Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Trianon
  2010-06-02 21:14:28, szerda
 
 




TRIANON


1920. június 4. Magyarország történelmének legnagyobb tragédiája, a világ történelme szégyeneinek az egyik legnagyobbika.

A tatárdúlás, a törökvész, a Habsburg-uralom nem tudott olyan kárt okozni ennek a csodálatos népnek, mint amit Trianon okozott.

Az említett és nem említett, minket ért tragédiák valahol megmagyarázhatóak, Trianon nem. Hogy ott mi történt és miért történt, pontosan tudni nem lehet.

A végeredmény: megbüntettek egy olyan népet, amely az összes között a legártatlanabb volt. Olyan büntetést szabtak ki, amelyet sem előtte, sem utána nem alkalmaztak ilyen mértékben, szétszedték az országot, területeinek nagy részét olyan népek kapták meg, mint a köpönyeg-forgató Románia.

Az ügy előzményeihez tartozik a Honfoglalás-kori Magyarország, mert itt ismeretlen fogalom volt az alá-fölé rendeltség. Az akkori, hűbéri Európának ez nem tetszett és - az ő szemszögükből nézve, érthető módon - ezt mindenképpen el akarta pusztítani. A jó példa ragadós és senkinek sem hiányzott a szolgák lázadása, akik ugyanilyen jogokat próbáltak maguknak kivívni.

I. István megnyitotta az ország határait a nemzetiségek előtt, mert úgy érezte, hogy ez adja a nemzet erejét. Jöttek hát szépen a különböző nációk, csak a testvér népek nem jöhettek, mert az egyház őket ,,pogánynak" minősítette. I. István adómentességet adott az idegen népeknek, miközben a magyarokat jól megadóztatta. Kérem, ha érzéki csalódást éreznek és hirtelen azt hiszik, hogy a mostani időkről írok, leszögezem: nem! I. István idejéről van szó.

1241-ben tragikus események történtek. A tatárok meg akarták hódítani Európát és ehhez IV. Béla segítségét kérték, magyarul szövetséget ajánlottak, mint testvér népnek.

IV. Béla ezt visszautasította, a végeredmény ismert. 1241. Muhi puszta. A Magyar nép egyik legnagyobb tragédiája. A szövetség helyett védtük Európát.

1526-ban ez a felhígult, de még mindig csodás nép nem engedte a törököket átvonulni az országon, pedig ők csak ezt kérték. Nem. Mi védtük nyugatot. A törökök háborúja nem ellenünk, hanem a Habsburgok ellen irányult.

Ha elfogadjuk a szabad átvonulást , nincs 150 éves török uralom és nincs többszáz éves Habsburg elnyomás. Igazán hálásak voltak a Habsburgok. Mi is nekik, mert a jelen időkben is világsztárokként kezeljük őket, mintha a legnagyobb jót tették volna velünk.

Érdekes nép vagyunk, az biztos.

Persze a betelepítés I. István halála után sem szűnt meg és tartott 1920-ig, sőt tart még azóta is. Amint láthatjuk, vendégszeretőek is vagyunk.

Ezek a vendégek anyaországi segítséggel a legkülönbözőbb hazugságokat terjesztették rólunk, a nacionalista, soviniszta jelző ezek közül az élen járt. A rágalmazási hadjárat ellen sem a Habsburgok, sem a ,,magyar" király nem lépett fel.

1920-ban Ausztria egy 900 éves egyezményt szegett meg mikor az Őrséget /jelenleg Burgerland/ magának követelte. I. István felesége a német - római császár lánya, Giesel, úgy szerepel az okmányokban, mint kezesség, biztosíték, annak a biztosítéka, hogy cserébe a bécsi medencéért a németek ellenünk soha, semmilyen területi követeléssel nem lépnek fel. Ausztria ezt az egyezményt szegte meg, amikor szövetségese ellen fordult ezzel a területi követeléssel.

De hát ez csak egy csepp a tengerben, mert a területi követelések nagyobb része nem függ össze az osztrákokkal.

Mi vezetett hát Trianonhoz?

Nagy-Magyarországot szoros gyűrűbe fogta a lengyel, cseh, morva, osztrák, német, délszláv népek özöne. A magyar terület kettéosztja a szlávokat és megakadályozza egy egységes és hatalmas birodalommá válását. Ezért hát a nagy gyűlölet.

Aztán Trianonnál megalakul Csehszlovákia de a tótok és csehek közötti hatalmas ellentétet soha nem sikerül megoldani, hiába köti össze őket a pánszlávizmus eszméje.

