Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Pio atya imája
  2016-05-06 15:40:04, péntek
 
  PIO ATYA IMÁJA
.
Maradj velem, Uram, hogy el ne feledjelek.
Tudod, hogy milyen könnyen elfordulok tőled.
Maradj velem, Uram, mert gyenge vagyok,
szükségem van erődre, hogy annyiszor el ne essek.
Maradj velem, Uram, mert Te vagy az én életem:
nélküled lankad buzgóságom.
Maradj velem, Uram, mert Te vagy az én világosságom
- nélküled sötétségben járok.
Maradj velem, Uram,
hogy megmutasd nekem akaratodat.
Maradj velem, Uram,
hogy halljam hangodat és kövesselek.
Maradj velem, Uram, mert nagyon akarlak szeretni
és mindig veled akarok lenni.
Maradj velem, Uram, ha azt akarod,
hogy hűséges legyek hozzád.
Maradj velem, Jézus, mert bármilyen szegény is lelkem,
azt kívánom számodra a vigasz helye és a szeretet fészke legyen.
Maradj velem, Jézus, mert már késő van és a nap lenyugvóban:
múlik az élet, közeledik a halál és szükséges megkettőzni az erőmet, hogy útközben el ne hagyjon.
Nyugtalanítanak a kísértések, a sötétség, a szomorúság, a keresztek,
a szenvedések: mennyire szükségem van Rád a számkivetésnek ezen az éjszakáján.
Maradj velem, Jézus, mert az élet és veszedelmek éjszakájában szükségem van Rád.
Add, hogy úgy felismerjelek, mint a tanítványok a kenyértöréskor:
az eucharisztikus egyesülés legyen világosság, mely megtart engem; legyen egyetlen boldogsága szívemnek.
Maradj velem, Uram, mert amikor jön a halál, akkor is veled egyesülve akarok lenni, ha nem is a szentáldozás által, legalább a kegyelem, a szeretet által.
Maradj velem Jézus, nem kérem isteni vigasztalásodat, mert nem vagyok rá méltó, de igenis kérem a Te szentséges jelenlétedet.
Maradj velem, Uram, Téged kereslek, a Te lelkedet, a Te szereteted, a Te irgalmadat, a Te szívedet, mert szeretlek Téged és nem kérek más jutalmat, mint a szeretet gyarapodását.
Szeresselek Téged egész szívemmel itt a földön, hogy tökéletesebben tovább szerethesselek az örökkévalóságban.
.✝
Amen.
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
Tartsd tisztán szívedet
  2016-05-06 15:19:38, péntek
 
  Így kezeld a kritikát, az irigységet és a rosszindulatot

Mindannyiunk életében lesznek olyan időszakok, amikor kritizálnak. Valaki beszél rólunk, megpróbál rossz színben feltüntetni bennünket, felfúj dolgokat.

Ezek az emberek nem akarnak segíteni, hanem el akarnak taposni bennünket. Én megtapasztaltam, hogy a legtöbb kritika alapja az irigység, a versenyszellem. Neked van valamid, amire ők vágynak, de ahelyett, hogy örülnének neked és úgy állnának hozzá, hogy Isten nekik is meg tudja adni ezt, irigyek lesznek, amit szóbeszéd útján fejeznek ki. Kritikusok, cinikusok lesznek, rossz színben próbálnak feltüntetni.

Minél sikeresebb vagy, annál több kritikával kell számolnod. Ha megkapod az előléptetést, ne csodálkozz, ha egyszer csak kritikusok tűnnek elő a semmiből: Nem is olyan tehetséges, csak egy manipulátor, csak a főnök kezére játszik.

