Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Szőke rövid hajú nő levegőben
  2010-09-03 22:00:23, péntek
 
  Rövid, szőke hajú nőt láttam a levegőben szállni, de nem testben volt, hanem lélekben, csak a feje látszott. A melleimet célozta meg, erre fel is ébredtem, mert iszonyatos volt.

(Meditációval ki lehet a testből lépni, s szállni oda, ahova éppen akarnak, bár nem tudom, a fej formája ilyenkor megmarad-e, felismerhető-e.)
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Robotgép szólított éjszaka
  2010-09-03 21:56:54, péntek
 
  Éjszaka arra ébredtem fel 1992-ben, hogy egy robotgép hang szótagolva lassan szólít engem, Ka-ti-nak hívott. Meglepődtem és felébredtem a hangra.  
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
Marsiak is földlakók
  2010-09-03 21:45:15, péntek
 
  _Marsiak is Földlakók ! - Elfajzott tudatevolúció!



Emeberiség evolúciós múltja
Atlantisziak - Lemuriaiak halhatatlan lényeinek a szigete Udal középpontja Poszeidon 64.000000 millió lakossal. Ekkor e területen a fenti fajok éltek, A fent említett emberi fajok az agy jobb féltekét használták evolúciós fejlődésük során ez Női energia minőséget követve tudatosságukban. Harmóniában a Föld anyatermészet jellemzőivel. Az emberi agynak X sugarú tükrödőzési felületei vannak, a corpus callusum kéregtest választja el a két féltkét egymástól: Bal oldali a férfias összetevő, mindent abszolult logikusan lát/ tehát mindent úgy ahogy van/ A jobboldali Női alkotó inkább a tapasztalat mint az értelem a női-férfi észlelés tükörképei egymásnak, szembe ellentétes hatással a Logika - Érzés: A Lemúriaiak eredeti lakói a NŐi természetű jobb agyfélteke dominanciájú lények voltak, 12 éves gyermek fejlettségi fokán éltek. Egyetlen éjszaka sűlyedt el Lemúria, és szóródott szét a folyamatos földrengésekben.
ELFAJZOTT EVOLÚCIÓ!
Atlantiszi katasztrófát követően, két földön kívüli faj két teljesen különböző származással érkezett a HÉBER aki valamely élettárgyból megbukott, és újrázhatott a földön. Ők a galaktikus tanács hozzájárulásával letelepedhettek tudásukat átadva az földi emberi fajnak. Letelepedésük problémamentesen kapcsolódot be az emberi evolúciós útba. Harmonikus fejlődés mehetett végbe a kölcsönhatások fejlődésével.




Mars - Föld és Lucifer!
Másik emberi csoport is a földre lépett ezidő tájt, lettek a bajok okozói ezután ők a Mars bolygóról települtek át a Földre, miután Lucufer lázadásának végkimenetelével a Mars bolygón az élet elpusztult lakhatalanná vált. Korábban mintegy 1000000 évvel még hasonlított a földi életterekre. A Földön kialakult mai helyzet miatt ,nyílvánvalóvá vált ez a faj a földön ma is gondokat okoz. Titkos kormányzatok és a világ milliárdosai Marsi eredetű ek genetikailag. Érzelmi asztrál testel egyáltalán nem rendelkeznek, ma sem. Genetikai örökségük ma is jelen van lényükben, ők a hideg számító logikán alapuló tudatosságú emberek. Nincs írgalom, kegyelem száraz puszta logika szerinti tudatossággal bírnak. Nem is tűrnek el maguk körül sem el, mint hasonló tudatú lényeket. Alkotásaik időutazó nagy távolságú tárgyi alkotások amivel képesek voltak előre küldeni magukat az időben, progresszív utazóként. Így érkeztek a Földre 65.000 évvel ezelőti időben. Letelepedési engedély nélkül csatlakoztak néhány ezren az itt élő evolúciós pályájához, tetszik nem tetszik itt vagyunk jelszóval kihasználva a technikai többlet tudásukat. Ez a tudás a bal agyféltekés tudáson alapult, amit a jobb agyféltekés tudású Lemúriaiak semmit nem értettek. A Marsi emberek egy idő után megváltoztatták a bal agyféltekés találmányaikkal az evolúciós pályánk polaritását. Mi is a bal agyféltekénken kersztül kezdtük látni a világot. Nőiből - férfi jellegűvé változott az emberi faj. Így a Marsiak lépésről -lépésre harc nélkül szerezték meg az irányítást, a pénz feletti hatalmat/ mint ma is/ Női aspektusú tudatosságokat letaszították alacsonyabb rendű lényekként kezelték őket / mint ma is/!