A végeredményt tudjuk, 1992-ben szétesett az egész, a többi, kényszerrel összeboronált országgal együtt, mint pld. Jugoszlávia.

A cseheknek óriási szerepük volt a Trianoni tragédiában, mert Masaryk és Benes nélkül talán ez soha nem történt volna meg. Masaryk egyetemi, Benes pedig gimnáziumi tanár volt. Kramal Karel, elismert cseh politikus szerint: ,,Benes olyan eszközöket használ a politikában, amelyeket minden erkölcsös ember a legélesebben elutasít."

Politikájuk lényege az volt, hogy a közép-európai népeket egyesíteni kell, cseh vezetéssel. Ebben az egyesült közép-Európában Magyarország nem létezik...

Ki döntött Trianonban ? - ez a legfogósabb kérdés. Miért tűrték el a legnagyobb hazugságokat is, szemrebbenés nélkül? Miért változtatta meg Wilson elnök két évvel korábban tett kijelentéseit, melynek lényege, hogy a háborúnak nincsenek győztesei és vesztesei és a hovatartozást népszavazással kell eldönteni.

Miért nem fogadták el 1917-ben az Osztrák-Magyar Monarchia uralkodójának különbéke ajánlatát? Nem volt szabad elfogadni? Lehet, hogy a végső cél magának a Monarchiának a felszámolása volt?

Nem hiszem. Ha valaki olvasott az Illuminátusokról, akkor egyértelművé válik, hogy az ő céljuk minden esetben a háború /háborúk/ elhúzódása volt és az a mai napig is így van. / Vetés füzetek 1. 1995 január. Az Illuminátusokról szóló eredeti művet a Christian Defense League - Keresztény Védekezési Liga adta ki. Címük: P.O.Box 449. Arabi,LA 70032 USA./ Tekintve, hogy megalakulásuk óta nem titkolt céljuk egy világkormány megteremtése, ennek érdekében semmitől sem riadnak vissza. Pénzügyi hátterük biztosított, hiszen a Rothschild Ház áll mögöttük és az áldozatok nagysága és száma nem számít. Ők pénzelték és szervezték meg a Francia forradalmat. Érdekük volt, hogy mozgásban tartsák a gyarmati háborúkat, hogy ezek gyengítsék a Brit Birodalmat.

1789-re, az Illuminátus-rend megszervezője, Adam Weisshaupt /neve alapján a származását nem nehéz kitalálni / megparancsolta, hogy szervezzék meg a francia forradalmat is. Ezt még az sem akadályozta meg, hogy 1784-ben egy Zwack nevű német író kiadott egy könyvet az Illuminátusokról, melyben részletesen leírta a forradalom kirobbantatásának a tervét és azt futárral elküldte a francia illuminátusok főnökének, Robespierre-nek, akit Weisshaupt a forradalom tüzének a szításával bízott meg.

A futárt, aki a könyvet vitte, villámcsapás érte, amikor Párizs felé vágtatott. A rendőrség megtalálta nála a felforgató jellegű írást és azt átadta a hatóságoknak. Az anyag tanulmányozása után a rendőrség parancsba kapta, hogy tartsanak házkutatásokat Weisshaupt újonnan szervezett Grand Orient páholyainak hivatalaiban és a tagok lakásain. Itt újabb bizonyítékok kerültek elő, melyek lényege a háborúk és forradalmak létrehozása, a világkormány megalakításáért és ennek feje maga Rothschild lenne.

1785-ben a bavariai kormány betiltatta az összes Grand Orient páholy hivatalát, az illuminátusok működését és 1786-ban közzétették az összeesküvés tervét: ,,Az Illuminátus Rend és a szekta eredeti írásai" címmel. Ezt megküldték az Európai kormányoknak és a vallási vezetőknek, de a Rothschildok hatalma akkora volt, hogy senki sem vette ezt komolyan. Sajnos a helyzet a mai napig sem változott.

Ha a kommunista szót hallja valaki, mindenre gondol, csak arra nem ami valójában történt. Az 1850-es évek elején egy Angliából érkezett illuminátus , Right, New Yorkban arról beszélt, hogy a nihilistákat, ateistákat és más felforgató csoportokat egy közös táborba fogják szervezni, akiket majd kommunistákként fog megismerni a világ!!!

Marx és Engels az illuminátusok pénzéből megírták ,,A tőké"-t és a Kommunista Kiáltványt az angliai Sohoban. A kommunizmus nem ideológiai alapon szerveződött, hanem az illuminátusok megrendelésére, félelemkeltésre.

