Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Idézetek: A szív szavai 3.
  2018-06-01 20:30:49, péntek
 
 







IDÉZETEK: A SZÍV SZAVAI 3.


Mottó:

"Az életünk idézetek nélkül nem teljes"









































































































 
 
0 komment , kategória:  Idézetek birodalma  
Hírmorzsák - Június
  2018-06-01 19:30:49, péntek
 
 




HÍRMORZSÁK - JÚNIUS


Mottó

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak
a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán semmit
ne várj a hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben.
Ez a legfőbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri."

(Márai Sándor, Füveskert


"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak."

(Burke)








Napi migráns minden nap: Olvasd - terjeszd!


A migránsáradatról mindennap - Klikk a Linkre






Link



Hirkereső





Link








1Marxista szeánsz állami pénzen: Heller Ágnes, Vajda Mihály és Krausz Tamás szónokol '68-ról
/A magát mérsékelt konzervatívnak nevező Hörcher Ferenc vezette MTA Filozófiai Intézet tartja azt a konferenciát, amelyen a legvállalhatatlanabb kriptokommunista előadók és fiatalabb követőik beszélnek Lukács Györgyről és a csudálatos '68-as mozgalomról. Az első plenáris előadást Heller Ágnes tartja, később a magyargyűlölőként elhíresült egykori marxista, Vajda Mihály következik, hogy szombaton Krausz Tamás értekezzen Lukácsról. Mindezt két napig, állami pénzen. Vajda korábban gyakorlatilag azt írta, hogy a magyar parasztoknak (esetleg paraszt magyaroknak) köszönhetjük a diktatúrákat./

Link



FRISS! - Győztek az olaszok Brüsszellel szemben! Hazazavarják a migránsokat!

Link



Beindult az uj olasz kormany osszegyujtik a migransokat az utcakrol aztan vissza veluk afrikaba

Link



A némber szerint Kormányunk törvényjavaslata korlátozná a migránsok jogait

Link



2Eurómilliárdokat szán Brüsszel a befogadásért Németországnak jutalomból

Link



4Trianon: a nemzetvesztő liberális politika mementója

Link



5Kurz brutalis csapast keszul brusszelre merni

Link



6Óriási adósságtól szabadul meg végre Magyarország kormánya
/2018. ápr.: 27.644 mrd Ft adósság, ami 898 mrd Ft-al több a tavaly év véginél/

Link



,,Kaszálni kell és ezért a pénzért nem akarnak dolgozni" (5-15 Ft/m2/

Link



8Itt a veg megugorhatatlan akadaly tornyosul Brusszel előtt

Link



Szétszedik a kommentelők az Alfahírt

Link



9Ausztria bekeményít
/Kurzék közölték, nem fogják tűrni, hogy Bécs is Brüsszellé vagy Párizzsá változzon. Ha szükséges, lezárják a határokat is. Katonákat, harckocsikat vezényelnek a határra.
Ausztria ,,széplelkű" szubkultúrája sír, és Brüsszellel és Berlinnel együtt lépéseket követel az osztrák kormány ellen. De mit csináljanak? Ilyen-olyan eljárás, szankció?
Jól hangzik, most Brüsszelben és Strasbourgban meg is szavazná a többség. Csakhogy az már a jelenlegi uniós rendszer összeomlásához vezetne. Mert ha a Kurz-kormány kitart, akkor ellenük is marad végső lépésként a kizárással való fenyegetés.
S akkor mi lesz? A lengyelek szavazati jogát megvonják, mert saját maguk akarják megszabni igazságügyi rendszerük működését. A magyaroktól pénzt vesznek el a Stop Soros miatt. (Mellesleg, észrevették a párhuzamot a ,,külföldről való finanszírozás" tiltása miatt? Kit is védenek megint az EU bürokrata urai?)
De kétségünk se legyen, a csehek és a szlovákok is kapnak a fejükre, mert nem kérnek a migránsokból. Ehhez jönnek most a ,,keményfiúk", az osztrákok és az olaszok. A dánokkal is kell valamit kezdeni, hiszen a minap betiltották a burka viseletét. Dőlnek a píszí dominók.
Előbb vagy utóbb valakin példát kell statuálni, csakhogy egyre többen vannak a ,,renitensek", és ha összefognak - akkor a merkeli-macorni-junckeri álomnak annyi!
Még a végén nem ők zárnak ki, hanem őket teszi partvonalra Európa lakossága./

Link



11Merkel végre elismerte Orbán és Magyarország érdemeit!

Link



Magyarország nekünk végzi el a munkát!

