Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy titokzatos mesterdalnok
  2014-11-20 21:45:47, csütörtök
 
 




EGY TITOKZATOS MESTERDALNOK


Ha már nem sikerült Hillaryéknak a Gordon-projekt, ráadásul jött az újabb kétharmad, valamit lépni kell. Hát léptek.
2014. november 20. 09:35

Hol volt, hol nem volt, valamikor réges-régen, még valamikor az azóta megszüntetve megőrzött átkosban, hogy nagyot és merészet, mondhatnánk világraszólót gondolt a budapesti pártbizottság. (Akkor még egy párt vala. A szerk.) Kitalálta, hogy mozgósítja a forradalmi magyar ifjúságot, legalábbis annak középiskolás részhalmazát.

Történt, hogy egy szürke hétköznap délelőtt váratlanul zsibongó érzés és feszültség járta át a folyosókat és a kebleket, ideges tanárok, mindenre elszánt diákság. Jött az ukáz, a negyedik órától a tanítás elmarad, mert tüntetni megyünk. Egységben, vállvetve, kéz a kézben a Nagy Ügyért.

Ne szaporítsuk a szót, a budai diákság hosszú, tömött sorokban vonult a Gellért téren át és a Rudas fürdőig a fél úttestet is elfoglalta, ami akkoriban különös dolog volt, a buszsofőrök szájtátva ámultak. Irány a Tabán. Ott volt egy-két szónoklat, aztán hazamehettünk. Majd elfelejtettem, Angela Davis szabadságáért és a gaz agresszor amerikai imperializmus ellen vonult fel önként és dalolva, tanítási idő alatt a haladó és öntudatos kommunista magyar ifjúság, jövőnk záloga.

Mindezt már rég elfelejtettem volna, soha nem is jutott azóta az eszembe, csak mostanában derengett fel, amikor érdekes tüntetések vannak, no meg azért, mert az egykor gaz imperialista ma már nem is olyan gaz agresszor, hanem szövetségesünk és legjobb barátunk, hála az égnek.

Amíg Szíjjártó Péterünk az elmúlt hónapokban kétszer is körberepülte a világot, azalatt új szakma, új fogalom született: tüntetés-szervező. Szép összetett szó. Ülnek ezek a fiatalok a tv-stúdiókban, állnak az utcán a kamerák előtt és beszélnek. Azt nemigen mondják, hogy kicsodák ők, honnan jöttek, ki kérte fel őket (horribile dictu kik pénzelik őket), ezt nem mondják. Csak azt, hogy fel vannak háborodva. Állítólag volt ha-hások, höok-osok, egyetemisták, szóval civilek. Nem sokat tudnak mondani, csupán azt, hogy mondjon le a teljes politikai elit, mert nagyon cikik. Így beszél egy mai egyetemista.

Az persze tény, hogy hallani sem akarnak az ellenzékről, sőt irritálja őket, ha néhány szerencsétlen hivatásos korszakváltó baloldali ott megjelenik. Arról most ne beszéljünk, hogy egy tüntetés nem csupán szervezési-technikai kérdés, hanem normális esetben szellemi-lelki találkozás is, szolidaritás és néha katarzis is, már csak ilyen a lélektana. Ha egyáltalán van neki.

De itt semmi. Ezt nem tudják. Takarodjon a kormány, de nem kell nekik az ellenzék sem, majd lesz valami. Talán az űrből. Aztán sajnálkoznak, hogy a tüntetés vége felé nem tudták kézben tartani az események folyását. Hát nem tudták.

Különös az is, hogy a megtépázott ellenzéki oldal különböző elemei milyen magabiztosan vegyültek el a tömegek soraiban. Mintha ők szervezték és indukálták volna az egészet. És mintha őmiattuk vonultak volna fel a tömegek. Szegény Kunhalmi már megint lengette az uniós lobogót, azt hiszi, ez munkaköri kötelessége. Az Együtt emberei is ott voltak, pedig Bajnai után a PM is lelépett a szövetségből - van valami irracionális bája az Együtt magányosságának. Persze a PM is megéri a pénzét, a Párbeszéd Magyarországért tagjai először saját LMP-frakciójukat hagyták el, majd kacskaringós utakon (három választás) jutottak el a máig, ahol nincs párbeszéd sem az egykori társakkal, sem az egykori szövetségesekkel, és természetesen Magyarországgal sem. A DK és az MSZP sebei sem nagyon gyógyulnak, utóbbi a háromszázadik megújulására készül. Azt még ma sem fogták fel, mekkora károkat okoztak maguknak és egymásnak, hiszen vidéken, a kistelepüléseken még ma sem tudják az ott lakók, hogy ki DK-s vagy MSZP-s, nemhogy a választás napján.

