Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar Idők - Válogatás
  2015-09-25 19:00:26, péntek
 
 




MAGYAR IDŐK - VÁLOGATÁS


SOROS GYÖRGY A ,,FEHÉR VILÁG" JÓLÉTÉVEL CSÁBÍT
2015. szeptember 21.
Gabay Dorka


A magyar balliberális oldalt is előszeretettel támogató Soros György érdekeltségében álló Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation) csapata nyomtatta és terjeszti azt a muszlim migránsoknak írt útikalauzt, amelyet a Törökországból Görögországba induló csempészhajókon ingyen osztogatnak az illegálisan érkezőknek.

A W2eu, azaz Welcome to Europe névre hallgató csoport által kiadott füzetben ötletek, térképek, telefonszámok és az Európán keresztülhaladással kapcsolatos tanácsok olvashatók. A kézikönyvet egy felborult csónakból sodorta partra a tenger, ott bukkant rá a Sky News Leszboszon járó riportere. Jonathan Samuels helyszíni beszámolójában azt írta: a görög partokat elérő migránsok mindegyikénél van ilyen könyv.

A W2eu honlapján fellelhető anyag hazánkra vonatkozó fejezetében elsőként a Menedék Alapítvány elérhetősége szerepel. Ez az a szervezet, amelynek tagjaival nemrégiben több angol nyelvű interjút is közölt honlapján a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány. Lapunk korábban több ízben is kereste az alapítvány budapesti szervezetét, hogy megtudjuk, támogatják-e Sorosék hazánkban a migránsokat segítő önkénteseket vagy csoportokat, ám levelükben határozottan kitérő választ adtak.

A W2eu portálon az olvasható: Isten hozott minden, nehéz út után megérkezőt, és kívánunk mindannyiuknak jó utat, mivel a szabad mozgáshoz mindenkinek joga van.

A magyar származású üzletember nevéhez köthető könyv terjesztésével egy ismert angol blog is foglalkozik, ahol a Soros alapította Leftist nevű szervezetről úgy vélekednek: több mint két évtizede azért imádkoznak, hogy a harmadik világból érkezők megkapják azt, amire jogosultak, vagyis a ,,fehér világ" jólétét, amit elloptak tőlük.

Az Alles Schall und Rauch német nyelvű blog arról írt, ez a ,,migránskézikönyv" tele van a legjobb útvonalakat ábrázoló térképekkel, a segítők telefonszámaival, valamint olyan tanácsokkal, tippekkel és jogi információkkal, amelyekkel a bevándorlók akadálytalanul eljuthatnak az Európai Unióba. Mint írták, a könyv már-már kiképzi a migránsokat jogaikat illetően, ezért is olyan gyakori, hogy a magukat jól kiismerő bevándorlók erőszakosak és lázadnak az egyes intézkedések ellen.





Link








TÉRÍTENI ÉRKEZETT AHMAD H.?
2015. szeptember
Eleméry Máté


A Győrben elfogott, összesen kilenc útlevéllel rendelkező Ahmed H. ugyanannak a vallási szervezetnek a tagja, amelynek mecsetjébe korábban a londoni bombamerényletet elkövető férfiak jártak. A Tablighi Jamaat nevű mozgalom többszörös áttétellel összefüggésbe hozható a pakisztáni miniszterelnök elleni merénylettel is.

Kedden a Szegedi Járásbíróság letartóztatta Ahmed H. 39 éves szír állampolgárt, akit a múlt hétvégén fogtak el a TEK kommandósai a győri vasútállomáson. A férfit azzal gyanúsítják, hogy ő volt az egyik szervezője annak az agresszív bevándorlócsoportnak, amely szeptember 16-án kövekkel, botokkal felfegyverkezve megtámadta a Röszke 2. határátkelőt védő magyar rendőröket.
02_terrorista_CZ

Ahmed H.-nál elfogásakor kilenc különböző útlevelet találtak, mindben volt érvényes schengeni vízum. A férfi kapcsolatban állt a Magyarországra korábban a zöldhatáron át belépő migránscsoportokkal, noha maga nem gyalog, hanem repülővel érkezhetett Budapestre. Ahmed H. Ciprusról jött, ahol vállalkozóként él. A Népszabadság információi szerint nem szegény ember, halászhajója és több autója is van Cipruson, és épp most készült egy 90 ezer eurós (mintegy 30 millió forint) házat építeni. Tagja a Tablighi Jamaat (Szövetség a hit terjesztésére) elnevezésű iszlám fundamentalista mozgalomnak. Fodor István szegedi iszlámkutató az említett muszlim szervezettel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta: a Tablighi Jamaat elnevezésű szervezet 1927-ben jött létre Indiá­ban, azzal a céllal, hogy egy alulról szervezett, spirituális megújhodás irányába terelje a muszlimokat. Mintegy két évtizeddel később, 1946-1947-ben kezdett jelentős méretekben terjeszkedni a függetlenedő Pakisztánban, és hamarosan megjelent Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban, az arab országokban és Európa más területein is. Napjainkra több mint 200 országban van jelen a szervezet.