Link



13Végre!
Megszűnhetnek az áldatlan állapotok a főváros és a vidéki városok közterületein - bekerülhet az alkotmányba az utcán élés tilalma - rövid lapszemle
A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen megengedett az életvitelszerű közterületen tartózkodás, hiszen minden hajlék nélküli ember számára biztosított a szálláshely.
Bajkai István, a kormánypárt országgyűlési képviselője Budapesten tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ezzel a módosítássál biztosítani lehetne, hogy a várost mindenki egyformán, igazi otthonaként tudja használni.
A Fidesz politikusa évtizedes problémaként jellemezte, hogy
sokan életvitelszerűen használják a közterületeket, ami a közbiztonsági és közegészségügyi veszélyek mellett megterhelő a városban élőknek.
Bajkai István arról is beszélt, hogy "az állam és az önkormányzatok kiterjedt támogatási rendszert biztosítanak", azaz például nappali és éjszakai szálláshelyeket és egyéb ellátási formákat azoknak, akiknek az élete elnehezült, és nem tudnak saját otthonban lakni.
Bajkai István arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.
A kormánypárti képviselő aláhúzta: Budapest nemcsak az itt élők otthona, hanem Magyarország és a Kárpát-medence szellemi, kulturális, gazdasági és politikai központja is.
Origo

Link



b]Nyílt levél Németország budapesti nagykövetének

Az önök kedvenc érve, hogy egy bűncselekmény elkövetését nem lehet valamely etnikummal azonosítani, egy bűncselekmény elkövetése miatt nem lehet megbélyegezni egyetlen népcsoportot sem. Olyannyira igazuk van, hogy egyetlen normális ember sem mond soha ilyesmit, egyetlen normális ember sem állítja, hogy egy bűncselekmény elkövetéséért egy egész népet, népcsoportot, etnikumot terhel felelősség.

Persze ezalól is van kivétel. Önök például immáron több mint hetven éve megszállottan és önsorsrontó módon ostorozzák önmagukat - értsd: az egész német nemzetet! - a második világháború bűnei miatt, immáron a negyedik generáció születik meg lassan, amelyiknek szembe kell néznie az örök és jelek szerint soha el nem múló német lelkiismeret-furdalással, önostorozással, kisebbrendűségi érzéssel és frusztrációval, csak azért, mert dédszüleik elkövettek egyszer valami szörnyű bűnt.

(Egy szörnyű bűnt, amelyért persze súlyos felelősség terheli az első világháború győzteseit, a leginkább a németséget és a magyarságot megalázó, nyomorba döntő, cinikus, kegyetlen és aljas antanthatalmakat, amelyek idestova száz éve mossák kezüket, és az igazságosztó, továbbá a morális orákulum szerepében tetszelegnek. Miközben ők az egyedüli felelősei a második világháború kitörésének, és így társtettesei a második világháború minden iszonyatának.)

Igen, egyebek mellett ennek a német önostorozásnak, beteg frusztrációnak, önsorsrontó kollektív elmebajnak következménye Susanna Feldmann halála. A lelkét, tartását, hitét, hagyományait és múltját vesztett németséggel ugyanis bármi megtehető.

Többek között az is, hogy megkérdezésük nélkül és akaratuk ellenére rájuk lehet szabadítani az egész harmadik világot, Afrikát és a Távol-Keletet, no meg a Közel-Keletet is persze, mindent és mindenkit, akiknek szörnyű sorsáért önmagukon kívül szintúgy a dicső antanthatalmakat terheli a legnagyobb felelősség, úgy is, mint az egykori legnagyobb gyarmattartókat.

És ezt a felelősséget most ,,megosztják" a frusztrált és beteg németséggel, amely a mai napig a bűnös és a méltán bűnhődő szerepébe van kényszerítve, és amely lassan bele is merevedett ebbe a szerepbe, és a ma megszülető német csecsemő első szavai még mindig azok, hogy ,,Bocsánat, amiért németnek születtem".

Ezért és így vannak önöknél az integrálhatatlan, Euró­pával összeegyeztethetetlen, ellenséges és tökéletesen haszontalan, mindenre alkalmatlan milliók. Akiknek egy kisebbsége - nem az egész! - megerőszakolandó és megerőszakolható alsóbbrendűként tekint a német lányokra és asszonyokra, és néma, ellenállásra, védekezésre, főleg ellentámadásra képtelen birkaként tekint a német férfiakra.

És sajnos nagyjából jól is látják a helyzetet. Így aztán megerőszakolják, megbecstelenítik a német asszonyokat, lányokat, adott esetben öregasszonyokat is, olykor - sajnos egyre gyakrabban - meg is ölik áldozataikat, és a német reakció erre az, hogy ,,egyetlen etnikumot sem lehet a bűnnel azonosítani, a rasszizmus pedig amúgy is tilos; nézzünk inkább félre, és leginkább hallgassunk, nehogy nagy zaj legyen ezekből a dolgokból, hát hova is vezetne az!".

Így vezetik ki önök saját magukat a létezésből. Tudva tudják, hogy a magukhoz beözönlő félelmetes és nem ide való tömeg 90 százaléka soha semmilyen hasznot nem fog hajtani a német társadalomnak. Tudva tudják, hogy soha nem fognak integrálódni.

