Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Pezsgőlocsolás, belvárosi rallik: bemutatjuk a Magyar Péter
  2024-03-20 22:01:49, szerda
 
 




PEZSGŐLOCSOLÁS, BELVÁROSI RALLIK: BEMUTATJUK A MAGYAR PÉTER MÖGÖTT ÁLLÓ VÁLLALKOZÓT


Mintha csak Mártha Imréről hallanánk... Jachtok, nők, vitorlások, drága külföldi utak - ez Barlay Kristóf, ,,életművész", Magyar Péter barátja.


Barlay a cégadatbázisban egyéni vállalkozóként szerepel, de egy sor jól fizető biznisz köthető a nevéhez. Ő volt annak a sok millióba került baloldali tüntetésnek az egyik szervezője, ahol egymást érték a baloldali fellépők és résztvevők. Barlay kedvenc időtöltése - saját bevallása szerint - ,,pezsgőt locsolni" és a pesti belvárosban milliós luxusautókkal rallizni...







Jachtok és nők - A pezsgőlocsoló ,,életművész" és az önjelölt politikus


Magyar Péter vállalkozó jó barátjának egy tipikus Tik-Tokvideóján tucatnyi nő integet egy jachton, a felirat: ,,Barlay Summer, az aláfestő zene címe pedig: "We Want Some Pussy." - így néz ki Barlay Kristóf, Magyar Péter vállalkozó jó barátjának egy tipikus Tiktok-videója...


A videó

Link


Angolul tudók figyelmébe ajánljuk az aláfestő zene címét: ,,We Want Some Pussy"...

Magyar Péter korábban azt írta magáról, hogy nem ő szokott jachtozni, igaz, nem sokkal később kikerült róla egy kép, amelyen éppen egy hajó kormányánál pózol. Akár jachtozik Magyar Péter, akár nem, lehetősége biztosan volna rá. Barátja révén sokféle földi örömben lehet része...







Barlay Kristóf, akivel együtt propagálták a közösségi médiában Magyar március 15-ei rendezvényét, Barlayyacht néven ugyanis jacht- és vitorlásbérbeadással is foglalkozik. Honlapjukon arról írnak, hogy ,,a vadiúj flottánk (sic!) mind az 5 hajója környezetbarát, elektromos motorral van felszerelve."

Barlay a fővárosi éjszakai élet jól ismert alakja, aki 2019-ben azt írta rendezvényszervező vállalkozásáról:

,,Június elején hatalmas megtiszteltetés ért minket, megnyertük a Heineken Budapest Nightlife Awards Legjobb Partyszervező díját. Mai napig felfoghatatlan! (...) az utána következő ünneplésről, pezsgőlocsolásról, beszédekről, fotózkodásról, Teslázásról, rallyzásról a belvárosban nem is beszélve..."







Közösségi médiás bejegyzései alapján Magyar Péter barátja egy igazi aranyifjú életét éli, síeléssel, vitorlázással, drága külföldi luxusutakkal. A magát az Instagramon ,,életművész" névvel illető Barlay időnként Dallasban vezet egy elegáns Mercedest, máskor Baszkföldön pózol egy szörfdeszkával, januárban a horvát tengerparti fotóit teszi közszemlére, december végén szivarozik, novemberben zalai golfozását teszi közzé egy videón.







Barlay a közös tüntetés kapcsán azt üzente Magyar Péternek a közösségi médiában, hogy ,,teljes erőbedobással megyünk előre".
A baloldali sajtó új üdvöskéje egyébként a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy a mostani rendezvény költsége közel 20 millió forint lehetett, ebből, ahogy ő fogalmazott, ,,pár milliót" ő fizetett, a további finanszírozásban pedig hazai vállalkozók segítették. Azt azonban már nem árulta el, hogy kik ezek a vállalkozók. A Tények szerint egyébként a rendezvény ennél sokkal többe, akár 150-200 millióba is kerülhetett.

Ami a március 15-ei rendezvény résztvevői körét illeti, az hemzsegett a baloldali fellépőktől és tüntetőktől. Előbbi kapcsán elég csak Nagy Ervinre, Epres Attilára, Madarász Évára utalni, vagy arra, hogy az ismert liberális, Koncz Zsuzsa dala szólt a hangszórókból.
Életművész és jachtkirály: ,,Teljes gőzzel megyünk előre!"