Néhány éve ez a mozgalom tervezte felépíteni Európa legnagyobb mecsetjét Londonban, ahol európai központja található.

A Terrorism Intelligence Report egy 2008-as írása szerint a Tablighi Jamaat összefüggésbe hozható egyes kasmíri militáns csoportokkal és az al-Kaidával is. Az angol titkosszolgálat szerint a szervezetnek komoly kötődése van a Jihad bis Saif (Karddal kivívott Jihad) nevű pakisztáni félkatonai iszlám fundamentalista csoporthoz, ez volt az a szervezet, amelynek tagjai részt vettek a pakisztáni miniszterelnök, Benazir Bhutto elleni 1995-ös, sikertelen merényletkísérletben. Jelentésében a brit szakszolgálat figyelmeztet: a Tablighi Jamaat soraiban számos, az al-Kaidához köthető harcos szolgál, és állandó toborzási utánpótlást biztosít több radikális iszlám szervezet számára, mint amilyen például az afganisztáni tálib uralom alatt megjelent Harkat-ul-Mujahidin. A hazájában 2001-ben terrorizmusért húsz évre ítélt John Walker Lindh muszlim vallású amerikai állampolgár vallomásában az olvasható: 1998-ban a Tablighi hitszónokaival utazott Pakisztánba ,,téríteni", mielőtt csatlakozott volna a helyi tálibokhoz. A 2005-ös londoni bombamerénylet két gyanúsítottja, Mohammed Siddique Khan és Shahzad Tanweer 2001-ig az angliai Beeston város Tablighi Jamaat által fenntartott mecsetjébe jártak.





Link








,,ÉRTJÜK MR. ORBÁN"


Már a The Economist is megértette Orbán Viktort
nssz.blogstar.hu

,,Értjük Mr. Orbán" címmel közölt cikket a The Economist globális brit hetilap - írta a Nemzetközi Sajtószemle.

A lap természetesen kimutatja megszokott ellenszenvét a magyar miniszterelnökkel szemben, ugyanakkor több pontban már igazat ad neki a migráns válság kezelését illetően.

"Orbán cinikus demagóg, aki vidáman flörtöl a nyílt rasszizmussal. Csakhogy - bármennyire is fájdalmas bevallani - van abban igazság, amit mond. Magyarország határkerítése, mondja Orbán, semmivel több annál, mint amit az Európai Unió jogszabályai megkövetelnek, azaz, hogy védjék a külső határokat.

És mégis Magyarországot becsmérlik, miközben Görögország vidáman integet menekültek százezreinek anélkül, hogy legalább utólagos engedelmét kérné Európának.

Sok európai tisztségviselő halkan egyetért vele.

A Németország tétovázása fölötti zavarodottság messze nem korlátozódik Budapestre. És a héten nem más, mint Angela Merkel, a német kancellár jelentette ki, hogy teljesen egyetért Orbánnal az EU külső határai biztosításával." - olvasható a The Economist cikkében, amelyre a Nemzetközi Sajtószemle hívta fel a figyelmet.





Link








Milliók jöhetnek még





Link



Európa az összeomlás küszöbén!





Link



Az európai nemzetek összefogása a megoldás





Link



HAZA CSAK EGY VAN ORBÁN VIKTOR MIHI 2015





Link



A keresztény Európa és az iszlám 1.
Népvándorlás 2015.
Maróth Miklós orientalista, egyetemi tanár tudományos szemmel mesél az aggasztó helyzetről, a történelem eddigi példáit is szem előtt tartva.