Tartott mindez 25. 920 évvel ezelőtti periódusig, itt egy kissebb dimenzióváltás zajlott le! A pólusváltozás napéjegyelőség precessziójának nevezett pólusingadozás azon pontján következett be ahová napjainkba érkeztünk vissza! Ott egy Izlandnak megfelelő terület veszett el jobbára Marsiak által lakott területekkel. Eltelt újra 10-13 ezer év amikor üstökös becsapódásával eltünt Atlantisz nyugati része is, darabjai napjainkban is előkerülnekCharleston közelében. Ettől kezdve a Marsiak elhatárzták uralmuk alá hajták a Földet, vágyuk a hatalom bírtoklása, erőszakos uralom megszerzése. Így építették meg a MERKABA idő-tér dimenzió kaput a mai Bermuda / harmadik szem energia csakra/ területén. Miután 50000 év eltelt felejtették az építési technikát, a kísérlet vége a kudarc volt. Következményei katasztrófálisak voltak, hatásai ma is jelen vannak. Megértéssel szeretettel a természet felé. a károkat egy nap alatt rendbe hozhatnánk szeretet egység tudatossággal. A Marsiak a Világuralom megszerzésére irányuló folyamatos kísérlet akadályozza ezt. Bemudai háromszög egy élő irányíthatalan dimenzió kapu. A marsi tudatosságú emberek a világuralom megszerzését nem adták fel. Módszer a régi: PÉNZ = hatalom = uralom! Elnyomása az Istentudatosságnak,így épült fel a krisztus szeretethálóval szemben a szeretetlenséget generáló - hatalommegtartó stb. technikára épült a HARP!

Forrás: ra9tv5.blogter.hu
 
 
0 komment , kategória:  Földönkívüliek  
Szürke földönkívüliek
  2010-09-03 21:41:57, péntek
 
  A köztudatan úgy élnek, mint az errabló és sanyargató idegenek, akik mindig ugyanolyan állapotban hozzák vissza szeretteinket, anélkül, hogy mi észrevennénk az elrablásokat.

Azonban nem tudom miért hiszik azt az emberek, hogy az idegenek csak gonosz szándékkal jöhettek a bolygónkra. Ezt egy mondattal megtudom cáfolni, hisz ha ide tudtak jönni, megvan a technológiai fölényük, hogy elpusztítsanak minket. De mégsem tették meg, aminek nagyon örülök. Valószínűleg akkor ölnek le mindenkit ha valamelyik okos politikai vezető úgy dönt hogy leatomozza őket, ami nekik nem hiszem hogy jót tenne.

A sumér írások is beszámolnak a szürkékről, mint alacsony, organikus-mechanikus lényekről, akik aránytalan testtel és irdatlanul fekete, nagy szemekkel rendelkeznek. A leírás szerint "élnek de nem élők". Ami a tudatos gondolkodást magában foglalja egy esetleges organikus testben, amiben gépi megoldások is vannak (bár elképzelni nem tudom hogyan). A másik fontos tény, hogy a sumérok szerint az annunakik teremtették a szürkéket, hogy segítsenek nekik.

