Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Atlantiszi mágia, állatok, elmék és csapások - Biblia
  2014-05-24 19:05:47, szombat
 
  Atlantiszi lopott dallammal kezdtek a 666 központjával a borsodiaknak 1961-es nagyapa halála előtt még Oszwald Marika szőke Piroska egykori történelmével a Piroska és farkasnak az én áldozásommal, amit húsz éve orosz, német média a borsodi média elmeosztályával ismételt gyalázatával a Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójának a Pszichografológiából, egykori újhelyi Koporsóhegyből létrehozott lírai karám fajtalankodó Mónika Show sátánistáival és cigányaival.
A sárga focizó jehova kutya kezdet után megölték a kutyát autóval elgázolva és kezdték a bolondokat és elmeosztályt médiába vinni, a Rákóczi tér éheztetése és gyalázata közben,amiért förcskölnek a gyűlölettől azok, amik Ágnesként 12-szeres kaparást köszönhetett az emberi nép fájdalom csillapító nélkül, iszonyatos fájdalommal, én többszöri terhességet. Nem volt elég a születésem óta tartó Ágnesek helyetti gyalázat, húsz éve az Idegosztály az egészségüggyel az Ágnesek születésem óta tartó gyalázatát húgyhólyagomba szúrt katéterrel, méhembe tett iszonyatával a Mónika Shownak előlről kezdte végtelen Kereszöltés hosszabbítása miatt az Okos Kati Ágnesnek a laptopos Rákóczi téri város világ négy égtájának 666 központjával.

Latinovits Zoltán és Gina Lolobrigida a 666 atlantiszi lopott tolvaj dallamából lett teremtve, Ginával születésem után visszamentek kezdetéig a Rózsákkal együtt, valamennyien belőlem öregedtek meg, minden Halak szülörttjével a megyének és a halál cigányoknak. Én vagyok ugyanis a cigányság és kelet megváltója egyetlen közös nagy áldozásban.

A Bibliában atlantiszi lopott tűzrózsás mágiából lettek vannak, református halál nép a végén, de valamennyi ország az Időjelek rajzai szerint be lett rendezve, ezt jelenti Miskolc. Állatok jelentik még a bibliát, ilyen a Vízi táncsor az ördögökkel, Medúzával, a farkasok és bárányok is, mint itt Csepregi Éva a főnixes bárány és az Időjelek Deák bill Gyula vastrágya időjelek hosszabbítója. A Talmúd, amik Varsányi berendezéssel a bölcsődében rántották meg a lábamat, hogy a sántákkal szolidírásban kell lennem és elkezdték a sánta vörös botos Jézus kislány áldozást a Braun Iker torony berendezésével állatokat jelentenek, dögöket, sötétkapusok.

1995-ben Ginához és Latinovits könyvéhez érve Visnyei könyvtárával Bodzi úrhoz, földrengéses álmomat hajtották végre a szájban fogak mozgásával.

Mivel én az állandó újhelyi hét hegy berendezett helyszínéről eredek, az emberek soha nem szerepeltek bibliai apokalipszisben, érthetetlen a Lázár és társai politikusainak történelmi nyomorultságom és gyalázatom ismétlése az elmeosztályaikkal, amit most az Uniója jelent Müller Péter menhelyi 666 központjának, a születésem óta felemelt, ember áldozásból lett elmeosztály szavaz és ők vannak a Rákóczi térről az Unióban, ezért tovább emelik a cigányságot, keletet már felemelték.

A Rákóczi téri elmeosztályok itt és Pesten is a skizopren refreneket gyógyítják, amik születésem óta a börtön összes könyvét rajtam végrehajtották, kazincbarcikai kezdetük volt 1995-ben, s már addig is helyettük minket gyilkoltak. A skizopren elme csapás, apokalipszist hajtott végre, emiatt 1998-ban pszichózist rajtam hajtották végre, minden részemben a csapása van az elmeosztálynak és a médiának, hatalmas fájdalomban élek a Mónika Show és II-es elmeosztály állataitól.

A bibliai erdő kígyója, mint Sátán is egy állat a többi közül, Ádám és Éva népével, mint a kommunista medvéje a 666 központnak, amit Kata néven ismételnek folyamatosan, hogy én teremtettem őket, erre javította át Cseh a Kata élete versemet Kata gyümölcseire.