Link



Bevándorlás kérdés - interjú Francesco Zomborival a menekültekről (migráns paródia)





Link







 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: bombamerényletet, migránskézikönyv, telefonszámaival, érdekeltségében, csempészhajókon, fundamentalista, felfegyverkezve, titkosszolgálat, törökországból, terrorizmusért, magyarországot, miniszterelnök, beszámolójában, akadálytalanul, biztosításával, tisztségviselő, információkkal, vállalkozóként, terjesztésével, előszeretettel, hitszónokaival, bombamerénylet, vasútállomáson, magyarországra, mindannyiuknak, megkövetelnek, zavarodottság, gyanúsítottja, rasszizmussal, összefüggésbe, szakszolgálat, telefonszámok, görögországba, mindegyikénél, letartóztatta, menekültekről, magyar balliberális, muszlim migránsoknak, illegálisan érkezőknek, felborult csónakból, görög partokat, alapítvány budapesti, migránsokat segítő, szabad mozgáshoz, magyar származású, ismert angol, harmadik világból, legjobb útvonalakat, segítők telefonszámaival, bevándorlók akadálytalanul, könyv már-már, migránsokat jogaikat, Magyar Idők, MAGYAR IDŐK, SOROS GYÖRGY, FEHÉR VILÁG”, JÓLÉTÉVEL CSÁBÍT, Gabay Dorka, Soros György, Nyílt Társadalom Alapítvány, Open Society Foundation, Törökországból Görögországba, News Leszboszon, Jonathan Samuels, Menedék Alapítvány, Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány, Alles Schall, Európai Unióba, TÉRÍTENI ÉRKEZETT AHMAD, Eleméry Máté, Ahmed, Tablighi Jamaat, Szegedi Járásbíróság, Fodor István, Egyesült Államokban, Terrorism Intelligence Report, Benazir Bhutto, John Walker Lindh, Mohammed Siddique Khan, Shahzad Tanweer, ÉRTJÜK MR, Orbán Viktort, Értjük Mr, Nemzetközi Sajtószemle, Európai Unió, Angela Merkel, HAZA CSAK EGY VAN ORBÁN VIKTOR MIHI, Maróth Miklós, Francesco Zomborival,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fekete-erdő desszert  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Akik bántanak téged  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Png férfi  Png fotel  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 19  Alvó cicák  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Hogy lehet megtartani  Png férfi  Facebookon kaptam  Akarat  Esti kép  Idő  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Csak a fogyatkozás látható  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogy lehet megtartani  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Soha ne kedvezz...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Akarat  Albert Einstein gondolata  Popper Péter szavai  A boldog családok mind hasonló...  Alvó cicák  s immár én is felragyogva, ért...  Lóhere  Szép estét  A jó emberek mindig szépek mar...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Adakozás  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Albert Einsteinről  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Alázat  Gonosz démon-álarc  Kellemes délutánt kívánok  Fehér virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyi telefonál  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png cica  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Adakozás  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szép estét  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar balliberális, muszlim migránsoknak, illegálisan érkezőknek, felborult csónakból, görög partokat, alapítvány budapesti, migránsokat segítő, szabad mozgáshoz, magyar származású, ismert angol, harmadik világból, legjobb útvonalakat, segítők telefonszámaival, bevándorlók akadálytalanul, könyv már-már, migránsokat jogaikat, egyes intézkedések, vallási szervezetnek, londoni bombamerényletet, pakisztáni miniszterelnök, múlt hétvégén, győri vasútállomáson, férfit azzal, egyik szervezője, férfi kapcsolatban, említett muszlim, alulról szervezett, függetlenedő Pakisztánban, arab országokban, mozgalom tervezte, 2008-as írása, angol titkosszolgálat, szervezetnek komoly, brit szakszolgálat, al-Kaidához köthető, afganisztáni tálib, hazájában 2001-ben, helyi tálibokhoz, 2005-ös londoni, angliai Beeston, magyar miniszterelnökkel, migráns válság, nyílt rasszizmussal, külső határokat, német kancellár, összeomlás küszöbén, európai nemzetek, keresztény Európa, aggasztó helyzetről, történelem eddigi, bombamerényletet, migránskézikönyv, telefonszámaival, érdekeltségében, csempészhajókon, fundamentalista, felfegyverkezve, titkosszolgálat, törökországból, terrorizmusért, magyarországot, miniszterelnök, beszámolójában, akadálytalanul, biztosításával, tisztségviselő, információkkal, vállalkozóként, terjesztésével, előszeretettel, hitszónokaival, bombamerénylet, vasútállomáson, magyarországra, mindannyiuknak, megkövetelnek, zavarodottság, gyanúsítottja, rasszizmussal, összefüggésbe, szakszolgálat, telefonszámok, görögországba, mindegyikénél, letartóztatta, menekültekről, természetesen, határkerítése, terjesztésére, százezreinek, kapcsolatban, elérhetősége, jogszabályai, önkénteseket, pakisztánban, szervezetnek, csatlakozott, terjeszkedni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 510
  • e Hét: 20329
  • e Hónap: 60150
  • e Év: 238025
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.