Időközben Karl Ritter német egyetemi professzorral megíratták az ,,Antitézis"-t. Úgy gondolták, hogy az egymással ellentétes ideológia az embereket két táborba osztja, akik majd egymással harcolva önmagukat semmisítik meg. Karl Ritter munkáját - annak halála után - Nietzsche folytatta, amelyből kifejlődött a fasizmus és később a nácizmus.

A folytatás nyilván mindenkinek ismerős, az első és második világháború.

A Franciaországban történt futárbaleset után természetesen kénytelenek voltak az Illuminátusok egy kicsit óvatosabbá válni és újabb neveket kitalálva folytatták tevékenységüket. Az egyik ilyen szárny a szabadkőműves páholy lett. Az illuminátusok egyértelműen keresztény-ellenesek voltak, ugyanez nem mondható el általánosságban a szabadkőművesekről, de egyes ágairól viszont igen. Ezekbe az ágakba tömörültek a szabadkőművesek.

1859 és 1871 között az illuminátusok akkori vezetője Albert Pike kidolgozott egy katonai tervet három világháborúról, forradalmakról, mert meg volt arról győződve, hogy ez közelebb viszi az illuminátusokat végső céljuk eléréséhez, az ,, egy világkormányhoz".

A kártyát nagyon jól keverték, mert látszólag össze nem függő események, mint pld. Ferenc Ferdinánd meggyilkolása, ki tudott kirobbantani egy világháborút.

Semmi más nem kell hozzá, csak a kommunizmus, nácizmus, cionizmus eszmeisége, melyek önmagukban is mind zavarkeltőek és úgy táplálják a háborúkat, forradalmakat, mint az anyatej.

Az első világháború célja a cárizmus elpusztítása volt Oroszországban. Amennyiben itt a kommunizmus győz, azt fel lehet használni a többi kormány megdöntésére. A kommunizmus viszont ragyogó alkalom a kereszténység felszámolásához.

Hát így érkeztünk el Trianonhoz.

Az leírtak függvényében már nem is olyan nehéz egy kicsit kombinálni, hogy rájöhessünk arra, miért is változott meg Wilson elnök véleménye 2 év alatt.

Amikor az Amerikai Egyesült Államok belépett az I. Világháborúba, annak rögtön vége is lett, hiszen a már említett ígéretek szerint nincs győztes és vesztes, népszavazáson kell eldönteni a hovatartozást.

Ehhez képest népszavazást soha nem tartottak, a legszemenszedettebb hazugságokat is szemrebbenés nélkül hallgatták. Ezután már nem számított semmi, hiába tette közzé elképzeléseit korábban Wilson elnök 14 pontban.

A legnagyobb hazudozó Bratianu volt, aki a Négyek Tanácsa előtt olyanokat mondott, amit valószínűleg ő sem hitt el. De a történet itt már egész másról szólt.

1918. november 3-án a tűzszünet megköttetett Weber tábornok /monarchia/ és Diaz tábornok /Szövetségesek/ aláírásával és ez Magyarország részéről a háború befejezését jelentette.

A tűzszünet után a szerb hadsereg megszállta a Szerémséget, a cseh katonaság pedig számos felvidéki Magyar várost foglalt el. December 17-én a románok engedélyt kaptak az Antant-tól, hogy a demarkációs vonalat észak felé átléphessék. A Károlyi- kormány hiába tiltakozott. Ennyit ért egy tűzszüneti egyezmény.

Maga Trianon pedig a leírtak szellemében talán már nem is akkora talány.

Wilson elnök szabadkőműves volt és nyilván fontosabb volt alávetnie magát a Szabadkőműves Kongresszus határozatainak, mint kiállnia elvei mellett.

Ha az illuminátusok működését nézzük, akkor Trianon törvényszerű volt.

Nemcsak a Magyar Nép, hanem Isten ellen is egy olyan bűntettet vittek véghez, amelyik megtorlatlanul nem maradhat. / Nem visszavágásra, erőszakra gondolok!/

Isteni segítség nélkül ezt ma már helyrehozni lehetetlen.

De hát a céljuk is ez volt. Amíg ez az állapot fennáll, nem lesz igazi béke a szívekben.

A bitorlók nagyon jól tudják, mit követtek el, a félelem mindig ott ül a szívükben.

Nem véletlen, hogy azóta is minden miniszterelnökünk kijelentette, hogy tiszteletben tartja a határok sérthetetlenségét. Mindig nyugtatni kell azokat , akik elrabolták földjeinket, megnyomorították népünket, szolgaságba taszították, lassú kínhalálra ítélték.