Közben a tüntetések jönnek, mert be van ígérve. Valahol ezt is kitalálták, mint annak idején azt a másikat a budapesti pártbizottságon. Ezt meg talán Manhattan-ben. Ha már nem sikerült Hillaryéknak a Gordon-projekt, ráadásul jött az újabb kétharmad, valamit lépni kell. Hát léptek.

Ez az istenbarát amerikai ügyvivő is tudja ezt. André Goodfriend nagyon viszi az ügyeket. Ha kérdezik, nem válaszol, sejtelmeskedik, ködösít, közben a háromnegyed ország Vidázik, NAV-ozik. Egy adóhivatal sehol a világon nem népszerű, hát akkor legalább vádaskodásokkal romboljuk földig a tekintélyét. Úgy tűnik, az ördögi terv sikeres. André is jól tudja ezt. Elvégre nem bombázhatják Budapestet (mint nemrég a Vajdaságot), még tönkremenne a szépen felújított Kossuth tér meg a Várbazár. No meg mit szólna Brüsszel? André ezt is jól tudja.

Inkább vendégségbe megy Bitóékhoz, ott legalább jó a társaság. Egy kis kamarillázás finom és polkorrect emberekkel, kit jelölünk, ki lépjen vissza, stb. Így megy ez ebben az illegális felsőházban. André most is elégedett volt. Olyannyira, hogy még énekelt is, zongorakísérettel.

De hogy mit, arról még a nagy tudású Gréczy Zsoltnak sincs fogalma. A Szép, vagy, gyönyörű vagy Magyarország vagy a Székely Himnusz kizárva. Schubert meg néhány kuplé sem valószínű. Remélem, legalább megvolt a Jingle Bells.
(szék)


Link








Mi fog történni Magyarországgal?

Lassan egy hónapja, hogy heti rendszerességgel tartanak Budapesten - és mostanra már a vidéki városokban is - kormányellenes nagygyűléseket. Miközben a résztvevők különböző társadalmi csoportokból kerülnek ki, a megmozdulások szervezői, szónokai egyértelműen, kivételt nem ismerve a liberális baloldalhoz köthető személyek. Gondolhatnánk: a nép hosszú évtizedek hallgatása után végre megelégelte az elnyomást, és kezébe veszi saját sorsát. Aki figyelte a külpolitikát, valami hasonlóról magyaráztak az arab országokban (,,arab tavasz"), Szíriában, Csehországban vagy éppen Ukrajnában. Mondhatjuk ezt úgy is, hogy egy külföldről kirobbantott, bizonyítékokkal alá nem támasztott korrupciós ügy hatására ,,kisarjadt" a semmiből a ,,közfelháborodás" és a népi demokratikus ellenállás.

Szép is lehetne ez a történet. De nem az. Felelős embernek illene felismernie a látható jelekből (pl. EU-s zászlót a székely zászló helyére, ,,Ria-ria-Norvégia" skandálása - ami a jelen helyzetben nyílt hazaárulás), hogy Magyarországon nem valamiféle demokratizálódás, hanem egy külföldről előkészített puccskísérlet szervezése történik. Nagyon szomorú és komoly félelemmel tölt el, hogy naiv emberek tömege felült ennek a tegnapi provokációnak. Különösen, hogy senki nem tudta megmondani, egyáltalán miért szervezték a tüntetést? Az internetadó ellen, ami nem lesz? Aligha. A tömeg valóban a kormány távozását követelte, de a lényeg mégsem ez volt. A ,,vonakodó csatlós" (a magyar kormány) számos rossz pontot gyűjtött össze a külföldi tőkeérdekeltségek által megszállt, rendkívül antidemokratikus módon irányított transzatlanti nagyhatalmak szemében (különösen az Egyesült Államoknál). Valószínűleg a paksi orosz bővítéssel és a déli áramlat tervezett megépítésével húztuk ki a gyufát. Ennek a tüntetésnek határozottan az volt a kitervelt célja, hogy a keleti nyitás és az új külpolitikai irányvonal ellen tüzelje fel az állampolgárokat, akiknek valójában a kormányzati hatalomgyakorlás mikéntjéből (pl. az oligarchák befolyásosságából, a káros intézkedésekből) lett elege. A tömeget tegnap csapdába zárták azzal, hogy EU-s, norvég és amerikai zászlók lepték el a teret. Innentől kezdve a kordon másik oldalán már nem Orbán Viktor és kormánya áll, hanem sokkal több, a Keresztény Magyarország eszméje, valamint nemzeti szuverenitásunk, amely a külföldi beavatkozások miatt folyamatos veszélyben van.