Vagy talán a barátaid kedvesek, amíg szingli vagy, de amikor megházasodsz, ne csodálkozz, ha elkezdenek beszélni: Nem tudom elhinni, hogy őt vette feleségül. Ennek a nőnek nincs is egyénisége. És így tovább...
Sajnos nem mindenki fogja veled ünnepelni a sikereidet. Talán nem fog mindegyik egyedülálló barátod ugrálni örömében, amikor összeházasodsz álmaid asszonyával vagy a munkatársaid nem fognak örömhimnuszt zengeni rólad, amikor megkapod az előléptetést.

Nagyon sokszor az irigység hozza elő a kritizáló szellemet. És itt a kulcs. Sose vedd magadra ezt a kritikát! Sokszor nem is rád irányul. Ha nem te lennél, akkor valaki más lenne. Ez valami az ő bensőjükben, és ha nem tudják kezelni, akkor vissza fogja tartani őket attól, hogy magasabbra emelkedjenek.Az egyik legfontosabb dolog, amit életemben megtanultam az, hogy ünnepeljem mások sikereit.

Ha a munkatársam megkapja az előléptetést, amit én akartam, igen, ilyenkor hajlamos az ember az irigységre. Igen, hajlamos az ember azt gondolni, miért nem velem történt ez. Keményen dolgozok, ez nem igazságos. De ha megtartjuk a helyes hozzáállást és örülünk nekik, akkor a megfelelő időben Isten valami jobbat nyit meg számunkra.

Úgy tapasztaltam, hogy ha nem tudok velük együtt örülni, akkor nem jutok el oda, ahova szeretnék.

Hányszor tartogat Isten előléptetést számunkra, de először úgy tűnik, tesztelni akar. Meg akarja tudni, hogy készek vagyunk-e. Így a legjobb barátunk megházasodik, míg mi egyedülállók vagyunk. Tudunk-e örülni neki?

Vagy rokonaink álomotthonukba költöznek, mi meg évek óta imádkozunk és még mindig a kicsi lakásban vagyunk. Ez egy próbatétel. Ha irigyek leszünk, és a vitát keressük velük, kritizálunk, ez ott fog tartani bennünket, ahol vagyunk. Tanuljuk meg mások győzelmeit ünnepelni! Inspiráljon, hogy tudjuk, ha Isten megtette nekik, akkor neked is meg tudja tenni!

Túl sokan esnek ma az irigység csapdájába. Annyi versengés és cinizmus van a mai társadalmunkban. Ha a legjobbak akarunk lenni, akkor tudnunk kell, hogyan kell kezelni azokat, akik beszélnek rólunk, bírálnak bennünket. Az Ótestamentumban ezeket az embereket parittyásoknak hívták. Onnan kapták nevüket, hogy amikor megtámadtak egy ellenséges várost, sokszor azt csinálták, hogy a védőfal köveit behajították a kútforrásba. Ha az emberek nem is menekültek volna ki a kőzápor elől, megszűnt volna a vízellátásuk.

Mindannyian rendelkezünk a jó dolgok kútforrásával bensőnkben.
Az öröm, béke, siker kútforrásával. Túl gyakran azonban megengedjük, hogy a parittyások szétrombolják kincseinket. Valaki beszél rólunk és ahelyett, hogy ráhagynánk, rágódunk rajta, csalódottak leszünk, arra gondolunk, hogy ezt még visszafizetjük neki: ha te kibeszélsz engem, akkor én is elmondom, mit tudok rólad.

Légy annyira büszke, hogy tisztán tartod kútforrásod. Ha valaki kritikus veled, megpróbál rossz fényben feltüntetni, vedd észre, hogy ez egy feléd repülő kő!

Ha elkezdesz rágódni rajta, csalódott leszel, bosszúvágyó, akkor elérték céljukat, egy újabb követ juttattak kútforrásodba. Az öröm, a béke, a siker egy kicsit megreked, nem áramlik úgy, mint kellene.

Joel Osteen
http://inspiralo-uzenet.blogspot.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2016.04 2016. Május 2016.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 69 db bejegyzés
e év: 935 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 106
  • e Hét: 279
  • e Hónap: 3028
  • e Év: 40776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.