Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hat piszkos titok, amit nem mondanak el a nők...
  2011-07-21 18:47:45, csütörtök
 
 




HAT PISZKOS TITOK, AMIT NEM MONDANAK EL A NŐK


1. Bizony, nemcsak a férfiakkal fordul elő, hogy kifelé kacsintgatnak egy kapcsolatból. A különbség csak annyi, hogy a nőknél a hűtlenség fő oka, hogy érzelmileg sivárnak tartják jelenlegi helyzetüket. A megkérdezett nők 32 %-a állította azt, hogy megcsalta már kedvesét és legtöbbjük azért, mert nem érezte magát elég kívánatosnak otthon.

2. Az örök probléma: a nők 5% a minden együttlétnél, 16%-uk pedig minden másodiknál színleli az orgazmust, de ezt természetesen titokban tartják. A férfiak többsége ugyanis továbbra sem érti meg, hogy míg nekik a sex nem létezik csúcspont nélkül, addig a nők számára ez egyáltalán nem olyan természetes dolog.

3. Tartja a kapcsolatot az exével, - a megkérdezett nők háromnegyede ismerte be, hogy valamelyik közösségi oldalon tartja a kapcsolatot volt partnereivel. Ez önmagában még nem lenne olyan nagy probléma, de akadnak olyanok is, akik flörtölnek is az exekkel és minderről mélyen hallgatnak.

4. Más férfiakról fantáziál, - nehogy azt higgyük, hogy csak a férfiak szoktak fantáziálni sex közben. A gyengébbik nemmel is előfordul, hogy partnerük helyett más férfin jár az agyuk az ágyban. Egészen pontosan 38% -a vallotta be, hogy másról is fantáziál sex közben.

5. Érdekes adat, hogy a nők 25% -a hetente többször, 23% -a pedig havi rendszerességgel "nyul" magához, sőt 30%- uk egyedül is szokott pornófilmet nézni, Jó hír, hogy ez csak növelheti a férfiak önbecsülését: a nők ugyanis annál többször önkielégítenek, minél többször szeretkeznek. Ha otthon jó és gyakori a sex, többször akarják egyedül is élvezni.

6. Nem izgul fel, -minden kapcsolatban eljön a pillanat, amikor a kezdetinél kevesebbszer sexelnek a párok, de a nők 42% -val már előfordult az is, hogy egyáltalán nem izgult fel a partnerére. A leggyakoribb oka ennek a korábbi rossz sex, a kis pénisz és - nem meglepő módon - a nem megfelelő higiénia.







8 DOLOG, AMIT BIZTOS ELTITKOL A NŐ!


Nos, igen - vannak dolgok, amiket a párunk nem fog az orrunkra kötni, feltehetően sosem. Mi az, amiről a nő nem beszél?

Bizonyos dolgokkal kapcsolatban a nők nem érzik úgy, hogy a teljes igazságot kell mondaniuk - a párjuknak. Főként azért, mert rosszul esne neki, de az is lehet, hogy csupán nem szeretnének ennyire kitárulkozni előtte. Mi az a 8 dolog, amit szívesebben titkol el a nő? Íme az első négy.

- Több férfival aludt együtt, mint amennyit bevall: 3 nőből egy nem a valódi számot osztja meg a kedvesével. A hölgyek hajlamosabbak a múltban történt dolgokat megtartani maguknak. Ha valóban az igazat akarjuk hallani, egy őszinte beszélgetéssel kezdődő estén hozakodjunk elő a saját múltunkkal, akkor talán ő is többet elárul a sajátjából.

- Ha megcsalásról van szó: a hölgyek 7 százalékban a rossz szex miatt, 19 százalékban azért csalják meg a párjukat, mert már nem szerelmesek, 17 százalékban azért, mert valami izgalomra vágynak, és 28 százalékban azért, mert újra szexisnek és érzékinek akarták érezni magukat! A számok magukért beszélnek.

Az is kiderült, hogy abból a 32 százalékból, aki megcsalta már a férfit, 68 százalékuk nem mondta el neki a hűtlenséget.

Észre lehet venni, ha egy nő már nemigen érdeklődik a párja iránt. Nem érzi szükségesnek, hogy tetsszen neki, több időt szeret egyedül tölteni, nem flörtöl már vele. Vegyük észre a jeleket!

- Eltitkolja, ha nem jött az orgazmus: a nők 48 százaléka játszott már el orgazmust, valódinak 52 százalékuk vallotta azt. Egy 2009-es felmérés szerint a nők 63 százaléka, ha nem élt át orgazmust, nem is kezdeményezte továbbiakban a szexet. 29 százalékuk egyáltalán nem kívánta. Gond van, ha azt látjuk, nem is érdekli igazán a szex.

Sok nő azért játssza el az orgazmust, mert unatkozik; azt szeretné, hogy a partnerének jó legyen; vagy az őt szeretné megkímélni az igazságtól, miszerint neki nem is jó. Ha úgy véljük, hogy valami nincs rendben, arról mindenképp beszélni kell. De ne akkor és ott, az ágyban!