A tüntetők kapcsán még a szélsőbaloldali Mérce nevű oldal is beszédes következtetésekre jutott:
,,Szóba elegyedve néhányukkal hamar kiderült, hogy a kiábrándult fideszesek már megint az Óperenciás-tengeren is túl maradtak: csak elkötelezett ellenzéki emberekkel találkoztam a tömegben. Több összefogás-szavazó, pár kiábrándult mi hazánkos, néhány első választó fiatal, sőt egy volt kisgazdapártos, most 2RK-s (Vona Gábor pártja) is biztosan ott volt péntek délután az Andrássyn. Olyan résztvevővel viszont nem sikerült beszélnem, aki a közelmúltban a Fideszre szavazott volna."

Hogy pontosan kik finanszírozták Magyar rendezvényét, és mennyit adott bele ebbe Barlay, az továbbra is megválaszolatlan kérdés.

Egy biztos: Barlay életmódja nagyon hasonlít az ideje jelentős részét Amerikában elütő Gyurcsány-fiókáéra, a sokszoros milliárdos Mártha Imre fővárosi cégvezéréére.


Link


Jachtok, nők, vitorlások, drága külföldi utak - ez Barlay Kristóf életművész, Magyar Péter barátja.

Link








DÖBBENETES RÉSZLETEK: EGYKORI MUNKATÁRSA LELEPLEZTE AZ AGRESSZIV, ÖMIMÁDÓ MAGYAR PÉTERT


A Mandiner felvette a kapcsolatot Varga Judit egyik neve elhallgatását kérő volt kollégájával, aki közvetlenül a miniszter mellett dolgozott. Mielőtt a forrás elvállalta volna a munkát , már figyelmeztették arra, hogy vigyázzon Magyar Péterrel, biztosan mindenbe bele akar majd szólni, mert nehezen viseli, hogy a felesége többre vitte, mint ő, ráadásul a pár házassága is meglehetősen viharos, nem viselkedik szépen a feleségével.

Pétert úgy írták le nekem, hogyha meghalna egy barátja, csak azért menne el a temetésére, hogy a sír felett ugráljon, és válogatott szidalmakkal becsmérelje az elhunytat, amiért idő előtt halt meg és nem járta ki neki, amit kért"

- fogalmazott a forrás, majd hozzátette, mivel a felettese az igazságügyi miniszter volt, csak rá kellett hallgatnia, ezért igyekezett Magyart minél távolabb tartani magától.

Mindenki tudta, hogy Magyar nem egy könnyen kezelhető illető, hirtelen csattan, mindenkit kiszekíroz maga körül, és úgy képzeli, mindenkinél mindent jobban tud"

- tette hozzá.

Széles körben tudható volt, hogy az ellenzék új felfedezettje és Varga Judit házassága viharos volt. Szavai szerint egyértelmű, hogy ezért elsősorban a gyenge mentális állapotú Péter felel. Ez forrásunk számára két héttel munkába állását követően vált teljesen egyértelművé, mikor az egyik reggel Varga Judit beérve az irodába lelkileg érzékelhetően magán viselte a családi történeseket.

Látszott, hogy feldúltan, otthoni heves veszekedésből érkezik, és egyből elkezdte sorolni, hogy a férje milyen válogatott szidalmakkal próbálta ismét megalázni"

- mondta a forrás, aki szerint Magyar folyamatosan Varga Judit érdemeit próbálta kisebbíteni, és úgy beállítani, hogy mindent, karrierjét általában is neki köszönheti, nem pedig saját tehetségének és rátermettségének. ,,Péterben mindig volt egy erős adag frusztráltság, a tekintetben, hogy miért nem ő lett a miniszter, éppen ezért próbálta Varga Judit miniszterségét úgy értelmezni, mintha ez kicsit rá is vonatkozna. Ez Juditnak is nagy küzdelem volt" - tette hozzá.

