Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A lobogó mi vagyunk
  2017-04-06 21:15:40, csütörtök
 
 




Ágoston Balázs: A LOBOGÓ MI VAGYUNK


Minap néhány száz gyökértelen, magyarellenes őrjöngő az Országház előtt lármázott, és mindenáron ki akarta tűzni az Európai Unió zászlóját.

A bevetésre kész Soros-hálózattól a külföldi nyomásgyakorláson át a néppártosodást túltoló Jobbikig mindent láthattunk már a CEU-tüntetések kapcsán. Az ellenzék szemlátomást minden kártyáját kiteríti, mi pedig öt pontban gyűjtöttük össze, hogyan leplezték le magukat az elmúlt napokban.

Link


Link

Tessék választani!



A LOBOGÓ MI VAGYUNK


Nem csak bot és vászon, hanem zászló - erre tanít minket Kosztolányi Dezső. A magyar nyelv Szabadkán született virtuóz zsenije pontosan ismerte a jelképek jelentőségét és fontosságát. A közösségi szimbólumok értékrendet, világnézetet, hovatartozást fejeznek ki.

Amikor Buda várára 1541-ben a török ármádia kitűzte a lófarkas zászlót, az idegen hatalmi jelvény a magyar államiság elbukását, az oszmán birodalom diadalát hirdette. Később a szovjet hősi emlékművek, a megszállók vezéreinek neveit megörökítő közterület-elnevezések is az alávetettséget voltak hivatva tudatosítani a magyarságban. A trianoni utódállamok ugyancsak szervezett tudatossággal üldözik a magyar önazonosság jelképeit. E jelképek ugyanis mi vagyunk.

A budapesti Országház épületén Magyarország lobogóját és a székely zászlót lengeti a szél. Előbbi az önálló magyar államiság folytonosságát hirdeti, utóbbi a történelemben példátlan kíméletlenséggel széttépett magyarság újraegyesítésének létparancsára figyelmeztet.

2010 előtt, a magyarellenesség és az idegen érdekek gátlástalan, cinikus kiszolgálásának gyarmati időszakában az Európai Unió kék alapon sárga csillagai is magabiztosan uralták a látóteret, később azonban eltávolíttattak a Parlament épületéről. Helyesen, hiszen a magyar állami önállóság szimbólumán, a törvényhozás épületén nincs helye idegen hatalmi jelvényeknek.

Vannak azonban olyanok, akik gyűlölik a nemzeti önállóságot, és az élet valóságával, a történelem szervességével szembehelyezkedve elszántan munkálkodnak a nemzeti lét megsemmisítésén. Beteg világnézetük jelképválasztásaikban is megmutatkozik. Minap néhány száz gyökértelen, magyarellenes őrjöngő - egy külföldi magánhatalom egyetemnek álcázott, George Soros által alapított budapesti janicsárképző rezidentúrája működésének törvényes keretek közé terelését célzó jogszabály-módosítás ürügyén - az Országház előtt lármázott, és mindenáron ki akarta tűzni az Európai Unió zászlóját.

A magyar törvényhozás épületén Kádár János, de még Rákosi Mátyás hazafiatlan, lélekgyilkos diktatúrái idején sem lobogott soha az Európai Unióhoz képest egyébként nagyobb önállóságot engedő KGST zászlója. A nemzetellenes bolsevizmus nem merte ennyire cinikusan és nyíltan provokálni a magyarságot.

Soros ügynökeinek és hasznos idiótáinak azonban nincsenek gátlásaik. Nem csak a hatalomra, a gazdasági erőre és a vagyonra vágynak zihálva, hanem a lelkeket is gyarmatosítani akarják. Ezért indítanak afféle ostromot minden adandó alkalommal az Országház - a nemzet háza - ellen, újra és újra megkísérelve kitűzni a brüsszeli birodalmat jelképező zászlót. Azért a birodalomét, melynek hatalomgyakorlása rég lerúgta magáról még saját jogi kereteit is, és amely folyamatosan tagállamai szuverenitásának felszámolására, nemzeti önazonosságuk, kulturális, vallási és etnikai arculatuk erőszakos megváltoztatására tör, veszélyesen megközelítve ezzel a népirtás fogalomkörét. Már amennyiben komolyan vesszük az ENSZ 1948-as meghatározását, mely szerint e bűntettet követi el az, aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából többek között a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik. Márpedig - ez aligha vitatható - a tervezett, szervezett, irányított migráció pontosan ezzel fenyeget.

