Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Az odaégett pirítós
  2024-03-02 21:46:18, szombat
 
  "Egy késő délután, amikor édesapám hazaért a munkából, édesanyám meleg kajával várta, de a kenyér egy kicsit meg volt égve. Ott ültem az asztalnál, és vártam édesapám reakcióját. Leült, látta az égett kenyérszeletet, mosolygós arccal rám nézett, és megkérdezte, milyen napom volt az iskolában. Majd egy kis idő után visszalépett édesanyám a konyhába, és bocsánatot kért az égetett kenyérért. Soha nem fogom elfelejteni az édesapám válaszát: "Én szeretem az égetett kenyeret."
Este, mikor az ágyba bújtam, belépett édesapám, betakart, megcsókolta a homlokomat és jóéjt kívánt. Majd megkérdeztem tőle, hogy tényleg szereti-e az égetett kenyeret.
Megölelt, és így szólt: "Tudod, az édesanyádnak nehéz napja volt, fáradt, utolsó erejével vacsorát készített nekünk. Miért bántalmazzam szavakkal. Senki sem halt bele egy kis odaégetett kenyértől. A sértő szavak nagyon fájdalmasak."
Tanulság?
Meg kell tanulnunk értékelni azt amit mások tesznek értünk, még akkor is, ha az a dolog nem tökéletes. Az akarat és a jóindulat az, ami fontos. Mi sem vagyunk tökéletesek, akkor miért várnánk el másoktól a tökéletességet."
(Ismeretlen szerző)
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
Narancsszínben Földanya Hamvas elméleteivel
  2024-03-02 21:31:13, szombat
 
  Háromszor végeztek ki Földanyaként, általam ismeretlen elméletei végett az elmeosztályoknak. 1995-ben, amikor Vivaldi Négy évszakával folytatták, kezdve elölről a szerepeiket az elmeosztályok, méhembe téve valamit, hogy a Földanya cigizik és pókhasa van, meg kurva, a Föld bűnei elhordoztatásával megállás nélkül első Istenek teremtése kezdetével. 1998-ban,mikor kikötötték a csípőcsontomat a vasfüggönyösök miatt, megtámadták a fejemet az értelmiség legyőzők és a szabadköművesek helyett másodszor, harmadszor hét éve, Tina Turner bal arccsonttörését ismételve külön egy nagy keresztet nyomva az arcomba, mintha csak vaj lenne. Majd 2004-ben, amikor utolsó hattyúdalt énekeltettek velem, feltételezés szerint Cseh Károly egyik levele miatt is, amelyben azt írta, hogy aki ilyen hattyúdal tisztaságúan énekel, az nem veszhet el örökké. Születésem óta vették el időnként a hangomat, így termelték ki a kommunikációs csapásokat, falvakból is. Országos népdal ünnep lett belőle azóta, meg a miskolci elmeosztály összes főszerepe, négyszer megállás nélkül. Freddy Mercury Mama dalát énekeltették hatalmas erővel nyomogatva a szívemet, genyózást ismételve, ahogyan nevezett a volt férjem 1976 óta. Hét éve ismételték a szabadköműves űrhajóra várakozást együtt a Földanya elméletükkel. Tehetetlen báb voltam a kezükben.

Cseh Károly azt mondta 1991-ben, hogy Magyarországnak kell szégyellnie magát azért, mert hiányos a fogsorom. Erre kiderül, hogy az orvosok voltak a mészárosok az elmebetegeikkel és a cigányságukkal.

1983-ban váltak kétfelé, már ismétléséhez anyám és a szülei sorsához készítette a miskolci elmeosztály Lévait Orbánnal. Azóta hajtják végre Busta verse nyomán az ezeréves aszkéta életcirkuszát a Szabóknak sötétkapus kíséretükkel, az összes református kitermelésével szerepeik, tettük, betegségeik alapján. Elhordozták a sátán karmikus népe sorsát és tetteit, ahogyan felszámolták a világot és a miskolci elmeosztállyal Magyarországot, hatalmas bibliai népével.

Szepes Mária könyveit is elégették Cseh Károly Kelet feketemágus főszereplő sorozataival, az én írásaimmal, álmosfüzeteimmel, megjelent írásaimmal együtt a cigányai a miskolci elmeosztálynak, amelyiké volt az összes Földanya elmlélete a világnak. Minden Halak szülöttjét kiválasztotta a világnak atlantiszi aranyhalként feltámadásra, deformálva és támadva tetteik ismétlésénél, mivel ők ismét megszülettek mindig, különféle szerepek végrehajtásához, amelyeket 1945 óta nem vállaltak Hunnia elme feletteseikkel. Szepes Mária új jóslatokat írt meg a Vörös Oroszlánjában, melynek főszereplője Medveczky Ilona, amelyik helyett megbélyegezték a homlokomat annak idején, nap és holdjeles rendekkel, zsidósággal együtt. Feketemágusok, akár Szepes Mária Pszichografológiai gyűjteménye, mely alapján a miskolci Bertalan utcát berendezték Uniós központjukkal együtt, véráldozókkal, diktátorokkal, nemi csapásaival a világnak, nemesekkel, cigijükkel, mint egyetlen elmebetegséggel Orbánjuk elmondása alapján. E könyv része Babilon, Egyiptom, régi népek alapján rendezték be Németországot nagypán népeként a Talmuddal. 88 éve hosszabbítottak angyal gyalázásuk óta olaszliszkai központban német család áldozásával. Hát ennyien voltak a család ellen, amik az utolsókat mészárolták le a világmindenségben.

Hamvas Béla miatt raktárosnak vettek fel dolgozni 1987-ben, amikor jöttek vissza időben a nemi csapásokkal, a szőkék és pusztító feleségek miatti kivégzésekkel, kurváik miatti támadásokkal. Ez Hamvas Béla népe? Amik minden szerepet kijártak többszáz éven keresztül és most szent szellemmel az élen akarnak feltámadni atlantiszi aranyföldbe? Új-Atlantisz központjuk a vörös iszap központ, ez a vér színe, ami Magyarország legyőzői, ennek torünnepe megrendezőié. Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 8590
  • e Hónap: 14831
  • e Év: 67097
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.