Kiemelte, nem véletlen osztotta meg minden volt kollégája Varga Judit emlékezetes, családon belüli erőszakkal kapcsolatos videóját, mert bár ezt senki nem kérte, de az évek során azt látták a miniszteren, hogy a mindennapjai hasonló körülmények között telnek, és így közvetetten az övéik is. Állítása szerint számtalan olyan eset is volt, hogy a szolgálati autóban, telefonálás közben is, a telefonból kihallatszódva Magyar finoman sem helyénvaló módon beszélt Varga Judittal, becsmérelte, szekírozta. Informátoruk közölte azt is, hogy Magyar folyamatosan a miniszter önbecsülését próbálta tönkretenni - csak a miniszter lelkierején múlott, hogy ez nem sikerült.

Ez az, amit mi is megéltünk Varga Judittal együtt"

- mondta.

A korábbi igazságügyi miniszternek a volt munkatárs szavai szerint nem véletlenül volt az áldozatsegítés a szívügye. Mikor 2019-ben átvette a tárca vezetését, három áldozatsegítő központ létezett hazánkban, ahova tudtak fordulni a családon belüli erőszakot elszenvedők. Varga Judit miniszterségének végére lett ezekből 17. A volt munkatárs arról is beszélt, hogy szintén a miniszter lelkierejét mutatja, hogy az olyan egyeztetéseket is profin tudta megcsinálni, amikor a szakértők a lelki párkapcsolati erőszakról beszélve nagyon hasonló eseteket említenek ahhoz, ahogy Magyar Péter viselkedett vele.

Péternek van egy kifejezetten terhes, konfliktusos személyisége, sokszor járt be a minisztériumba és ez mindenki számára kifejezetten idegesítő, feszélyező volt"

- jelezte.

Informátoruk elmondta, sok mindent elárul a politikai babérokra törő sértett exférjről, hogy többször is előfordult olyan, hogy egy rendezvényre, ahol sok magas beosztású ember megjelent, Magyar mindenképp kikönyökölte, kikönyököltette magának, hogy részt vehessen ezeken, még akkor is, amikor mások nem vittek, nem vihettek a házastársakat, de Varga Juditra tekintettel végül ezt megengedték neki.

Magyar akkor is ott akart lenni az első sorban"

- tette hozzá.

Forrásuk szerint már korábban is felvetődött Varga Juditban, hogy elváljon Magyartól, ám ezt akkor azért nem tette meg, mert azon felül, hogy nagyon szereti a gyermekeit, akiknek az lenne a legjobb, ha egy teljes családban nőnének fel, félt attól is, hogy mivel korábbi párjának kiszámíthatatlan a természete, vajon mit lépne a válás hírére. Megtudták többek között azt is, hogy amikor megkezdődött a minisztériumi munka Varga Judit kinevezésekor, Magyar egyből ,,megpróbált odafigyelni arra, mit csinál a sajtóosztály. Közvetlenül is".

Az volt az érzésünk, hogy ez volt az alku, hogy a minisztériumi sajtóra Magyar ráláthat, hogy érezze, hogy ő is fontos"

- közölte.


Döbbenetes részletek: egykori munkatársa leleplezte az agresszív, önimádó Magyar Pétert

Link



Kiderültek a részletek Magyar Péter és Varga Judit veszekedéséről

Link



Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

Link



Magyar Péter most sem tudott bemutatni semmilyen bizonyítékot - videó

Link



Kocsis Máté Magyar Péterről: üres locsogás-fecsegés, amit csinál

Link



Bayer Zsolt a saját feleségét és barátait lehallgató Magyar Péterről

Link



Övcsattal ütötte, rendszeresen verte Varga Juditot a zsaroló Magyar Péter - takarodjon a közéletből!

Link


Frizbi különkiadás: Varga Judit exkluzív interjú

Link



Magyar Péter az Orbán-rendszer Prigozsinja - és pont annyit is érMagyar Péter az Orbán-rendszer Prigozsinja - és pont annyit is ér

Link



Hadházy Ákos: Magyar Péter Lúdas Matyi helyett Döbrögi kirúgott íródeákja

Link










 
 
0 komment , kategória:  Média  
Merj élni, meghalni bárki tud! - Ikonikus nők híres idézetei
  2024-03-20 21:15:18, szerda
 
 




,,MERJ ÉLNI, MEGHALNI BÁRKI TUD!" - IKONIKUS NŐK HÍRES IDÉZETEI


Vannak olyan nők, akik olyan nagy hatással voltak vagy vannak koruk világára, hogy mondataikkal, tetteikkel, művészetükkel és utánozhatatlan egyéniségükkel nagy hatással vannak a ma élő nőtársaikra is.