És természetesen azokat is, akik ennek létrejöttében döntő szerepet vállaltak.

Ezek után érthető, hogy miért van olyan csend e témában. A Holocaustot naponta emlegetjük, naponta hivatkozunk rá, de Trianonról mélységes csend van. Azok, akik a főszerepet játszották, hallgatnak, mintha a legmélyebb igazság vezérelte volna őket a döntés meghozatalában. Biztos vagyok abban, hogy Amerikában a legszélesebb néptömegeknek halvány elképzelésük sincs Trianonról és Wilson elnöknek abban játszott szerepéről. Óvatosan fogalmazva, az amerikai nép nem tartozik a kedvenceim közé, de végigolvasva az illuminátusok tevékenységét, a nagy néptömegek közelebb kerültek a szívemhez, mert ők is csak áldozatok.

A pénz - hatalom. Akinek a kezében van, az a világ ura lehet, ha ügyesen csinálja.

A történelem ismert. Az I. Világhaborút követte a második, a világ azóta is forrong.

De hát ez a cél. Az ENSZ megalakult, a szálak kezdenek rendeződni. A világkormány ideája elérhető közelségbe került. Még szítani kell az ellentéteket, állandó forrongásban tartani a világot és a terv megvalósul - ha hagyjuk.

Ez az anyag - melyből az Illuminátus Rend tevékenységét feldolgoztam - 1995 januárjában jelent meg. Azóta történt egy olyan dolog, amelyik nemcsak Amerikát, de világot is megrendítette. 2001. szeptember 11-e, az ikertornyok, a Világkereskedelmi Központ elleni terrortámadás. Jelenleg, miközben ezeket a sorokat írom - a világ tiltakozása ellenére - közel kerültünk az Irak elleni támadáshoz.

Kérem gondolják végig, hogy a leírtak alapján mi lehet a mozgató-rugó.

Végezetül tisztáznunk kell, hogy mi várható Trianonnal kapcsolatban. A napokban néztem a TV-t /2003. februárja van/ és láttam egy műsort, amelyben a volt MDF kormány miniszterelnöke beszélt. Trianonnal kapcsolatban azt mondta, hogy a békeszerződés felülvizsgálata most nem időszerű!!!

Hát akkor mikor? - kérdezem én. Az elmúlt 82 évben soha sem volt időszerű, most sem az, akkor mikor? 5 év múlva, 10 év múlva?

Ha így állunk hozzá, akkor lássuk be - sohasem!

Egyszer el kell kezdeni, mert ha nem, akkor tényleg azt kell mondani, hogy sohasem.

Hála Istennek, úgy érzékelem, hogy egyre nagyobb a tábora azoknak, akik változtatni szeretnének. Ezt a gyalázatot meg kell szüntetni és ehhez, amint említettem Isteni segítség kell. De ne felejtsük el, hogy a Jó Isten csak akkor segít, ha mi a saját részünket hozzátesszük!

A remény hal meg utoljára, szokták mondani.

Nostradamus jóslata ezzel kapcsolatban így hangzik:

Az Erdőn túl él az ország jobbja,
de számában kisebbik része,
földjét az erősebb elrabolja,
ezeregyszázból NYOLCVAN évre.
Már csupán nyelvében él, de él még,
s gyarapszik, míg Erdőn innen fogynak,
az ő küzdelmük hozza el a békét
és egységet minden magyaroknak.
/Nostradamus Hungaricus, 90.sz. jóslat./

Bizonyára Önöknek is feltűnt, hogy a nyolcvan év letelt.

Semmi más dolgunk nincs, mint beteljesíteni a jóslatot.

Segíts magadon, az Isten is megsegít!

Mindenkinek el kellene olvasni sorról-sorra mindazt, ami Trianonnál történt, mert meggyőződésem, hogy mi, Magyarok sem ismerjük pontosan az eseményeket, márpedig ma nemcsak az iskolai tananyagban olvasható, leegyszerűsített, nesze semmi, fogd meg jól érhető utól, hanem a teljes igazság!