Tudva tudják, hogy szegregátumokban fognak élni, létrehozzák a maguk párhuzamos társadalmait, a no-go zónákat (ezek létezését még egy éve mindenki tagadta a fősodratú politikában és médiában, ma már nyíltan beszélnek róla), felélik a szociális rendszert, ellehetetlenítik a jóléti társadalmat magát, koszt, bűzt, szennyet és elviselhetetlenséget teremtenek, nem dolgoznak.

Döntő többségük nem is akar, a maradék nem tud, mert nem ért semmihez, amire a német iparnak vagy szolgáltatásnak szüksége lenne, a nyelvet nem beszéli, nem is akarja vagy nem tudja megtanulni, az iskolákban ellehetetlenítik a tanítást és terrorizálják ,,fehér", ,,keresztény", ,,német" diáktársaikat, és a reakció erre is a csak ezeket bátorító csend és félrenézés. És igen, egyre gyakrabban ölnek.

Kiutasítani őket nem lehet, kiröhögik a német hatóságokat és a bürokráciát, amely német bürokrácia amúgy is önmaga paródiájává vált, hozzárohadt a körülményekhez, lásd a brémai skandalumot a pénzért árusított letelepedési engedélyekről.

Ezt csinálták maguk a saját hazájukból. A fekete-erdei klinika és a Derrick irigyelt, csodálatos és csodált, tiszta, rendes és gazdag világából. Maguk nagyobb bűnt követnek el most, mint dédszüleik akkor elkövettek, és akikre hivatkozva most megteszik azt, amit megtesznek.

Maguknak sem lesz bocsánat. Vagy azért, mert nem is marad német, aki majd megbocsásson, vagy azért, mert egyszer végre fellázadnak a maradék németek, és pontosan oda fogják magukat sorolni, ahová a dédszüleiket: a nemzet gyilkosai közé.

És maguk pontosan ezt is fogják érdemelni.
Bayer Zsolt - Magyar Idők


Link


14Migransokkal roskadasig megtelt hajok varjak az olasz partok elott hogy kikothessenek


Link



15AGYHALÁL - Golyóálló üvegfal védi ezentúl az Eiffel-tornyot

Link



16Bll Jamieson brusszelnek: Olvassanak egy kis magyar tortenelmet mielott szembeszallnak veluk

Link



Szánalmas! Antiszemita kártyával tromfolnának a kereszténységre /sivalkodáshullám a balliberális brancson/



17Kemény támadás! Orban Viktor nekiment Brusszelnek

Link


Itt a vegso csapas a migransokra az osztrak kormanytol

Link



Nap videója: Egyetlen felvételen az iszlám európai térhódítása

Link



18Kesz vege! Egyedul maradt Merkel a migransaival! Megdobbento kijelentest tett a francia elnok

chttp://hungaryexpres.com/kesz-vege-egyedul-maradt-merkel-a-migransaival-megdobbe nto-kijelentest-tett-a-francia-elnok/" target="_blank" >rel="nofollow"Link



Milliárdos csalással gyanúsítható cég tagja volt Göncz alapítványa

Link



19Bekovetkezik brusszel remalma ausztria beszall a v4-hez

Link



Merkel meghívta Orbán Viktort Berlinbe

Link



21Vege! Megbukott az eu menekultpolitikaja Merkel es Macron 180 fokos fordulatrol beszel

Link



23A francia elnök megbírságolná a bevándorlást elutasító országokat

Link



26Marosán fattyai

Link



Hires francia iro: Franciaorszag azonnal csatlakozzon a visegradi orszagokhoz europa aruloit azonnal el kell uldozni

Link



Tombolt a hallgatosa olyat mondott Szijjarto londonban hogy vastaps kovette

Link



Theresa May kiáll Magyarország mellett a koncepciós Sargentini-jelentés ügyében

Link



27Putyin egyértelműen helyreteszi a bevándorlási-invázió kérdését és az iszlám jogok követelését

Link



Ízekre szedték honfitársai Sargentinit

Link



Mától szart sem ér a Szardzsentini jelentés - Az EU csúcs után már csak WC papírnak lesz jó a zakkant nő jelentése

Link



29Megdobbento mit ir a nyugati liberalis media arrol hogy a magyar migracios allaspont gyozott

Link



Orbán nem populista, üzente Macronnak a budapesti francia nagykövet

Link



30Megbukik Merkel! Egyre nagyobb botrany van kialakuloban

Link



Kitört a balhé! Orbán Viktor szerint Merkel hazudik Magyarorszagrol

Link



Orbán Viktor cáfolja Merkel és a német média hazugságait

Link



Brüsszeli siker - Szanyi arcba rúgta választóit

Link



Hazudott a német hírügynökség

Link



AZ IGAZI DEMOKRATÁK - Bayer Zsolt

Link











 
 
0 komment , kategória:  Média  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 315 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2241
  • e Hét: 16336
  • e Hónap: 56157
  • e Év: 234032
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.