Ők azok az ízig-vérig nők, akik egészséges önbizalommal élték az életüket, a magánéletükben és a szakmájukban is nagy hatással voltak a kortársaikra.

Ők már akkor is elfogadták magukat, szerették a saját testüket, és tudták, hogy hogyan mutassák meg a szépségüket, hogyan emeljék ki azokat a tulajdonságaikat, amiért ma is rajongunk értük, amikor még senki sem tudta, hogy mi az a body positivity.

Ikonikus idézeteik, ma ott vannak számtalan képeslapon, bögrén, vagy falfeliratként emlékeztetnek, minket arra, hogy az életünket csak és kizárólag magunknak éljük, és egyediségünkből adódóan mindannyian csodálatos és különleges teremtmények vagyunk.

A most megemlített nőket, biztos, hogy mindenki ismeri. Végletesen különböznek egymástól, hiszen az élet más-más területein alkottak nagyot. Egy valami mégis közös bennünk, ez pedig nem más, mint az élet szeretete, és az önmagukba vetett hitük még akkor is, amikor a meglehetősen nehéz időszakon mentek keresztül. Mert, igen az ő életük sem volt fenékig tejfel, de a szenvedések és a csalódások, a gyász árnyékában, akár a főnix madár ők is képesek voltak feltámadni a hamvaikból.







Frida Kahlo,

az 1907-ben született mexikói festőnő élete tele volt megpróbáltatásokkal, olyan borzalmas tragédiákkal kellett szembenéznie, amiből a legtöbb embernek egy is éppen elég lett volna ahhoz, hogy örökre feladja a harcot és a halált válassza az élet helyett. Ám ő mindennél jobban szerette az életet, és mind a végzetes busz baleset, a férje állandó hűtlensége, és a vetélés után is képes volt talpra állni. A mexikói kultúra ünnepli a halált és nem a véget, hanem éppen ellenkezőleg az újrakezdést látja benne. Kahlo életében is többször kinevette a halált, számtalanszor apró darabokra tört (olykor szó szerint) majd felépítve magát újjászületett. Híressé vált mondataiban minden benne van, ami a nagybetűs, kiszámíthatatlan életről szól.
Frida Kahlo Fotó: Nickolas Muray/The Jacques and Natasha Gelman Collection of 20th Century Mexican Art

,,A szerelem olyan, mint egy illat, egy áramlat, egy zivatar. Te vagy a rám hulló esőcseppek, én pedig a föld, amely befogad."


,,Azért festem magamat, mert olyan gyakran vagyok egyedül, s magamat ismerem a legjobban."


,,Minek nekem láb, ha a szárnyaimmal repülni tudok?"


,,Merj élni, meghalni bárki tud!"


,,A szenvedély az a híd, amely eljuttat a fájdalomtól a változásig."







Marilyn Monroe,

a világhírű szexszimbólum sajnos nagyon fiatalon mindössze 36 évesen távozott közülünk, ám az vitathatatlan, hogy sokkal többet élt a kortársainál. A színésznőt számtalan magánéleti probléma terhelte, és sajnos ezek miatt a botrányok miatt a sajtó is folyamatosan nagyító alatt tartotta a dívát. Már a húszas évei végén súlyos depresszióval és szorongással küszködött, ami nagyon rövid időn belül súlyos gyógyszerfüggőséghez vezetett. Nem volt szerencséje a szerelemen, hiszen háromszor is kimondta a boldogító igent, de egyik házasságában sem találta meg az igazi boldogságot. Talán éppen ezért döntött úgy, hogy önkezével vet véget a földi életének. A kívülről mindig mosolygós, és szexi szőkeség mindenkit megbolondított maga körül. Szavai ma is kötelező olvasmányként szolgálnak minden fiatal nő számára.


"A szépség és a nőiesség kortalan."