Hazánk - szűkös mozgástere, Budapestről jelenleg megváltoztathatatlan külső kényszerek reálpolitikus tudomásul vétele okán - az Európai Unió tagállama. E viszony azonban nem szerelem, és főleg nem vazallusi szerep. A realitások tudomásul vétele és a gerinctelen csaholás nem ugyanaz. Magyar érdek a függések rendszerének minél teljesebb lazítása, a szuverenitás fokozatos visszaszerzése, a létünket fenyegető diktátumok hatástalanítása. Idegen érdek mindaz, ami ezzel ellentétes. Akik tehát a birodalom zászlóját akarják kitűzni az Országházra, azok a magyar alávetettséget, a gyarmati sorsot akarják újra ránk kényszeríteni. Idegen érdekek ellenséges ügynökei.


Link



A Soros-egyetem érdekében hoztak törvényt Gyurcsányék

Link



























 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: kíméletlenséggel, magyarellenesség, szuverenitásának, kiszolgálásának, megsemmisítésén, hatástalanítása, eltávolíttattak, alávetettséget, gyarmatosítani, életfeltételek, felszámolására, szervességével, néppártosodást, meghatározását, folytonosságát, visszaszerzése, tudatossággal, nemzetellenes, létparancsára, janicsárképző, magyarellenes, rezidentúrája, hovatartozást, önazonosságuk, reálpolitikus, kényszeríteni, történelemben, megmutatkozik, jelentőségét, fogalomkörét, munkálkodnak, szemlátomást, megkísérelve, megközelítve, törvényhozás, folyamatosan, bevetésre kész, külföldi nyomásgyakorláson, néppártosodást túltoló, ellenzék szemlátomást, elmúlt napokban, magyar nyelv, jelképek jelentőségét, közösségi szimbólumok, török ármádia, lófarkas zászlót, idegen hatalmi, magyar államiság, oszmán birodalom, szovjet hősi, megszállók vezéreinek, alávetettséget voltak, Ágoston Balázs, LOBOGÓ MI VAGYUNK, Európai Unió, Kosztolányi Dezső, Amikor Buda, George Soros, Kádár János, Rákosi Mátyás, Európai Unióhoz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Png fotel  Szép álmokat!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Bertolt Brecht -től idézet  Png cica  Akarat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Szívem  Egy hatékony szolga  Lóhere  Egy lelki imádság  Próbálj meg ...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png kutya  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Png telefon  Szép napot kívánok  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A másik dolog,  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Popper Péter szavai  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png csokor  Szívem tiéd  Szívem tiéd  Hazára minden embernek szükség...  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png kutya  Szívem  Minden harmadik...  Reggel van  Nem számIt  Erdőn  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png kislány  Bounty krémes  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hogy lehet megtartani  Tanuld meg ezt a versemet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Alázat  Akarat  Esti kép  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Ágai Ágnes – Csendélet  A boldog családok mind hasonló...  Popper Péter szavai  George Byron - Ahogy itt jár -... 
Bejegyzés Címkék
bevetésre kész, külföldi nyomásgyakorláson, néppártosodást túltoló, ellenzék szemlátomást, elmúlt napokban, magyar nyelv, jelképek jelentőségét, közösségi szimbólumok, török ármádia, lófarkas zászlót, idegen hatalmi, magyar államiság, oszmán birodalom, szovjet hősi, megszállók vezéreinek, alávetettséget voltak, trianoni utódállamok, magyar önazonosság, budapesti Országház, székely zászlót, önálló magyar, történelemben példátlan, idegen érdekek, magyar állami, törvényhozás épületén, nemzeti önállóságot, élet valóságával, történelem szervességével, külföldi magánhatalom, magyar törvényhozás, nemzetellenes bolsevizmus, gazdasági erőre, vagyonra vágynak, nemzet háza, brüsszeli birodalmat, népirtás fogalomkörét, csoportot olyan, realitások tudomásul, gerinctelen csaholás, függések rendszerének, szuverenitás fokozatos, létünket fenyegető, birodalom zászlóját, magyar alávetettséget, gyarmati sorsot, kíméletlenséggel, magyarellenesség, szuverenitásának, kiszolgálásának, megsemmisítésén, hatástalanítása, eltávolíttattak, alávetettséget, gyarmatosítani, életfeltételek, felszámolására, szervességével, néppártosodást, meghatározását, folytonosságát, visszaszerzése, tudatossággal, nemzetellenes, létparancsára, janicsárképző, magyarellenes, rezidentúrája, hovatartozást, önazonosságuk, reálpolitikus, kényszeríteni, történelemben, megmutatkozik, jelentőségét, fogalomkörét, munkálkodnak, szemlátomást, megkísérelve, megközelítve, törvényhozás, folyamatosan, magánhatalom, magyarország, jelvényeknek, magabiztosan, világnézetet, lélekgyilkos, szuverenitás, pusztulással, figyelmeztet, tudatosítani, világnézetük, rendszerének, magyarságban, gyurcsányék, fontosságát, működésének, hazafiatlan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3814
  • e Hét: 17909
  • e Hónap: 57730
  • e Év: 235605
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.