Régebben viszont láttam egy beszélgetést, egy tipikus elsötétített arcú emberrel, akinek a kiléte annyira titkos volt, hogy még a hangját is alig lehetett hallani. A lényeg az, hogy fontos információkat közölt a szürke idegen fajról. Kicsik, szürkék (minő meglepetés) nagy szemük-fejük van és aránytalan testük. Elmondása szerint a szürkék elmagyarázták nekik, hogy a belső szerveik ugyanolyanok, esetleg a szív és hasonlók máshol helyezkednek el. Olyat is mondott az illető, hogy a szürkék nem rendelkeznek nemi szervekkel, mivel klónozással szaporodnak. Valószínű hogy innen jöttek a "frissítsük fel emberi vérrel a vérünket" hipotézisek, és lázas kitalációk.

Igazság szerint 57 féle idegen fajt különböztetünk meg, és a szürkékből is hármat. Ez azt jelenti hogy nem egyféle szürke van. Csak ennyit hallottam, azt nem mondták meg, hogy mi az a három. Ez lehet akár a mechanikus, klónozott, és a magas szürke is.
Akár az is lehet, hogy a sumér és a titkos elbeszélés egyeznek. Egyrészt lehet, hogy az idegen hazudott egy kicsit, annak érdekében, hogy a katonák ne tudjanak semmit az annunakikról.
Vessük össze, mi is egyezik meg az ősi és az újkori állításban. A fontos külső jellemzők, mint a nagy fekete szem, aránytalan test, nagy koponya megegyeznek. A belsővel már gondok vannak, de mivel a sumérok nem kaptak részletes leírást, pl. "hogyan csinálj otthon szürkét" kézikönyvet, ezért elképzelhető hogy a kettő állítás egyelegéről van szó, ha az idegen barátunk nem hazudott. Valami olyasmit képzelek el, mint a terminátor (annál jóval fejlettebb). Rendelkezik egy olyan aggyal, mely önálló gondolkodást ad neki, jóformán öntudatra ébred, de közben mégis gép marad, és bizonyos feladatokat ellát, akkor is ha nem akar. Ez olyan mint a szülő-gyermek kapcsolat, a gyerek nem akarja kitakarítai a szobályát, de kénytelen, mivel kap, ha nem teszi meg. Mivel minden egyes alattvalót nem rugdoshatnak az annunakik, valószínű erre is valami gépi megoldást szültek. Tovább mennék, az agyon kívül lehetnek még belső mechanikus testrészek is, csontok, akár izmok is, sőt még a szív is lehet az. Ezen kívül a kis szerzetek kaptak pár olyan dolgot (a nagy agyon kívül) ami még jól jöhet, pl. organikus testrészeket, szerveket. Megoldható lenne egy olyan gépet létrehozni, ami saját magának termeli az energiát, elvan vele, és 100 év alatt tönkremegy, dobhatod ki vagy csinálhatsz újat. De ha már biológiai lényt egy gépivel tudsz ötvözni akkor eleve érdekesebb a munka, ráadásul tovább tart az elkészített ketyere. Jelen esetben a szürke élőlény. Lehetséges, hogy a táplálék feldolgozásával valamiféle energiát állít elő (ez lehetséges, csak nekünk még nem). A reprodukáló rendszer pedig annyiból áll, hogy klónozzák magukat. Ez végülis annyi, hogy saját magukhoz hasonlókat építenek, esetlegesen javítnak meg.

Annunakik
Gondoljunk bele, hogy miért van erre szükség egy teljesen fejlett fajnál? Egyrészt mert lusták, így lényeket teremtenek arra amit ők nem akarnak csinálni, másrészt olyan szintet értek el (valószínűleg) ami már unalmassá teszi a "megfigyelés" kategóriát is, tehát már csak adatfeldolgoznak. Egy olyan faj, ami legyőzte a technológiai szingularitást (a gondolatért egyik barátomé az érdem!) az kisujjból kirázza a hasonló életformák létrehozását.