"Egy okos lány csókol, de nem szeret; meghallgat, de nem hisz el mindent; és lelép, mielőtt elhagynák."

,,Minden nőnek, aki kövérnek tartja magát, mert nem nullás a mérete, üzenem, hogy csodálatosak és a társadalom torz."

"Mindannyiunknak élnünk kell, mielőtt megöregszünk. A félelem hülyeség. Később bánni fogod."

"Nem bánom, hogy a férfiak világában kell élnem, addig, amíg nő lehetek benne."

"Nem tudom, ki találta fel a magas sarkút, de minden nő sokkal tartozik neki."

,,Senki sem mondta nekem kicsiként, hogy csinos vagyok. Minden kislánynak kell mondani, hogy szép, még akkor is, ha nem az."







Audrey Hepburn,

az Oscar-díjas színésznő és UNICEF nagykövet élete ékes példája annak, hogy egy igazán gyönyörű, és törékeny nő is lehet okos, kifinomult és intelligens. Audrey egy igazi klasszikus szépség volt, aki soha nem viselkedett közönségesen, mindig a nőiesség és az elegancia jellemezte. Az angyalarcú színésznő leghíresebb filmszerepe az 1961-ben bemutatott Álom luxuskivitelben, amiben egy szép de civil énjéhez képest butácska lányt alakít. Idézetei mindmáig olyan örök igazságok, amikből érdemes legalább egyet eltenni útravalóul.


"A nő szépsége nem az arcápolásból ered, hanem a lelkéből tükröződik: abból a törődésből, amit szerető szívvel ad, és abból a szenvedélyből, amit mutat."

"Az a legfontosabb, hogy élvezd az életet, hogy boldog légy - ez minden, ami számít."

"Borzasztó lenne életünk végén visszatekinteni, és legnagyobb sajnálatunkra csak rossz dolgokat, elszalasztott alkalmakat és elmulasztott lehetőségeket látni."

,,Életem legnagyobb eredményének azt tartom, hogy összhangban tudok élni önmagammal, hogy képes vagyok elfogadni magam és a mások hiányosságait. Távolról sem vagyok az az ember, aki szeretnék lenni, de beláttam, hogy nem is vagyok olyan nagyon "hibás".

"A férfi, aki vonz engem, lehet magas vagy alacsony, szőke vagy barna, jóképű vagy kevésbé jóképű. A vonzó külső egymagában nem feltétlenül van hatással rám. Ha egy férfi rendelkezik azzal a meghatározhatatlan tulajdonsággal, amelyet nem tudok másként hívni, mint "melegség" vagy "vonzerő", akkor jól fogom érezni magam mellette"

,,A vonzó ajkak érdekében mondj kedves szavakat. A kedves szemekért keresd a jót az emberekben. A karcsú alakért oszd meg ételed az éhezőkkel. A szép hajért hagyd a gyermeknek, hogy ujjaival végigsimítsa naponta. A lelki egyensúlyért sétálj azzal a tudattal, hogy sohasem vagy egyedül."

,,Ahogy egyre idősebb leszel, megtanulod, hogy két kezed van: az egyik, hogy magadon segíts, a másik pedig azért, hogy másokon."

"Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik."

"Nem a szerelemtől félek, hanem attól, hogy elmúlik."

"Ragadd meg minden napodat. Örülj a teljesség igényével. Minden napnak, úgy, ahogy van. Az embereknek, úgy, ahogy vannak. (...) Nem arról van szó, hogy a mának kell élnünk - ez materialista hozzáállás lenne, hanem arról, hogy a mának kincsként kell örülnünk. Úgy látom, hogy a legtöbben felszínesen élünk, nem is gondolva arra a csodára, hogy egyáltalán élnünk adatott."

"Szeretem azokat az embereket, akik megnevettetnek. Őszintén mondom, mindennél jobban szeretek nevetni. A nevetés nagyon sok betegség gyógyszere, és a nevetésre való hajlam talán a legfontosabb emberi tulajdonság."







 
 
0 komment , kategória:  Idézetek birodalma  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 22 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4306
  • e Hét: 24125
  • e Hónap: 63946
  • e Év: 241821
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.