Egy dolgot azonban mindenki elfelejtett: a kormány legvitathatóbb intézkedései ellen legfeljebb százan tüntettek annak idején. Én leginkább a földügyeket hoznám fel példaként. Az alaptörvény elfogadása nem esik ebbe a kategóriába, mert alapvetően társadalmi konszenzus talaján áll, azt követelni pedig, hogy egy jobboldali kormány által megalkotott jogi dokumentum mindenben szabadelvű legyen (pl. azonos neműek házassága), liberál-fasizmus. Vagyis, Orbán Viktor és kormánya hiába hozott olyan intézkedéseket, amelyek mind ideológiailag, mind erkölcsileg helytelenek, a tiltakozást csak kevesen vállalták. Ehhez képest azóta volt egy választás, amelyet - tagadhatatlanul - valakik megnyertek és valakik elveszítettek. Lehet, hogy a kormánypártok támogatottsága csökkent. De vajon a balliberális ellenzéké növekedett? Szó sincs erről! Fél évvel a választások után viszont úgy látom, hogy bár számos intézkedéssel nem értek egyet, semmi olyan nem történt, ami indokot adna a kormány ,,elkergetésére." (Egyébként is egy megválasztott kormány elkergetéséhez nagyon komoly jogalap szükségeltetik a társadalom részéről!) A mostani puccskísérletek tehát amellett, hogy a jó erkölcsbe ütköznek, mérhetetlenül antidemokratikusak is egyben. Nem tudom azt az érvelést elfogadni, hogy pusztán azért, mert a jelenlegi rendszer érvről évre központosul, le kellene váltani ilyen kétes, ,,forradalmi" eszközökkel a kormányt.

Van a dolognak azonban egy másik aspektusa is, mégpedig a külpolitika. Hosszú évek óta az egyik legnagyobb hibának éppen azt tartottuk, hogy a magyar kormányok (pártszínezettől függetlenül) a nyugati pénzhatalom láncos kutyájává tették az országot. Az, hogy ma egyetlen gazdasági rendszertől függünk, mérhetetlenül sebezhetővé teszi országunkat. Éppen ezért a keleti nyitás programját üdvözöltük, és helyesnek tartjuk a továbbiakban is, mivel megnöveli a magyar állam mozgásterét. Ráadásul Oroszország amellett, hogy jelentős felvevő piaccal rendelkezik, alkalmas lehet a jövőben arra is, hogy a liberalizmus által kivéreztetett, elmocsarasított Nyugat-Európa szellemi szerepét átvegye. Eljött az idő ugyanis, amikor komolyan aggódnunk kell a Nyugatért. Nyugat-Európában ma már szinte egyetlen állam sincs, amelyik megvallaná a tradicionális-keresztény értékrendet. Ha ezt sarkosan akarjuk megfogalmazni: ezek az országok nem európaiak. Mindez köszönhető a liberalizmusnak, amelyik az állam ,,értéksemlegességét" hirdeti, Istent ,,magánügynek" nevezi, a család fogalmát átértelmezi, Európát pedig az ,,egyenlőség" hamiskás ideológiájára hivatkozva gyökerüket vesztett muszlim és fekete-afrikai bevándorlókkal tölti fel. Ezt a helyzetet csak súlyosbítja, hogy az ,,Öreg Kontinens" gazdasági szerepe hanyatlik a világ feltörekvő tájegységeivel szemben. Megítélésem szerint Nyugat-Európa még nem veszett el, de akár ezzel a - számunkra egyébként siralmas - eshetőséggel is számolnunk kell az elkövetkezendő évszázadokban. A keleti nyitást ezért (mivel az egyoldalú nyugati függés helyében kiegyensúlyozottabb függési rendszert hoz létre) támogatom, és az sem titok, hogy a liberális demokrácia és a liberális állam meghaladottságával is egyetértek. A liberalizmus minden esetben az intézményekben méri a demokrácia állapotát. Én ezzel sem értek egyet. Teljesen mindegy, hogy ezek az intézmények hogy működnek, az egyetlen fontos kérdés, hogy a társadalom akaratával egyezik-e az adott intézkedés? Meg van-e a politika demokratikus legitimációja? Véleményem szerint a keleti nyitással a magyar állampolgárok többsége egyetért, ezért az ellene való tüntetés jó erkölcsbe ütközik.

