér tisztítója javaslom napoljuk el a döntést, bizonyítékok kellenek.
-Csendet kérek!- szólalt meg dörgő hangján a ház elnöke Nagylevelű hárs.
-Úgy látom növényi képviselőtársaim között megoszlanak a vélemények, de két dologban teljesen egyetértenek: az emberek jót és rosszat is tettek, amióta léteznek.
Nehéz, nagyon nehéz eset...
Az ember még nagyon fiatal, nincs annak a bölcsességnek birtokában, melyet az egészséges fennmaradáshoz meg kellene teremteniük.
Mi növények pontosan követjük a természet bölcs parancsát. Mi a természet bölcsessége szerint hozzuk meg a döntésünket. Az ember az érzelmei alapján dönt. Még nagyon fejletlenek, kicsik, tudatlanok.
Az elhangzottak alapján a következőt javaslom:
-Sorakoztassatok fel érveket amellett, hogy itt maradjunk a földön és teremjünk az embereknek. Sorakoztassatok fel ellenérveket, hogy miért ne maradjunk itt, és költözzünk másik bolygóra. Mindezek ismeretében tudunk okos bölcs döntést hozni az emberek felett!
Mester Ildikó
 
 
0 komment , kategória:  Isten patikája.  
Pio Atya áldása :
  2016-08-06 14:37:21, szombat
 
  ÁLDÁS HÁZASPÁROKNAK:
Pio Atya áldása :

.
Áldjon meg benneteket az Úr, és tegye könnyűvé számotokra a család igáját! Legyetek mindig jók! Ne feledjétek, hogy a házassággal olyan nehéz kötelességek járnak, melyeken csak az isteni kegyelem könnyíthet: érdemeljétek ki mindig ezt a kegyelmet! És az Úr őrizzen meg titeket a harmadik és a negyedik nemzedékig!
 
 
0 komment , kategória:  Szent Pio atya  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 935 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 416
  • e Hét: 9061
  • e Hónap: 15433
  • e Év: 66224
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.