Pár végszó (mondat lesz úgyis)
Szerintem minden lehetséges. Az ősi írások sokszor útmutatást, leírást adnak arról ami történhet még velünk, sokszor pedig érdekes és ritka tényeket közöl az úgynevezett "Istenekről". Szerintem elkéne gondolkozni azon, miben hisz az ember, és hogy személyét mire koncentrálja. Mindenki abban hisz, amit világnézete megenged neki, legyen az akár vallás, idegenek, szellemek, vagy bármilyen, tudósok által nem "normális" dolog. Nincs olyan, hogy normális, ezt jegyezzük meg.

Forrás: John's Blog
 
 
0 komment , kategória:  Földönkívüliek  
Földönkívüliek 1975 Románia
  2010-09-03 20:23:58, péntek
 
  Földönkívüliek szinzu rovásírása


Valamikor 1975-ben történt, hogy Erdélyben leszállt egy földönkívüli űrhajó, kb. száz szemtanú előtt. Utasai a helyszínen hagytak egy hermetikusan lezárt vasdobozt, amelyben számos fémlemez volt, amelyek speciálisan kemény és időtálló aranyötvözetből készültek. A lemezekre vésett ékírásos szövegek és piktogramok valamiféle üzeneteket tartalmaztak az emberiség számára. A lemezeket sajnos a román Securitate elkobozta, viszont a rajtuk található információkat néhány szemtanúnak sikerült előtte lemásolnia és kalandos úton átjuttatnia Magyarországra. Az üzenetből kiderül, hogy a Szíriusz csillagrendszert három csillag és tizennégy bolygó alkotja. A negyedik bolygó lakott, a neve Amma. Innen költöztek át az őseink valamikor a Földre, hatalmas csillagközi szállító űrhajókkal. Az átköltözésről említést tesznek az Arvisurák is. Ezekből kiderül, hogy több hullámban is érkeztek szíriuszi emberek erre a bolygóra. Kiderül továbbá, hogy a Naprendszer körüli, legközelebbi csillagrendszerek közül nem csak a Szíriuszon, hanem az Epszilon Eridanin, a Proxima Centaurin, és a 61 Cygnin is élnek még emberszerű lények, lakott bolygókon, illetve mesterséges támaszpontokon. A Lalande és Tau Ceti rendszerekben kis szürkék, a hisz fajba tartozó humanoid lények élnek, míg a Barnard-féle Nyílcsillag és a Kapteyn-féle csillag környéke lakatlan.

Forrás: arvisura.van.hu
 
 
0 komment , kategória:  Földönkívüliek  
"A félelem az elme gyilkosa
  2010-09-03 13:35:40, péntek
 
 
Másfél héttel ezelőtti írásomban (Lásd meg a Változást) említettem, hogy augusztus 26-án, csütörtökön került a Nap és a Plútó trigon kapcsolatba, amely igen impulzív és végletes cselekedetek megjelenítője. Nem tudom kinek hogyan telt a múlt hét második fele (augusztus utolsó hete), de ebben a kapcsolatban igen radikális dolgokat élhettünk meg a cselekedetek útján.

Érdemes így utólag visszanézni, hogy mi az, amit tettünk a hétvégén, abban hol volt jelen a plútói végletesség, radikalizmus. A Plútó által az ember elmegy mindennek a legeslegvégére -- legyen az bármi. A polaritás negatív oldaláról szemlélve azt látjuk, hogy mindenféle olyan dolgot is művelhettünk, amelyekkel “utólag" esetleg nehezen tudunk azonosulni, mert olyan dolgokat hoztak elő belőlünk, amelyekről nem is gondolná az ember, hogy bennünk van.

- -- -

Ráadásul vasárnap (29-én) volt aktív a Lilith -- Nap szembenállás, amelyet még mindig igen erősen érzékelhetünk. Plusz, a Merkúr is megjelent a képben, egészen a hónap közepén túl is érzékelhető lesz a Lilith -- Merkúr szembenállás.