Változatlanul az a véleményem, hogy ha valamivel nem értünk egyet, a jelenlegi kormányt kell helyes útra terelni (ebben minden eszköz megengedett lehet!), nem pedig a kormányt megbuktatni. Ennek ugyanis beláthatatlan, polgárháborús következményei lehetnének. Ma nincs Magyarországon olyan kormányképes politikai erő, amelyik át tudná venni az ország vezetését, és azt a társadalom többsége elfogadná, neki engedelmeskedne. Arra pedig semmi esély, hogy egy új erő szülessen, ugyanis én nem látom még a láthatáron sem az erre alkalmas vezetőt, vagy akár vezetőket. Karizmatikus vezető nélkül megítélésem szerint soha semmit nem lehet elérni, mivel ebben a földi világban kizárólag az egyéni felelősség létezik. Ha mégis lesz ilyen személy, akire a nemzet felnézhet, és megszerzi a Nemzet Bölcseinek támogatását, akkor én az elsők között fogok mellé állni. Addig viszont mindenki helyesebben cselekszik, ha teszi a dolgát, és a maga személyes szintjén küzd az ország gyarapodásáért. A kormány leváltása önmagában semmit sem oldana meg, csak viszályt szülne, ráadásul a kormánypártok szavazói valószínűleg nem fogadnák el egykönnyen azt, hogy az általuk megválasztott és támogatott rezsim ,,külső hatásra" elbukik, az ország nyakára pedig visszaülnek nagyjából ugyanazok, akiket 2010-ben az ország 80%-a elküldött a hatalomból.

Napnál világosabb, hogy a globális háttérhatalom végre rájött, hogy a jelenlegi ellenzékkel soha sem fogja az Orbán-kormányt leváltani vagy akár megszorongatni. Figyelemre méltó, hogy Északkelet-Magyarországon az ellenzék szerepét teljesen átvette (pl. ózdi választások) a Jobbik, amelyik szintén anti-globalista párt. Szüksége van tehát azoknak, akik ennek az országnak megkérdezésünk és beleegyezésünk nélkül gyarmati sorsot szánnak, egy olyan új ellenzékre, amelyik nem bűzlik a Gyurcsányhoz, Bajnaihoz hasonló erkölcsi hulláktól. Teljesen világos, hogy ezt a szerepet ma csak az egyetemet végzett, a kormányt hosszú ideje utáló - balliberális gyökerekkel rendelkező - kozmopolita fiatalság képes betölteni.

Ez ma már nyílt titok. Évek kérdése, és megszületik egy külföldről pénzelt és felhasznált, jelentős részben a pesti liberális holdudvarból kikerülő fiatalokból álló politikai alternatíva, amelyik - szükségképpen - a teljes politikai elit leváltását fogja meghirdetni. Rengeteg pénzük lesz, így azzal, hogy ez a kezdeményezés még idejében elhal, sajnos nem kell számolnunk. A szervezkedés már elkezdődött, a szimbólumok megjelentek.

Isten óvja Magyarországot ezektől a fiataloktól!

2014. november 18.
Hetzmann Róbert







Amerikai receptből dolgozó tüntetők
Saul Alinsky egykori radikális baloldali mozgalmár tanácsa: Támadj minden irányból!
Pindroch Tamás - 2014.11.19. 18:26

,,Támadj, támadj, támadj minden irányból, sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra és a stratégiája újragondolására" - ismerős lehet mindez, ha az elmúlt hónapok ,,civil" tömegdemonstrációit nézzük. A tétel Saul Alinsky (1909-1972) radikális baloldali mozgalmár-írótól ered, aki megalkotta a ,,radikálisok 12 pontját". A Hallgatói Hálózat (HaHa) tagjai a módszerekről már 2013 elején kaptak ismereteket, amikor az Egyesült Államokból érkező közösségszervezők oktatták őket - tudta meg a Magyar Hírlap.