- A nő eltitkolja, ha tartja a kapcsolatot exével. Néhány levéllel évente nincs gond. Ha azonban az érdeklődés gyakoribbá válik, kezdhetünk gyanakodni.

Manapság a közösségi oldalakon sokkal hajlamosabbak vagyunk barátnak felvenni egy az ex-kedvesünket, és bizonyos esetekben ennek lehet is következménye. Gyanús lehet, ha gyorsan bezár egy oldalt, vagy abbahagyja a netezést, becsukja a laptopot, amikor a férfi belép a szobába.

Az ellenőrizgetéssel nem sokra megyünk; a nő még óvatosabbá válik. Ha úgy érezzük, hogy túl sokat kommunikál az ex-szel, inkább kérdezzünk rá nyíltan. Vagy játsszuk el, hogy mi vagyunk hasonló szituációban, és mit írunk vissza egy exnek, aki beszélgetni akar velünk.




 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
Címkék: rendszerességgel, önkielégítenek, beszélgetéssel, kacsintgatnak, természetesen, következménye, hajlamosabbak, kezdeményezte, szükségesnek, kevesebbszer, kitárulkozni, kapcsolatban, megcsalásról, megkérdezett, háromnegyede, partnereivel, kívánatosnak, leggyakoribb, együttlétnél, kapcsolatból, szituációban, önbecsülését, szeretkeznek, továbbiakban, százalékból, szívesebben, partnerének, szerelmesek, kapcsolatot, pornófilmet, százalékban, helyzetüket, beszélgetni, kedvesünket, szeretnének, hűtlenséget, férfiakkal fordul, különbség csak, örök probléma, minden együttlétnél, férfiak többsége, kapcsolatot volt, férfiak szoktak, gyengébbik nemmel, férfiak önbecsülését, kezdetinél kevesebbszer, korábbi rossz, orrunkra kötni, teljes igazságot, első négy, valódi számot, hölgyek hajlamosabbak, PISZKOS TITOK, AMIT NEM MONDANAK EL NŐK, AMIT BIZTOS ELTITKOL NŐ,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hiányzik  Szívem  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fekete István - Akác  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Esti kép  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Reménység és erő Krisztustól e...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Png csokor  Elköszönt  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Mindig jusson idő nevetni  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  A kételkedés kezelése  Németh László tollából  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Bertolt Brecht -től idézet  Leonardo da Vinci gondolata  Png lepke  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Próbálj meg ...  Szép álmokat!  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Lóhere  A kételkedés kezelése  Szívem  Leonardo da Vinci gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Neked tudnod kell  Jó éjszakát  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Reggel van  Hiányzik  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png ház  Szép álmokat!  Reménység és erő Krisztustól e...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Reggel van  Mi lenne ha  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jó éjszakát  Egy hatékony szolga  Radikális szeretet  Reménység és erő Krisztustól e...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Elköszönt  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png fotel  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png ház  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Gonosz démon-álarc  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Az engedelmesség miért nem vál...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Radikális szeretet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Jó éjszakát  Leonardo da Vinci gondolata 
Bejegyzés Címkék
férfiakkal fordul, különbség csak, örök probléma, minden együttlétnél, férfiak többsége, kapcsolatot volt, férfiak szoktak, gyengébbik nemmel, férfiak önbecsülését, kezdetinél kevesebbszer, korábbi rossz, orrunkra kötni, teljes igazságot, első négy, valódi számot, hölgyek hajlamosabbak, múltban történt, igazat akarjuk, őszinte beszélgetéssel, saját múltunkkal, rossz szex, számok magukért, párja iránt, 2009-es felmérés, kapcsolatot exével, érdeklődés gyakoribbá, közösségi oldalakon, férfi belép, rendszerességgel, önkielégítenek, beszélgetéssel, kacsintgatnak, természetesen, következménye, hajlamosabbak, kezdeményezte, szükségesnek, kevesebbszer, kitárulkozni, kapcsolatban, megcsalásról, megkérdezett, háromnegyede, partnereivel, kívánatosnak, leggyakoribb, együttlétnél, kapcsolatból, szituációban, önbecsülését, szeretkeznek, továbbiakban, százalékból, szívesebben, partnerének, szerelmesek, kapcsolatot, pornófilmet, százalékban, helyzetüket, beszélgetni, kedvesünket, szeretnének, hűtlenséget, fantáziálni, feltehetően, természetes, hozakodjunk, megtartani, százalékuk, egyáltalán, gyanakodni, kezdhetünk, eltitkolja, mindenképp, férfiakról, gyengébbik, igazságtól, megkímélni, hallgatnak, érdeklődés, gyakoribbá, partnerére, előfordult, kezdetinél, flörtölnek, valamelyik, érdeklődik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5184
  • e Hét: 19279
  • e Hónap: 59100
  • e Év: 236975
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.