A Lilith-ről, a szimbolikus fekete Holdról az interneten rengeteg anyagot olvashatsz, csak rákeresel erre a szóra, és igen hosszú és részletes leírásokra bukkansz. Legtöbbjükben nagyon sok ,,negatív" és lefelé húzó erőkkel fogsz találkozni, ezért arra kérlek, hogy vigyázz ezekkel, mert nagyon sok bugyutaságot és főleg a nagativitást tartalmazó írások ezek. Semmiképpen ne vedd ezeket magadra. Sokan nagyon erős és nagyon mély és nagyon fájdalmas dolgokkal jellemzik a Lilith-et, de tapasztalataim szerint nem kell túldimenzionálni, ez is egy minőség, ami így-úgy jelen van az életünkben.

A Lilith egy olyan energiát képvisel, amelyet a mai civilizáció és spirituális közösség démonikusnak nevez, tehát valamiféle negatív erőnek. Valójában ez a negatív erő az, a sötétnek, démonikusnak nevezett erő, amely az embert képessé teszi arra, hogy előre haladjon. Tehát, e nélkül az erő nélkül nem lennénk képesek tudni, hogy mi a ,,jó" és mi a ,,rossz", és akkor hogyan tudnánk a Fény felé haladni? Hát sehogy! Tehát, ezeknek az erőknek hálával kell tartoznunk, hogy léteznek és tanítanak bennünket, ez az erő egy motor, amely folyamatosan hajtja az Embert.

Semmiféle félelemmel és negativitással nem szabad lennünk a Lilith irányában. A Lilith megmutatja, hogy hol élünk játszmákkal az életünkben, hol nem a saját erőinkből akarunk táplálkozni, hol és ahogyan nem vagyunk egészek és miért ,,szívjuk" el úgymond másoktól az energiát. Ha ezt felismered, akkor képes vagy TUDATOSAN megélni ezt, és felismerni, és átalakítani, és akkor egy hatalmas erő birtokába kerülsz!

Merthogy az erőknek sosincs előjele, az mindig az egyéntől függ!!!

Tehát valójában a Lilith a hajtóerő, amely hajtja a világunkat, és ezt nevezik negatívnak, holott ez csak egy erő, amelyet tudatlanul felhasználunk.

(A Lilithről a Haladó Tanfolyamon tanulunk sokkal de sokkal részletesebben)

- -- -

Ezért a szeptember első felében fokozottan figyeljünk oda a gondolatainkra és kommunikációnkra, mert ebből nagyon sokat tanulhatunk.

Tapasztalatom szerint pont a Lilith az, amely segít abban, hogy az ember utólag (vagy ha már nagyon tuti, akkor az adott pillanatban) felismerje azt, hogy “hoppá, most átengedtem valami játszmának az irányítást!". És ha ezt megtaláljuk, akkor képesek vagyunk kilépni ebből! Nagyon nagy segítség ez.

Ezért mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy a napokban KÜLÖNÖSEN ügyeljen a játszmáira, az indulataira, hogy hol és mikor veszíti el az irányítást! Ezek segítenek bennünket arra, hogy valamit megtanuljunk magunkról, hogy visszavegyük erőinket.

Elmondom, hogy engem a MOST átélésére tanít meg erőteljesen -- mert a dráma, a fájdalom csak a múltban és a jövőben létezik. Illetve a Jelen pillanat el nem fogadásából keletkezik. Ezeket nagyon jól lehet most majd gyakorolnunk, hogy elengedjük a múlt fájdalmait, elengedjük a jövő félelmeit!!!

- -- -

Ma ilyen filmes hangulatban vagyok, a bejegyzés címe is Frank Herbert -- Dűne című könyvéből való, a “Félelem litániájá"-ból. Herbert már 1965-ben tudta azt, amit a mai spirituális emberek még legtöbbször csak próbálnak.

A félelem az illúzióból ered.



Írta: Kiss Balázs Kunó
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 7473
  • e Hónap: 13714
  • e Év: 65980
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.