Bővebben a csütörtöki Magyar Hírlapban
- See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/10246/Amerikai_receptbol_dolgozo_tuntetok#sthash.L14H M0Em.dpuf

Link








Magyarországon igenis demokrácia, sajtószabadság és jogállam van

Bayer Zsolt: ,,Orbánt legszívesebben agyonlövetnék"

Orbán Viktort egyszerűen el akarják tüntetni a magyar politikából. Legszívesebben agyonlövetnék, mint Allendét, de azt nem tehetik. Hát ezt az utat választották. Az ürügyek között pedig többek között az Oroszországhoz fűződő állítólagos túl jó viszonyunk szerepel. Akkor itt hadd tegyek egy megjegyzést: Gerhard Schröder volt német szociáldemokrata kancellár a kancellári székből egyenesen beleült a Gazprom igazgatótanácsába. Majd Németország megépítette magának a külön kis gázvezetékét, hogy Ukrajna elkerülésével jusson hozzá az orosz gázhoz. Most pedig összevont szemöldökkel leckéztetik Orbánt, hogy támogatja a Déli Áramlat megépítését? Itt tényleg mindenkinek elment az esze?

Nem éreznéd veszélyesnek, hogy a mostani feszült helyzetben több százezren az amerikai nagykövetség elé vonuljanak?

De igen, és ezért is fogadom el a többségi döntést. A helyzet annyiban változott 2011 óta, hogy most már egy teljesen gátlástalan, kiszámíthatatlan, agresszív tömeg vonul az utcákon. Ennek a mostani megmozdulás-sorozatnak emblematikus alakja a CCCP feliratú pólóban artikulátlanul üvöltöző nem is tudom micsoda. És egészen biztos, hogy most súlyos provokációkra kellene felkészülnünk. Odakint ezeket nem gondoltam végig, de most már, higgadtabb fejjel természetesen belátom. Ettől függetlenül azonban továbbra is azt mondom, hogy a Békemenet bármelyik pillanatban aktuálissá válhat. Ez csak attól függ, hogy a CCCP-pólós üvöltöző kretének mikor teremtenek olyan helyzetet, hogy nem lesz más választásunk. Csak akkor nagyon komolyan fel kell majd készülnünk a provokációkra.







US President Barack Obama suffers embarrassing royal toast mishap at Queen's banquet

Az USA elnöke ezen a korábbi videón éppen Őfelségét a Királynőt és 16 országnyi alattvalóját sérti meg - durván megszegve a az állami protokollt. Barack Obama miatt megítélésem szerint, az olyan kaliberű amerikai elnökök, mint Thomas Jefferson, James Monroe, Abraham Lincoln, Theodore Roosevelt, Franklin Delano Roosevelt, Dwight D. Eisenhower, John Fitzgerald Kennedy vagy Ronald Reagan most forognak a sírjukban. A jelenet után egy hónappal a Fehér Ház Hillary Clinton nyomására, aki mint külügyminiszter ott volt ezen az állami banketten és mint volt Fírst Lady annak idején kiválóan állta a sarat, tehát az ő nyomására Obama hivatalos levélben kért elnézést Őfelségétől, az Egyesült Királyság népétől és még 15 további ország népétől. A brit himnusz ugyanis, amit ő kegyeskedett végig beszélni, az Egyesült Királyságban nemzeti himnusz, de pl. Kanadában, Új-Zélandon, Ausztráliában, Pápua-, Új-Guineában stb. királyi himnusz, hiszen ezen államoknak is II.Erzsébet az államfője.

És ez a Barack Obama és országa oktatgatja most demokráciából Magyarországot.

Mindenki döntse el, hogy mi erről a véleménye.