Kristóff Zoltán






 
 
0 komment , kategória:  Történelem  
Címkék: illuminátusokról, megnyomorították, világsztárokként, visszautasította, leegyszerűsített, franciaországban, miniszterelnöke, vendégszeretőek, félelemkeltésre, illuminátusokat, tevékenységüket, felülvizsgálata, szabadkőművesek, felszámolásához, megalakításáért, általánosságban, kommunistákként, világkormányhoz, népszavazással, megrendelésére, legártatlanabb, megakadályozza, magyarországot, határozatainak, megtorlatlanul, oroszországban, adómentességet, meghozatalában, legkülönbözőbb, tanulmányozása, ezeregyszázból, házkutatásokat, világháborúról, megparancsolta, forradalmakról, pánszlávizmus, világ történelme, egyik legnagyobbika, csodálatos népnek, olyan népet, összes között, legártatlanabb volt, köpönyeg-forgató Románia, alá-fölé rendeltség, szolgák lázadása, ország határait, nemzetiségek előtt, nemzet erejét, különböző nációk, testvér népek, egyház őket, idegen népeknek, Honfoglalás-kori Magyarország, Aztán Trianonnál, Kramal Karel, Osztrák-Magyar Monarchia, Christian Defense League, Keresztény Védekezési Liga, Rothschild Ház, Brit Birodalmat, Adam Weisshaupt, Grand Orient, Illuminátus Rend, Kommunista Kiáltványt, Időközben Karl Ritter, Karl Ritter, Albert Pike, Ferenc Ferdinánd, Amerikai Egyesült Államok, Négyek Tanácsa, Maga Trianon, Szabadkőműves Kongresszus, Magyar Nép, Világkereskedelmi Központ, Hála Istennek, Nostradamus Hungaricus, Bizonyára Önöknek, Kristóff Zoltán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akik bántanak téged  Soha ne kedvezz...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gonosz démon-álarc  Paul David Tripp Április 20  Fehér virág  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png csokor  Makszim Gorkij gondolata  Png kutya  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png virág  Png kutya  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nevem  Szép estét  Bertolt Brecht -től idézet  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hogy lehet megtartani  Ami embereknek lehetetlen, az...  Bertolt Brecht -től idézet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyi telefonál  Ágai Ágnes – Csendélet  Nagyi telefonál  s immár én is felragyogva, ért...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hazára minden embernek szükség...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Hiányzik  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nem méltó hozzád  Hazára minden embernek szükség...  Albert Einsteinről  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Hiányzik  Őrizkednünk kell...  s immár én is felragyogva, ért...  Nevem  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Éretlen vers  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Nagyon különös  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reggel van  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Leonardo da Vinci gondolata 
Bejegyzés Címkék
világ történelme, egyik legnagyobbika, csodálatos népnek, olyan népet, összes között, legártatlanabb volt, köpönyeg-forgató Románia, alá-fölé rendeltség, szolgák lázadása, ország határait, nemzetiségek előtt, nemzet erejét, különböző nációk, testvér népek, egyház őket, idegen népeknek, mostani időkről, végeredmény ismert, szövetség helyett, törököket átvonulni, törökök háborúja, szabad átvonulást, jelen időkben, vendégek anyaországi, legkülönbözőbb hazugságokat, élen járt, rágalmazási hadjárat, bécsi medencéért, németek ellenünk, egyezményt szegte, területi követeléssel, területi követelések, magyar terület, nagy gyűlölet, pánszlávizmus eszméje, végeredményt tudjuk, cseheknek óriási, legélesebben elutasít, közép-európai népeket, egyesült közép-Európában, legfogósabb kérdés, legnagyobb hazugságokat, háborúnak nincsenek, hovatartozást népszavazással, felszámolása volt, világkormány megteremtése, áldozatok nagysága, gyarmati háborúkat, francia forradalmat, forradalom kirobbantatásának, francia illuminátusok, forradalom tüzének, szításával bízott, könyvet vitte, rendőrség megtalálta, felforgató jellegű, anyag tanulmányozása, rendőrség parancsba, tagok lakásain, világkormány megalakításáért, bavariai kormány, összes Grand, illuminátusok működését, összeesküvés tervét, szekta eredeti, vallási vezetőknek, kommunista szót, 1850-es évek, közös táborba, illuminátusok pénzéből, angliai Sohoban, illuminátusok megrendelésére, egymással ellentétes, folytatás nyilván, kicsit óvatosabbá, egyik ilyen, szabadkőműves páholy, illuminátusok egyértelműen, ágakba tömörültek, illuminátusok akkori, katonai tervet, illuminátusokat végső, kártyát nagyon, első világháború, cárizmus elpusztítása, kommunizmus győz, többi kormány, kommunizmus viszont, kereszténység felszámolásához, leírtak függvényében, kicsit kombinálni, legnagyobb hazudozó, tűzszünet megköttetett, háború befejezését, tűzszünet után, szerb hadsereg, cseh katonaság, románok engedélyt, demarkációs vonalat, tűzszüneti egyezmény, leírtak szellemében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5184
  • e Hét: 19279
  • e Hónap: 59100
  • e Év: 236975
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.