Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A tatárok is megtisztultak - újabb betegség
  2024-03-04 19:01:43, hétfő
 
  Megjártam ma az urulógiát. Ismét egy betegség, rengeteg műtét várna rám. Fel kell varrni a hüvelypántokat, vagy méhpántokat, de csak egy orvos végzi a városban. Ahogyan járok, úgy telítődik a hólyag. Mikor leszálltam a Semmelweis rendelőnél, egyből az illemhelyre mentem, majd megkérdeztem, merre van az urulógia. Felmentem lifttel a másodikra, már ismét félig volt a hólyagom. Hát így nem lehet utcán közlekedni. Ciszta, méhszalag, pajzsmirigy gyulladással, szív és tüdő, magas vérnyomás, s mindez a hatalmas szorítástól, meg attól, ami a tüdőmben van. Mit tegyek? És megy tovább a tervezés, mert augusztusra és októberre is van már időpontom. Még reumára nincsen egyedül.

Az urulógus is azt mondta, fogynom kell, mert akkor kevesebb teher hárul a húgyhólyagra. Tele van elektromossággal a felső testem, nem tehetek róla. A derekamat még 1995-ben egy éjszaka alatt dagasztották be két oldalt, mert Szulák Amdrea végét hajtották végre, aki halálnépként tágul-szűkül, meg a tetteit, nemi gyalázását ismételték.
Kaptam gyógyászati segédeszközként javaslatot betétre. Gondolom, ez sokak helyzetét kielégíti, mivel ez már az aggok betegsége.

Nem tudom, a nógyógyászaton miért nem vették észre, hogy lenn van a méh a hüvelyben.

Szerdán megyek a házi orvoshoz EKG vizsgálatra, kíváncsi leszek, el tudják-e így végezni. Senki nem tapintja ki, mik vannak rajtam, nem tudom kinek megmutatni és mindenkit támadnak betegségekkel.

Nem tudom, mit tegyek. Mindenesetre elviszem a házi orvosnak a pszichiátriai papírt a szomatikus fájdalomról, de így azt hiszi, hogy képzelem az egészet. Hát ez lett Istálló-Vénusz kezdetükből Jézus áldozással, az összes nemi csapás miatti nemi gyalázása pókhassal az Iker torony Ágneseinek, cigányság és Ázsia megváltási tervével, az egész világ vonultatásával globális világtestvériségként spiritiszta kivégző brigád síriusának népével, Főnix utcanépe mellett a Feketebárány, Deák Bill Gyula népének.

Kérdezte a lányom, talált-e valamit az urulógus. Mondtam, hogy hüvelyszalag felvarrást javasolt, meg fogyást. A lányom szerint csak a felső testem nagy. Mondtam, hogy mert ott van a probléma, már 26 éve, 1998 óta élek hatalmas fájdalmakkal. Ezt az egészségügy hajtotta végre , médiájukkal együtt,mivel így tisztítják a világot együtt az Ágnes asszony cigány nemi gyalázó kíséretével és Müllerék kivégzőivel. Az értelmiségtől és az emberektől, meg mindentől, ami valaha szent volt.
Erős Antónia már több, mint tíz éve közölte, hogy a tatár halálnép, mint az ország egykori ellensége is megtisztult. Mivel a Hunnia miskolci elmeosztálya Magyarország legyőzőit jelenti, soha nem hagyják abba. Mondtam a lányomnak, aki azt mondta, hogy mindent képzelek, hogy ezek valós betegségek mind, hatalmas fájdalmam van, négy éve különösen. A pszichiáter szomatikus fájdalomként írta le. Igencsak képzeltnek tűnik, mondta a lányom, mellette a hellenista atlantiszi kiválasztott tompalátásom oka, a férje, amelyik hallgat az összes elmebetegével az elmeosztálynak, mint amik Hamvasi elmélettel akarnak világ-birodalmat nyitni. Hát így jártam, a két gyerekem nem emberi lett, elvesztették az emberségüket, mivel engem tartanak elmebetegnek a valós elmebetegek helyett, amelyekkel barátkoznak is. Az ember tudja, mikor valakinek fájdalma van, vagy megváltozik a viselkedésében akár egy árnyalat is, olyankor felderíti, ha tudja, az okokat. Itt mindenki hallgat, gyalázkodik az egész utcájuk, költöznek laz Ágnesek külföldre, gazdagulnak, romák mentették ki őket.

Hát nagyon rossz érzés egyedül lenni a világban, utolsó stádiumban lenni úgy, hogy az embert a gyerekei elmebetegként kezelik 1997-től a szabadköművesek nap és holdjeles, rózsakeresztesek nap és holdjeles, törökök holdjeles, meg minden napjeles népe helyett Kínával együtt a világrészeknek, amik helyett Ízisz-Jézusként kivégzett a megyei kórház miskolci elmeosztálya, amit ünnepelnek azóta a világ teljes egészével, így ahogyan vannak.

Hát így készül atlantiszi feltámadásra Hamvas-Szepes művei nyomán mágiával a miskolci elmeosztály az összes bibliai népekkel, atlantiszi feszületemmel Istálló-Vénusz áldozásuk és jóslatuk Szenci szamaras zsidó istállójából készült gyerekszobájában kezdetével Krisztusaként a világnak a miskolci elmeosztály együtt a németekkel, amikkel nyitják a további csatornáikat 88 éves hosszabbítással anyámmal. Az egész világ az övék, saját elméletekből lett történelmekkel, melynek a szereplőivel fognak örök életre támadni, miután megtisztul a világ tetteitől, gyalázatától és bűneitől, atlantiszi földrengéssel a szájban és atlantiszi Halakkal az ünnepi tortán. A Halak szülöttek régi karmikus népeket jelentenek, kiválasztott az egész világmindenség összes jóslata alapján mindegyik. Fényben fogan és hal az igaz ember, s mind ki hal.- írtam az atlantiszi ember vagyok elégetett aranykori versemben. Még Ágnes asszonyt is kiválasztották atlantiszi feltámadásra, meg a hellenista, különféle korok képviselőit, Szörnyeteg koporsója engem kizáró gondnokság alá saját szerepe folytatásában tevő pszichiátert.

Az egykori történelembe beírták magukat a lovagrendek, római sas és különféle béke és spiritiszta egyesülést hozva létre lovagokként dícsérve magukat a miskolci elmeosztályról, büntetlenül, hiszen azt tesznek, amit akarnak, hatalmas erejével az Hit gyülekezetnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1259
  • e Hét: 8732
  • e Hónap: 14973
  • e Év: 67239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.