Senki soha nem büntetheti meg a karmikus nyomorultakat, amik minden torzulásuk, betegségük, csapásuk miatt minket megtámadtak az Ildikók és Erikák elmeosztályaival együtt. Az egész megye apokalipszist jelent, valamennyiük sorsát rajtunk hajtották végre, mint Havas Máriáét, miatta lett tüdő-mellhártya gyulladásom is. Közéjük járok ebédelni, ugyanúgy belőlem élnek, mint a neten az elmeosztályok írógatói, nemesekkel együtt, mint Vörös Oroszlános vaskommunista néppel, Konczékkal együtt. Ki mondta Koncznak, hogy hajtsa végre a 666 központjával az elmeosztályának az orosz egykori saturnuszi kommunizmust? Ki mondta a többinek, hogy egymás után hajtsák végre rajtam a világ összes kommunizmusát, elméletét, könyvét, vallási ismétlését a koroknak?

1995-től történő születésem óta Ébredő játszótér néven emelt kommunista vallásokat biblia olvastatással egyidőben mentették meg ismét a római egyházas ufókkal járó űrhajós stábjával a katolikus egyháznak, a borsodi Új Missziósokkal, vagyis ide vannak berendezve állandó missziójukkal romániai csapásként.

A multikat és bankokat belőlem emelték valamennyi üzletével együtt a 666 központnak, ekkor landoltak a földre az elmeosztályokkal, mivel a miskolci apokalipszisnek, amik születésem óta gyilkolnak minket ufó kíséreteik vannak, ezek a védelmüket jelentik. Mivel a római egyházas Ufósok helyett az orvosok legyilkoltak engem 1995-ben, háboríthatatlan a békéje az iker toronynak a Rákóczi térrel, Időjelekkel és a Talmudos Jézussal kezdődő ember gyilkosoknak Egerszegivel és Darnyi Tamás bal szemem rontójával az Időjelek testenyészete Szelepe helyett, 1972. óta hosszabbítnak, emberré nemesedve a testenyészet coca colásaival Müllernek húsz éve gyaláz helyette, az Időjelek testenyészeteit jutalmazva és felemelve vastrágya hosszabbításként. Pirosra váltott a Hold 1995-ben, itt jártak a cserépkori cserepekkel, megadták a világ végét Jeruzsálemre, vagyis rám. A Petrezselyem szigetei vastörzseket mutatta a média, amik egyikét jelenti a termékenységi törzseknek, mint a nemi vesszős, ami miatt kerékpárra löktek engem, hogy rám tegyék a jelüket - még Woddy Allen már megöregedett elmeosztály biciklitörése mellett -, itt a miskolci egészségügy Petrezselyem nevű cigánnyal rendezte be a termékenységi törzset, amelyik dicsekedett orvosi papírjaival 2001-ben még, ismételte az afrikai törzsek kiabálását az ameriaiaknak. Hatalmas sereg közvetített Piroskaként megrendezett találkozó miatt a szabadköműveseknek Amerikába, itt hagyott hányás söpredéknek nevezte el az elmeosztály az én áldozásommal az amerikai sátánistákat, az adventisták ellenségeit.

A református atlantiszi halak nemi szervvel énekelő Rákóczi tér sötétkapus dög kísérete cserélte át itt a tetőt Ágnes asszonynál és a szőke hajú csapásnál genyó férjével, amiért engem végig genyóztak a nagyobbik gyerek születése óta egy életen, mert Balla Erzsébet semmelweis kórház elmeosztályánál született meg a genyó, újhelyi hivatalsegédként is, amiket kimentettek ki a városból. Beáztak, mint értelmiség legyőzők a szarkhegyi nácis füstölő kéményesekkel együtt, gyorsan cseréltek tetőt, miután engem az elmeosztályaikkal legyilkoltak, most én ázom be egyedül, én vagyok helyettük az értelmiség legyőző, az is, akinek válni kell Ágnesként a Keresztöltéstől, amelyik berendezte Ágnessel 1971. óta az én ádlozásommal hosszabbítását, utódok szaporodával. Folyamatosan születnek meg a nácik fóbia nélkül teljes fehér fogsorral. A Rákóczi tér tisztességes életet élt, ha erkölcstelenek voltak, támadtak minket. Megtisztultak.

A gitárom végig ment a világon a hatvanas évektől, 1995-ben a II-es elme orvosai átadták a sötétkapus cigányságnak. Így lett vége az Ébredő J átszótér Illés apokalipszis magyar kislány jelmezének G. Maczó Ágnesnek hatalmas néptömeget hozva létre Illés együttessel, mint lírai karámmal a többi főnixes sötét teremtő mellett.

A belőlünk született betegségeket eltartják, tovább történik a betegségekkel való gyilkolásom, immár 56 éve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1243
  • e Hét: 6107
  • e Hónap: 12348
  • e Év: 64614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.