Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2004-es kivégzés után
  2024-03-25 19:50:32, hétfő
 
  Voltam hajnalban a Pennyben. Nagyon örülök, hogy el tudtam menni. Nem kellett csak pár dolog, teljes kiőrlésű kalács és toast kenyér, jutalomfalatka, arctörlő és fertőtlenítő a fürdőbe. Volt 1800 körül karaj farrésszel, nem mertem megvenni, hiába olcsó. Nekem kemény marad a karaj, nem tudom rendesen kikloffolni, így marad holnapra a drága hús a coop-ban. Elmegyek nyolcra a postára csekket fizetni, onnan a zöldségeshez, rendes zöldségboltba lila káposztáért és zöldhagymáért. Elég drága bolt, de a másik zöldségessel gondom van régóta. Viszem a tojástartókat, megszoktam, hogy összegyűjtöm őket. Régen a kofák, akiknek átadtam őket, adtak pár szem gyümölcsöt, vagy tojást a tojástartókért cserébe. Gondoltam az ünnepek alatt húslevesre két napig, amihez csirkefarhátat veszek. Két napig pedig oldalasra burgonyapürével, lila káposztával. Közben készítek egybefasírtot a húsvéti tálra, meg vettem főtt, füstölt lapockát is, olyan 80 dkg-osat. Remélem, minden befér majd a hűtőbe, mert nagyon meleg Húsvét lesz állítólag.

A húsvéti tányéromra sonkát, egybefasírtot, kolbászt és főtt tojást szoktam tenni. Nagyon szeretem az édestúrót, de sajnos nekem nem sikerült, szétesett az egész pár éve.Lehet, hogy sütök egy linzert is holnap délután. Csak azért, hogy legyen meg az ünnepnek az íze. Nem szabad lenne, mert így is kijött rajtam a bal oldalon, a mellem mellett egy nagy seb. Régebben sokszor volt rajtam, bár azelőtt soha nem nasiztam, még mogyorót sem. Én elneveztem szénhidrátos, cukros sebnek. Jártam kivizsgálásra vele, hát senki sem találta az okát. Kijön egy varas seb, amiről pár nap múlva lejön a varr, majd nedvezni kezd és nagyon lassan gyógyul. Mikor házhoz rendeltem a múlt héten a tejeket, ásványvizeket, meg hasonlókat, rendeltem 4 db süteményt, ami soha nem volt szokásom, talán egyszer-kétszer vettem a Pennyben pogácsát. Két napig ettem, mellette volt itthon kifli is. Hát egyből megbüntet a szervezetem.

Tegnap leengedtem, kimostam a Zanussi kis hűtőmet, meg rendbe tettem a mikrot. Szombaton letörölgettem nagyjából mindenütt, de most nem szedtem le a kézimunkákat kimosni. Ma délután pedig megtisztítottam az ablakokat sámliról, ameddig értem, de nem vettem le most a függönyöket, mert karácsonykor már igencsak inogott alattam a létra, majdnem leestem. Nem tudom, régebben hogyan lehettem annyira vakmerő, hogy feálltam az ablaknak a párkányára is, hogy elérjem az ablakok tetejét.
Majd átcserélem a dohányzó asztalon a terítőt húsvétira, ráteszem a régi nyuszis, tojásos húsvéti kosárkát. Vettem hozzá három csokitojást, de ezt ajándékba szánom a lányoknak, ha erre jönnének.

Majd még csütörtök délután megyek szemöldök szedésre és pedikűrre.

Áttetettem a tüdő időpontot júniusra, mert akkor jár le az éves gyógyszerajánlás. Másodikán kellett volna mennem. Egyszer egy fiatal nő megszólított a Szent Ferenc kórházban, megkérdezte,hogy orvosokhoz járok mindig? Feleltem neki, hogy sajnos, mennem kell kontrollokra. Nem tudtam, hogy Borsod megye halálra szánt engem és a családomat Németországgal. Mi lett volna a két lányommal, akik teljesen el vannak deformálva, különféle dögökkel megtámadva..., Jáksó álla és Marsi Anikó beszéde miatt? Nagyobbik lányomnak még az orrát és fogát is összetörte Andó Marianna, aki Lucifer Éva főszereplője lett volna, de végrehajtották az összes szerepét, hogy minden szerepet ki kellett volna járnia, meg nemesítették, érzékenyítették emberré. A rendőrség őket védte, közölte velem telefonon, mikor bejelentést akartam tenni, hogy demokrácia van kérem, nem tehetünk semmit. Mi hárman voltunk, nekünk senkink sem volt a világon.

Zee maradt itt mellettem kivégzésem után, pedig ő is sokat ártott, világkönyvtárat hajtott végre, egész Ózdon végig ment a lakosok helyetti áldozással. Hatalmas erővel birhatott, mert egyszer volt olyan,hogy Havas Máriának a férje letépte a csekkeket, mintha befizette volna és ezt ismételte a volt férjem. Csodálkoztam is rajta, mert hazajött, ami nem volt szokása, mert állandóan a kocsmában mulatott és közölte, hogy ő befizeti a csekkeket az otp-ben. Meg akartam bízni benne, odaadtam a pénzemet, ugyanis ő elitta a saját fizetését. Hazajött, lobogtatta a vényeket, hogy beteszi a fiókba a borítékjukba őket. Egyszer csak jött egy levél az otp-ből, hogy nem fizettük ki a részleteket. Bementem a borítékot vive, kivettem a vényeket, mutatja a fiatalember, hogy ez nincsen befizetve, csak le van vágva, nincsen lepecsételve a bank által. Hát ilyeneket tett, így mentek végig a lakosság tettein. Ebben Zee volt a ludas. Sőt, Zee volt az, aki lebombázta Dudás Sándor, az Olajfák költője főszereplőjük helyett a fejemet. Hát ő maradt velem 2004 után, megbénította a karjaimban a feketemágiáját a cigányságnak, a nemi szervemben a cigányok gyalázatát nem tudta.. Majd 2007-ben felkeltem az ágyból, ahol feküdtem összetekeredve, mert 1998 óta cipelt a miskolci elmeosztály sátán feleségeként melleimnél fogva, mivel legyőzött Csernobilkor a világ ura, ez van a nyakamban, tanultam ismét írni, de beszéd nélkül. Hát így maradtam életben, bár a deformálások és betegségei a nagypán utcájának folytatódtak, amik mai napig tartanak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 845
  • e Hét: 8318
  • e Hónap: 14559
  • e Év: 66825
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.