Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Mai harmoniakártyáim
  2009-03-26 09:06:09, csütörtök
 
 




1./ A mai napodat Átlényegülés hatja át

Tej - Első táplálékunk a tej. A kártya édesanyánk kebelének biztonságát idézi. Azt mutatja, hogy most nem érzed magad biztonságban, védelmet, támogatást keresel. A tej energiája segíthet megtalálni az elveszett biztonságot, így ha szereted a tejet, akkor ne habozz felhajtani egy pohárral!



2./ A mai napodat Dolgosság hatja át

Kar - Az áldozatvállalás, a kemény munka jelképe. A kar kártyája új munka kezdetét, új feladat érkezését, a kemény munka kezdetét - és persze az azzal megszerezhető gyümölcsök elérésnek lehetőségét - jelölik. Tudd, hogy a KARma törvénye is élő, az áldozatvállalás tehát mindig visszahat rád.







 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
Ételt oszt a dohánygyár
  2009-03-26 08:39:05, csütörtök
 
 




Celebek osztották a keddi ebédet a Menhely Alapítvány Kürt utcai melegedőjében, ahol a British American Tobacco (BAT) az alapítvánnyal közös sajtótájékoztatón jelentette be: az idei évben közel ötvenezer adag meleg ételt osztanak ki a hajléktalanoknak.

Erdélyi Mónika, Nagy Bandó András, a Rippel fivérek és Erdőhegyi Brigitta osztották kedd délben a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány Kürt utcai melegedőjében az ingyenes ebédet. A celebeket felvonultató esemény közvetlenül a BAT és az alapítvány sajtótájékoztatóját követte, amelyen közös felhívásban kérték a társadalom segítségét a gazdasági válsággal egyre súlyosbodó hajléktalansággal szemben, és bejelentették: a dohányipari vállalat jóvoltából a Menhely Alapítvány egész évben naponta 150 adag meleg ételt oszt ki a rászorulóknak.

"A finnyáskodókban biztos felmerül a kérdés, hogy miért egy dohánygyár ad pénzt, de honnan is jöjjön a dohány, ha nem a dohánygyárból" - kezdte Nagy Bandó András némi humorral fűszerezve a sajtótájékoztatót, de a hazai állapotok bemutatásával a meghívott szociológusok hamar le is törték a vendégek mosolyát. Ladányi János szerint ugyanis a helyzet a rendszerváltás óta folyamatosan romlik, a mélyszegénység generációról generációra öröklődik, a fizikai és erkölcsi tartalékok is elfogynak, és a társadalom is ignoráns lett, megszokta már a hajléktalanokat. Albert Fruzsina hozzátette, hogy a hajléktalan nők és családok aránya is növekedett az elmúlt húsz évben.

A BAT kommunikációs és CSR vezetője, Balatoni Zsófia elmondta, a "Segítsünk egy tál étellel!" programot az hívta életre, hogy a BAT olyan területet keresett a 2009-es társadalmi felelősségvállalási programjához, ami - amellett, hogy nem vitatható, tehát nem gyermekekhez szól és nem az egészséggel kapcsolatos - valódi értéket teremt, és valódi segítséget nyújt az embereknek ebben a válságos időszakban.

"2001-ben az elsők között indítottuk el Magyarországon a társadalmi felelősségvállalási programunkat, de eddigi támogatásainkból főként a kultúra, mint például a Pécsi Nemzeti Színház és múzeumok profitáltak, illetve volt egy ösztöndíjunk roma egyetemi hallgatóknak is. Idén viszont úgy döntöttük, hogy koncentráljuk a forrásokat" - fogalmazott a kommunikációs vezető. A február 2-án kezdődő akció ételenként 500 forintos költséggel számolva több tízmilliós tételt jelent a BAT-nak, aminek munkatársai önkéntes munkát is vállalnak az alapítványnál.

Mint azt Balatoni Zsófia a Kreatív Online-nak elmondta, a programhoz egy kb. 8 millió forintos minikampány is kapcsolódik. Ennek keretében - a sajtótájékoztatón túl - a jövő hét végén a Magyar Nemzetben, a Népszabadságban, a Hvg-ben és a Heti Válaszban egy-egy felhívás jelenik meg. A kreatívokat a Dió Stúdió készítette, a pr-feladatokat a Well PR látja el.

Forrás: Krisztina egypercesei
 
 
0 komment , kategória:  Marketing  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2009.02 2009. Március 2009.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 113 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1852
  • e Hét: 6716
  • e Hónap: 12957
  • e Év: 65223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.