Link








 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: szövetségesekkel, kistelepüléseken, antidemokratikus, hatalomgyakorlás, szociáldemokrata, demokratizálódás, kiszámíthatatlan, rendszerességgel, vádaskodásokkal, engedelmeskedne, állampolgárokat, pártbizottságon, újragondolására, intézkedésekből, közfelháborodás, külügyminiszter, elmocsarasított, pártszínezettől, tagadhatatlanul, puccskísérletek, szuverenitásunk, magyarországért, bizonyítékokkal, magyarországgal, liberalizmusnak, magányosságának, tájegységeivel, sajtószabadság, artikulátlanul, sejtelmeskedik, bevándorlókkal, nagygyűléseket, kormányellenes, legszívesebben, magyarországon, szövetségesünk, újabb kétharmad, azóta megszüntetve, budapesti pártbizottság, párt vala, forradalmi magyar, szürke hétköznap, negyedik órától, tanítás elmarad, budai diákság, buszsofőrök szájtátva, elmúlt hónapokban, kamerák előtt, teljes politikai, persze tény, tüntetés vége, események folyását, TITOKZATOS MESTERDALNOK, Nagy Ügyért, Angela Davis, Amíg Szíjjártó Péterünk, Szegény Kunhalmi, Párbeszéd Magyarországért, André Goodfriend, Gréczy Zsoltnak, Székely Himnusz, Jingle Bells, Egyesült Államoknál, Orbán Viktor, Keresztény Magyarország, Ráadásul Oroszország, Öreg Kontinens”, Nemzet Bölcseinek, Hetzmann Róbert, Saul Alinsky, Pindroch Tamás, Hallgatói Hálózat, Egyesült Államokból, Magyar Hírlap, Magyar Hírlapban, Bayer Zsolt, Orbán Viktort, Gerhard Schröder, Majd Németország, Déli Áramlat, President Barack Obama, Barack Obama, Thomas Jefferson, James Monroe, Abraham Lincoln, Theodore Roosevelt, Franklin Delano Roosevelt, Dwight, John Fitzgerald Kennedy, Ronald Reagan, Fehér Ház Hillary Clinton, Fírst Lady, Egyesült Királyság, Egyesült Királyságban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png férfi  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyi telefonál  Éretlen vers  Popper Péter szavai  Png csokor  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Az igazi szeretetért rendszeri...  Még csak most kezdődik a nap  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nagyi telefonál  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alvó cicák  Fehér virág  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tavaszi kép  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Örülök, hogy látlak!  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Fekete István - Akác  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Minden harmadik...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hazára minden embernek szükség...  Régi emberek, akikre máig büsz...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Mi lenne ha  Ágai Ágnes – Csendélet  Neked tudnod kell  Rátalálsz  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  képre írva  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Tanuld meg ezt a versemet  Fekete István - Akác  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Adakozás  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A televizió nem a kultúrát kép...  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Fekete István - Akác  Soha ne kedvezz...  Gonosz démon-álarc  A kételkedés kezelése  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Png kutya  Tanuld meg ezt a versemet  Leonardo da Vinci gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
újabb kétharmad, azóta megszüntetve, budapesti pártbizottság, párt vala, forradalmi magyar, szürke hétköznap, negyedik órától, tanítás elmarad, budai diákság, buszsofőrök szájtátva, elmúlt hónapokban, kamerák előtt, teljes politikai, persze tény, tüntetés vége, események folyását, megtépázott ellenzéki, tömegek soraiban, uniós lobogót, szövetségből &#8211, egykori társakkal, egykori szövetségesekkel, háromszázadik megújulására, választás napján, tüntetések jönnek, budapesti pártbizottságon, istenbarát amerikai, háromnegyed ország, adóhivatal sehol, ördögi terv, szépen felújított, illegális felsőházban, nagy tudású, vidéki városokban, résztvevők különböző, megmozdulások szervezői, liberális baloldalhoz, arab országokban, külföldről kirobbantott, népi demokratikus, látható jelekből, székely zászló, jelen helyzetben, külföldről előkészített, tegnapi provokációnak, internetadó ellen, tömeg valóban, kormány távozását, lényeg mégsem, magyar kormány, külföldi tőkeérdekeltségek, paksi orosz, déli áramlat, tüntetésnek határozottan, kitervelt célja, keleti nyitás, kormányzati hatalomgyakorlás, oligarchák befolyásosságából, káros intézkedésekből, tömeget tegnap, kordon másik, külföldi beavatkozások, dolgot azonban, kormány legvitathatóbb, földügyeket hoznám, alaptörvény elfogadása, jobboldali kormány, tiltakozást csak, kormánypártok támogatottsága, balliberális ellenzéké, választások után, kormány &#8222, megválasztott kormány, társadalom részéről, mostani puccskísérletek, érvelést elfogadni, jelenlegi rendszer, dolognak azonban, másik aspektusa, egyik legnagyobb, magyar kormányok, nyugati pénzhatalom, magyar állam, jövőben arra, liberalizmus által, állam &#8222, család fogalmát, helyzetet csak, világ feltörekvő, elkövetkezendő évszázadokban, keleti nyitást, egyoldalú nyugati, liberális demokrácia, liberális állam, liberalizmus minden, intézményekben méri, demokrácia állapotát, intézmények hogy, egyetlen fontos, társadalom akaratával, adott intézkedés, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 244
  • e Hét: 20063
  • e Hónap: 59884
  • e Év: 237759
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.